Susreti i druženja "forumaša"
|
canis aureus |
Objavljen 26.05.2014. 10:51
|
Admin
Upisa: 4116
Pristupio: 22.01.2010. 15:41
|
Svaka čas' na druženje i na streljačka umJeća
no bijade li kaki paprikaš ili je kotlić samo tu da vi ulepša pictures ... neki voćni destilat možda, vitamin B u vidu tečnog hmelja ljuCki raz'lađen?!? ... 'vako ste k'o neki bečki dJečaci, kulturica end finoća ... može bit da su tome i supruge doprinele ( "aj ako smeš" )
GledIm Vas pa se čudim ... zar vas iz BLatajnice najviše zima da upropasti?!? Sremci bilo čvaraka i slan'ne te sadE jedva u kadar da ste ušli
(el fotosešn biJo posle kotlića/paprikaša?)
The best of the World all game caliber 8x57JS
|
|
|
|
sheytan |
Objavljen 26.05.2014. 11:24
|
Lovčina
Upisa: 2979
Pristupio: 23.11.2010. 13:27
|
hehehe Tebra CaEnis, bilo svega što navede!
Negro, nije bilo pod moralno fotkati dok ljudi ŽDERU... Pardon, obeduju! A olizani tanjiri su bzvz za fotkanje, složiće se svi!
Pijenje bolje ne pominjati! Zamalo da nekima neka pijana budala stane na rooq...
Što se tiče kadra - ebo tčoveka koji nema 100kg!
Na ovu tvoju fotq ima nas skoro pola tone!
novi način otvaranja tema je bzvz...
DOBAR DVOGLED!!!
http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U
|
|
|
|
canis aureus |
Objavljen 26.05.2014. 11:29
|
Admin
Upisa: 4116
Pristupio: 22.01.2010. 15:41
|
na sliKi četir-i-po meteri
za tak'u ekipu i oranija je mala
... znaVo sam da ste bili fini ... a di baš na Mooq da mu stane ...
The best of the World all game caliber 8x57JS
|
|
|
|
AcaNik |
Objavljen 26.05.2014. 16:37
|
Lovčina
Upisa: 2425
Pristupio: 27.05.2010. 14:20
|
Убила нас криза иначе би имали 5 метра сигурно ;) |
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 26.05.2014. 19:08
|
Lovčina
Upisa: 7755
Pristupio: 17.12.2010. 23:54
|
Svaka čast na druženju. Nego što ne dođoste ranije sa kofama i pumpama da pomognete čoveku, nego sada na suvo kad je kotlić pristavio? Bome trebalo je i naraniti ove ljudeskare, a i napojiti. A moj je zemo Kelt izgleda posle obilnog ića i pića očekivao sa još nečim brkove da omasti. Kakav bludnik! Pa još ovako javno pred kamerom.
A što ste onome detetu uzeli onu puškicu za slikanje? Ili je to ona nova Acina turkinja? Nego, može li ona da "ubije" glinenog goluba na 30 metara?
Kada me Aca dovati j..o sam čvorka.
|
|
|
|
sheytan |
Objavljen 26.05.2014. 19:15
|
Lovčina
|
^ Ja DEZINTEGRISAO golubitja na 15ak m, moram priznati! O Sniperu da i ne govorim!
Sasha Plavna isqsno pustio ticu malo dalje, i lepo ga unishtio na cca. 20m...
Na 30m - nije dokazano, al mozda i moze!
Znachi, pushchica definitivno nije naivna(za osnovce)! Qj se upuca, moze lagano pretji na MK!
Samo, i dalje ostaje problem dzebane - Aca qpio https://www.youtu...7ofvHTI3kQ
DOBAR DVOGLED!!!
|
|
|
|
AcaNik |
Objavljen 26.05.2014. 20:33
|
Lovčina
Upisa: 2425
Pristupio: 27.05.2010. 14:20
|
Куд не промаши оног врапца |
|
|
|
Jank |
Objavljen 26.05.2014. 21:28
|
Lovčina
Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
Лепо лепо...имао сам прилике да гостујем код овог уваженог домаћина и екипа је скоро иста била једино сам ја био нааај успешнији у глиненим. Требало је да се састанемо негде у Банату али поплава и елементарне непогоде су учиниле своје. Честитам на дружењу и захваљујем домаћину на гостопримству јер код нашег Снипера је увек незабораван провод....
