Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Čekanje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Čekanje
Sniper Hunter

slavko75 kaže:
i ja sam prosle godine kupio jedam plac kraj Drine i jedan glisercic pa ako bog da leto da provedem na Drini kad nema lova da malo pecam neki rostilj i tako to da bude zajebalo vek

To ce slavko da bude pravi raj!B)

slavko75

Sniper Hunter kaže:

slavko75 kaže:
i ja sam prosle godine kupio jedam plac kraj Drine i jedan glisercic pa ako bog da leto da provedem na Drini kad nema lova da malo pecam neki rostilj i tako to da bude zajebalo vek

To ce slavko da bude pravi raj!B)

da bice to divota i prosle godine smo nesto malo boravili ali vise sredjivajuci nego pecajuci ,moj stari je vec poceo da peca pre neki dan, bice ribe i uzivancuje
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

mirko knezevic

Podunavac kaže:

mirko knezevic kaže: Pecao sam i sarana,al treba mnogo dok se navuce na jedno mesto znam da sam stalno sa dedom uvece pravio hranu i prihranjivao ga na jednom mestu da bi se tek nekad otislo na pecanje da se uhvati,al ima kod nas dosta budala pa te prate i gledaju gde hranis i onda dodju bace bombu ili dinamit bas na to mesto,pa sam se razocarao i batalio tu vrstu pecanja iziskuje dosta rada a onda ti budale upropaste to sve...

Mirko druže jel to oni iz Petlovca Radašin i bata Milašin bacaju eksploziv po Moravu? Sunce im kalaisano!Grin

Jel si video druze,kad u seriji bacaju dinamit zamisli kako je tek ovako...Frown Sad se malo smirilo nema toliko vise...
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

chaki
 Tek sad vidim ove slike Sniper i svaka cast se isto kao sto rekoh na temi varalicarenje. Saran i smudj strasni mamci za krupnog soma na Ebru.Tri prsta

Moram samo Lali Preki Sud da kazem da se som jako lepo hvata na lignju kao i stuka na skusu u sta se moze uveriti na jesen ako hoce na licu mesta na jednoj lepoj vodi. Nravno ovo sve ako se odljutio a ako nije neka mu ....... hehehe Dragoljupe
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

Lala
 Lepo od tebe, chaki. Ja se ne ljutim na ljude, ali me nerviraju loši postupci.
Ja uglavnom varaličarim štuku, pa ako imaš dobar predlog...
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

chaki
 Ima jedna jako lepa voda u Banatu sa stukama od 3 pa dp 15 i vise kg, Ako te interesuje javi se moze da se organizuje nesto na toj vodi jer je vlasnik moj drugar.

Ma kakav postupak bio ti je los tajming onda inace nikad se ne bi naljutio. Uostalom rekoh ti sve na pp.

Javi se ti da sredimo utiske na pecanju stuke i uz cvarke od mangulice i dobar rostilj ili gulas neces se pokajati sto se bilo cega tice.

Evo jedn sa te vode ako te ova stuka ne ubedi nece ni jedna heheh

i55.tinypic.com/23a6c6.jpg

Lala
 Mislim da znam o kojoj vodi je reč Smile
A loš tajming je bio tvoj za teranje inata, ali nećemo o tome.

DakiNS

chaki kaže:
Ima jedna jako lepa voda u Banatu sa stukama od 3 pa dp 15 i vise kg, Ako te interesuje javi se moze da se organizuje nesto na toj vodi jer je vlasnik moj drugar.

Ma kakav postupak bio ti je los tajming onda inace nikad se ne bi naljutio. Uostalom rekoh ti sve na pp.

Javi se ti da sredimo utiske na pecanju stuke i uz cvarke od mangulice i dobar rostilj ili gulas neces se pokajati sto se bilo cega tice.

Evo jedn sa te vode ako te ova stuka ne ubedi nece ni jedna heheh

i55.tinypic.com/23a6c6.jpg
Ja ću voziti Lalu na pecanje
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala
 Daki, ti znaš da je Lala uvek raspoložen za dobre drugare, i za dobro pecanje. Pitaj Rančera, kako je prošao u varaličarskom okršaju na štuke: njih 4 pecaroša, ja sam... Rezultat bolje da ne pominjem Grin (nemoj da mu pominješ nalivene čizme ROFL, a još manje kako mu za inat upecam štuku ispred njegovih nogu bukvalno na pola metra).

DakiNS

Lala kaže:
Daki, ti znaš da je Lala uvek raspoložen za dobre drugare, i za dobro pecanje. Pitaj Rančera, kako je prošao u varaličarskom okršaju na štuke: njih 4 pecaroša, ja sam... Rezultat bolje da ne pominjem Grin (nemoj da mu pominješ nalivene čizme ROFL, a još manje kako mu za inat upecam štuku ispred njegovih nogu bukvalno na pola metra).
Nekako mi se sviđa rima Chaki Laki Daki pa na pecanje

chaki
 Sezona iako je trenutno zabrana je pocela jer je to privatna voda i vazi rezim uhvati i pusti. Vase je samo da se javite a sve ostalo je moja briga i verujem da vam nece biti zao potrosenog vremena.

