Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lampe, nosači, montaže

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lampe, nosači, montaže
nenad_franc
 www.magnumserbia.com imate sve i svasta na ovom sajtu! a sto je najbolje imate i cene,pa ako vas nesto interesuje mozete da pogledate ovde! lalo,ako je problem sto sam stavio adresu,ti izbrisi! Smile

aca81
 Iso sam kod privatnika i uradio mi za 1600 din reflektor,cena je jako mala pa nisam razmisljao a vec su mi drugari nahvalili da svetli mnogo bolje od ovih sijalica sto smo pisali,ako prestane kisa idem odmah veceras da ga probamGrin
DOBAR POGLED

aca81
 Reflektor se sastoji od te sijalice halogene H4, mikro taster,akomulator 5cmx15cm(otprilike) i punjaca za akomulator i uopste nije glomazno ili tesko kako sam mislio,mozda mali problem je zica koja ide uz pusku do akomulatora koga cu da drzim u dzepu ali mislim da je to idealno resenje za vece daljine....videcemo samo pola da je istine od onoga sto sam cuo...POZ.B)
DOBAR POGLED

aca81
 Nisam zadovoljan jer svetli isto i kao fabricki "brondi"reflektor i kao "policijske" silalice...80-100m za pucanje 
DOBAR POGLED

aca81
 Sad sam uzeo jacu halogenku 12v 55w i akomulator suvosarzirani od 12v isto malog gabarita i oklop sa foliom od brondi reflektora,ako je "brondi"svetlio 100m sa 6v 15 w sad ce 300m sa 12v 55w....idem veceras da probam...POZ.
DOBAR POGLED

Lovac Stari
 Neka ti je sa srecom.
Dobar pogled.

DZOMBAS
 Hvala Aco81 za informaciju. Nije visoka cena samo ako zavrsava posao Smile To je 10 puta manja cena od Madjarskog fara. Ako mozes da postavis neku fotku bilo bi super. Pozzz

nenad_franc
 i kako se pokaza taj far? Hmmm a sto kaze dzombas,mogla bi i neka slika da padne? Smile

aca81
 Prvo kisa pa onda poso i nikako da izdjem na duze,sto se tice fara naucio sam da je vrlo bitno rastojanje halogenke od pocetka kucista pa sam imao malih problema da podesim svetlost i drzace ali kad sam sve zavrsio prezadovoljan sam jer na 150m vidim cilj ko po danu samo jos da materijalizujem mukuGrin
DOBAR POGLED

aca81
 Slikacu far i moram objasniti da ne bi doslo do zabune jer mozda izgleda glomazno ali kuciste je takvo a sigurno je laksi nego bilo koja lampa,setio sam se pa sam za drzace stavio plasticne sto idu u zid za cevi grejanja od 18mm i pasent su za karabinGrin
DOBAR POGLED

Boban
 Vazno je da pase i da bude sto lakse za nosenje,
dobro si se setioBravo 2

aca81
 Divim se samom sebiGrinmozda patentiram proizvod pa ko hoce mora da plati pice za licencuSmekoako ima zainteresovanih drzim prezentaciju preko "skype"B)
DOBAR POGLED

aca81
 Bio sam sinoc prvi put sa farom na ceku i u principu sam zadovoljan,prednosti su mu jer svetli jace ob bilo kog sto sam video kod lovaca,puni se akomulator i nemoraju da se kupuju baterije i sl. halogenka isto jeftina 150 din ali tesko da pregori a mane jer je nepraktican za montazu i svaki put mora dodatno da se osigura ili ucvrsti i cini mi se da tesko probija isparenja i maglu ali nisam siguran jer mozda mi se ucinilo zbog daljine,nisam hteo puno da svetlim kako ne bih ometao druge...POZ.
DOBAR POGLED

aca81
 Zaboravio sam da kazem imao sam pregled oko 120-130m i na toj daljini odlicno osvetljava ali dzaba kad nije bilo DS,u prvi mrak oko 20 i 30 izaso mi srndac po rubu bas na tih 120-130m i gledao sam ga jedno 5 min,za mene je i to bilo dovoljnoB)
DOBAR POGLED

DZOMBAS
 Super Aco, vidim da si zadovoljan tim farom ;) Bilo bi super kad bi stavio neku sliku pa da vidimo o cemu se radi. A za licencu cemo se dogovoriti Grin

Pozdrav

aca81
 Druse slikacu i postavicu uz komentar svakog dela fara,ne volim da slikam i postavljam ali vec drugi put me pitas pa nemam kud,inace prezadovoljan sam i kad sam bio poslednji put na ceku sa jednog brda sam mogao da gadjam u drugo i zbog dobrog fara i zbog svetle pozadine (zita) a daljina mozda i neverovatnih za noc >300m...POZ.
DOBAR POGLED

aca81
 Evo celog fara,nedostaje samo punjaci25.tinypic.com/ivcsn7.jpg
na slici od kucista je potreban samo prednji-crni-okrugli deo ostalo je suplje i nepotrebno ali sam zurio pa sam stavio i letvice koje su isto nepotrebne jer moze bolje da se odradi,ja sam sve tako prirucno i brzo odradio u fazi ispitivanja pa me mrzi da prepravljam jer i ovako mi vrsi poso
DOBAR POGLED

aca81
 Akomulator suvosarzirani 12v 4ahi28.tinypic.com/2vmexvn.jpg
velicina akomulatora se vidi u odnosu na saku
DOBAR POGLED

aca81
 Kleme koje idu na akomulator i nije bitan raspored plus i minus,bitno je kod punjenja ne i kod koriscenja i mikro-taster koji se zalepi gde vam je zgodnoi28.tinypic.com/2qcmr6g.jpg
DOBAR POGLED

aca81
 Drzaci za karabin (koriste se za u zid kod cevi grejanja a precnika su 18mm)i29.tinypic.com/29m8zkp.jpg
Sad za drzace mozda ima i bolje resenje ali ovi drzaci cevi grejanja su mi prvo pali na pamet a jos su i plasticni pa ne ostecuju cev karabina
DOBAR POGLED

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Skidajuće i fiksne montaže OPTIKE I MONTAŽE 458 10.03.2022. 00:38
Rusan nosači i montaže optike OPTIKE I MONTAŽE 26 16.11.2017. 18:17
Nosač za kuku OFF-ROAD 78 07.02.2017. 22:40
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,155,749 posete www.srbijalov.com