Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Drugi pišu...

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Drugi pišu...
marlin
 Evo momci lovci iza računara,pošto ste me prozvali(a nisam znao,javio mi kolega član ovde isto) da vam odogvorim.Žaomi je što ste imali takvo mišljenje i što stvarno sada tek vidim kakav je ko čovek a o moralu da ne pričam.Prvo da vam kažem da sam ja iz R.Srpske pravoslavac po nacionalnosti Srbin.Iza svoga identiteta stojim i svojih upisa.Odma da vam kažem da mene ne interesuje vaše dešavanje u savezu,kao što vas ne zanima Stanje u savezu RS.Ne vidim razlog zašto to radite,da li sam vas nečim izazvao,provocirao ili bilo šta???Ovde sam bio radi lovačkog druženja i razmjene iskustva a prvenstveno ponavljam radi "druženja",što ovakvim prozivanjem i omalovažavanjem dalje nije moguće,jer ovim forumom upravljaju 4-5 ljudi koji su pokazali svoje pravo lice na nekome ko nema veze sa vašom problematikom.Mislio sam da ste iznad svega lovci,ali vidim da se niste imali čime da pohvalite(odstrelima,trofejima.....)nego ste izabrali najružniju stranu da vas ja i i još druge kolege po tome pamte.Želim vam lijep ostanak i druženje,a poslao sam pp glavnom adminu za moje udaljenje sa ovog foruma,jer hoću da odem odavde dostojanstveno kao čovek a ne kao fukara.
Dobar pogled i mirna ruka.

Sremac75
 Prvo, nije tačno da nisi znao jer si jutros kada sam te "prozvao" bio na forumu!
Drugo, niko ti nije ništa loše napisao!
Kakav je ko čovek to pitaj Jeremiju Trifunovića, on to zna najbolje!
A i o moralu ga pitaj...on je prava adresa!
Peto, nisam primetio da te je neko ovde omalovažavao, i niko ti nije rekao da si "zloban, iskompleksiran, ..."
Šesto, ovim forumom upravljaju njegovi članovi za razliku od foruma kojim upravlja Jeremija i njegovi poslušnici sa dugačkim pertlama!
Sedmo, postoje različiti odstreli i različiti trofeji, kako se uzme... ja bih mogao reći da su moji značajniji od tvojih, zato nemoj o tome! (znaš li nekoga ko je odstrelio lisicu kuglom?)
Osmo, što si osetljiv kao nova mlada, a nije ti na Loristu smetalo kada su neki tamo brisani i banovani zbog postavljanja nezgodnih pitanja!
Deveto, sretan ti put, samo nemoj reći da si oteran, jer nisi, nego da si pobegao....sad, da li kao fukara ili kao čovek, nije ni važno.
Deseto, dobar i tebi pogled.
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

marlin
 Hvala lijepo.

Lala
 Marline:
1. Posprdno i omalovažavajuće nazivaš kolege lovce na Srbijalov 'lovcima za računarom'. A da li ti pišeš puškom, možda, ili takodje sediš za računarom?
2. Učlanio si se na Srbijalov po preporuci, sa željom za druženjem, razmenom informacija, upoznavanjem sa situacijom i na drugim prostorima osim onih na kojima ti loviš - sve u redu, iz istog razloga sam i ja bio na Loristu, ali tamo ima tabu tema i pitanja zbog kojih se banuje - ovde se piše o svemu. Zašto onda nisi postavio pitanje svom 'šefu' zašto banuje ljude kad postavljaju pitanja, kad si već tako principijelan?
3. Za razliku od Lorista ovde ne postoji 'glavni administrator' koji odredjuje šta sme ili ne sme.
4. Ovde se ne prebrojavamo po nacionalnosti, svi smo lovci kolege, tako da ne vidim zašto naglašavaš, uz sve poštovanje, svoju nacionalnu pripadnost? Da li misliš da to popravlja utisak o tvom pravopisu srpskog jezika?
5. Koja je to moja ili nečija 'najružnija strana'? Možda sam trebao da te izvredjam kao što Jeremija radi, kad ostane bez argumenata i odgovora? I kakvo je to moje 'pravo lice'? A kakvo je 'pravo lice' onog koji zbog interesa (money, money) za dve godine promeni tri mišljenja, kao tvoj 'šef'?
6. Čime si to omalovažen ovde? Što sam ti napisao da preneseš svom 'šefu' citate njegovih upisa, da ga podsetiš malo? Ma ne sekiram se ja, pročitaće ili je već pročitao.
7. Svako dobro ti želim, dobar pogled i mirna ruka u lovu na trofeje koje pominješ - ja lovim sitnu divljač, 'trofejne' fazane, patke, prepelice, zečeve, lisice, retko DS... Da li zbog toga nisam lovac, ili sam manje lovac nego neko drugi?

