das meni ja cu ga ocas pronaci
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related
klaja kaže:
Ostao sam duzan Sjefticu par stotina eura duzan a njega vise nemogu da pronadjem
pa nista kolega mozes prvom prilikom da doneses kod mene ja sam stecajni upravnik taman toliko mi fali za platu svaka vam cast taman smo hteli da vas pozovemo za dug ali kako ima dobrih ljudi oni se javljaju sami
kolega sniper za tebe ima nesto specialno sa jedne strane metalika a sa druge as/ds a sa donje goust rider na harliju mislim da bi ti se svidelo pozdrav
klaja kaže:
Ostao sam duzan Sjefticu par stotina eura duzan a njega vise nemogu da pronadjem
pa nista kolega mozes prvom prilikom da doneses kod mene ja sam stecajni upravnik taman toliko mi fali za platu svaka vam cast taman smo hteli da vas pozovemo za dug ali kako ima dobrih ljudi oni se javljaju sami
kolega sniper za tebe ima nesto specialno sa jedne strane metalika a sa druge as/ds a sa donje goust rider na harliju mislim da bi ti se svidelo pozdrav
Pozdravljam odbeglog cenjenog majstora, uz prigodan kit:
Inache, namoli me pobro shto mu je majstor-pobegulja nedavno sredjivao alatljiq, da mu je fotnem, jerbo je prezadovoljan, pa da ima fine fotke alatljike i zamoli me da ih ovdi prezentiram prikazom ...
Pobro je prezadovoljan, shto radom, shto cenom... A mi ostali? Qj nas ebe, kad nismo na vreme radili, dok dotichni nije utekao...
she tebra
i ja bih biJo zadovoljaT kao i tvoj pobro da mi Kragujevka dobije vaki exterijer
Odlično
... samo ovi mesingaTi obarači malo štrčU ki na širok osmeh zlatan zub al ajd kad pobro tako volE
Nego, tebra jel ti poznato na tu ručKicu zatvarača koja je najniža montaža opt.nišana koja bi legla ... recimo za nišan ...x42 i Leupold montažu fiksnu?! -pit'o bi' majstora al kažu da je nest'o
End, poshto mi se javElo da je u cal. .270Win pit'o biJ te još jedno al da se ne naljuti pobro ... jelI utura u prečnik od 11mm ki kod mog prike 270 i to sa domaćEm PPjUom mundžom ili je moguće da je još koji mm uža grupa?!?
Oćel ti pobro pozajmEti makinu da je oprobamo na "kanalE" kad bIdemo išli?...il da povedemo i pobru na probu?!
I da, svaka čast na profi pictures
she tebra
i ja bih biJo zadovoljaT kao i tvoj pobro da mi Kragujevka dobije vaki exterijer
Odlično
... samo ovi mesingaTi obarači malo štrčU ki na širok osmeh zlatan zub al ajd kad pobro tako volE Nego, tebra jel ti poznato na tu ručKicu zatvarača koja je najniža montaža opt.nišana koja bi legla ... recimo za nišan ...x42 i Leupold montažu fiksnu?! -pit'o bi' majstora al kažu da je nest'o
End, poshto mi se javElo da je u cal. .270Win pit'o biJ te još jedno al da se ne naljuti pobro ... jelI utura u prečnik od 11mm ki kod mog prike 270 i to sa domaćEm PPjUom mundžom ili je moguće da je još koji mm uža grupa?!?
Oćel ti pobro pozajmEti makinu da je oprobamo na "kanalE" kad bIdemo išli?...il da povedemo i pobru na probu?!
I da, svaka čast na profi pictures
hehehe Pobro voli da shljashti, pa nek koshta shta koshta! A ima logike tvoja pricha/uqs!
Za ruchkizzu ne znam pojma, ovaj pobrin otpichki je isto x42, i sve radi... Najsigurnije je da neki od pushkara odgovori, ili novi I J, ili stari - pobegulja, ako ikada prochita ovo... A mogu da pitam pobru, koliko ima lufta od otpichkog ovog na sliki...
U koliko mm utura, videli smo na one fotke sas mete. Ali, mozda sa novu dzebanu netje motji ni toliko, ipak je to postignuto s PPU 20 jahre star!
Mogu d uzNem od pobru, moze i pobro da podje da se droozi...
Fala za pofale picturesa, bujrum donesi shta zelish iz tvoga arsenala da odradimo, ali da ne pishe na nj nigde 8x57! Te savremene moj aparat ne ebe!
druze canis ova rucica je postavljena na najnizem uglu koi moze da se postavi tako da moze da se montira optika i bez nosaca da lezi direktno na sandukjer kad se odbravi zatvarac on je u ravni sa spojnicom tako ako zakaci spojnica onda ce da zakaci i zatvarac meni je tako reko ovaj majstor sto je radio pozdrav
Sheki slike su, kao i uvek, ekstravaganci. Sad vidim zasto ti je pobro smrt za zene, stalno, cak i u lov, nosi ogledalce, pozdraf.
Sagradicu salas na bregu, da gledam jarebice dok se legu!
Auu, tebra imenjatče CaEnis, izgleda da i ovaj novi majstor zna nešto!
I Jevtic kaže:
druze canis ova rucica je postavljena na najnizem uglu koi moze da se postavi tako da moze da se montira optika i bez nosaca da lezi direktno na sandukjer kad se odbravi zatvarac on je u ravni sa spojnicom tako ako zakaci spojnica onda ce da zakaci i zatvarac meni je tako reko ovaj majstor sto je radio pozdrav
sve po zelji nekom poluautomat nekom obrtno cepni kako ko izvoli na ovom se podunavac skida kad oces da nediraju deca samo skines rucicu
I Jevtic kaže:na ovom se podunavac skida kad oces da nediraju deca samo skines rucicu
A kad HOĆEŠ da diraju dezza, metneš roočizzu i skineš onaj mašala gumeni amortizerski sistem na kraju qndaka, i taman sve za dezzu! Tzv. "Mini Mauzer", ili "Kids Mauser"!
Jevticu,ako je ovo tvoj rad na ovom karabinu gore,imas gratis dan lova kod mene,ako te kad put nanese svaka cast. Mislim uz mezence i picence,i uz Lepu Brenu za cetvoro
^ A moj pobro, koji je sve to POŽELEO, TJ. SMISLIO??? Njemu bar 2 dana! Jerbo, Sjeftic je (bio) majstor što može SVE da napravi, al treba neko da SMISLI!
vasojevic kaže:
Jevticu,ako je ovo tvoj rad na ovom karabinu gore,imas gratis dan lova kod mene,ako te kad put nanese svaka cast. Mislim uz mezence i picence,i uz Lepu Brenu za cetvoro
hvala druze moi su samo hromirani delovi i rucica ostalo neznam ko je radio kundak i pozlatu pozdrav
Ja ne bi rekao da je ovu pušku radio onaj majstor Sjeftić. Na njoj je sve ispravno, čak ni ručica nije otpala.
Možda se ovaj I Jevtic (živ ili vaskrsao) na Sejšelskim ostrvima ispraksao (ili ostrvio), pa mu sad posao ide od ruke, čim je ušao u konzorcijum sa Vlade-majstorom i još nekim anonimusima...
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?