Susreti i druženja "forumaša"
|
mrwa22250 |
Objavljen 10.08.2014. 17:15
|
Lovčina
Upisa: 2137
Pristupio: 14.10.2012. 20:56
|
DakiNS kaže:
. Mrwa Domaćine i Maro Domaćice hvala još jednom na prelepom gostoprimstvu i druženju.
Nema na cemu,a kako ste se dobro pokazali jedva cekamo da vas ponovo ugostimo za nekih 15-20godinica.Salim se naravno
Bez obzira koliko je ekipa dobra i uzimajuci u obzir da je glavni razlog nasih okupljanja zayebancija,kao domacin imao sam neki grc u stomaku zbog neizvesnosti uspeha u lovu ovako rano na pocetku sezone.Kad smo ujutro izasli iz kola i kad sam zacuo na sve strane puc-puruc,grc je popustio i znao sam da ce vec do tada odlicno druzenje biti upotpunjeno i lepim lovom.Kad su poletele prve prepelice mojoj sreci kraja nema,a kako je lov odmicao i raspolozenje raslo znao sam da nema sanse da drugo poluvreme omane.
Hvala jos jednom svoj petorici na nezaboravnom druzenju i ako nesto nije bilo kako treba,nemojte zameriti-ispravicemo drugom prilikom.
dok pametni popustaju,budale zavladase
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 10.08.2014. 17:42
|
Lovčina
Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
Druženje na nivou, domaćini van serijski, lov izuzetan i berićetan, psi dobri, strelci odlični (osim Lale, čisti useri)..znači sve u svemu jedan VRHUNSKI "hunting party"!!!! Hvala svima na lepom druženju!! Pozdrav i sve pohvale i za ekipu iz Batajnice!! ...Sremac ko i obično misli da je sve namešteno, a zna da ga izbegavamo samo radi klope, za drugo nam nije problem!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
|
|
|
|
mrwa22250 |
Objavljen 10.08.2014. 21:10
|
Lovčina
|
zoranp kaže:
domaćini van serijski,!
Da da pogotovo domacin.Iz pouzdanih izvora znam da kad su videli sta je ispalo,serija je trajno ukinuta.
|
|
|
|
AcaNik |
Objavljen 10.08.2014. 22:12
|
Lovčina
Upisa: 2425
Pristupio: 27.05.2010. 14:20
|
О гостопримству Батаја ганга нема довољно речи да се похвале. Значи пун пансион је био.
Него нико не помену директну везу између ова два дружења ;) Мобилна технологија је баш била активна
10/10 |
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 10.08.2014. 23:48
|
Lovčina
Upisa: 7755
Pristupio: 17.12.2010. 23:54
|
Meni samo jedna stvar nije jasna. Pošto sam ja bio pozvan i na druženje u Batajnicu (a na žalost nisam mogao sa jednom guzicom na dve stolice) dali je onaj gulaš od prepelica bio sa namerom da ja ostanem gladan? Ili bi meni rekli da je od srnetine? Pa ja ni u Riđici supu nisam jeo pre nego što sam pitao diomaćicu od čega je. Sva sreća beše od junetine. A Šeki zna da pernatu živinu vatam samo kroz najlon kesu ili sa rukavicom.
|
|
|
|
mrwa22250 |
Objavljen 10.08.2014. 23:57
|
Lovčina
|
Podunavac kaže:
Meni samo jedna stvar nije jasna. Pošto sam ja bio pozvan i na druženje u Batajnicu (a na žalost nisam mogao sa jednom guzicom na dve stolice) dali je onaj gulaš od prepelica bio sa namerom da ja ostanem gladan? Ili bi meni rekli da je od srnetine? Pa ja ni u Riđici supu nisam jeo pre nego što sam pitao diomaćicu od čega je. Sva sreća beše od junetine. A Šeki zna da pernatu živinu vatam samo kroz najlon kesu ili sa rukavicom.
Eto vidis zemara da si mudro izabrao barem sto se klope tice,a da je supa i bila od neke peradi,jare nije moglo biti nikako
|
|
|
|
sheytan |
Objavljen 10.08.2014. 23:59
|
Lovčina
Upisa: 2979
Pristupio: 23.11.2010. 13:27
|
QJ NE JE ONO SHTO UPUCA, I TREBA DA OSTANE GLADAN!!!
"Dragi gosti, izvolite u lovu na tichitze, nakon chega tjemo se poslooziti zechjim goolashom..."
Zao mi je shto tebra Podunavatz nije mogao na obe strane(nije dvostrooka lichnost, naravno! ), a ni josh par dragih kolega nisu mogli, shto zbog neegzistiranja u blizini, shto zbog novih propisa sprotju gostovanja u munZe udruzenju...
Bilo kako bilo, nadam se da su gosti stvarno zadovoljni, kako velidu, pa tjemo se valjda uskoro jopet negde oqpiti!!!
novi način otvaranja tema je bzvz...