Nit te je ko prisiljavao da se ovde učlanjuješ, nit će te ko zadržavati, sam biraš šta ćeš uraditi.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

marlin
 Hvala lijepo.

Lala
 Molim lepo, i drugi put!

milenko0609
 Marline ovde glumiš nevinašce a na loristu si silan kad imas opciju ban i ti i ostali tamo, samo idi i što bi rekao tvoj "šefić" srećan ti put i živeli?!
30-06,22-250,NOD,JOD,I BOG DA TE VIDI...

Cadara
 Ajd da ja kao neutralan kažem par reči:
Prvo u pravu ste da na Loristu nije bilo odgovora na nezgodna pitanja, i verovatno činjenica iz toga da su neki zbog toga banovani i to nije u redu.
Neka od tih pitanja su po meni trebala biti upućena čelnicima LSV-a a ne Jeremiji (ne branim ga) samo iznosim činjenicu i oni bi trebali odgovoriti na njih ili eto Jeremija kao novinar umesto vas da im postavi pa objavi odgovore.
Marlina ste povremeno ''bockali'' konstatacijama jeli gledaš marline, jeli čitaš, jesi preneo šefu šta se piše ovde (nisam baš taksativno navodio kako i šta) ali suština je bitna i čovek se uvredio, i ja bi se uvredio da sam na njegovom mestu i emotivno je napisao šta mu je došlo toga trena (ne branim ni njega).
I sledeća činjenica je da bi se trebale smiriti strasti i konstruktivno razgovarati, ti Marline nemoj banovati ljude ako postave nezgodna pitanja (ako si uopšte ti to uradio jer tamo ima više adminstratora) a vi neomojte provocirati čoveka da špijunira i mirna Bačka.
Ne zamerite.

milenko0609
 To što se marlin uvredio, to je u redu, s pravom, mislio je da će tamo da opominje/banuje ljude za svasta, nijedne sa razlogom, a ovde da mu se dozvoli da bude nemi posmatrač izvestilac?
Ja sam konkretno banovan zbog sledećeg pitanja:
"Hočeli biti vraćen novac onima koji su uplatili članarinu LSV a niće dobiti ovaj broj novina?
ili će biti u pretplati?(300 dina za 6 brojeva) i ostanu uskraćeni za šta su platili?"

odmah obrisano i banovan, a pitanje je bilo postavljeno jer je sam oscar rekao da njih 400 neće dobiti časopis?
možda je ovo pitanje moglo da se postavi čelnicima lsv, ali ja sam ga postavio direktno njemu, mogao je i on da mi odg da pitam lsv, a ne da me banuje?!
30-06,22-250,NOD,JOD,I BOG DA TE VIDI...

Sremac75

Cadara kaže:
Ne zamerite.

Odobreno

Nije postojala namera da se bilo ko uvredi, ali dvostruki standardi su nešto što meni jako smeta!

