Lovačka komora
|
punisher |
Objavljen 14.01.2011. 00:30
|

Veteran

Upisa: 566
Pristupio: 19.11.2010. 08:37
|
Lalo
"Lovac" mora da ima skupštinu, a osnivač je u funkciji skupštine dok direktor preuzima funkciju UO
Osnivač može da bude fizičko ili pravno lice i ono je Skupština jednočlanog društva sa ograničenom odgovornošću. Na odlukama koje donosi stoji "...Osnivač u funkciji Skupštine jednočlanog društva..."
Ali i to se da proveriti preko APR. |
|
|
|
punisher |
Objavljen 14.01.2011. 00:32
|

Veteran

|
http://pretraga.a...1877936458
Znači LSV je član to jest osnivač DOO "Lovac" sa uplaćenim i upisanim kapitalom od 500 EUR i udelom 100%.
Znači LSV ima funkciju Skupštine DOO "Lovac" dok je Zeremski ipak samo izvršni organ.
Ja to tako vidim a voleo bih da me neko demantuje.
Zakon o privrednim društvima
Pojam i odgovornost DOO
Član 104
(1) Društvo s ograničenom odgovornošću u smislu ovog zakona jeste privredno društvo koje osniva jedno ili više pravnih i/ili fizičkih lica, u svojstvu članova društva, radi obavljanja određene delatnosti pod zajedničkim poslovnim imenom.
Odeljak 8
SKUPŠTINA
Odsek 1
Pojam i delokrug
Pojam i postojanje
Član 136
(1) Članovi društva s ograničenom odgovornošću čine skupštinu.
(2) U društvu s ograničenom odgovornošću s jednim članom ovlašćenja skupštine članova vrši taj član ili ovlašćeno lice...
itd... |
|
|
|
Lala |
Objavljen 14.01.2011. 08:01
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
U pravu si ti Punisher, samo je kvaka 22 u činjenici da je sekretar osnivača isto lice kao i direktor privrednog društva. Pa će Zeremski direktor podnositi izveštaj Zeremskom sekretaru. A sekretar Zeremski će kontrolisati direktora Zeremskog?!?
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
punisher |
Objavljen 14.01.2011. 12:35
|

Veteran

|
"...Lala kaže:
U pravu si ti Punisher, samo je kvaka 22 u činjenici da je sekretar osnivača isto lice kao i direktor privrednog društva. Pa će Zeremski direktor podnositi izveštaj Zeremskom sekretaru. A sekretar Zeremski će kontrolisati direktora Zeremskog?!?
Tragikomično!..."
Ko je rekao nepotizam. Ko je rekao sjedinjavanje više bitnih funkcija u ličnosti jednog čoveka. Sram vas bilo što nabeđujete na ove časne i poštene ljude. Lovstvo treba čuvati kao zenicu oka svoga, i u lovstvu mora vladati bratstvo i jedinstvo.
Nikako da se otmem utisku da je sve ovo jedan veliki deja vu. A onda se setim Kusturicinog "Podzemlja". I podruma u kojem smo mi obični lovci, i gde sirene zavijaju kad Švaba "pripuca" a naši dobri drugovi se bore protiv njih zarad našeg zajedničkog cilja. Kad ono gore van podruma bahanalije samo takve.
Kusturice care. I sad nek neko kaže nešto protiv njegovih filmova. To smo mi. Mislim oni u podrumu.To je lovstvo. I to su drugovi van podruma. "Kapitalci" |
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 14.01.2011. 13:26
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
E ovo su ubo do jaja, kolega Punisher!
Dokle god nas drže u "podrumu" i dokle god nas plaše "švabama i sirenama" oni će biti "Kapitalci, uvaženi i zaslužni drugovi", koji eto zbog nas "trpe kojekakve torture i pritiske zbog našeg zajedničkog cilja".

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
chaki |
Objavljen 14.01.2011. 15:03
|

Veteran

Upisa: 603
Pristupio: 12.08.2009. 11:52
|
Sutra ce malo da love pokrajinski funkcioneri pa ce posle lova da sigurno razmotre trenutno stanje i kako da ga rese heheheheh a bice skoro svi naborajani tu
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 14.01.2011. 15:58
|

Moderator

|
Aha, pa sutra je zadnji dan ove sezone (15.01.) pa da se lepo rukovodstvo sastane, da otpuca još kojeg petla! Nisu do sada dovoljno odstrelili...
Nego, Chaki, gde će to naši 'istaknuti' da love? Garant u nekom lošem lovištu, u blatu do kolena, bez prevoza po ataru... Voleo bih da znam imena učesnika, čisto da vidim ko nedostaje
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
chaki |
Objavljen 14.01.2011. 17:00
|

