Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
DakiNS
 Odobreno

Još kada pokupe Rančera ima da se potroši barem tri metra kobasica, omanja šunka ili plećka ,malo krvavice , možda koja šerpica od 5 litara pihtija, obavezni kilo dve kozijeg sira što Bejbe pomuze koze u mraku (pitanje je da li muze koze ili jarca), umesto nekih pereca ili čipsa , potrošiće kilo dve čvaraka, uz to ima da se popije omanja reka vina, ako sam nešto propustio u jelovniku slobodno dopišite.Grin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Jank

DakiNS kaže:
Za sada znam za sledeće zainteresovane za druženje i hajku u Somboru:

Sremac
Zoranp
Lala
Mrwa
DakiNS
Rančer

U nedelju kod Ivice... samo puške sačmarice
Družina će biti mala Sremac Zoran i matori Lala
I Rančer će društvo da pojača iz prelepog Bača
Zavideće njima lovac svaki... kada stignu i Mrwa i Daki

Zato sutra kada svane zora svi će oni stići do Sombora
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Sremac75
 Бејбе и ја, на жалост нећемо присуствовати сутрашнјем дружењу....
Ја сам данас до касно поподне био на свињокољи и доообро сам се нават'о зиме.

Извињавам се свима, а посебно Лали који се наљутио....Vrlo tuan
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Jank
 E izem ti takvu sreću
al stihove ispravljati neću
i meni je žao mnogo
što u Sombor doći nisam mog,o....Cry

DakiNS
 Glavu o zid

mrwa22250
 Glavu o zidGlavu o zidGlavu o zidIznenadjen
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

DakiNS
 Samo za Sremca i Beybea!
i206.photobucket.com/albums/bb12/aleks34/lovk_zps50551742.jpg

Podunavac

Sremac75 kaže:
Бејбе и ја, на жалост нећемо присуствовати сутрашнјем дружењу....
Ја сам данас до касно поподне био на свињокољи и доообро сам се нават'о зиме.

Извињавам се свима, а посебно Лали који се наљутио....Vrlo tuan

Navat'o si se ti moj brate vina, k'o i onaj moj burazer Klaja. Ja ga večeras zovem na pivo, a on popio tebletu za glavu i zalego. Umorio se čovek na svinjokolji.iveli 2
Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 Svim kolegama sutra u Somboru želim dobar provod, mirnu ruku i dobar pogled. Žao mi je što nisam mogao da vam se pridružim.
Tri prsta 2Kolce

IvicaL
 Ja sam sa druzenja stigao prvi. I red je da nesto napisem,... Ali ne... Nisam slikao sve su to odradili Lala, Daki, Rancer i ostali. Neka oni kao gosti nesto napisu...
Ja cu samo reci da sam - nadam se uspesno - prosao neku vrstu inicijacije u vidu neke vulkanske lave ili vatre ili nesto tome slicno. Covek bi se dao lako iznenaditi kad vidi sta sve moze da zaljuti ta stvar. Ne samo pasulj, koji je bio sasvim korektan,... mada mislim da uz kafu najbolje ide. Nekome ce ovo zvucati veoma cudno sta pisem, ali oni koji znaju o cemu se radi moraju da ostave tu tajnu za neku drugu lovcinu i neku drugu inicijacijuuuuuuu...

Hvala u svakom slucaju dragim gostima i rado cemo se revansirati
;)
lala, pa sta

Sniper Hunter
 Znači i ti si se vulkanizovao ?Smeko

mrwa22250
 Ne jednom nego triput-domacinskiGrinI nije bio jedini,pola sale je fasovalo vulkan.Ivica je video koliko moze da bude ljuta coca-cola,pa opet coca-cola.Onda Rancer zove konobara uz izgovor da pice nije u redu,a ovaj kao pravi ugostitelj proba da vidi sta nije u redu i ostavi usne na flasiciROFL.Pored sokova,piva,kafe videli smo da moze da bude ljuta i elektronska cigaretaHaHaHa.
Za svu tu zayebanciju,zasluzan je ovaj cika na kome su godine konzumiranja vulkana ostavile traga.
mrwa22250 priložio:
daki_trovac.jpg

