Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Srpski Trobojni gonič

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Srpski Trobojni gonič
Milan J
 Pozdrav za kolege ,ljubitelje goniča!Pozdrav
milan j
Lisica

bracailic
 Pozdrav i tebi Milane lepa štenad, puno sreće s njima.B)
Ovaj primerak na slici mnogo je pravio štete po kukuruzima pa je moralo ovako biti. Ali dobro je poslužio za malog štenca da uhvati miris divljači. Snimali smo ga i njegov prvi kontakt i više nego zadovoljavajući što ukazuje da krv nije voda, i da će iduće lovne sezone rame uz rame sa njegovom starijom braćom u nove avanture po šumi.
Pozdrav svim ljubiteljima ove rase od mene.
img803.imageshack.us/img803/5914/beki.jpg

Milan J
 Iliću radna linija je uvek radna....dobar otac ,dobra majka i omladinac mora da valja!!!!Chut
milan j
Lisica

lovdzij@
 Pozdrahttp://www.youtube.com/watch?v=pcrAqg3BMccv za sve trobojdzijeZivioRodjo
Lovicu sa gonicima,dok je veka i sveta.I tackaPas

bracailic
 pozdrav lubiteljima ove rase. Nešto nas je malo ovde šta li se to dešava. Evo čisto da se osveži ova tema jednom sličicom dva najbolja druga.
img828.imageshack.us/img828/262/drugari.jpg

Uploaded with ImageShack.us

lovdzij@
 http://www.youtub...1-clEUW2GM Malo obuke nije na odmetBye

Predator

bracailic kaže:
img828.imageshack.us/img828/262/drugari.jpg

Ka' upisan! B)

Sasvim prirodno

Milan J
 Pozdrav,i kod mene omladina napreduje Pas

http://youtu.be/M...
milan j
Lisica

bracailic
 Pozdrav svima i veliki pozdrav ljubiteljima STG-a.
Nedelja, svinje pronađene, na tragove se puštaju iskusni psi medju njima kuja STG Vidra... posle nekoliko desetina minuta lavež...akcija kreće pucnjava se čuje na dve strane...balans ...... tri komada...
pozdrav mom ujaku i drugoj ekipi.
img846.imageshack.us/img846/3339/ujka.jpg

aca81
 Pozdrav Miki tebi ujaku i svim trobojdzijamaBye svaka cast na ulovima koje ste imali proteklih mesec danaBravo 2 nista manje nisam ni ocekivaoB)
DOBAR POGLED

lovdzij@
 NA PRODAJU.8 MESECI STAR.
lovdzij@ priložio:
dsc01036.jpg

bracailic
 pozdrav svima vidim nešto malo na ovim stranicama ima posetilaca.
Evo da se ja pohvalim malo.
Rezultat lovca i njegovog pomagača.Bobi je našao ja sam odradio lakši deo posla, sve u svemu doživljaj kakvog do sada nisam imao.... i što mi je NAJVAŽNIJE rad mladog kera koji je pokazao zainteresovanost za ovu divljač.
Šteta što je sezona gotova i veliki spas za crnu divljač.
Pozdrav svima
img339.imageshack.us/img339/1037/mojm.jpg

Predator

bracailic kaže:
pozdrav svima vidim nešto malo na ovim stranicama ima posetilaca.

Braco, dozvoli da te ispravim. Na ovim stranicama uvijek ima posjetilaca kojih interesuje tematika. Problem je što ima malo upisa. Ja svaki redovno čitam. Pišete uglavnom ti, Milan i lovdzij@. Pisao bi' i ja, ali nemam o čemu. Napišem ponekad nešto o posavki, ali čim nabavim štene balkanca vidjećete kako će da oživi tema "Srpski gonič". ;)

