Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
mrwa22250

DakiNS kaže:
. Mrwa Domaćine i Maro Domaćice hvala još jednom na prelepom gostoprimstvu i druženju.

Nema na cemu,a kako ste se dobro pokazali jedva cekamo da vas ponovo ugostimo za nekih 15-20godinicaROFL.Salim se naravnoStidljiv
Bez obzira koliko je ekipa dobra i uzimajuci u obzir da je glavni razlog nasih okupljanja zayebancija,kao domacin imao sam neki grc u stomaku zbog neizvesnosti uspeha u lovu ovako rano na pocetku sezone.Kad smo ujutro izasli iz kola i kad sam zacuo na sve strane puc-puruc,grc je popustio i znao sam da ce vec do tada odlicno druzenje biti upotpunjeno i lepim lovom.Kad su poletele prve prepelice mojoj sreci kraja nema,a kako je lov odmicao i raspolozenje raslo znao sam da nema sanse da drugo poluvreme omane.
Hvala jos jednom svoj petorici na nezaboravnom druzenju i ako nesto nije bilo kako treba,nemojte zameriti-ispravicemo drugom prilikomOdobreno.
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

zoranp
 Druženje na nivou, domaćini van serijski, lov izuzetan i berićetan, psi dobri, strelci odlični (osim Lale, čisti useriHaHaHa)..znači sve u svemu jedan VRHUNSKI "hunting party"!!!! Hvala svima na lepom druženju!! Pozdrav i sve pohvale i za ekipu iz BatajniceBye!! ...Sremac ko i obično misli da je sve namešteno, a zna da ga izbegavamo samo radi klope, za drugo nam nije problemGrin!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

mrwa22250

zoranp kaže:
domaćini van serijski,!

Da da pogotovo domacin.Iz pouzdanih izvora znam da kad su videli sta je ispalo,serija je trajno ukinutaPilot.

AcaNik
 О гостопримству Батаја ганга нема довољно речи да се похвале. Значи пун пансион је био.
Него нико не помену директну везу између ова два дружења ;) Мобилна технологија је баш била активна Smile
10/10srbijalov

Podunavac
 Meni samo jedna stvar nije jasna. Pošto sam ja bio pozvan i na druženje u Batajnicu (a na žalost nisam mogao sa jednom guzicom na dve stolice) dali je onaj gulaš od prepelica bio sa namerom da ja ostanem gladan? Ili bi meni rekli da je od srnetine?Shock Pa ja ni u Riđici supu nisam jeo pre nego što sam pitao diomaćicu od čega je. Sva sreća beše od junetine. A Šeki zna da pernatu živinu vatam samo kroz najlon kesu ili sa rukavicom.Grin
Tri prsta 2Kolce

mrwa22250

Podunavac kaže:
Meni samo jedna stvar nije jasna. Pošto sam ja bio pozvan i na druženje u Batajnicu (a na žalost nisam mogao sa jednom guzicom na dve stolice) dali je onaj gulaš od prepelica bio sa namerom da ja ostanem gladan? Ili bi meni rekli da je od srnetine?Shock Pa ja ni u Riđici supu nisam jeo pre nego što sam pitao diomaćicu od čega je. Sva sreća beše od junetine. A Šeki zna da pernatu živinu vatam samo kroz najlon kesu ili sa rukavicom.Grin

Eto vidis zemara da si mudro izabrao barem sto se klope tice,a da je supa i bila od neke peradi,jare nije moglo biti nikakoGrin

sheytan
 QJ NE JE ONO SHTO UPUCA, I TREBA DA OSTANE GLADAN!!! Stari

"Dragi gosti, izvolite u lovu na tichitze, nakon chega tjemo se poslooziti zechjim goolashom..." Shock

Zao mi je shto tebra Podunavatz nije mogao na obe strane(nije dvostrooka lichnost, naravno! Grin ), a ni josh par dragih kolega nisu mogli, shto zbog neegzistiranja u blizini, shto zbog novih propisa sprotju gostovanja u munZe udruzenju... Cry

Bilo kako bilo, nadam se da su gosti stvarno zadovoljni, kako velidu, pa tjemo se valjda uskoro jopet negde oqpiti!!! Kolce
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

klaja
 Evo koja slika sa pucanja golubova
i60.tinypic.com/2ywfj86.jpg
priprema masine ...
i62.tinypic.com/o7qbnk.jpg
jedan deo koristenog arsenala
i59.tinypic.com/atx6c4.jpg
Sniper na potezu 10/9
i61.tinypic.com/169jkm8.jpg
Mb 10/8
i59.tinypic.com/20kc9qg.jpg
AcaNik 10/10
i59.tinypic.com/abrqtz.jpg
Sheytan 10/? zaboravio sam broj
i61.tinypic.com/2j3itl1.jpg
malo ja 10/9
i59.tinypic.com/qo7y1z.jpg
kolega Bune zaduzen za rukovanjem masinom
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

DakiNS

Podunavac kaže:

https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&...OWmF7le-qA
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

