Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: toz 34

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
toz 34
PEZ
 Kolega ssekir cestitam, neka TOZ-ovka dugo i dobro sluzi!
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

Podunavac
 Čestitke na kupovini kolega! Neka te dugo i dobro služi.Bravo 2 I ja sam 90-ih godina imao TOZ-34 sa jednim obaračem i ejektorima u kalibru 12/70 i nisam imao nikakvih problema sa njom. Nisam joj našao ni jednu manu. Prodana je iz političkih, a ne iz lovačkih razloga.
Tri prsta 2Kolce

sheytan
 ^ OTQD S JEDNIM OBARACHEM Shock ??? Chak je i trapara TOZ 57 postojala SA DVA i sa jednim obarachem, a nisam znao da je postojala lovna sa jednim??? Da to nije neka budzevina, ili...?
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

ssekir75
 zahvaljujem, ljudi. verujem da je odlicna puska. pogotovo sto su svi koje smo pitali kakav je taj komad, kad su culi od kog zelim da kupim pusku, rekli da je jako malo ispucala (oko 100tinak metaka) i da se ne mislim mnogo jer cu da se za*ebem. opalio sam dva metka da vidim kakav je posip i mogu reci da smo bili zadovoljni i ja i prijatelj koji je isao sa mnom da je pogleda (covek je kolekcionar oruzja i dugogodisnji lovac). bice slike veceras. uporedjivao sam je danas sa puskama koje sam razmisljao da kupim. bio je tu iz 27, mp153, zh kombinirka i toz63 (ona ce svakako doci pre ili kasnije jer je po meni najlepsa puska koja je ikad napravljena i prosto sam zaljubljen u nju). od svih njih toz34 je najalaksa i najbolje leze u rame (ovo svi kazu koji su je probali). takodje je finis uradjen prilicno dobro, pogotovo za ruske standarde. moja treba da se teeljito ocisti, stajala je u policiji dve godine, i da joj se nasminka drvo.

nadam se da ce me dugo i verno sluziti, a ja cu je paziti i maziti i zvati je djo..., ovaj, toza Smile
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

Podunavac

sheytan kaže:
^ OTQD S JEDNIM OBARACHEM Shock ??? Chak je i trapara TOZ 57 postojala SA DVA i sa jednim obarachem, a nisam znao da je postojala lovna sa jednim??? Da to nije neka budzevina, ili...?

Shey tebra, prvi put sam video novu TOZ 34 sa jednim obaračem još 1989. godine. Tada sam radio kao trgovac (na praksi) u robnoj kući Doma u Osijeku, na odjelu lova i ribolova. I ta je puška ostavljena za mene. Ali pošto nisam bio punoletan, spletom nesrećnih okolnosti završila je kod drugog vlasnika. Tri godine posle toga sam nabavio istu takvu, koja je bila u mom vlasništvu do konačne predaje (prodaje) Krajine (1997. godine). A radila se sa jednim obaračem mnogoooo ranije. I nije nikakva budževina.
Tri prsta 2Kolce

sheytan
 OK, fala, neshto sam se ja, izgleda, zayaboonio! Grin

iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

canis aureus

ssekir75 kaže:
...
uporedjivao sam je danas sa puskama koje sam razmisljao da kupim. bio je tu iz 27, mp153, zh kombinirka i toz63 (ona ce svakako doci pre ili kasnije jer je po meni najlepsa puska koja je ikad napravljena i prosto sam zaljubljen u nju). od svih njih toz34 je najalaksa i najbolje leze u rame (ovo svi kazu koji su je probali). takodje je finis uradjen prilicno dobro, pogotovo za ruske standarde. ...

ssekira kolezo
sve čestitke na odličnom izboru i kupovini 34rke!Odobreno
Od navedenih TOZ34 je najbolji izbor ali ako bih je uporjedil sa IŽ27 jer su obe iste "konfiguracije", da ne kažemo BOK, takođe je bolji izbor! Nove 27ce ne mogu ni da se porede sa TOZ34 ni po kvalitetu ni po završnoj obradi!!
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

270
 Što se TOZ pušaka tiče zanimljivo je da su se 80-tih godina mogle uvesti po narudžbi preko Niškog preduzeća "LOVAC" i Beogradskog "UNIVERZAL" odnosno njihovih prodavnica i onih prodavnica koje su sa njima sarađivale , sa raznim kombinacijama dužine cevi, čokova, sistema okidanja.
Dva lovca iz mog komšiluka su još davne 1987-1988 godine na ovaj način naručili i dobili svoje TOZ! Jedna klasična 34-ka sa dva obarača i ejektorima sa cevima 72cm ali u kombinaciji 1/4 i 1/2 čok, a drugi je naručio dobio klasičnu TOZ 57 ali sa dva obarača i alkama za remnik!
Nažalost, izgleda da su trgovci pre više od 25 godina bili mnogo poslovniji nego današnji, umesto da bude obrnuto!!!
If the hunter does his part, the 270 will not let him down!