Sasvim prirodno

bracailic
 pozdrav svima narode.
Voleo bih ja da na ovim stranicama ima više komentara dobrih ili loših sve jedno je. Inače ovo pisanje nas nekolicine nikuda ne vodi....Ova rasa kao i ostale koje se koriste u lov na našim prostorima svakako zaslužuju dosta dosta više. No videćemo .vreme će pokazati svoje.
ja bih da se okrenem nečemu drugom. lov goničima je veoma opasan lov iako nama koji za to živimo deluje prosto i jednostavno. Medjutim nije baš tako, Svedoci smo raznim dešavanjima koje se dešavaju po lovištima širom zemlje. Od nestanka, radnjavanja lovaca i ono što svakog goničliju najviše boli povreda vernog pomoćnika od strane NESAVESNIH KOLEGA .
Ja sam imao slučaj neko je nenamerno( što je po meni veća verovatnoća) ili namerno pucao u mog Bobija i sada sledi dug i mukotrpan posao kako usmeriti psa koji je ranjen sačmom da se ne plaši od pucnja. Ima li neko da mi da nekakav predlog ?
A evo i slike ranjavanja, sreća sačma se zaustavila tik do lopatice, drugi pogodak je ispod grudi ali je bio malo više nego krzavac.
img19.imageshack.us/img19/3721/ranavanje.jpg

alex
 Kolega sta da ti kazem.
Voleo bih da lovim sa gonicima lisicu ili zeca da vidim kako je a sigurno je prelepo.
Zao mi je to sto ti se dogodilo psu to je bas steta sada ce mo da vidimo koliko ti je potrebno da ga opet opustis.
Pobaj prvo da bacis koju petardu dalje od njega da vidis kako ce da reaguje.
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

DakiNS
 Ja to ne bih radio, ni slučajno petarde. pošto je sezona prošla pusti ga da malo zaboravi pa kreni putem otklanjanja mane plašljivosti na pucanj ali polako i izdaleka
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Hunter forever
 A nacin da se pukne kad mu se nosi hrana???

Kolega ovo nije kviz pa da se pogađa rešenje . U pitanju je ljubimac i radan pas u koga je mnogo uloženo. Ono što ne znaš ili nisi siguran nemoj da nekoga savetuješ jer time unosiš samo zabunu među neiskusnije kolege.

Srbijalov Admin Tim

marka Engleski poenter marka

srpko1
 Klega Bracoilicu imao sam psa koji je tesko ranjen u lovu jedva je preziveo a i kolegi sa kojim lovim se isto desilo sa kujom i oba psa su posle oporavka od povrede naj normalnije radila i gonila i uopste se nisu plasili pucnja a evo i kako kao prvo bitno je da se pas u potpunosti oporavi od povrede nakon toga ga normalno vodi u lov i pucaj na divljac koju on goni ali biraj momenat za pucanje bitno je da pucas kada je on u afektu kad goni punim steketom i nesmes da promasis bitno je da posle pucnja on dodje do divljaci koja je pala i naravno do tebe ti ga i pustis da malo cepa divljac izmazis ga i tako bi trebalo da cuje pvih par pucanja posle povrede i zagarantovano se nece plasiti pucnja ni slucajno ne bacaj petarde oko psa ni blizu ni daleko vec uradi ovako kako ti napisah i neces imati nikakvih problema sa psom bice isti kao sto je bio pre ranjavanja

srpko1

Hunter forever kaže:

Neeee nikako samo ce jos gore isprepadati psa

srpko1

Hunter forever kaže:

Neeee nikako samo ce jos gore isprepadati psa

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Srpski gonič KINOLOGIJA 1591 17.07.2021. 16:45
Obuka goniča za lov na zeca KINOLOGIJA 464 31.05.2018. 09:45
Srpski Žuti Gonič KINOLOGIJA 133 06.03.2018. 23:53
Posavski gonič KINOLOGIJA 363 25.01.2017. 15:05
Planinski gonič Alpinac KINOLOGIJA 313 13.08.2015. 20:28
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,134,656 posete www.srbijalov.com