mrwa22250
 Rano jutro,06-30h vec smo na kafi na Knez petrol pumpi u Somboru cisto da nas danasnji domacin pre odlaska u atar vidi sa kakvim dijabolama ima posla.Dolazak na zborno mesto,upisivanje u dozvolu i pravac atar,a vetar duuuuva sve jace i jace.Rasporedjujemo se u docek i pogon(Rancer i ja kao mladji u pogon,a ovi matori Lala,Daki i Ivica na docek)Pfft.Opkoljavamo prvu trsku iz koje se dve lisice izvlace bez pucanja ali odlaze u veliku trsku koju teramo sledecu.Trska je velika a za potrebe lova napravljene su proseke.Postavljamo se i krecemo a po tragovima se vidi da ce biti akcije.Taman kad je pocelo da se puca voda pod tankim ledom pocinje da biva sve dublja,pa polako gubimo korak sa lisicama koje klize preko leda kao duhovi.Na pola trske u vodi smo skoro do visine cizama,svaki korak je sve tezi pogotovo sto na ledu kroz koji propadamo i mi i psi ima i snega,a ispod u vodi posecena trska.Odlucujemo da se izvucemo levo i desno iz trske jer dalje se ne moze.Tu se linija raspala i do kraja pogona nikakve posebne akcije.Iako ne izgleda tako,rezultatom smo vise nego zadovoljni.
Odstreljeno je 6 lisica od kojih je jedna ostala u ataru i nema je na slikama.
mrwa22250 priložio:
3265hajka_sombor_010.jpg

IvicaL
 Ufffpff, da,... vulkan,.... nego lala cisti komp od virusa, posle ce valda biti jos detalja.
Posebno mi se svidja fotografija na kojoj se vidi kako se rancer adekvatno maskiraoSmeko
lala, pa sta

Podunavac
 Moojaaaa!!! Koliko je komada Lala odstrelio?Grin
Tri prsta 2Kolce

mrwa22250

Podunavac kaže:
Moojaaaa!!! Koliko je komada Lala odstrelio?Grin

Neki kazu svih sedamROFL,ako im je verovati.
Elem,drugo poluvreme izuzetno.Ekipa forumasaSrbijalov iako malobrojna opet uspeva da napravi dobru atmosferu.Prica se da su trebala da ucestvuju i jos dva clana,braća Cucic iz palanke ali su u poslednji čas otkazali.Kazu stariji forumasi da su sjajni momci i jedva cekam da ih upoznam.Inace dva forumasa iz BP koje poznajem nebi nikad tako ispalili u zadnji casSmean.
Odlican pasulj(pogotovo onima dovoljno opreznim koji nisu dozvolili mesanje sa vulkanom) i na kraju muzika.E tu su kumovi preuzeli stvar u svoje ruke,a vise nego uspesno ih je pratio nas domacin Ivica.
Ukupan utisak vise nego dobar,druzenje na nivou.Ko nije bio,ne zna sta je propustio,a nekima nece lako biti zaboravljeno.Sezona je hajki i druzenja,neka nova se vec zakazuju pa Boze zdravlja vidimo se uskoroiveli 3
P.S.Na fotografiji ce vam se uciniti da je prisutan bio i Bora Dugic,nas virtuoz na fruli,ali ne,to je Lala i njegova e-cigaretaGrin
mrwa22250 priložio:
3265hajka_sombor_009.jpg

Jank
 Lepo lepo samo da ovaj gospodin nije imao povređenu ruku verujem da bi bilo bar još dve lisice....Bravo 2

DakiNS

Jank kaže:
Lepo lepo samo da ovaj gospodin nije imao povređenu ruku verujem da bi bilo bar još dve lisice....Bravo 2

Generacio ovi zloyebi ne da čoveku povrede ruku nego i mozak . Vide li onu sliku što Mrwa postavi , kako sam izgledao posle druženja sa njima. Lepo reče Ficha : Blago kući koju oni zaobiđu.

ficha007
 Svaka čast drugari. Jedino da su ova braća Cucić, ovaj Bajić mogli da ulepšaju druženje...u svakom slučaju Ivice uspešno si prošao inicijaciju kao u ostalom i svi mi. Meni je nekako u sećanju ostao Đoša i lovočuvar iz Vlasotinca...bome mislio sam da su gotovi. A baš su onako, što se kaže domaćinski zagrabili.ROFL

Eh, da. Blago kući koju zaobiđu.ROFL
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

IvicaL
 Ja bih samo da dodam da je kolega mrwa napravio vise nego pocetnicku gresku, pa je umesto kao svaki pravi gost isao lepo na docek, on se gurao da ide u pogon,... hm
sto mu je doslo pa da tako kazem do pojasa. Bio je mokar sve je sljapkao i umalo da propusti to drugo polu vreme i ode put majke Ridje. No svaka mu cast stoicki je podneo hladnocu i sve odradio kako treba.
Upoznati se sa ovom ekipicom stvarno je bila neka vrsta privilegije
Svaka cast

Srbijalov
Srbijalov
Hoemo jo
lala, pa sta

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,161,651 posete www.srbijalov.com