DOBAR DVOGLED!!!
http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U
|
|
|
|
klaja |
Objavljen 11.08.2014. 10:24
|
Lovčina
Upisa: 1332
Pristupio: 10.03.2011. 21:02
|
Evo koja slika sa pucanja golubova
priprema masine ...
jedan deo koristenog arsenala
Sniper na potezu 10/9
Mb 10/8
AcaNik 10/10
Sheytan 10/? zaboravio sam broj
malo ja 10/9
kolega Bune zaduzen za rukovanjem masinom
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 11.08.2014. 10:37
|
Admin
Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Podunavac kaže:
https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&...OWmF7le-qA
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
MMilos |
Objavljen 11.08.2014. 10:50
|
Stari član
Upisa: 400
Pristupio: 25.07.2014. 09:42
|
Kako ja zavidim svima Vama koji lovite prepelice
Druženje je bilo super i na slikama, a kako je bilo "live" mogu samo da zamislim...svaka čast! ;)
A što se tiče priče "kusaj što uloviš", i ja sam prve godine kada sam počeo da lovim bio od tih koji nisu jeli svoj ulov, ali iz razloga što ne umem da kuvam, a majka koja je veliki protivnik oružja i tepanja malih tičica istim, nije htela da sprema klopu od toga što ja donesem. I tako sam ja nekako čerupao fazane i drao zecove, i kuvao ih psu...sve dok jednog dana ona nije ušla u šupu u kojoj sam ja to spaljivao na plinskom rešou i osetila miris prepelica...Samo je bilo "daj to more ovamo, kakva džukela da jede, miriše celo dvorište"
Od tada se redovito kuvaju gulaši od zeca, fazana i patke, a prepelice se ubacuju u supu, da zamiriše i zamasti
Sorry za off... ;) |
|
|
|
sheytan |
Objavljen 11.08.2014. 11:44
|
Lovčina
|
^ Bravo za tyebe & staru majq!
DOBAR DVOGLED!!!
|
|
|
|
apinest |
Objavljen 11.08.2014. 17:48
|
Stari član
Upisa: 418
Pristupio: 02.06.2011. 18:28
|
sheytan kaže:
Zao mi je shto tebra Podunavatz nije mogao na obe strane(nije dvostrooka lichnost, naravno! ), a ni josh par dragih kolega nisu mogli, shto zbog neegzistiranja u blizini, shto zbog novih propisa sprotju gostovanja u munZe udruzenju...
Mada je bilo pozvanih koje su i drugi razlozi sprečili da dojdu...
Меѓутоа, bliži se i jesen, a š njome i https://www.youtube.com/watch?v=ttbLO...tbLOtYW7TY
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 11.08.2014. 21:22
|
Lovčina
|
sheytan kaže:
QJ NE JE ONO SHTO UPUCA, I TREBA DA OSTANE GLADAN!!!
"Dragi gosti, izvolite u lovu na tichitze, nakon chega tjemo se poslooziti zechjim goolashom..."
Bilo kako bilo, nadam se da su gosti stvarno zadovoljni, kako velidu, pa tjemo se valjda uskoro jopet negde oqpiti!!!
Znači ovi što love lisice i šakale moraju da ih izedu? E pa nek im je prijatno, al' ja im u goste ne idem na ručak.
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 11.08.2014. 21:36
|
Lovčina
|
mrwa22250 kaže:
Podunavac kaže:
Eto vidis zemara da si mudro izabrao barem sto se klope tice,a da je supa i bila od neke peradi,jare nije moglo biti nikako
Ma supa je bila odlična, nego sad sve nešta mislim kako ja to jare nisam video dok nije posluženo na astalu. Mogla je to i lisica da bude. A i Rančer reče da mu je čudan šmek imala kobasica, možda je i u njoj bilo mlevenih prepelica. Odsad gde god idem nosim sendviče sa sobom. Nećete me više prevariti!
|
|
|
|
mrwa22250 |
Objavljen 11.08.2014. 21:50
|
Lovčina
|
Ko me tuko po usima da postavim onolike slike odstreljenih .Beeeybe,provali nas Podunavac
|
|
|
|
sheytan |
Objavljen 12.08.2014. 04:30
|
Lovčina
|
apinest kaže:
sheytan kaže:
Меѓутоа, bliži se i jesen, a š njome i https://www.youtube.com/watch?v=ttbLO...tbLOtYW7TY
Izvini, batke, u brzini zaboravih da pomenem radnichq potlachenu klasu!
DOBAR DVOGLED!!!
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 12.08.2014. 21:45
|
Lovčina
|
sheytan kaže:
apinest kaže:
sheytan kaže:
Izvini, batke, u brzini zaboravih da pomenem radnichq potlachenu klasu!
http://youtu.be/6...
Tako je to kad je preča zarada od druženja.
Šalim se naravno. Znam ja kako je to kad bi hteo sa drugarima da uživaš a ne možeš. Taj dan bi se ujeo za mooda od muke. Pobratime valda će biti uskoro prilike da malo ljudikamo zajedno.
|
|
|
|
ficha007 |
Objavljen 21.08.2014. 12:46
|
Lovčina
Upisa: 1601
Pristupio: 01.10.2010. 14:36
|
mrwa22250 kaže:
Ovu sliku bih kratko i jasno nazvao"klikeranje u snu"
Vidi ga ovaj "bludnik grada Čikaga" ala klikera...
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 15.09.2014. 19:13
|
Lovčina
|
Juče je bio lov na DS u Neštinu, a pošto je bilo i nekoliko forumaša bilo je mini druženje. Ali sa maksimalnom za.ebancijom. Ispade da kolega Meshtan ima otrovniju papriku od Dakija. Prvo se u njenu ljutinu uverio Apinest koji je probao za doručak a onda i ja. Otrovna je. Posle su je polizali ZoranP (Beybe) i Sremac. Prvi sa pljoske a drugi sa čaše. Bilo je tu svega. Od psovki do stavljanja ladne kašike na usta i izlaženja na vetar. Evo i par slika.
|
|
|
|
golf071 |
Objavljen 15.09.2014. 20:49
|
Veteran
Upisa: 891
Pristupio: 05.11.2010. 19:43
|
Svaka cast za druzenje.