Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Dobar puškar

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Dobar puškar
kelt
 das meni ja cu ga ocas pronaciUps
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

I Jevtic

klaja kaže:
Ostao sam duzan Sjefticu par stotina eura duzan a njega vise nemogu da pronadjemDragoljupe

pa nista kolega mozes prvom prilikom da doneses kod mene ja sam stecajni upravnik taman toliko mi fali za platu svaka vam cast taman smo hteli da vas pozovemo za dug ali kako ima dobrih ljudi oni se javljaju sami ROFLROFL

kolega sniper za tebe ima nesto specialno sa jedne strane metalika a sa druge as/ds a sa donje goust rider na harliju mislim da bi ti se svidelo pozdrav
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

Sniper Hunter

I Jevtic kaže:

klaja kaže:
Ostao sam duzan Sjefticu par stotina eura duzan a njega vise nemogu da pronadjemDragoljupe

pa nista kolega mozes prvom prilikom da doneses kod mene ja sam stecajni upravnik taman toliko mi fali za platu svaka vam cast taman smo hteli da vas pozovemo za dug ali kako ima dobrih ljudi oni se javljaju sami ROFLROFL

kolega sniper za tebe ima nesto specialno sa jedne strane metalika a sa druge as/ds a sa donje goust rider na harliju mislim da bi ti se svidelo pozdrav

Ma da uradimo ipak IRON MAIDEN??Grin

klaja
 Sacekat cu mozda se pojavi pod drugim imenomLisica
Vreme a sat otkucava...
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

sheytan
 Pozdravljam odbeglog cenjenog majstora, uz prigodan kit:

Kolce

Inache, namoli me pobro shto mu je majstor-pobegulja nedavno sredjivao alatljiq, da mu je fotnem, jerbo je prezadovoljan, pa da ima fine fotke alatljike i zamoli me da ih ovdi prezentiram prikazom Grin ...

i173.photobucket.com/albums/w45/zeljko74/IMG_6869crop.jpg

i173.photobucket.com/albums/w45/zeljko74/IMG_6887.jpg

i173.photobucket.com/albums/w45/zeljko74/IMG_6884.jpg

i173.photobucket.com/albums/w45/zeljko74/IMG_6875.jpg

i173.photobucket.com/albums/w45/zeljko74/IMG_6874.jpg

i173.photobucket.com/albums/w45/zeljko74/IMG_6873.jpg

i173.photobucket.com/albums/w45/zeljko74/IMG_6872.jpg

i173.photobucket.com/albums/w45/zeljko74/IMG_6871.jpg

Pobro je prezadovoljan, shto radom, shto cenom... A mi ostali? Qj nas ebe, kad nismo na vreme radili, dok dotichni nije utekao... Cry
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

canis aureus

sheytan kaže:

she tebra Indjijanac
i ja bih biJo zadovoljaT kao i tvoj pobro da mi Kragujevka dobije vaki exterijerYes
OdličnoBravo 2
... samo ovi mesingaTi obarači malo štrčU Iznenadjen ki na širok osmeh zlatan zub al ajd kad pobro tako volEDasa
Nego, tebra jel ti poznato na tu ručKicu zatvarača koja je najniža montaža opt.nišana koja bi legla ... recimo za nišan ...x42 i Leupold montažu fiksnu?! -pit'o bi' majstora al kažu da je nest'o Confused
End, poshto mi se javElo da je u cal. .270Win pit'o biJ te još jedno al da se ne naljuti pobro ... jelI utura u prečnik od 11mm ki kod mog prike 270 i to sa domaćEm PPjUom mundžom ili je moguće da je još koji mm uža grupa?!?Zbunjen
Oćel ti pobro pozajmEti makinu da je oprobamo na "kanalE" kad bIdemo išli?...il da povedemo i pobru na probu?!
I da, svaka čast na profi picturesBravo 2
iveli 3
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

sheytan

canis aureus kaže:

sheytan kaže:

she tebra Indjijanac
i ja bih biJo zadovoljaT kao i tvoj pobro da mi Kragujevka dobije vaki exterijerYes
OdličnoBravo 2
... samo ovi mesingaTi obarači malo štrčU Iznenadjen ki na širok osmeh zlatan zub al ajd kad pobro tako volEDasa
Nego, tebra jel ti poznato na tu ručKicu zatvarača koja je najniža montaža opt.nišana koja bi legla ... recimo za nišan ...x42 i Leupold montažu fiksnu?! -pit'o bi' majstora al kažu da je nest'o Confused
End, poshto mi se javElo da je u cal. .270Win pit'o biJ te još jedno al da se ne naljuti pobro ... jelI utura u prečnik od 11mm ki kod mog prike 270 i to sa domaćEm PPjUom mundžom ili je moguće da je još koji mm uža grupa?!?Zbunjen
Oćel ti pobro pozajmEti makinu da je oprobamo na "kanalE" kad bIdemo išli?...il da povedemo i pobru na probu?!
I da, svaka čast na profi picturesBravo 2
iveli 3

hehehe Pobro voli da shljashti, pa nek koshta shta koshta! A ima logike tvoja pricha/uqs! Bravo 2

Za ruchkizzu ne znam pojma, ovaj pobrin otpichki je isto x42, i sve radi... Najsigurnije je da neki od pushkara odgovori, ili novi I J, ili stari - pobegulja, ako ikada prochita ovo... A mogu da pitam pobru, koliko ima lufta od otpichkog ovog na sliki...