Veteran

|
Imena ne nedostaju svi ce biti na okupu i naravno ,,, serem ja i previse jer nije mi zbog ovih iz LSS nego bice tu i onih sto nas zivota kostaju a sto se mesta tice isto mesto gde i prosle godine. 
Inace blato jest edo kolena ali tu je John DEER on svuda moze da prodje i za njega blato ne vazi.
E da i ne pucaju petla nikako sitno je to za njih
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 14.01.2011. 20:44
|

Moderator

|
Chaki, ja tebe slabo kapiram!
Nemam pojma ni gde sam ja lovio pre dva meseca, a ne gde su lane lovili ovi 'istaknuti' i ostali!
Još manje kapiram koji su to 'što nas života koštaju'??? Mene ne koštaju, ja to za DŽ!
Kontam jedino, da će možda da pucaju ono što izdaleka liči na vrlo krupnog zeca, a ima i rogove ponekad...
Šta ćeš, ima se, može se, bogato, široko...
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
chaki |
Objavljen 14.01.2011. 21:27
|

Veteran

|
Lalo citajuci tvoje postove ne licis mi da ne kapiras ali imas opravdanje na umor od borbe koju vodis i na tome ti treba cestitati od srca.
Politicari su ti koji nam kroje kapu i koji nas zivota kostaju svuda u svetu a ovi nasi su jos gori. Idu sa brak jazavicarima i lovi se DS i bice klanica i bice proterano mogo svinja i bice sta ce biti. Jedino ih kisa moze spreciti a to ako ne odu bice dobro a ako odu onda do maja meseca tu svinaj biti nece. Ne smeju od straha da se vrate
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 14.01.2011. 22:38
|

Moderator

|
Pa chaki, kako da ti kažem, nije važno da li ja kapiram ili ne, važno je da članovi foruma ukapiraju. Zato ti postavljam podpitanja. Razumemo se ti i ja, kolega! 
Ko šta može 'istaknutima' i 'zaslužnima'? Ima da love gde hoće, kad hoće i koliko hoće, a lovci, npr. Žitišta ili Itebeja ima da ćute i da im čuvaju divljač, da 'zaslužni' mogu da ih udostoje svojim prisustvom, i odstreljivanjem te divljači. A i ostali lovci u drugim lovištima ima da kušuju, šta tu ima da se postavljaju pitanja neka nezgodna! Nego, Žitište i Itebej su blizu, a delegat u Komori Ratko Kusić je tamo predsednik LU, pa što da ne svrate ovi 'zaslužni' malo u goste, da se počaste, da odstrele to nešto DS što je preživelo do sada, red je da se drug delegat Komore revanšira za izbor onima koji su ga delegirali... Jesu li ovi svesni šta rade, da ovim možda guraju lovcima 'prst u oko'?
Samo vi lovci gledajte belo, i ne kapirajte šta se dešava. Prst na čelo, i razmislite: da li ovo ima smisla, da li je rukovodstvo saveza uopšte više zaslužilo poverenje? Da li postoji iko ko može da stane na put ovakvom odnosu prema lovcima, njihovom trudu, njihovim parama?
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 15.01.2011. 00:02
|

Admin

|
Ma jel vidiš ti da je njima lepo!
Uživaju ljudi pun gas!
To je ono što ja već dugo govorim:
Rade šta hoće i niko im ništa ne može!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 15.01.2011. 00:09
|

Admin

|
Punisher, al nas bruka onaj "naš Sremac"!
Samo da ne mora da uvlači žicu u čakšire!

|
|
|
|
Lala |
Objavljen 15.01.2011. 00:12
|

Moderator

|
A zato on stalno drži ruke u džepovima, taj vaš sremac!!! Sad sam provalio, pa on se boje da ih ne nadjemo sa 'spuštenim pantalonama'!!!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 15.01.2011. 00:14
|

Admin

|
Ne, ne, Lalo.
Žica se kod nas uvlači u čakšire iz jednog ozbiljnijeg razloga!
Jeli tako Punisher?

|
|
|
|
punisher |
Objavljen 15.01.2011. 00:15
|

Veteran

|
Hahaha. Ala ste loooodi.
Mislio sam da se ne poubijaju međusobno koliko se vole. |
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 15.01.2011. 00:19
|

Admin

|
punisher kaže:
Hahaha. Ala ste loooodi.
Mislio sam da se ne poubijaju međusobno koliko se vole.
A žica u čakširama?

|
|
|
|
punisher |
Objavljen 15.01.2011. 00:30
|

Veteran

|
Sremac ne znam zašto žica. Al vidim da je petak, i da se sutra ne radi, s obzirom koliko nas ima
Da nema ta žica neke veze sa "duginim bojama" Sremac. |
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 15.01.2011. 00:34
|

Admin

|
Kako ne znaš priču o bricama i žici u čakširama???
Seti se!

|
|
|
|
punisher |
Objavljen 15.01.2011. 00:39
|

Veteran

|
Sremac75 kaže:
Kako ne znaš priču o bricama i žici u čakširama???
Seti se!
Shvatio. |
|
|