Lov je stil mog života... ]
|
|
|
|
Bune |
Objavljen 26.05.2014. 22:48
|
Član
Upisa: 79
Pristupio: 20.05.2011. 20:11
|
Da se zahvalim Dekiju i familiji na gostoprimstvu, kao i uvek sve je bilo na visokom nivou. Kad je covek u gostima mora svasta da je i pije, da odbijes ne vredi, da se Deki ne uvredi. Posle smo malo puckali. Acin turski autancic je polozio, zgodna puskica za osnovce. Glinene, naramdzaste golubcice bacasmo rucno i bata Kelt je bio savrsen, jednog baci a vazdusastog pusti. Slavi svaka cast, voli covek u sredinu i u crno. Do nekog novog druzenja, pozdrav.
Sagradicu salas na bregu, da gledam jarebice dok se legu!
|
|
|
|
stojkuki |
Objavljen 27.05.2014. 07:41
|
Lovčina
Upisa: 1155
Pristupio: 22.06.2011. 15:12
|
Vidim bune tesko ti palo, ....
A golubovi, .... Pa double pleasure, .... |
|
|
|
sheytan |
Objavljen 09.06.2014. 08:05
|
Lovčina
|
U subotu jopet bilo lepo druženje, dodooše nevelike groope forumaša. Sremac Bune očo na drugi kraj Srema, u čuveni Neštin! Osećao/smo se kao kod qće, možda i više od toga, pa su nas ljubazni domaćini malo čudno gledali - uplašiše se da će ponestati suljapa! O lafovima i s rozi da ne govorim!
Fali na fotq tebra Apinest, ali opravdano, jer vlast uvek ima posla, pa makar to bilo i razmišljanje: kako izdržati na vlasti bar još jedan mandat...
Najsrdačnije i najiskrenije se zahvaljujem pomenutim jaranima na divnom druženju i gostoprimstvu! Tamo nam je svima divno, ...
DOBAR DVOGLED!!!
|
|
|
|
klaja |
Objavljen 09.06.2014. 10:53
|
Lovčina
Upisa: 1332
Pristupio: 10.03.2011. 21:02
|
Kao sto kaze Sheytan bilo je lepo druzenje,neki drugari su opravdano izostali. Pasulj je bio odlican,pivo i vino hladno,nema zamerki. Apinest i Sremac se nisu slikali da ne pokvare sliku
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 09.06.2014. 18:56
|
Lovčina
|
Napokon ste se oglasili. Al sve nešta škrto. A i samo jedna slika, a imadoste profesionalnog fotografa. Sremac nije stao u kadar pošto ste svi prilično kabasti, ali što mog pobratima Apinesta ne uslikaste kad čovek ima odličnu liniju. Baš mi je žao što nisam mogao da vam se pridružim i uz najbolju volju. Ali nisam mogao da se izorganizujem u dva dana. A možda ste me namerno i zvali dan ipo ranije da ne mogu da se snađem. U Neštinu su me izgleda već siti.
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 09.06.2014. 22:40
|
Admin
Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
.... то важи за Визић.... нама си увек добродошао!!!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
mrwa22250 |
Objavljen 09.06.2014. 23:37
|
Lovčina
Upisa: 2137
Pristupio: 14.10.2012. 20:56
|
Malo se druzili moj dobri zemara i ja sa familijama u Palanci ovog vikenda.Atmosfera na nivou,Beybe u elementu i pored nesnosne vrucine,a on bio zaduzen za koji je bio ko da sam ja peko,znaci odlican.Malo obilaska grada,pa malo na Dunav,pa malo obisli naseg zemu ovde poznatog kao Sremac 75,pa na pice,pa sladoled,pa rostilj,salate raznorazne ne znas koja je bolja,pa opet malo sladoled i da ne zaboravim FENOMENALAN kozji sir,prste da polizes.
Posle takvog razvaljivanja od klope,udobno zavaljeni divanimo o svemu i svacemu,lov,kinologija,(zenske smo preskocili da nebi bilo),dnevna a bogami i lovna politika.Iscuri dan,valja poci kuci u nove radne pobede,baterije su pune do sledeceg nadam se skorog susreta,ovaj put u Ridjici.
