Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lampe, nosači, montaže

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lampe, nosači, montaže
Nidza
 Kolege,
da li neko zna gde se mogu nabaviti rezervne sijalice za onaj - "madjarski" far (6 V, 35 W) ?

Podunavac
 Danas pazarena baterijska lampa (emiter) sa zelenim svetlom, koje bi trebalo da bude u spektru nevidljivom za divljač. Slična kao američka ND 3, samo skoro 3 puta jeftinija. Na žalost umesto 3 naručene uspeo sam da dobijem samo jednu (za sada), a ona ide jednom kolegi sa portala pošto je obećana odavno. Nosim mu je u nedelju a onda očekujem od njega opširniji izveštaj kako radi. Nadam se da će uskoro stići i ostale naručene pa da je i ja montiram na moj karabin. Ovako to izgleda.

i40.tinypic.com/2upwlev.jpg

i40.tinypic.com/2ebenh4.jpg

i41.tinypic.com/17puh2.jpg

i39.tinypic.com/rwp9ox.jpg

Iako deluje mala (i jeste mala) daje odličnu svetlost na veliku daljinu. Garancija 10 godina na sve delove osim punjača i uloška (punjive baterije). U kompletu ide lampa, punjivi uložak (baterija), punjač, mikro prekidač, nosač (montaža) za pušku i samolepivi čičak za postavljenje mikro prekidača. Nema sijalicu nego led diodu koja ima trajnost 100 hiljada sati.
Tri prsta 2Kolce

Cvele
 Podunavac, lepa je to stvar samo sto sam cuo da su sve te lampe sa zelenom svetloscu laz, tj sve to divljac vidi... koja je cena ove ako nije tajna ?
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Podunavac
 Cvele neznam dok ne probam. Ima jedan moj drugar takvu istu i kaže da je zadovoljan. Cena je 1000 kn minus 10% popusta za keš, izađe 900 kuna. To je oko 120 evra. Smatram da je fer cena u odnosu na 300 evra za ND-3.
Tri prsta 2Kolce

slavaplana
 Divljac misli da je mesecina i ne reaguje na zelenu svetlost!Provereno!!!

ND# je jako skupa oko 30-400eura a ovo se isplati ako je slicno za ove pare!!!Ja imam zelenu ali obicnu diodu nije laserska ali je super i svinje ne reaguju na istu!!

lisac

slavaplana kaže:
Divljac misli da je mesecina i ne reaguje na zelenu svetlost!Provereno!!!

ND# je jako skupa oko 30-400eura a ovo se isplati ako je slicno za ove pare!!!Ja imam zelenu ali obicnu diodu nije laserska ali je super i svinje ne reaguju na istu!!
Slavo, ne reaguju dok se ne puca jednom na njih...mnogo brzo uce.
Vladan

golf071

Podunavac kaže:
Danas pazarena baterijska lampa (emiter) sa zelenim svetlom, koje bi trebalo da bude u spektru nevidljivom za divljač. Slična kao američka ND 3, samo skoro 3 puta jeftinija. Na žalost umesto 3 naručene uspeo sam da dobijem samo jednu (za sada), a ona ide jednom kolegi sa portala pošto je obećana odavno. Nosim mu je u nedelju a onda očekujem od njega opširniji izveštaj kako radi. Nadam se da će uskoro stići i ostale naručene pa da je i ja montiram na moj karabin. Ovako to izgleda.

Iako deluje mala (i jeste mala) daje odličnu svetlost na veliku daljinu. Garancija 10 godina na sve delove osim punjača i uloška (punjive baterije). U kompletu ide lampa, punjivi uložak (baterija), punjač, mikro prekidač, nosač (montaža) za pušku i samolepivi čičak za postavljenje mikro prekidača. Nema sijalicu nego led diodu koja ima trajnost 100 hiljada sati.
Deluje pristojno,ajd testiraj pa javljaj.Odobrenoiveli
Novine

Podunavac
 Druže umesto naručene tri uspeo sam da pazarim samo jednu. Nju sam u nedelju dao našem drugu što voli Euro blokove pošto sam mu je odavno obećao doneti. On čim je proba valda će izneti svoje mišljenje. A ja sam naručio još dve od toga jednu za mene. Pa kad probam javljam. Pričao sam ovde sa nekim kolegama koji je imaju i kažu da su zadovoljni.
Tri prsta 2Kolce

golf071

Podunavac kaže:
Druže umesto naručene tri uspeo sam da pazarim samo jednu. Nju sam u nedelju dao našem drugu što voli Euro blokove pošto sam mu je odavno obećao doneti. On čim je proba valda će izneti svoje mišljenje. A ja sam naručio još dve od toga jednu za mene. Pa kad probam javljam. Pričao sam ovde sa nekim kolegama koji je imaju i kažu da su zadovoljni.
Odobreno
Novine

canis aureus

Podunavac kaže:

