Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Poluautomati ili dvocevke?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Poluautomati ili dvocevke?
nemeza
 Podunavac svi znamo da je šira za bliže pa kad malo odmakne onda ide uža. Pozdrav.

nemeza
 mirko knezevic kad ti staviš nastavak charuga može da ti zavidi, šta je 4-5 puta uzastopce italijanku u upoređenju sa 8 puta uzastopce turkinju. Pozdrav.

mirko knezevic
 I odmah odes kod prvog ortopeda da ti fiksira rame,posto bi verovatno bilo dislocirano...Smile

Neca92
 Dare Makedonija, neku jednocevku za prvu godinu!!! Moze i bok ili hamerless, u zavisnosti sta ti bolje lezi... PA na pocetku lovacke karijere, nikako!!! Sad Bezbednost na prvom mestu, a posle sve ostalo... pozdrav! Bye
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Rade kamenorezac
 U rukama Mandusica Vuka svaka puska bice ubojita!!!Nikako pa.
SAMO TERIJERPas

mirko knezevic
 A sto ljudi ne PA,pa sta fali ljudi ja volim i PA i bokerice...Smile
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

vlada lovac
 http://www.youtub...5uHt4AwYb4

nemeza
 Čovek je car B) treba mu zabraniti ulaz u svako lovište. puc puc

nemeza
 Presrean

INTERMAKER: Ispravio sam postojeće greške sa smajlijima, a koliko vidim uspeli ste kasnije da ih postavljate.. Pozdrav

nemeza
 Kako postaviti smajlija.

aleksa
 Nemeza,ispod polja za brzi odgovor imas smajlija na kojeg kliknes i izadje polje sa njih vise,izaberes jednog i opet kliknes na njega i postavis ga automatski na mesto gde je kursor.Na pr.Kolce

mihailo

Neca1992 kaže:
Dare Makedonija, neku jednocevku za prvu godinu!!! Moze i bok ili hamerless, u zavisnosti sta ti bolje lezi... PA na pocetku lovacke karijere, nikako!!! Sad Bezbednost na prvom mestu, a posle sve ostalo... pozdrav! Bye

Neca1992
hamerles je sistem okidanja čekići tj udarne igle su unutra nevide se.Tako je i bok konstrukcija hamerles.Verovatno si u postu hteo da kažeš položara.Mada se kod naših lovaca nekako odomaćio izraz za položaru hamerles sto je pogrešno.

nemeza
 Kolce

nemeza
 aleksa hvala uspeo sam Presrean

Neca92

mihailo kaže:

Neca1992 kaže:

Neca1992
hamerles je sistem okidanja čekići tj udarne igle su unutra nevide se.Tako je i bok konstrukcija hamerles.Verovatno si u postu hteo da kažeš položara.Mada se kod naših lovaca nekako odomaćio izraz za položaru hamerles sto je pogrešno.

Smile Da, hteo sam da kazem polozara! Naravno da znam razliku izmedju polozare i hamerlessa, ali kao sto ti kazes, ovaj izraz se odomacio kod lovaca, pa sam nesvesno pogresno napisao! ;) U svakom slucaju, hvala na ispravci! B)
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Podunavac

Ja mislim da i Lala može ovo sa svojim poluautomatom. srbijalovMožda i bolje.puc puc
Tri prsta 2Kolce

vlada lovac
 Ja sam pokušavao prošle godine al mi nešto ne ide Confused izgleda mi podmetnuli neke metalne golubove pa nikako da ih slomimiveli 3

Podunavac
 Možda su ti podmetnuli ćorke?Confused
Tri prsta 2Kolce

vlada lovac
 Jaooo na to nisam računao, vrlo moguće

canis aureus

zoranp kaže:
Evo da ja iznesem moju tanđaru..toz model neznam koji (ako neko prepozna neka javi) ..godina prizvodnje 1953, ali udara bolje nego petometka .. Stidljiv Hmmm ...to je ona moja mala Ketyyyyy... Smeko

i53.tinypic.com/30tnwvo.jpg

i55.tinypic.com/15j4hy.jpg

...i malo lovine uz nju.. Stidljiv

zoranpBye
ee druže moraćeš da častišiveli 3
jeeedva bre pronađoh ikakav podatak o modelu ... tvoje male Ketyyy
a baš me zainteresovala jer sam ljubitelj "a la horizontale" a tak'u još ne videhConfused
... "nije bila široko rasprostranjena zbog svoje visoke cene pa ju je zamenio model IŽ54"(na koju sam posumnjao da je to ta jer skoro da su iste) ...
Inače, Ketyy je TOZ Model A
canis aureus priložio:
a326.jpg

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,141,829 posete www.srbijalov.com