Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
klaja
 Juce kao sto je burazer rekao puno smeha i dobrog druzenja.Lov je bio dobar ali je odstrel izostao,puno kukuruza i velika vegetacija pa se divljac skoro neopazeno izvlacila pored dobro postavljenih doceka.Bezbednost i organizacija lova na visokom nivou kao i uvek pod budnim okom kolege Apinesta.OdobrenoBravo 2
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Josev
 Bravo kolege, druzenje uvek na prvo mesto. Svaka vam cast Bravo 2
marka fazan

apinest
 Prvi ovosezonski lov pogonom bio je naporan, vegetacija kao u prašumi, divljači dovoljno, ali je iskoristila gustiš i izvukla se na sigurno. Sledeći put ćemo drugačije!
Druženje posle lova uspešno, plodonosno i veoma kreativno, biće vraćanja i kontra-akcija prvom prilikom... Palica
Trajalo je do početka košarkaške utakmice, a bilo bi i duže da sutrašnji dan nije bio radni, da su ljudi u boljoj kondiciji (stigao nas umor) i da se nismo naoštrili da razbijemo Amere.
Pouke izvučene, taktika za sledeći lov pripremljena, samo zdravlja i malo sreće... Vaistinu

DakiNS
 Ovo me podsetilo na Lalinu svirku

http://www.youtube.com/watch?v=2v6bdm...v6bdmc-DCA
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

mrwa22250

DakiNS kaže:

Cuj podsetilo,zakleo bih se da je to nas Lala iz mladjih danaGrin
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Predator

mrwa22250 kaže:

DakiNS kaže:

Cuj podsetilo,zakleo bih se da je to nas Lala iz mladjih danaGrin

U pravu je Daki, skoro k'o Lala. Alal mu trzalica! Vaistinu

Sasvim prirodno

rancer
 kace sremac da proba dakijev vulkanSrbija

Predator
 Zaboravih da ranije napišem, napokon sam imao priliku da se upoznam sa kolegom sg-bog26 i da se lično uvjerim da dijelimo istu strast prema srpskim goničima! Ovom prilikom ga pozdravljam! iveli 3

Sasvim prirodno

DakiNS
 Interesantna emisija , tek da se nešto nauči o vulkanskoj lavi.

http://vimeo.com/109330831
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Sremac75
 Evo kako lov može spojiti ljude na najneobičnijim mestima.
Danas sam imao priliku da upoznam jednog od ljudi sa kojima već dugo održavam kontakt preko ovog foruma, i o kojem sam samo na osnovu pisanja i razmenjenih poruka, imao veoma lepo mišljenje.
U zbilji se ispostavilo da sam bio u pravu.

Na slici smo moj kolega (lovački i po profesiji) Duško ( alias Duškodugouško) i ja na protestu advokata u Beogradu, na Trgu Nikole Pašića, 04.11.2014. godine, kako se zajednički borimo za poštovanje Ustava i zakona u Srbiji, a protiv diktature diletantizma, i sve za oteta prava građana Srbije i naše advokatske profesije.

i59.tinypic.com/zxk28w.jpg

ADVOKATI SU U PRAVU!
I LOVCI, FORUMAŠI SU U PRAVU!

PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

kimi

Sremac75 kaže:
Evo kako lov može spojiti ljude na najneobičnijim mestima.
Danas sam imao priliku da upoznam jednog od ljudi sa kojima već dugo održavam kontakt preko ovog foruma, i o kojem sam samo na osnovu pisanja i razmenjenih poruka, imao veoma lepo mišljenje.
U zbilji se ispostavilo da sam bio u pravu.

Na slici smo moj kolega (lovački i po profesiji) Duško ( alias Duškodugouško) i ja na protestu advokata u Beogradu, na Trgu Nikole Pašića, 04.11.2014. godine, kako se zajednički borimo za poštovanje Ustava i zakona u Srbiji, a protiv diktature diletantizma, i sve za oteta prava građana Srbije i naše advokatske profesije.