Jeremiji su pitanja bila postavljena zato što je on rekao da je na dan 09.09.2013. godine uplaćeno 16.000 članarina, iako je štampano 15.000 primeraka časopisa, a obrazložio je to time da je u međuvremenu od 03.09.2013. godine pa do 09.09.2013. godine, 1800 lovaca platilo članarinu.
E onda kada je shvatio da je uhvaćen onda je krenulo vređanje, brisanje i na kraju banovanje.
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Jeremija mora da shvati da je sada i glavni i odgovorni urednik glasila LSV, i da njegova firma radi lovačko glasilo za pare koje svaki član LSV plati iz svog džepa! Nije glasilo saveza Jeremijina prćija pa da može da radi kako mu dune. On kao novinar i urednik glasila treba da me informiše, a ne da ja ili neko drugi ide da pita Pažina, Beuka, Deju, ili Boškovića (predsednik komisije za informisanje) šta se dešava! Jel ima problema oko manjka tiraža? Po Jeremijinim rečima ima! Pa onda zašto on kao urednik ne obavesti lovce koji sve to plaćaju, u čemu je problem i kako će biti rešen? Ne, nego će da banuje, da zapušava usta, ima da se ćuti dok Jeremija uredjuje!? CVRC! Taj film se neće prikazivati!
Nije Jeremija dao ni objašnjenje zašto da se baš njemu poveri izrada sajtova LU, i zašto da baš njegova firma uzima od svakog LU po 15000 dinara za 'održavanje' sajta, što podrazumeva punjenje sajta informacijama o dogadjajima po LU. Informacije bi naravno dostavljali članovi LU i uprave LU. Održavanje sajta znači ažurno postavljanje informacija, vesti, fotografija, itd.
Kvaka bi mogla biti u tome da em bi LU plaćala to 'održavanje' 15 hiljadarki (bankarski izum: naplaćivanje održavanja računa!), em bi Jeremija i njegova redakcija Lorista na taj način imali praktično besplatnu mrežu dopisnika sa terena, jer bi se sve ili ogromna većina informacija slivale kod Jeremije lično, i njegove firme, koje informacije bi onda oni mogli da koriste za pravjenje časopisa Lorist, a ne samo za glasilo saveza?! Da li je ne ko razmišljao o ovoj mogućnosti? Da li se time narušava tržište, tako što se jedan od učesnika u poslu informisanja stavlja u privilegovan ili dominantan položaj? Ja mislim da se to može tako tumačiti, a to je, koliko ja znam, nedozvoljeno!

U ovom broju glasila LSV najmanje informacija ima upravo o radu saveza! To je po meni nonsens! U glasilu saveza nema informacija o radu saveza, ili ima samo na jednoj od 34 strane?!? Pa hajde, majku mu, šta rade one silne Komisije u savezu? Gde su infomracije? Šta rade čelnici saveza, gde su bili, šta su razgovarali, šta je radio UO LSV, koje tačke dnevnog reda su razmatrali, šta su odlučili? Da li je NO LSV imao neki sastanak? Šta radi Sud časti, ako uopšte nešto radi? Tih informacija nema u glasilu saveza, moj druže uredniče...

Obaška što niko iz LSV izgleda nije tražio ni jednu drugu ponudu za sajtove LU, koja bi možda bila bolja ili povoljnija! Ako bi većina LU prihvatila ovo, onda bi Jeremija samo po osnovu 'održavanja' sajtova mogao da inkasira milionče godišnje, a pride mu još dodju besplatne informacije - vrednost i cenu informacija Jeremija zna dobro, ne deli ih ni on drugima, jer zna da ima dosta troškova da bi se došlo do novosti, na vreme i pre drugih konkurenata. Ja nisam blesav, da neke stvari ne znam! Na kraju krajeva, uprave LU će dati zadnju reč, pa neka razmisle...
Zašto ni Jeremiji, ni nikom u LSV nije palo na pamet da objavi informaciju šta sadrži ponuda na tenderu? Koliki tiraž je planiran, koja cena po primerku, koliko strana, kakav kvalitet papira, kako se deli prihod od plaćenih reklama, da li ima obezbedjenje izvršenja posla o roku i na način predvidjen ugovorom, itd. itd....
Rad LSV kao udruženja gradjana je javan! A informacija NEMA!