MMilos
 Kako ja zavidim svima Vama koji lovite prepelice Sad
Druženje je bilo super i na slikama, a kako je bilo "live" mogu samo da zamislim...svaka čast! ;)

A što se tiče priče "kusaj što uloviš", i ja sam prve godine kada sam počeo da lovim bio od tih koji nisu jeli svoj ulov, ali iz razloga što ne umem da kuvam, a majka koja je veliki protivnik oružja i tepanja malih tičica istim, nije htela da sprema klopu od toga što ja donesem. I tako sam ja nekako čerupao fazane i drao zecove, i kuvao ih psu...sve dok jednog dana ona nije ušla u šupu u kojoj sam ja to spaljivao na plinskom rešou i osetila miris prepelica...Samo je bilo "daj to more ovamo, kakva džukela da jede, miriše celo dvorište" Grin Grin
Od tada se redovito kuvaju gulaši od zeca, fazana i patke, a prepelice se ubacuju u supu, da zamiriše i zamasti Grin
Sorry za off... ;)

sheytan
 ^ Bravo za tyebe & staru majq! Bravo 2

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

apinest

sheytan kaže:
Zao mi je shto tebra Podunavatz nije mogao na obe strane(nije dvostrooka lichnost, naravno! Grin ), a ni josh par dragih kolega nisu mogli, shto zbog neegzistiranja u blizini, shto zbog novih propisa sprotju gostovanja u munZe udruzenju... Cry

Mada je bilo pozvanih koje su i drugi razlozi sprečili da dojdu... Confused
Меѓутоа, bliži se i jesen, a š njome i https://www.youtube.com/watch?v=ttbLO...tbLOtYW7TY

Podunavac

sheytan kaže:
QJ NE JE ONO SHTO UPUCA, I TREBA DA OSTANE GLADAN!!! Stari

"Dragi gosti, izvolite u lovu na tichitze, nakon chega tjemo se poslooziti zechjim goolashom..." Shock

Bilo kako bilo, nadam se da su gosti stvarno zadovoljni, kako velidu, pa tjemo se valjda uskoro jopet negde oqpiti!!! Kolce

Znači ovi što love lisice i šakale moraju da ih izedu? E pa nek im je prijatno, al' ja im u goste ne idem na ručak.Grin
Tri prsta 2Kolce

Podunavac

mrwa22250 kaže:

Podunavac kaže:

Eto vidis zemara da si mudro izabrao barem sto se klope tice,a da je supa i bila od neke peradi,jare nije moglo biti nikakoGrin

Ma supa je bila odlična, nego sad sve nešta mislim kako ja to jare nisam video dok nije posluženo na astalu. Mogla je to i lisica da bude.Grin A i Rančer reče da mu je čudan šmek imala kobasica, možda je i u njoj bilo mlevenih prepelica. Odsad gde god idem nosim sendviče sa sobom. Nećete me više prevariti!ROFL
Tri prsta 2Kolce

mrwa22250
 Ko me tuko po usima da postavim onolike slike odstreljenih Lisica.Beeeybe,provali nas PodunavacROFL

sheytan

apinest kaže:

sheytan kaže:

Меѓутоа, bliži se i jesen, a š njome i https://www.youtube.com/watch?v=ttbLO...tbLOtYW7TY

Izvini, batke, u brzini zaboravih da pomenem radnichq potlachenu klasu! iveli 3

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Podunavac

sheytan kaže:

apinest kaže:

sheytan kaže:

Izvini, batke, u brzini zaboravih da pomenem radnichq potlachenu klasu! iveli 3

http://youtu.be/6...
Tako je to kad je preča zarada od druženja.ROFL
Šalim se naravno. Znam ja kako je to kad bi hteo sa drugarima da uživaš a ne možeš. Taj dan bi se ujeo za mooda od muke. Pobratime valda će biti uskoro prilike da malo ljudikamo zajedno.iveli 3
Tri prsta 2Kolce

ficha007

mrwa22250 kaže:
Ovu sliku bih kratko i jasno nazvao"klikeranje u snu"HaHaHa

Vidi ga ovaj "bludnik grada Čikaga"Grin ala klikera...
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

Podunavac
 Juče je bio lov na DS u Neštinu, a pošto je bilo i nekoliko forumaša bilo je mini druženje. Ali sa maksimalnom za.ebancijom. Ispade da kolega Meshtan ima otrovniju papriku od Dakija. Prvo se u njenu ljutinu uverio Apinest koji je probao za doručak a onda i ja. Otrovna je. Posle su je polizali ZoranP (Beybe) i Sremac. Prvi sa pljoske a drugi sa čaše. Bilo je tu svega. Od psovki do stavljanja ladne kašike na usta i izlaženja na vetar.Grin Evo i par slika.

i59.tinypic.com/20t4i6f.jpg

i58.tinypic.com/2pod1s0.jpg
Tri prsta 2Kolce

golf071
 Svaka cast za druzenje.Bravo 2iveli
Novine

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,159,384 posete www.srbijalov.com