ADVOKATI SU U PRAVU!
I LOVCI, FORUMAŠI SU U PRAVU!

Odobrenohttps://www.youtube.com/watch?v=n9vdy...9vdyLKQa00Odobreno
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

duskodugousko
 Zahvaljujem se kolegi Sremcu i moram reći da je i on opravdao prvi utisak koji sam stekao tokom naseg dopisivanja na ovom forumu, a to je da je rec o postenom, obrazovanom, pravdoljubivom i veoma sarmantnom coveku! Osim po gabaritu zakljucio sam da je ljudina u svakom smislu! Smile Nadam se da cemo se družiti i na nekim forumaskim okupljanjima.

P.S. Sremac, postao si clan MK kluba na insistiranje njegovog sekretara a tekst Statuta možeš pročitati ovde. Smile

STATUT MUŠKOG KLUBA

Uvod (preambula)

Članovi kluba uočili su štetne posledice demokratskog talasa koji je sa zapadne strane zapljusnuo našu domovinu, koje se, između ostalog ogledaju i u sve većoj i izraženijoj pojavi Cenzurisanoastije, u nezainteresovanosti dobrog dela muške populacije za Nju, pa čak i u odbojnosti prema Njoj. Njeni obožavaoci i ljubitelji shvatajući opasnost koja se opasno nadvila i natkrilila nad našim prostorom, u nameri da sačuvaju Njen kultni značaj, a pre svega iz prevelike ljubavi prema Njoj, odlučili su da preduzmu misionarsku ulogu radi očuvanja Njenog ugleda. U tom poduhvatu na njihovom putu neće biti nesavladivih prepreka, posebno zbog toga što su njome opsednuti, što je obožavaju, što su joj predani i celim svojim bićem posvećeni. To je upravo garancija, uz činjenicu da je dobro poznaju, da će Klub ostvariti postavljene plemenite ciljeve i opravdati svrhu svog postojanja.

Član 1

Ovim statutom utvrđuju se ciljevi Kluba kao i prava i obaveze njegovih članova.

Ciljevi Kluba

Član 2

Osnovni cilj Kluba je očuvanje i razvijanje ljubavi prema Njoj, Njeno veličanje i uzdizanje do nebesa, kao i iskazivanje poštovanja prema Njoj, bez obzira na Njenu versku, nacionalnu, rasnu i političku pripadnost.

Član 3

Članovi Kluba dužni su da rade i da nastoje na ostvarivanju osnovnog cilja iz člana 2 statuta.

Prava i dužnosti članova Kluba

Član 4

Članovi Kluba imaju pravo i dužnost da je vole, da joj se dive, žele je i uzdišu za Njom, da je veličaju u svakoj prilici, te da, radi očuvanja zdravog tkiva muške populacije našeg društva, svoja iskustvena i teorijska saznanja o Njoj prenose onima koji još uvek nisu ophrvani štetnim posledicama nagle demokratizacije našeg društva, što je bliže objašnjeno u preambuli statuta.

Član 5

Član Kluba može biti samo muškarac sa dokazanom ljubavi prema Njoj, bez obzira na godine života, na versku, nacionalnu, rasnu i političku pripadnost.

Član 6

Muškarac koji ispunjava uslove iz prethodnog člana može biti primljen za člana Kluba samo na osnovu jednoglasne odluke (konsensusa) svih članova Kluba.

Član 7

Mandat članova Kluba je doživotan.
Članstvo u Klubu prestaje članu MK kluba:
1. smrću člana;
2. promenom pola člana Kluba;
3. promenom seksualne orijentacije člana Kluba.

Član 8

Članovima Kluba najstrože je zabranjeno vršenje idejne, političke, imovinske, verske i svake druge diskriminacije prema Njoj.

Organi Kluba

Član 9

Klub ima predsednika, sekretara i izvršni organ Kluba.