Posebno me je zanimao tekst o onom 'novinarskom kampu' gde bi novinarima i predstavnicima sredstava informisanja koji se bave lovnom tematikom, predavači valjda iz LSV objasnili 'KAKO TREBA DA PREDSTAVLJAJU SAVEZ'!?!? Pa valjda je cilj novinarskog posla istinito i pravovremeno informisanje javnosti, a ne pisanje onako kako neko misli da TREBA!?!?

Sve to je izašlo u glasilu saveza koji je kao glavni i odgovorni urednik potpisan Jeremija lično - isti Jeremija koji je što je pisao ono što je pisao pre dve godine, i pre godinu dana (otvoreno pismo Milanu Pažinu oko glasila), a sad drug Jeremija odjednom pravi ko zna koju po redu piruetu u stavovima, ne piruetu nego salto mortale, i više ne sme da se piše ni ono što je on sam pisao?!?
Zafali, prema Jeremijinim izjavama, 1000 primeraka glasila? A oni 'će se truditi' da svi dobiju, primerak, pa ako ne dobiju, šta da se radi, trudili se ljudi uzalud! Pa ne može tako!
Marlina je pogodilo, koliko sam ja zaključio, to što je ovde citiran čini mi se njegov administratorski edit, sa vrlo problematičnim pravopisom, koji je meni više tužan nego smešan. Pa on i jeste video citiranje tog admin edita ovde, pa kad je shvatio da je malo zabrljao lepi srpski jezik svojom (ne)pismenošću, onda je brisao taj post tamo na Lorist forumu, ali ovde ga ne može obrisati, sorry! Smile
Ali nije Marlin tema ni problem, neka njega, ako mu se čita nek čita, šta ima veze? Problem je stav da se na Lorist više ne sme pisati ni o LSV, ni o glasilu LSV, niti se sme tražiti od GLODURA glasila da radi svoj posao! Šta se mene tiče što je Jeremija vlasnik Lorista, mene se tiče činjenica da Jeremija dobija lovačke pare da uredjuje glasilo i 'pošteno, časno, pravovremeno i istinito' informiše lovce koji ga plaćaju za to!
Baš me briga i za ban na Loristu, i za Jeremijine uvrede, pa čak i za Marlinove reči, ja pišem ono što mislim, pitam ono što ne razumem... A hvala Bogu, imam ja gde ću pisati... Znam samo da se drug Jeremija do sada uglavnom svaki put nekako uprepodobi kad se vidimo, sve Bog zna kako, 'druže', 'prijatelju', i sl., sve dok ga Sremac prošle jeseni na Sajmu nije (p)otkačio... ma ima svega, bolje da ne pišem dalje!

mrwa22250
 Pa zar nisu drugovi iz LSV-a izabrani da zastupaju interese lovaca koji ih finansiraju,a da li i cije interese zastupaju?Gorepomenuti su takodje uredjivacki kolegijum naseg novog-starog glasila i dok je tako ne treba ocekivati nikakav boljitak u informisanju.Verovatno je pozeljno bilo na konkursu i da se ima putera na glavi da bi se posao dobio,kao i na svakom drugom konkursu u drzavi srbijici.pare su naravno glavni motiv,a ne borba za boljitak lovstva i informisanja lovaca.Ostaje naravno da se vidi da li iste te pare mogu kupiti nov obraz,ugled,nove prijatelje ili neke nove l-ovce.Kome je to bitno taj dva puta razmisli pre nego sto zaplese sa vragom,a ko je dovoljan sam sebi gazi po drugima i po svojoj reci kao da sutra nece nikad doci.Ekipa koja vec godinama arci lovacke novce ostavlja utisak nedodirljivosti,pa se i ovi sto juce u kolo udjose izgleda osetise nedodirljiviSad
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Lala
 Čisto da napomenem samo, da je i drug Sniper Hunter banovan na Loristu, zato što je napisao da ga je Jeremija razočarao i kao čovek i kao komunista! Grin

