Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovačka komora

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
37% [21 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
33% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
12% [7 Glasa]

Glasova: 57
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovačka komora
punisher
 Lalo
"Lovac" mora da ima skupštinu, a osnivač je u funkciji skupštine dok direktor preuzima funkciju UO
Osnivač može da bude fizičko ili pravno lice i ono je Skupština jednočlanog društva sa ograničenom odgovornošću. Na odlukama koje donosi stoji "...Osnivač u funkciji Skupštine jednočlanog društva..."
Ali i to se da proveriti preko APR.

punisher
 http://pretraga.a...1877936458

Znači LSV je član to jest osnivač DOO "Lovac" sa uplaćenim i upisanim kapitalom od 500 EUR i udelom 100%.
Znači LSV ima funkciju Skupštine DOO "Lovac" dok je Zeremski ipak samo izvršni organ.
Ja to tako vidim a voleo bih da me neko demantuje.

Zakon o privrednim društvima

Pojam i odgovornost DOO
Član 104
(1) Društvo s ograničenom odgovornošću u smislu ovog zakona jeste privredno društvo koje osniva jedno ili više pravnih i/ili fizičkih lica, u svojstvu članova društva, radi obavljanja određene delatnosti pod zajedničkim poslovnim imenom.

Odeljak 8
SKUPŠTINA
Odsek 1
Pojam i delokrug
Pojam i postojanje
Član 136
(1) Članovi društva s ograničenom odgovornošću čine skupštinu.
(2) U društvu s ograničenom odgovornošću s jednim članom ovlašćenja skupštine članova vrši taj član ili ovlašćeno lice...

itd...

Lala
 U pravu si ti Punisher, samo je kvaka 22 u činjenici da je sekretar osnivača isto lice kao i direktor privrednog društva. Pa će Zeremski direktor podnositi izveštaj Zeremskom sekretaru. A sekretar Zeremski će kontrolisati direktora Zeremskog?!?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

punisher
 "...Lala kaže:
U pravu si ti Punisher, samo je kvaka 22 u činjenici da je sekretar osnivača isto lice kao i direktor privrednog društva. Pa će Zeremski direktor podnositi izveštaj Zeremskom sekretaru. A sekretar Zeremski će kontrolisati direktora Zeremskog?!?
Tragikomično!..."

Ko je rekao nepotizam. Ko je rekao sjedinjavanje više bitnih funkcija u ličnosti jednog čoveka. Sram vas bilo što nabeđujete na ove časne i poštene ljude. Lovstvo treba čuvati kao zenicu oka svoga, i u lovstvu mora vladati bratstvo i jedinstvo.

Nikako da se otmem utisku da je sve ovo jedan veliki deja vu. A onda se setim Kusturicinog "Podzemlja". I podruma u kojem smo mi obični lovci, i gde sirene zavijaju kad Švaba "pripuca" a naši dobri drugovi se bore protiv njih zarad našeg zajedničkog cilja. Kad ono gore van podruma bahanalije samo takve.

Kusturice care. I sad nek neko kaže nešto protiv njegovih filmova. To smo mi. Mislim oni u podrumu.To je lovstvo. I to su drugovi van podruma. "Kapitalci"

Sremac75
 E ovo su ubo do jaja, kolega Punisher!

Dokle god nas drže u "podrumu" i dokle god nas plaše "švabama i sirenama" oni će biti "Kapitalci, uvaženi i zaslužni drugovi", koji eto zbog nas "trpe kojekakve torture i pritiske zbog našeg zajedničkog cilja".
KoTuKoga
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

chaki
 Sutra ce malo da love pokrajinski funkcioneri pa ce posle lova da sigurno razmotre trenutno stanje i kako da ga rese heheheheh a bice skoro svi naborajani tu
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

Lala
 Aha, pa sutra je zadnji dan ove sezone (15.01.) pa da se lepo rukovodstvo sastane, da otpuca još kojeg petla! Nisu do sada dovoljno odstrelili...
Nego, Chaki, gde će to naši 'istaknuti' da love? Garant u nekom lošem lovištu, u blatu do kolena, bez prevoza po ataru... Voleo bih da znam imena učesnika, čisto da vidim ko nedostaje Smile

chaki
 Imena ne nedostaju svi ce biti na okupu i naravno ,,, serem ja i previse jer nije mi zbog ovih iz LSS nego bice tu i onih sto nas zivota kostaju a sto se mesta tice isto mesto gde i prosle godine. KoTuKoga

Inace blato jest edo kolena ali tu je John DEER on svuda moze da prodje i za njega blato ne vazi.