Naravno da su Popovici i ovaj put bili na visini zadatka sto se gostoprimstva tice(beybe malo zabusavo,al sta cu kad je nas,oprosteno mu je).Puno pozdrava i veliko hvala na extra druzenju
I za kraj jedna fotka za koju jedan magazin namenjen lepsem polu nudi masnu lovu,ali dzaba,nismo ti mi za komercijalu
dok pametni popustaju,budale zavladase
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 10.06.2014. 06:01
|
Lovčina
|
Свака част земљаци. Тако и треба. Али шта би са Принцез крофнама? Изгледа да Бејбе има ембарго на њих дог год тацне не врати са дружења. Или ће опет таксиста да га сачека кад се врати кући.
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 10.06.2014. 07:47
|
Admin
Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
mrwa22250 kaže:
i da ne zaboravim FENOMENALAN kozji sir,prste da polizes.
ROFL
E moj Mrwa pa zar ti ne znaš da Beybe nema svetlo u štali , pa uveče nikada nije siguran koga muze, sad ,dal je sir od koze ili jarca?????????
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
bela |
Objavljen 10.06.2014. 12:09
|
Veteran
Upisa: 930
Pristupio: 06.02.2010. 17:48
|
mrwa22250 kaže:
Malo se druzili moj dobri zemara i ja sa familijama u Palanci ovog vikenda.Atmosfera na nivou,Beybe u elementu i pored nesnosne vrucine,a on bio zaduzen za koji je bio ko da sam ja peko,znaci odlican.Malo obilaska grada,pa malo na Dunav,pa malo obisli naseg zemu ovde poznatog kao Sremac 75 ,pa na pice,pa sladoled,pa rostilj,salate raznorazne ne znas koja je bolja,pa opet malo sladoled i da ne zaboravim FENOMENALAN kozji sir,prste da polizes.
Posle takvog razvaljivanja od klope,udobno zavaljeni divanimo o svemu i svacemu,lov,kinologija,(zenske smo preskocili da nebi bilo ),dnevna a bogami i lovna politika.Iscuri dan,valja poci kuci u nove radne pobede,baterije su pune do sledeceg nadam se skorog susreta,ovaj put u Ridjici.
Naravno da su Popovici i ovaj put bili na visini zadatka sto se gostoprimstva tice(beybe malo zabusavo,al sta cu kad je nas,oprosteno mu je).Puno pozdrava i veliko hvala na extra druzenju
I za kraj jedna fotka za koju jedan magazin namenjen lepsem polu nudi masnu lovu,ali dzaba,nismo ti mi za komercijalu
nema sumnje da je bilo fenomenalno ko zokija u šta sam se ja lično sa mojom lepšom polovinom više puta uverio. veliki pozdrav zokiju i familiji.
jedino mi žao da se nismo videli i sa jovićem (sremac 75) kad smo već bili u b.palanci .
vižlan i terier
|
|
|
|
apinest |
Objavljen 10.06.2014. 12:53
|
Stari član
Upisa: 418
Pristupio: 02.06.2011. 18:28
|
klaja kaže:
Apinest i Sremac se nisu slikali da ne pokvare sliku
Apinest i Sremac se nisu slikali, jer su radili, za razliku od onih koji su imali turističku turu obilaska vinskih podruma, upucavanja više karabina, razgledanja znamenitosti Fruške gore i foto-lova novih stanovnika našeg lovišta (po jednima dva, po drugima tri primerka)...
|
|
|
|
apinest |
Objavljen 10.06.2014. 13:12
|
Stari član
Upisa: 418
Pristupio: 02.06.2011. 18:28
|
Podunavac kaže:
Baš mi je žao što nisam mogao da vam se pridružim i uz najbolju volju. Ali nisam mogao da se izorganizujem u dva dana. A možda ste me namerno i zvali dan ipo ranije da ne mogu da se snađem.
Pobro, vidim neke nelogičnosti i kontradiktornosti u tvom upisu...
Očekivao sam da ćeš se sigurno uspeti organizovati za dva dana, jer kako bi se inače organizovao za dva sata ako oni krenu na nas (ili mi na njih), gde na tebe 100% računamo?!
|
|
|