Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovačka puška

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovačka puška
nemeza
 Sniper Hunter, neznam koji je model ali mislim da je realna vrednost duplo veća. Samo proveri iz kog je razloga menjan kundak (hteo ili morao), i da li je nešto dirano u baskuli i ako je ko je. Što se tiče kočnice Fausti je radio modele bez automatske kočnice. Pozdrav. Bye

Podunavac
 Ima više razloga zašto smatram da nije za golubove. Prvo kalibar, trap puške se ne prave u kalibru 12/76 mag., nego isključivo 12/70. Drugo čokovi, trap puške se rade sa fiksnim čokovima 3/4 i pun čok (osim sporting verzija gde ima izmenjivih čokova). Treće dva obarača, trap puške se rade sa jednim (obično ne selektivnim). I četvrto dužina cevi, Talijani ipak za trap rade cevi dužine 76-81 cm. Imam jedan katalog Fausti Stefano pa ću da pogledam ima li podatako o kočnicama, dali rade samo automatske ili ima i manuelnih (ako ima takav podatak).
Tri prsta 2Kolce

Sniper Hunter

nemeza kaže:
Sniper Hunter, neznam koji je model ali mislim da je realna vrednost duplo veća. Samo proveri iz kog je razloga menjan kundak (hteo ili morao), i da li je nešto dirano u baskuli i ako je ko je. Što se tiče kočnice Fausti je radio modele bez automatske kočnice. Pozdrav. Bye

Za kundak kaze da mu nije pasovao original e sad dali je dirano ili nije unutra ko to zna drugar mi kaze da je tip ok samo mu trebaju pare nesto hitno a ne moze da je proda dobija max400 a platio je negde oko 2300 DM kada je kupio kazem u oruznom listu je iz 97 godine puska ,e sada kad bese uveli ? nije pre 97g?

Sniper Hunter

Podunavac kaže:
Ima više razloga zašto smatram da nije za golubove. Prvo kalibar, trap puške se ne prave u kalibru 12/76 mag., nego isključivo 12/70. Drugo čokovi, trap puške se rade sa fiksnim čokovima 3/4 i pun čok (osim sporting verzija gde ima izmenjivih čokova). Treće dva obarača, trap puške se rade sa jednim (obično ne selektivnim). I četvrto dužina cevi, Talijani ipak za trap rade cevi dužine 76-81 cm. Imam jedan katalog Fausti Stefano pa ću da pogledam ima li podatako o kočnicama, dali rade samo automatske ili ima i manuelnih (ako ima takav podatak).

Pogledaj ako mozes da nadjes jos neke podatke !

Sniper Hunter

kelt kaže:
ne propustaj zene kolega,a puska ako ti i pobegne nema vezeStariGrin

Ma lakse nadjes dobru zensku nego dobru pucu kelt u ovo vremeROFL

nemeza
 Sniper Hunter, Pera Topoljski ima Fausti bok 12/70, sa jednom obaračom , fiksnim čokovima i ejektorima a nema automatsku kočnicu. Pozdrav. Bye

kelt
 pa kolko si onda bre nakupio zena kad si onoliko puscetinaROFLROFLUpssamo da tienaovo ne cita 
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

nemeza
 kelt, ena ovo ne čita, zato mu pošalji za svaki slučaj na fejs to čita. Posle će da bude udaranje, a Fausti Van teme. ROFL Pozdrav. Bye

Sniper Hunter
 Prekjuce mi je bila godisnjica braka 24g za sada je ova jedna jedina vencana enaROFL ( vadim se dobro ako cita sta kazes)Ups

Podunavac
 Ovo je bio trik odgovor. Jedna venčana. A koliko nevenčanih?Grin
Tri prsta 2Kolce

Sniper Hunter

Podunavac kaže:
Ovo je bio trik odgovor. Jedna venčana. A koliko nevenčanih?Grin

Ne razumemVan temeNazad na temuROFLROFL

Jank
 Snipere ne otkrivaj tajnu, pusti ti ove mangupe, hoće da te navuku da se odaš pa posle kod ena nebi mogli da te odbrane ni najbolji advokati....ROFLROFL
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Sniper Hunter

Jank kaže:
Snipere ne otkrivaj tajnu, pusti ti ove mangupe, hoće da te navuku da se odaš pa posle kod ena nebi mogli da te odbrane ni najbolji advokati....ROFLROFL

U pravu si Jank navodjenje na tanak led da bi mi bilo FIK samo to i cekaju pa onda srecna udovica prodaje zaostavstinu , puske od muza a gde ce jadna nego izbaci oglas Srbijalov a onda se docepaju i oruzija i zene a uz put i jedan admin manjeROFLROFL

Podunavac
 Sniper našao sam podatak da se automatska kočnica ugrađuje na zahtev. Ovaj se podatak odnosi na model Albion. Što znači da se njihove puške (ili pojedini modeli) prave sa manuelnom kočnicom. Znači kupuj i ne brini. Premda bi je ipak trebao pregledati neko ko se razume.
Tri prsta 2Kolce

vlada lovac

nemeza kaže:
Sniper Hunter, Pera Topoljski ima Fausti bok 12/70, sa jednom obaračom , fiksnim čokovima i ejektorima a nema automatsku kočnicu. Pozdrav. Bye

Nemeza, nije mu ta puska za koju mislis Fausti vec E.Rizzini, ali ima velike slicnosti sa njom, kao i sa Marocchi koju sam imao, kao da ih je jedna fabrika radila

Sniper Hunter
 Evoga link
http://www.fausti...p?lang=eng

Koliko ja razumem Rizzini se pravi i distribuira u Fausti Stefano
Pogledajte sta pise u donjem desnom uglu kada kliknete na link

Max011
 Šta reći Smile))) ?!

http://www.positi...llery.html
Sad ću ja samo tetki lek da dam! Dikh tu kava ?!

vlada lovac
 No comment Iznenadjen

I Jevtic
 kolege dali ste nekad culi za ovu bokericu winchester 101
prilazem sliku
i55.tinypic.com/2nibgu8.jpg

Podunavac
 Winchester svoje sačmarice radi u kooperaciji sa Browningom. A konkretno ovaj model 101 je napravljen u Belgiji. Interesantna stvar na ovome modelu je ta što nema klasičnu Browningovu bravu kliznim utvrđivačem sa donje strane spojnog bloka cevi, nego ima bravljenje čeonim utvrđivačem iz glave puške kao kod Berette.
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Stara lovačka municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 213 12.06.2024. 20:37
Fabarm lovačke puške LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 29 17.05.2024. 12:24
Lovački karabin KARABINI 1744 11.01.2024. 18:54
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 873 28.10.2023. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,954,742 posete www.srbijalov.com