E da i ne pucaju petla nikako sitno je to za njih

Lala
 Chaki, ja tebe slabo kapiram!
Nemam pojma ni gde sam ja lovio pre dva meseca, a ne gde su lane lovili ovi 'istaknuti' i ostali!
Još manje kapiram koji su to 'što nas života koštaju'??? Mene ne koštaju, ja to za DŽ!
Kontam jedino, da će možda da pucaju ono što izdaleka liči na vrlo krupnog zeca, a ima i rogove ponekad...
Šta ćeš, ima se, može se, bogato, široko...

chaki
 Lalo citajuci tvoje postove ne licis mi da ne kapiras ali imas opravdanje na umor od borbe koju vodis i na tome ti treba cestitati od srca.
Politicari su ti koji nam kroje kapu i koji nas zivota kostaju svuda u svetu a ovi nasi su jos gori. Idu sa brak jazavicarima i lovi se DS i bice klanica i bice proterano mogo svinja i bice sta ce biti. Jedino ih kisa moze spreciti a to ako ne odu bice dobro a ako odu onda do maja meseca tu svinaj biti nece. Ne smeju od straha da se vrate

Lala
 Pa chaki, kako da ti kažem, nije važno da li ja kapiram ili ne, važno je da članovi foruma ukapiraju. Zato ti postavljam podpitanja. Razumemo se ti i ja, kolega! Smile

Ko šta može 'istaknutima' i 'zaslužnima'? Ima da love gde hoće, kad hoće i koliko hoće, a lovci, npr. Žitišta ili Itebeja ima da ćute i da im čuvaju divljač, da 'zaslužni' mogu da ih udostoje svojim prisustvom, i odstreljivanjem te divljači. A i ostali lovci u drugim lovištima ima da kušuju, šta tu ima da se postavljaju pitanja neka nezgodna! Nego, Žitište i Itebej su blizu, a delegat u Komori Ratko Kusić je tamo predsednik LU, pa što da ne svrate ovi 'zaslužni' malo u goste, da se počaste, da odstrele to nešto DS što je preživelo do sada, red je da se drug delegat Komore revanšira za izbor onima koji su ga delegirali... Jesu li ovi svesni šta rade, da ovim možda guraju lovcima 'prst u oko'?
Samo vi lovci gledajte belo, i ne kapirajte šta se dešava. Prst na čelo, i razmislite: da li ovo ima smisla, da li je rukovodstvo saveza uopšte više zaslužilo poverenje? Da li postoji iko ko može da stane na put ovakvom odnosu prema lovcima, njihovom trudu, njihovim parama?

Sremac75
 Ma jel vidiš ti da je njima lepo!
Uživaju ljudi pun gas!

To je ono što ja već dugo govorim:
Rade šta hoće i niko im ništa ne može!
Pravilo
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Sremac75
 Punisher, al nas bruka onaj "naš Sremac"!
Samo da ne mora da uvlači žicu u čakšire!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala
 A zato on stalno drži ruke u džepovima, taj vaš sremac!!! Sad sam provalio, pa on se boje da ih ne nadjemo sa 'spuštenim pantalonama'!!! Smeko

Sremac75
 Ne, ne, Lalo.
Žica se kod nas uvlači u čakšire iz jednog ozbiljnijeg razloga!
Jeli tako Punisher?
PraviloPraviloPravilo
Palica

punisher
 Hahaha. Ala ste loooodi.
Mislio sam da se ne poubijaju međusobno koliko se vole.

Sremac75

punisher kaže:
Hahaha. Ala ste loooodi.
Mislio sam da se ne poubijaju međusobno koliko se vole.

A žica u čakširama?
PraviloPraviloPravilo
Palica

punisher
 Sremac ne znam zašto žica. Al vidim da je petak, i da se sutra ne radi, s obzirom koliko nas imaSmile
Da nema ta žica neke veze sa "duginim bojama" Sremac.

Sremac75
 Kako ne znaš priču o bricama i žici u čakširama???
Seti se!
PraviloPraviloPravilo
Palica

punisher

Sremac75 kaže:
Kako ne znaš priču o bricama i žici u čakširama???
Seti se!

Shvatio.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovački karabin KARABINI 1756 04.01.2025. 11:13
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara
Lovna sezona u Srbiji

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,351,201 posete www.srbijalov.com