Naravno, na temi o LSV i na temi o glasilu LSV više niko i ne piše na Loristu, a bogme i na drugim temama mu je tragedija. Ne benda Džeremaya ništa, zbog novaca koje dobija za izradu glasila LSV biće u stanju i ceo forum svoj da banuje! Grin
Čovek je prolupao načisto! Iznenadjen

DakiNS
 Neko je lepo rekao:

Ne svađaj se sa budalom! Prvo te spusti na svoj nivo , a posle te dotuče iskustvom.Lovac 3
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

marlin
 Ja sve što mogu reći jeste ovo:

Ko može neka provjeri da li sam bilo gdje ili nešto pisao oko ove problematike L.S.V Pa mene ne zanima stanje kod mene u mome savezu da da me interesuje stanje bilo gdje drugo......

Ja sam jedini moderator na forumu"Lorist" i sve ja brišem i pišem...priznajem i spreman sam da snosim odgovornost.

Ja sam banovao sve vas sa Lorista. Očekujem da vratite istom mjerom.
U dalje rasprave koje su smiješne a izjavite su ovde na račun mene...nebih niti da komentarišem a niti demantujem.Sve što ste rekli je tačno.

canis aureus

marlin kaže:
Evo momci lovci iza računara,pošto ste me prozvali(a nisam znao,javio mi kolega član ovde isto) da vam odogvorim.Žaomi je što ste imali takvo mišljenje i što stvarno sada tek vidim kakav je ko čovek a o moralu da ne pričam.Prvo da vam kažem da sam ja iz R.Srpske pravoslavac po nacionalnosti Srbin.Iza svoga identiteta stojim i svojih upisa.Odma da vam kažem da mene ne interesuje vaše dešavanje u savezu,kao što vas ne zanima Stanje u savezu RS.Ne vidim razlog zašto to radite,da li sam vas nečim izazvao,provocirao ili bilo šta???Ovde sam bio radi lovačkog druženja i razmjene iskustva a prvenstveno ponavljam radi "druženja",što ovakvim prozivanjem i omalovažavanjem dalje nije moguće,jer ovim forumom upravljaju 4-5 ljudi koji su pokazali svoje pravo lice na nekome ko nema veze sa vašom problematikom.Mislio sam da ste iznad svega lovci,ali vidim da se niste imali čime da pohvalite(odstrelima,trofejima.....)nego ste izabrali najružniju stranu da vas ja i i još druge kolege po tome pamte.Želim vam lijep ostanak i druženje,a poslao sam pp glavnom adminu za moje udaljenje sa ovog foruma,jer hoću da odem odavde dostojanstveno kao čovek a ne kao fukara.

Administratori ovoga nam foruma pošto niste kao oni administratori tamo ... nemojte banovati marlina pa barem dok nam ne pokaže te svoje trofeje i odstrele kad već nije samo internet-lovac kao što on neke naziva a do sada nije pokazao ništa od toga! Hvala unapred!

Marline, kad te već ne interesuje stanje u LSV i pitanja kolega lovaca postavljena u vezi rada i manipulacija u savezu i "LSV glasila" i tt zašto si toliko brz na BANovanju neistomišljenika i onih koji postavljaju ta pitanja?! Verovatno da bi se bolje dodvorio Jeremiji koji se okreće "kako vetar duva" po pitanjima za koja je onomad imao sasvim drugo mišljenje, ali dobro valjda ćeš dobiti mrvice za svoje "zasluge" Confused
Zaista je lepo druženje na Jeremijinom Hvalitetnom forumu zbog Hvalitetnog odnosa administratora prema članovima foruma ...... Sad
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

marlin

canis aureus kaže:

marlin kaže:

