Vidite samo ova dva drugara, čini li se jednom da ga žena vara
ali tome ne odgovara slika morao bi da ima rogove od bika
a ovo su rogovi od jelena lopatara njega sigurno ljubavnica vara
uvek mu se ozari lice kad čuje glas svoje ljubavnice.........................
kelt kaže:
odma sam ja znao da ce druženje biti vrh, ali sta da se radi. familjarne obaveze me sprečiše. gledam slike i nemogu da se otmem utisku na odredjenu sliku. nemoj odma da pomisljate na onu s rogovima , vec na onu gde podunavac puni tandžaru. kakav je to osmeh, prva ljubav zaborava nema. mislim nije ni meni u nedelju bilo loše ,ali vama je bilo bolje. pozdrav svima
Eeee... Ne smem da mislim...
Pa i ja sam odma pomislio.... Ne smem ni da napišem šta sam pomislio, ali čini mi se isto što i Šeki.
Zemo čitaš me ko otvorenu knjigu. Baš mi je bilo drago kada smo stigli i vidim vojni karabin. Pucao sam onako sa merakom. Slađe nego iz bilo kojeg lovačkog. A već sam se bio dobrano poželeo.
kelt kaže:
odma sam ja znao da ce druženje biti vrh, ali sta da se radi. familjarne obaveze me sprečiše. gledam slike i nemogu da se otmem utisku na odredjenu sliku. nemoj odma da pomisljate na onu s rogovima , vec na onu gde podunavac puni tandžaru. kakav je to osmeh, prva ljubav zaborava nema. mislim nije ni meni u nedelju bilo loše ,ali vama je bilo bolje. pozdrav svima
Pa i ja sam odma pomislio.... Ne smem ni da napišem šta sam pomislio, ali čini mi se isto što i Šeki.
Zemo čitaš me ko otvorenu knjigu. Baš mi je bilo drago kada smo stigli i vidim vojni karabin. Pucao sam onako sa merakom...
Ne sa shiljkanima???
Podunavac kaže:
A za ovu sliku sa rogovima sam znao da će da bude hit. Čim sam video da je u mojoj visini odma sam se namestio za slikanje.
U mom selu kazu: Kome je sudjeno da mu izrastu rogovi, njemu odmah naidje fotograf!
Vidim, bilo je veselo i u Bataji! Takođe vidim da mi prozivate zemu Klaju zbog lošeg pucanja u te papiriće. Pokazaće vam on čim počne sezona koliko ste u zabludi.
Predator kaže:
Vidim, bilo je veselo i u Bataji! Takođe vidim da mi prozivate zemu Klaju zbog lošeg pucanja u te papiriće. Pokazaće vam on čim počne sezona koliko ste u zabludi.
Oće zemo sigurno. Čim počne sezona minića, pokazaće u Dunavskoj ulici u N. Sadu koliko vredi. Ima odma da uprca neku snajku. Ovaj, hteo sam da kažem upuca neku visoku divljač.
kelt kaže:
Zemo čitaš me ko otvorenu knjigu. Baš mi je bilo drago kada smo stigli i vidim vojni karabin. Pucao sam onako sa merakom...
Ne sa shiljkanima???
Podunavac kaže:
A za ovu sliku sa rogovima sam znao da će da bude hit. Čim sam video da je u mojoj visini odma sam se namestio za slikanje.
U mom selu kazu: Kome je sudjeno da mu izrastu rogovi, njemu odmah naidje fotograf!
Ne odajem vojne tajne, još sam pod zakletvom.
A vidim da su mnogi ovde ljubomorni što sam ja ovako lep i fotogeničan čovek, pa mi čak i rogovi lepo stoje.
A lepo mi je žena rekla čim sam joj pokazao ovu sliku sa rogovima: budalo jedna, sada će svi da te zaje.avaju da ti ih je žena nabila. Njene su reči uvek proročanske.
Predator kaže:
Zemo jedino me ti branisvodim te na cekanje
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic
slavko75 kaže:
Sta da Vam kazem nego svaka Vam cast na druzenju
A na sledeće druženje ne dolazim bez mog sestrića Slavka75, nema šanse moramo se negde okupiti pod hitno..
....da...
...da se...
...da nešto...
...da nešto i ...
.....ako dođe Klaja i Zoran biće i ...
....a kada se vratimo kući biće i ....
BeograCko/Plansq ekipu je interesovalo stanje poplavljenih podruchja srbistanskih, pa su ovaj lepi dan posvetili proveri stanja u "Pomlavini" ... Evo nekih interesantnih momenata:
Neshto se u startu bilo poebalo, pa je isqsni i ponosni vlasnik Zbroje morao oma da intervenishe na Tasco Elite 1650 otpitjkom:
Brzo je reshio, pa su se redjali strelci, shto iz cheshke, shto iz USA pushke, a dzebana je bila cheshka kod obe(isto made in USA, mislim):
(fala dragom Bogu da ovo chudo ne trza : )
Domatjin se uplashio da jak trzaj ne prevrne Sashu Plavnu:
"uuu, shto je dobra Amerikanka!" :
Posle su neki imali chime i da se podichu:
a pogotovu jedan jedini, veliki, najvetji i najprecizniji SASHA PLAVNA:
Bilo je tu i pushaka za mladje kategorije, koje nisu uspele da lishe zivota neq malu tichicu(pa je morao domatjin iz cheshq da odradi):
ovo je neka foto montaza. ne priznavam da gledam tudje zene, a narocito ne zene drugara. ti dzavolcicu jedan pa nisam ja marlon brando iako lici on na mene. kakav lik boze mi pomozijadna ona tvoja zena sa tobom. moracu je nagovoriti da te otruje da se spasi
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related
Posle svih nevolja sa poplavom ovakvo druženje je došlo kao melem na ranu,hvala vam momci bilo je odlično ,naročito glineni golubovi a kelt ?
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?