Inace ko hoce da peca babusku i ona krece polako a komadi koji se hvataju su od 500gr do 3kg i te najvece uredno udaraju na boile za sarana. Mene ne interesuje tako neko pecanje ali kad stuka ne radi dobro doje malo opustanja uz dobar bolonjez.

Na povrsini od 520 Ha ima sta i da se vidi i da se upeca. Jedino malo da se prosusi put da moze kolima da se pridje do same vode u protivnom moramo da se javimo da nam obezbede prevoz.

Od varalica jerkovi, leptiri( lusox 2 i 3) kasike i vobleri koji idu plitko posto ce trava da podivlja uskoro. Kad se digne trava povrsinske varalice tipa poperi su br.1

Sniper Hunter
 Chaki jel to neka komercijalna voda sto planirate da pecate ili nesto drugo koja je mogucnost za mene da se ubacim na jedan dan makar u avgustu?SmileGrin

chaki
 jeste komercijalna voda je u pitanju a problem je nikakav poslacu ti br. telefona moj ili coveka koji je tamo i odes i uzivas. Veruj mi divljina prava a uzivanje maximalno. Taman za tebe koji volis da pecas na cekanje sarana a tada je pravo vreme za tako nesto. Jos ako se naprave uskoro platforme na sred jezera uzivaces na pravom saranskom mestu pecajuci divljake od 15+kg i cekati stuke od 10+kg. Nauzivaces se samo tako 

Lala
 Chaki, pazi, čim malo otopli i bude suvlje, računaj da je dogovoreno. Pitanje: da li ima varaličarenja iz čamca, ili samo sa obale? I drugo pitanje (odgovor može na PP), koji su uslovi (cena dnevne dozvole itd.), i da li ima tamo neki restoran, za ručak?

DakiNS

Lala kaže:
Chaki, pazi, čim malo otopli i bude suvlje, računaj da je dogovoreno. Pitanje: da li ima varaličarenja iz čamca, ili samo sa obale? I drugo pitanje (odgovor može na PP), koji su uslovi (cena dnevne dozvole itd.), i da li ima tamo neki restoran, za ručak?
Počeli ste da tajite informacije , Lalo nije reklama čovek samo treba da javno odgovori na prozivkuCompGrinPresrean

chaki
 to je jezero Joca kod Belog blata. Prepuno ribe i tu niko nije krocio poslednjih 15 godina. Stuke sarana soma smudja bucova babuske bele ribe ima u izobilju. Nemoj samo neko da misli da je to ribnjak i da moze d aupeca ribu kad hoce. Mnogi se varaju kad odu tamo misleci bukvalno tako. Moze da se peca i sa obale i iz camca a cene ne znam tacno ali raspitacu se pa javljam. U stvari znam ali nisam siguran 100% da li su u dinar takve.
Ne zaboravite da je 520 Ha u pitanju i da je to ogroman prostor i da riba ima mnogo mesta gde moze da se skloni ali uz malo poznavanja moze da se nadje. Stojim Vam na raspolaganju da budem vodic makar prvi put a posle je vec sve lako.
Pice i ice je obezbedjeno i uvek se napravi neki gulas ili rostilj ali da znate gledni i zedni necete biti sto je najvaznije.
Uostalom ne znam nijednog koji je nezadovoljan otisao odande.
Evo i sajta http://www.jezero...lbumi.htm.
Ekipa koja tamo dodje je takva da je druzenje uvek zagarantovano a provod kao retko gde.

Jebote jos cu fakturu da dobijem za ovakvu reklamu hehehe

a evo gazda i ja kako pecamo

www.jezerojoca.com/images/galerija/1/31.jpg

a za sve ostalo je zaduzen onaj brka sto drzi ovu stuku od 15 kg

a evo i cena na sajtu http://www.jezero...novnik.htm

DakiNS
 Da li se javljao ikad bas

chaki
 nema bassa tamo.

DakiNS

chaki kaže:
nema bassa tamo.
Malo li je ostale ribe ali čisto za informaciju da vidim dokle se proširio , Kolega hvala za informacije

chaki
 bass je po novom zakonu nepozeljna riba u vodama bivse SRFJ a cini mi se i cele Evrope i na nasim prostorima mu prete istrebljenjem. Jedva smo ubedili raznoraznim akcijama odgovorne tj. minitsra da ne bude na slobodnom izlovu vec da gde ga ima a ima ga zadnjih 200 godina da tu i ostane ali da se ne siri dalje. Jedina poznata voda gde ga ima u srcu srbije je jezero Sumarice.
Jos jedna akcija zasluzuje posebnu paznju koja je u toku a to je spas mladice koje je sve manje u Drini i uskoro krece vestacki mrest sa izvornom drinskom mladicom za sta je zasluzan jedan moj prijatelj inace vrhunski sportista koji je ulozio sav svoj autoritet i to je krenulo tako da uskoro( za 12-15 meseci) mozemo da ocekujemo da krene vracanje mladice u Drinu a bogami i u Lim Nisavu i Moravu gde ih je bilo nekada a sad je nema.

Ribolovci su se udruzili i krenuli zajedno dok je to kod lovaca mnogo teze jer je interes mnogo veci tj lova je mnogo veca u igri a bogami i nema ko da zagrize za tako nesto.

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,472,373 posete www.srbijalov.com