U koliko mm utura, videli smo na one fotke sas mete. Ali, mozda sa novu dzebanu netje motji ni toliko, ipak je to postignuto s PPU 20 jahre star! Stari

Mogu d uzNem od pobru, moze i pobro da podje da se droozi...

Fala za pofale picturesa, bujrum donesi shta zelish iz tvoga arsenala da odradimo, ali da ne pishe na nj nigde 8x57! Stari Te savremene moj aparat ne ebe! Smeko

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

I Jevtic
 druze canis ova rucica je postavljena na najnizem uglu koi moze da se postavi tako da moze da se montira optika i bez nosaca da lezi direktno na sandukGrinjer kad se odbravi zatvarac on je u ravni sa spojnicom tako ako zakaci spojnica onda ce da zakaci i zatvarac meni je tako reko ovaj majstor sto je radio pozdrav

Bune
 Sheki slike su, kao i uvek, ekstravaganciBravo 2. Sad vidim zasto ti je pobro smrt za zene, stalno, cak i u lov, nosi ogledalceSmeanSmeko, pozdraf.
Sagradicu salas na bregu, da gledam jarebice dok se legu!

sheytan
 Auu, tebra imenjatče CaEnis, izgleda da i ovaj novi majstor zna nešto! Ogovaranje

I Jevtic kaže:
druze canis ova rucica je postavljena na najnizem uglu koi moze da se postavi tako da moze da se montira optika i bez nosaca da lezi direktno na sandukGrinjer kad se odbravi zatvarac on je u ravni sa spojnicom tako ako zakaci spojnica onda ce da zakaci i zatvarac meni je tako reko ovaj majstor sto je radio pozdrav

Bravo 2 iveli 3

Bune, iveli 3

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Podunavac
 [quote]sheytan kaže:

Ja ne bi rekao da je ovu pušku radio onaj majstor Sjeftić. Na njoj je sve ispravno, čak ni ručica nije otpala.Grin
Tri prsta 2Kolce

I Jevtic
 sve po zelji nekom poluautomat nekom obrtno cepni kako ko izvoli na ovom se podunavac skida kad oces da nediraju deca samo skines rucicu Bye

sheytan

I Jevtic kaže:na ovom se podunavac skida kad oces da nediraju deca samo skines rucicu Bye

A kad HOĆEŠ da diraju dezza, metneš roočizzu i skineš onaj mašala gumeni amortizerski sistem na kraju qndaka, i taman sve za dezzu! Tzv. "Mini Mauzer", ili "Kids Mauser"! Stari

ROFL

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Vasojevic
 Jevticu,ako je ovo tvoj rad na ovom karabinu gore,imas gratis dan lova kod mene,ako te kad put naneseBravo 2 svaka cast. Mislim uz mezence i picence,i uz Lepu Brenu za cetvoroHarmonika
Ne pucaj shinko dok im ne vidis beonjaceStari

sheytan
 ^ A moj pobro, koji je sve to POŽELEO, TJ. SMISLIO??? Njemu bar 2 dana! Jerbo, Sjeftic je (bio) majstor što može SVE da napravi, al treba neko da SMISLI! Stari

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

I Jevtic

vasojevic kaže:
Jevticu,ako je ovo tvoj rad na ovom karabinu gore,imas gratis dan lova kod mene,ako te kad put naneseBravo 2 svaka cast. Mislim uz mezence i picence,i uz Lepu Brenu za cetvoroHarmonika

hvala druze moi su samo hromirani delovi i rucica ostalo neznam ko je radio kundak i pozlatu pozdrav

Indjijanac
 šta se praviš sad skroman ,a uzimaš gotove kundake od majstor vlade i ugradjuješ,pa sad kao neznam ja PfftiC
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

I Jevtic
 [quote]Indjijanac kaže:
šta se praviš sad skroman ,a uzimaš gotove kundake od majstor vlade i ugradjuješ,pa sad kao neznam ja PfftiC[/quot

bas mi sad pravi jedno tridesetak izvozimo za kirgiziju ja se ogradim i zaradim 100 evra po kundaku kako me provaliROFLBye

apinest

Podunavac kaže:
[quote]sheytan kaže:

Ja ne bi rekao da je ovu pušku radio onaj majstor Sjeftić. Na njoj je sve ispravno, čak ni ručica nije otpala.Grin

Možda se ovaj I Jevtic (živ ili vaskrsao) na Sejšelskim ostrvima ispraksao (ili ostrvio), pa mu sad posao ide od ruke, čim je ušao u konzorcijum sa Vlade-majstorom i još nekim anonimusima... ROFL

Sniper Hunter

I Jevtic kaže:
[quote]Indjijanac kaže:
šta se praviš sad skroman ,a uzimaš gotove kundake od majstor vlade i ugradjuješ,pa sad kao neznam ja PfftiC[/quot

bas mi sad pravi jedno tridesetak izvozimo za kirgiziju ja se ogradim i zaradim 100 evra po kundaku kako me provaliROFLBye

Bolje bi vam bilo da izvozite u Kandaghar tu je kolega temuđin ,mogao bi da vam pomogne oko organizacije posla Grin

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Dobar nož OPREMA 2195 12.03.2023. 01:00
Dobar pogled!!! SVAŠTARA 46 10.04.2015. 19:54
Dobar Pogled LOVAČKE NOVINE 30 28.01.2011. 08:57
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,477,596 posete www.srbijalov.com