Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Sajam u Novom Sadu LORIST

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Sajam u Novom Sadu LORIST
petar
 Bilo je takvih vabilica i prethodnih godina na sajmu, nista cudno, a mogu se kupiti u svim bolje snabdevenim radnjama lovacke opreme, cak i za manje od 100 evra, samo za patku, prepelicu i gusku, a moze se naci i sa zvukom cijuka misa ili ranjenog zeca za lisice...
Just like old times!

kriva cevka
 upravo dosao sa sajma i mogu da kazem da sam ocekivao vise.sve je nekako skuceno natrpano,ne moze da se pogleda kako treba.ali me je potpuno odusevila puska fahr,2 karabinske cevi u kalibru9.3.neverovatno koliko je to laka,zgodna puska za sumski lov svinja.a tek nisam na njoh vrh.moracu da naddjem onak prednji i zadnji nisan da stavim na svoj poluautomat.puska je ekstra a cena simbolicna 2500e.
a druga stvar koju smo zapazili drustvo i ja,koja je pokazala kakva je fabrika nasa zastava:gledajuci novi karabin cz 808 primetili smo da je kod zatvaraca kundak prsao po duzini dobrih 10tak cm.bez obzira da li je to eksponat ili ne po meni to ne bi smelo da se desii

Sniper Hunter
 Lalo prodavnica se zoveSampion Matic mb preko puta Futoske pijaceiveli

Lala
 Neću više ni slovo o prodaji elektronskih vabilica da kažem. Chut
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sniper Hunter
 ZastoChut?Stidljiv

Lala
 Zato što mislim da nije normalno, da je van pameti, prodavati zakonom zabranjene stvarčice, na sajmu lova! Ako neko u svojoj radnji to prodaje, to je njegova stvar i njegov rizik, ali to raditi na medjunarodnom sajmu lova? Ima li kraja bahatosti? Koliko je medju posetiocima bilo lovnih radnika, lovnih inspektora, tržišnih inspektora, koliko ljudi iz rukovodstva LSS i LSV? I niko nije reagovao. Pa što bi jedan Lala dizao frku zbog toga? A iz komentara vidim da je vama to sasvim normalno, da se to radi, pa smo lepo izreklamirali i radnje, sa sve cenama za vabilicu.
Eto zato Lala Chut!

Lovac Stari
 Verujte mi da sam juce prvi put posetio Loristov sajam Lova i ako su svi prethodni bili ovog kvaliteta i posecenosti, mislim da nisam nista propustio.

Nebih nista dodao preko ovog sto je vec Lala naveo, posecenost(zadnji dan) kao na prosecnom seoskom pijacu.
Na sajmu sa standova vise se cula razno razna pijukanja i gakanja nego nesto drugo. Prodavci su se prosto utrkavali cije ce Elektricne Vabilice biti glasnije.
A sve ovo prosto mami na greh i prekrsaj! Mislim da cemo tesko da se integrisemo u zakone lova Evropske Unije.

Ono sto se dalo primetiti je velika ponuda sacmene municije i jedino po meni> dobra postavka Trofeja Obicnog Jelena.

Najkorisnije ili najdraze mi je bilo sto sam sreo naseg Lalu i jos par meni poznatih ljudi i Forumasa.
img215.imageshack.us/img215/5136/p1020631i.jpg
Ovo je nas administrator Lala, inace Atase za javnost i stampu na Forumu Srbijalov.
Vidimo ga kraj njegovog imenjaka sa Banatskog Sora.
img442.imageshack.us/img442/7705/p1020632s.jpg
Na drugoj slici su Lala i Lovac Stari(koji apsolutno nije star);).
Dobar pogled.

Lala
 Da, da, ono na prvoj slici je moj krpeni brat blizanac, jel da ličimo? Grin Samo krpeni ima plave oči Smeko
Stari, na ovoj drugoj slici mnogo mladje izgledaš, nego na naslovnoj strani, tamo si više kao maneken u penziji Grin, vidiš da je lepota prelazna, čim si pored mene Jaooo

Boban
 Svaka cast Rodjo,samo ti je falila kravata i jedna plavusa sa standa.

Sniper Hunter

Lala kaže:
Sniper, hajde ako možeš da mi kažeš naziv radnje, baš me zanima ko je tako pametan? Ili da mi barem kažeš u kom delu grada je to.

lalo nisam reklamirao prodavnice sa vabilicama nego sam samo odgovorio na tvoje pitanjeGrinika

A za slike svaka cast doterani i uparadjeni kao za sajam!B)

Lala
 Ma, da, ja se to baš za sajam doterivao... kako da ne... šta ste zapeli za garderobu, nisam ja maneken, Lovac Stari je iz te branše Smeko
Samo da napomenem, Lala je na zajedničkoj slici desno, nemojte da me brkate sa ovim starijim gospodinom levo od mene! Grin Grin Grin

Lala
 Neko reče da postavim dosta slika sa sajma. Evo jedne sa izložbe trofeja, lopatari:
Lala priložio:
dsci0062.jpg

nenad_franc

Lala kaže:
Neko reče da postavim dosta slika sa sajma. Evo jedne sa izložbe trofeja, lopatari:

sve rogonja do rogonju Smeko salim se naravnoStidljiv

nikolakuvar
 bio sam na sajmu lova u moskvi pre neke dve nedelje,i otprilike sam se osecao kao alisa u zemlji cuda,fascinantno,a sa druge strane sam se rastuzio kad sam ga uporedio sa nasim sajmom

AcaNik
 Rusija je to Brate.
jesi li slikao stogod?

nikolakuvar

AcaNik kaže:
Rusija je to Brate.
jesi li slikao stogod?
jesam,kad budem imao vremena okacicu slike

Podunavac
 Pošto nam se približava sajam ima li kakve šanse da se tamo malo okupimo, upoznam i ljudujemo?
Tri prsta 2Kolce

bogoljub
 Ja sam uvek za a i sajam posetim bar nekoliko puta u toko trajanja.Tu sam iz okoline tako da mi dolazak ne predstavlja neki problem.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

Indjijanac
 nisam posecivao ovu temu a tek sad vidim da je lala postavljao slike sa sajma pa se pitam otkud nije stavio i sliku sa tadašnjim predsednikom LSVKolce
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

DESPERADOS

Podunavac kaže:
Pošto nam se približava sajam ima li kakve šanse da se tamo malo okupimo, upoznam i ljudujemo?

Ja sam tamo u sredu 28.09.2011 , kupujemo 3 puskice pa da ne zakasnimo sa izborom......Smean
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Beogradski sajam lova, ribolova i nautike LOVAČKI SAJMOVI 89 17.05.2024. 14:07
Sajam FeHoVa - Lov, ribolov i oružje Budimpešta LOVAČKI SAJMOVI 43 20.02.2020. 18:20
Sajam u Kragujevcu LOVAČKI SAJMOVI 247 29.05.2019. 06:57
SAJAM U SALZBURGU LOVAČKI SAJMOVI 53 05.02.2017. 19:07
Sajam u Nišu LOVAČKI SAJMOVI 267 15.04.2016. 12:50
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,951,605 posete www.srbijalov.com