ssekir75
 evo je Smile

img145.imageshack.us/img145/4022/dsci6085.jpg

img687.imageshack.us/img687/4493/dsci6086.jpg

img35.imageshack.us/img35/1383/dsci6088.jpg

img442.imageshack.us/img442/1899/dsci6089.jpg

img191.imageshack.us/img191/6056/dsci6090.jpg

joj sto volem ovaj cirilicni natpisTri prsta 2

img692.imageshack.us/img692/1686/dsci6092v.jpg

img441.imageshack.us/img441/7848/dsci6093.jpg

img687.imageshack.us/img687/7752/dsci6094.jpg
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

dalibor
 Lepotica Bravo 2 Odobreno
Hunting is a passion! Pas

veljko__
 Lepa puskaOdobreno.
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

vlada lovac
 Nek je sa srecom...padam u iskusenje da opet kupim nesto ovako

Podunavac
 Kolega ssekir nek je sa srećom. Da te dugo i dobro služi. Rekao bi po slikama da je jako dobro očuvana.Odobreno
Tri prsta 2Kolce

nidzamotocross
 I ja se pridruzujem cestitkama. iveli 3
Dobar izbor, i neka jos dugo sluzi u lovu i uspesno lovis sa njom. Odobreno
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

ssekir75

Podunavac kaže:
Kolega ssekir nek je sa srećom. Da te dugo i dobro služi. Rekao bi po slikama da je jako dobro očuvana.Odobreno

o,da Smile prvi vlasnik je ispalio oko 40 metaka, cekao svinje. drugi je jako retko isao u lov i to pucao samo na sigurno (tako su mi rekli svi koje sam pitao a koji ga poznaju). posle se pobio s nekim i puska mu je oduzeta. bila je u policiji dve godine. u sredu mu je vracena, posle par sati mi je referent javio preko prijatelja da je odlicna i da idem da je pogledam, jer je ovaj rekao da oce da je proda. i ja odmah uvece odem. bila je dosta zapustena i onako u mraku mi se cinila u daleko gorem stanju. medjutim, kad sam u subotu otisao da je vidim po danu nisam se razmisljao ni sekunde iako stari nije hteo da spusti ni paru. kako god, ja dodjoh do dobre puske Presrean danas sam dobio oruzni list i hteo sam da idem na nekadasnje vojno streliste daa malo pucam, ali mi se bas nije islo po ovom snegu... sledece je lovacki ispit u subotu, pa posle toga moram da pojurim neki m48 ili ako mi naleti neka toz 63 za sitne pare... vise od toga mi ne treba.

PEZ
 Ti joj onda kolega dodjes kao "treca sreca" Odobrenoiveli
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

Miroslaw
 Nek je sa srecom kolega, dobra je to puska sluzice dugo dugo godina..

ssekir75
 nego sta ce ;) nego, citam "malo" forum, pa mi se ucini da bi bilo dobro da pogledam oznake. nesto mi je jasno a nesto ne, pa molim za objasnjenje. dakle:

sa leve strane bloka cevi:
toz-34r (model)
8820771 (broj puske)
12x70 (kalibar)
nisam siguran 1700 ili 700 kg
18,5
0288 (ili 0289 ne vidi se najjasnije, ovo bi trebalo da je serija izrade ili tehnicke kontrole)

BTB
1853
1853
zatim neki zig koji ne mogu bas da opisem jer ga i ne vidim najbolje, a trebao bi da je zig tormentacionog zavoda po mojoj logici. da probam, otprilike kao zalazak sunca ca rasirenim v (latinicnim) iznad i jos necim iznad sto ne vidim sta je

zvezdica i pored nje nekakav romb

sa desne strane:
full
jmp mod 65MPa
u rombu gis (cirilicom)
u krugu k
u krugu p (cirilicom)
u elipsi p (cirilicom)
u krugu 8

sta sve ovo treba da znaci? LupaConfused

Pemac
 [quote]ssekir75 kaže:
evo je Smile

Au Seki al je nalicka.Svaka ti dalaBravo
DOBAR POGLED B)

ssekir75
 ma to su fotke pre lickanja Smile cek da stane ovo belo go*no pa cemo malko da posetimo cika kremzera ;)

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,954,752 posete www.srbijalov.com