Član 10

Izvršni organ Kluba je MK Priorat.
Na čelu MK priorata je Veliki majstor.
MK Priorat ima tri člana.
Veliki majstor je Predsednik Kluba po položaju.
Sekretar Kluba je član MK Priorata po položaju, dok trećeg člana MK Priorata postavlja Veliki majstor.

Član 11

Klub ima svoj znak koji će biti oslikan na značkama Kluba, a svaki član Kluba značku Kluba mora nositi na vidnom mestu svoje odeće.

Član 12

Klub ima svoj praznik i slavu, a to je Sveti Tripun odnosno Sveti Valenitino poznat kao Dan zaljubljenih.

Član 13

Sedište Kluba je u Ljigu.

Kaznene odredbe

Član 14

Zbog povrede zabrane iz čl. 8 Statuta članu Kluba izreći će se kazna.
Kazne koje se članu Kluba mogu izreći su:
1. Društveno koristan rad u vidu teorijskog izlaganja o nužnosti ostvarivanja ciljeva iz člana 2 Statuta i ljubavi prema Njoj;
2. drugarska kritika članova Kluba;
O kazni i vrsti kazne koja se izriče članu Kluba odlučuje Veliki majstor, koji kaznu izriče.
Protiv odluke o kazni koju je izrekao Veliki majstor, član Kluba ima pravo prigovora MK Prioratu.
Odluka MK Priorata o prigovoru člana Kluba je konačna.

Prijateljice Kluba

Član 15

Ženska lica po prirodi stvari ne mogu biti članovi kluba.
Ženska lica mogu biti prijateljice (amicae) kluba.
Prijateljica kluba može biti žensko lice koje je navršilo najmanje 18 godina života.
Prijateljice kluba imaju pravo da savetodavnim mišljenjem doprinose aktivnosti MK kluba, kao i pravo da pruže praktičnu pomoć članovima Kluba u verifikaciji njihovih autentičnih angažovanja.

Član 16

Završne odredbe

Odredbe ovog Statuta mogu se menjati samo saglasnošću svih članova MK priorata.
Inicijativu za promenu Statuta može pokrenutu svaki član Kluba, podnošenjem predloga Velikom majstoru, koji je dužan da sa predlogom za izmenu Statuta odmah, a najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema predloga, upozna sve članove MK Priorata.

Član 17

Ovaj statut, poznat kao Tucindanski statut, stupa na snagu danom donošenja.

Sekretar Kluba, Slobodan Stevanović
Predsednik Kluba Jovan Alempijević
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

Sremac75
 Хехехехе

Друг члан!

Хвала колега на учињеној почасти!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Gedza66
 Mogu li i Gedže notari da budu članovi ovog kluba, koji ništa na svetu ne vole kao Nju?Pfft
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

duskodugousko

Gedza66 kaže:
Mogu li i Gedže notari da budu članovi ovog kluba, koji ništa na svetu ne vole kao Nju?Pfft

Naravno da mogu, ako ispunjavaju navedene uslove, ali potrebna je jednoglasna odluka svih clanova kluba. Smile

nidzamotocross
 A budući advokati? Grin
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Sremac75

Gedza66 kaže:

Prvo da napravimo sporazum o saradnji....pa će vidimo za Gedže notari!!!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Sremac75

nidzamotocross kaže:
A budući advokati? Grin

Imenjače imaš moj bezuslovan glas!
PraviloPraviloPravilo
Palica

duskodugousko

Sremac75 kaže:

nidzamotocross kaže:
A budući advokati? Grin

Imenjače imaš moj bezuslovan glas!

Nidžo, prvo moraš dokazati ljubav prema Njoj! Grin

Predator

Dule, ili mi se čini, ili su fudbal i šetnje pored Kolubare uticale na tvoju figuru?! Zum
Ili je to samo optička varka, jer pored Sremca svi izgledaju sitniji ... ROFL

Sasvim prirodno

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,160,285 posete www.srbijalov.com