Administratori ovoga nam foruma pošto niste kao oni administratori tamo ... nemojte banovati marlina pa barem dok nam ne pokaže te svoje trofeje i odstrele kad već nije samo internet-lovac kao što on neke naziva a do sada nije pokazao ništa od toga! Hvala unapred!
(

Hajde da i vama pojasnim...
Moj prvi upis je pisan i odnosio se na ljude koji su me prozvali..a nikako na na sve članove foruma,jer ničim me nisu izazvali kao ni ja njih....
Zato kolega sa ovim se ne mogu složiti nikako,ali ako će vam šta značiti da me više ocrnite ili da vam ide u korist iz nekog drugog razloga..nikakav problem nije,sa drugim upisom ću da promijenim rečenicu,jer ipak je ovo igra riječi,,a ako imate neku želju šta bih voljeli da napišem pošaljite pp i to ću uraditi...iveli 3

marlin

Cadara kaže:

Marlina ste povremeno ''bockali'' konstatacijama jeli gledaš marline, jeli čitaš, jesi preneo šefu šta se piše ovde (nisam baš taksativno navodio kako i šta) ali suština je bitna i čovek se uvredio, i ja bi se uvredio da sam na njegovom mestu i emotivno je napisao šta mu je došlo toga trena (ne branim ni njega).
I sledeća činjenica je da bi se trebale smiriti strasti i konstruktivno razgovarati, ti Marline nemoj banovati ljude ako postave nezgodna pitanja (ako si uopšte ti to uradio jer tamo ima više adminstratora) a vi neomojte provocirati čoveka da špijunira i mirna Bačka.
Ne zamerite.

Veoma mi je stalo do ljudi koji gledaju stvari iz realne perspektive,i ovim putem vam se javno izvinjavam i svima onim ljudima koji su se možda pronašli prozvani u mome prvom postu,jer se to odnosilo i "odnosi" na samo par ljudi.
Drugo što bih htjeo da dodam je:
Ja sam ovde član sa uredno predstavitim podatcima u temi za predstavljanje,i ne krijem se od nikoga niti da virim i špijuniram.To kada bih radio odjavio bih se i čitao kao gost,kao što to svi gosti rade na ovom forumu.
Cadara cijenim tvoj realni stav....iveli 3

Sremac75

marlin kaže:
,,a ako imate neku želju šta bih voljeli da napišem pošaljite pp i to ću uraditi...iveli 3

Piše se ,,a ako imate neku želju šta bi voljeli da napišem pošaljite pp i to ću uraditi..."

Dalje, ti tih "nekoliko" ljudi ni ne poznaješ a nazivaš ih lovcima iza kompjutera....zašto?

I Canise, ne brini....njihovo prisustvo, posebno kada se usude da nešto i napišu, je za nas, neprocenjivi izvor inspiracije!!!!
PraviloPraviloPravilo
Palica

marlin

Sremac75 kaže:

marlin kaže:
,,a ako imate neku želju šta bih voljeli da napišem pošaljite pp i to ću uraditi...iveli 3

Piše se ,,a ako imate neku želju šta bi voljeli da napišem pošaljite pp i to ću uraditi..."

(Ko)lektore..izvinajvam se na pravopisuBye

To nikako nije pravopis, nego nešto sasvim, sasvim drugo!!!
A kada tako lepo napišeš jasno mi je i čije sam upozorenje dobio!
"Kolega,vaše predstavljanje je ne podpuno,zamoliću vas da se kulturno predstavite kao i svi članovi da nebih bilo ne suglasica u daljem pisanju po forumu,znači ime ,prezime gdje lovite i kojem udruženju pripadate
Lorist Admin Tim."

I nećeš me lako naterati da te Banujem!!!
Sremac75

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,145,272 posete www.srbijalov.com