Mene nije dojmila Confused ......Jaooo
Kolega pribaviJo tak'u mašinku te malo oprobavasmo. Mislim da nešto drugo piše na njojze ali isti oblik ista led diJoda ...
ZelJena svetlos' Hmmm i to je pitanje kol'ko je uspešno tj nevidljivo za DS!? Više puta oprobano, starije DS i naročito na koje je pucano uz pomoć bilo kog osvetljenja(bilo koje boje), reaguju na svetlost i zelene boje! Nazimadija slabije reaguje ali to je slučaj i sa osvetljenjem druge boje dok matorije ...

Podunavac nek te služi sa uspehom i nek se pokaže u najboljem "svetlu" te da pred njome padnu i najbolji trofeji iveli 3
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Neca92
 Podunavac, nek' je srecno, i sa Meoptom i sa njom! ;) Odobreno

Nego, imam jedno pitanje za sve kolege, preporucite neki nosac lampi koji moze da posluzi i za karabin i za bokericu.
http://www.lovack...00x600.jpg Kazu za ovaj da moze i za jedno i za drugo, al' sam nekako skeptican... Hmmm
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

nidzamotocross
 malisatrade.com/STAPOVI/spasovo/images/Nosac%20lampe%20NEXTORCH%20RM81%20Art%2045%20RM81.JPG

Ja imam ovakav, montirao sam i na bokericu i na karabin i na polozaru i na PA. Smile
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Neca92
 Kako na karabin kad je cev od karabina mnogo tanja od cevi dvanaestice, a ovaj drzac je prilicno sirok?

Podunavac
 Neco možda bi ti najbolji izbor bio montaža koja ide na tubus optike. Ona je šira i pasala bi na cev sačmarice. Ali gledaj neku koja se priteže prstima da ti ne treba alat.
Tri prsta 2Kolce

nidzamotocross

Neca92 kaže:
Kako na karabin kad je cev od karabina mnogo tanja od cevi dvanaestice, a ovaj drzac je prilicno sirok?

Lako, stavim gumu i stegnem. Smile
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Neca92

Podunavac kaže:
Neco možda bi ti najbolji izbor bio montaža koja ide na tubus optike. Ona je šira i pasala bi na cev sačmarice. Ali gledaj neku koja se priteže prstima da ti ne treba alat.

Daj neku sliku posto stvarno ne znam na sta mislis... Confused

mb-bb
 Ja sam pre 15-ak dana kupio lampu Jetbeam BC40 i u kompletu dobio nosač za lampu NEXTORCH RM83 i zadovoljan sam kako drži lampi na pisci. Može se montirati karabin i na sacmenu cjev. Dobro je to što nosač sa unutrašnje strane ima nalepitu gumu pa nema potrebe da se stavlja nešto da ne bi zuljalo cjev. Sa leptira se steže tako da me treba nikakav alat pri montaži lampe.
Svaka budala ima svoju srecu u zivotu, a ja imam lov...

Neca92

mb-bb kaže:
Ja sam pre 15-ak dana kupio lampu Jetbeam BC40 i u kompletu dobio nosač za lampu NEXTORCH RM83 i zadovoljan sam kako drži lampi na pisci. Može se montirati karabin i na sacmenu cjev. Dobro je to što nosač sa unutrašnje strane ima nalepitu gumu pa nema potrebe da se stavlja nešto da ne bi zuljalo cjev. Sa leptira se steže tako da me treba nikakav alat pri montaži lampe.

Vidi se da je odlicna i jako prakticna! Odobreno

Podunavac

Neca92 kaže:

Podunavac kaže:

Daj neku sliku posto stvarno ne znam na sta mislis... Confused

Evo Neco ovako nešta. Obe strane su jednake, pošto jedna ide na telo baterije a druga na tubus optike. Telo je gumirano celom površinom da ne može da ošteti brunirane delove. Predviđena je za montiranje bez upotrebe ikakvog alata, isključivo prstima.
Tri prsta 2Kolce

Neca92
 Hvala, Podunavac! Odobreno Ovaj nosac je odlicno resenje!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Skidajuće i fiksne montaže OPTIKE I MONTAŽE 458 10.03.2022. 00:38
Rusan nosači i montaže optike OPTIKE I MONTAŽE 26 16.11.2017. 18:17
Nosač za kuku OFF-ROAD 78 07.02.2017. 22:40
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,157,788 posete www.srbijalov.com