Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kočnica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kočnica
canis aureus
 Da zaključim?!?
"klasični podešljivi" mehanizam sa jednom obaračom je jeftiniji a sigurniji izbor od DOTa iz Zastave?!

A "kočnica" sa 808ce je sigurno, efikasno, dugotrajno i estetski dopadljivo rešenje!?

"Ali ja volim i više mi odgovara ovo skuplje prvo pomenuto rešenje i uvek bi se za njega opredelio. Šta ću kad sam komplikovan"
-što napisa kolega 270 i ja delim podjednako mišljenje i složio bih se sa napisanim postom jer sam i sam misliJo ... dok maestro ne pomrsi konce!!
Zbunjen
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

I Jevtic
 i ja sam druze uvek za skuplji i kvalitetnije ali u ovoj situaciji dot je po meni nepouzdan a spojnica od 808 je preskupa a na m70 karabinima to stoji zadnjih 40 godina i radi a i nije da nije pouzdano e sad zavisi sta bi ti teo sve da menjas pozdrav
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

canis aureus
 ...Trt Milojka
Pošto nema u "Zastava arms"U da se kupi spojnica/kočnica M808 već mora karabin da se donese u servis pa da se čeka ... elem, da li iko zna gde može da se pazari ta spojnica sa kočnicom ili tak'a slična i po kojoj(približnoj) ceni?
Fala
Dim

canis aureus
 spojnica "M808"
Dim

I Jevtic
 imas druze kod nese u paracinu on pravi takve kocnice ko na 808 mislim da je cena 100eura ali nemoj da me drzis za rec na pp saljem ti broj telefona pozdrav

golf071
 ja sam nosio u zastavu,za dva tri dana su uradili,ja sam zadovoljan mislim oko 60e sve ukupno.

lisac

golf071 kaže:
ja sam nosio u zastavu,za dva tri dana su uradili,ja sam zadovoljan mislim oko 60e sve ukupno.
Kolega dali je dvostepena ili trostepena?
Vladan

golf071
 Tri polazaja

gardista
 Mislim i da je Toza Paroski u Novom Sadu pravio takav neki tip kocnice...

canis aureus
 ... a produCt iz firme "Stepski Soko"??
Imal ko informacije iz prve ruke o njihovoj kočnici/spojnici koja je jako slična M808 i ostalima?
S obzirom na upola manju cenu tj oko 40jura a prave je na spojnici sa modela M48 i M98 koje su kvalitetnog materijala i tako toHmmm
Dim

I Jevtic

canis aureus kaže:
... a produCt iz firme "Stepski Soko"??
Imal ko informacije iz prve ruke o njihovoj kočnici/spojnici koja je jako slična M808 i ostalima?
S obzirom na upola manju cenu tj oko 40jura a prave je na spojnici sa modela M48 i M98 koje su kvalitetnog materijala i tako toHmmm

druze tih spojnica ima svugde rade ih svi pa cak i ja imam sve je stvar ukusa neko voli ovo neko ono meni se na oko nesvidjaju ali to je moje misljenje pozdrav

I Jevtic

gardista kaže:

video sam tozine spojnice i mogu reci da su fenomenalne i kvalitetne Bye

canis aureus

I Jevtic kaže:

gardista kaže:

video sam tozine spojnice i mogu reci da su fenomenalne i kvalitetne Bye

... fenomenalnije i kvalitetnije no majstor Neše paraćinca?!
Dim

I Jevtic
 ... fenomenalnije i kvalitetnije no majstor Neše paraćinca?![/quote]

e sad si me stavio na muke ali imam odgovor hahah tozine su prepravka m48 spojnice i fenomenalne su ispostovane su sve tolerancije i rade vrh a nesine su radjene iznova od sirovog komada i iste su kao 808 pa sad ti mozes da odlucispozdravBye

hercegovac

I Jevtic kaže:
... fenomenalnije i kvalitetnije no majstor Neše paraćinca?!

e sad si me stavio na muke ali imam odgovor hahah tozine su prepravka m48 spojnice i fenomenalne su ispostovane su sve tolerancije i rade vrh a nesine su radjene iznova od sirovog komada i iste su kao 808 pa sad ti mozes da odlucispozdravBye[/quote]
Nešine su prva ligaOdobreno

hercegovac
 A tek što su mu dobri nosači za optičke nišane i okidači, nema dalje.Starikad vam kažem.

canis aureus

I Jevtic kaže:
nesine su radjene iznova od sirovog komada i iste su kao 808 pa sad ti mozes da odlucis

... eee, nisu iste!No no no
Tako Neša meni reče!Confused malkice su boljeChut
Ako ništa drugo ne odlučim, Ivice, vidim ja da će Neša poslati na tvoju adresu pa ćeš to da mi namontirašYes ali o-tom-po-tom

... raspitivah se onomad i čujem da te koNčnice mLogi FaluSelja
Dim

zoranp
 Canis gde se može nabaviti kočnica sa ove fotografije koju si postavio i po kojoj ceni??
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

I Jevtic

canis aureus kaže:

I Jevtic kaže:
nesine su radjene iznova od sirovog komada i iste su kao 808 pa sad ti mozes da odlucis

... eee, nisu iste!No no no
Tako Neša meni reče!Confused malkice su boljeChut
Ako ništa drugo ne odlučim, Ivice, vidim ja da će Neša poslati na tvoju adresu pa ćeš to da mi namontirašYes ali o-tom-po-tom

... raspitivah se onomad i čujem da te koNčnice mLogi FaluSelja

he he svaki ciga svoga konja hvali salim se nesa je moj drug tako da nemas problema kad budes hteo izvolte

golf071

I Jevtic kaže:
druze 270 za sve si upravu ali kada si bio nisam ti pokazao zasto nevalja zastavina dot obaraca pa kad budes sledeci put doso pokazacu ti pa ces brzo da se razocaras zato je ja ne preporucujem nikome a i neisplati se date 9000 dinara za nju kad toliko ima mana pozdrav

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,472,548 posete www.srbijalov.com