Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Varaličarenje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Varaličarenje
sasa035
 Jedna kaliforniska...
sasa035

sasa035
 I neke sice...ove dve su bile naj vrednije...
sasa035

Sniper Hunter
 Evo i moga ulova od juče na meppsa3
i48.tinypic.com/bear0m.jpg

i45.tinypic.com/33yt6v9.jpg

sasa035
 Nije lose koliga Sniper
sasa035

sasa035
 Praniram jesena do swetske interesuje me losos.Jesi li zaiteresovan?
sasa035

Sniper Hunter
 Hvala Saša !Nisam zainteresovan za lososa ,pre bih do Kanade da pecam beluge ,video sam slike beluga od po 300 i više kg kod vlasnika jezera gde idem najčešće u komercijalu na pastrmke u Italiju,on je išao već 2x tamo i oduševljen je ,ima svoju ekipu od 5 čoveka koji stalno idu tamo na pecanje ,pozvao je i mene ali nikako da se rešim ,a i nije baš jeftino ,tako da ću da odložim to za neko vreme ,bar dok ne iškolujem i kćerku a onda štap pod mišku i kud koji mili mojiGrin

Evo su i slike od tog čoveka sa pecanja u Kanadi ,klikni na link dole

http://www.nuovolagosmeraldo.it/pesca...anada.html

sasa035

Sniper Hunter kaže:
Hvala Saša !Nisam zainteresovan za lososa ,pre bih do Kanade da pecam beluge ,video sam slike beluga od po 300 i više kg kod vlasnika jezera gde idem najčešće u komercijalu na pastrmke u Italiju,on je išao već 2x tamo i oduševljen je ,ima svoju ekipu od 5 čoveka koji stalno idu tamo na pecanje ,pozvao je i mene ali nikako da se rešim ,a i nije baš jeftino ,tako da ću da odložim to za neko vreme ,bar dok ne iškolujem i kćerku a onda štap pod mišku i kud koji mili mojiGrin

Evo su i slike od tog čoveka sa pecanja u Kanadi ,klikni na link dole

http://www.nuovolagosmeraldo.it/pesca...anada.html
Imas u Kazakstanu isti ribolov ali za mnogo manje pare.Odavde su cak i isli neki Austrijanci ali nisam sto posto siguran.Ja imam dve zelje da ispunim sebi.Jedna je ribolov na atlanskog lososa i morsku pastrmku u Skotskoj na reci Tvid.A druga je bilo koja destinacija i big game fishing beli ili crni marlin i ogromne Tune!!!Sto se lososa tice veruj mi to su drilovi koji se pamte. Drug koji je u Svetskoj a nimalo nije najivan ribolovac kaze da na obalu u proseku izadje tek svaki cetvrti.
sasa035

Sniper Hunter
 Lepo je i na lososa ,drugar je išao na Aljasku već4x do sada on ide i radi kao kuvar u kampu tamo za vreme sezone a ujedno je i pecaroš ,ali priča da ima mnogo" mesarenja"ako neće da uzima kače ga grabuljaju ,sada su ograničili kingove na 2 komada dnevno ,i svi gledaju da uhvate što većega da bi izvadili što više fileta ,npr ovde dimljeni filet kg sa Aljaske dostiže cenu i do 100chf za kg,tako da me to i ne zanima baš .Kažeš Kazahstan ,ok ali kakva je situacija tamo da ne završim u nekom mudžahedinskom kampu kao taocGrin šalim se naravno ,neznam više sam za opciju Kanada Confused,nekako me privlači da odem i vidim tu zemlju,prednost je što imaju i francusko govorno područije Quebec,nekada sam mislio da odem tamo da vozim kamion sa rudom u zimskoj sezoni preko zaleđenih jezera "Ice road" to je izazov za svakog kamiondžiju Grinali izgleda da će ostati neostvaren san ...mada ko zna ..nikada se nezna ,čudni su putevi Gospodnjiiveli

sasa035
 Nebrini druze tacno se zna sta se sme i koju su to agencije koje organizuju ozbiljan lov i ribolov.Kazakstan je bez obzira na svoju nerazvijenost jos uvek nama prijateljsko podneblje.A narod zainteresovan da zaradi koji dolar.Vrlo su ljubazni i totalno opusteni.Nisam cuo jos ni za jedan incident.A sto se ribr i ribljeg fonda tice.Beluga u prolece i to lovi se na povrsini sa vaser kuglom i predvezom bez opterecenja.deverika kao mamac od 200 do 500grama.A sto se ostalih ribljih vrsta tice nepostoji sta nemoze da se upeca.Bilo na vestacki ili prirodan mamac.Jedini problem je sto se takve ekspedicije organizuju za ekipe od 6 i vise ljudi.
sasa035

alex
 Nedelja oko 18h Velika Morava jedan krupan razbojnik kojeg sam uspeo prevariti

img40.imageshack.us/img40/7272/dsc01096q.jpg

4kg 250g
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Sniper Hunter
 Bravo Aleks čestitke na ulovu!

alex

Sniper Hunter kaže:
Bravo Aleks čestitke na ulovu!

Hvala Sniper.

DakiNS
 Bravo majstore!Bravo 2
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Cvele
 Alex, jel' ovo klen? Shock mada mi lici i na bucova, nisam sigran sta je Confused
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

alex

Cvele kaže:
Alex, jel' ovo klen? Shock mada mi lici i na bucova, nisam sigran sta je Confused

Hvala Daki.

Cvele bucov je.

Cvele
 Eee dobro alex, dosta velika riba, mada i klenova ima krupnih, ali ipak je bucko Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Brka bez brkova
 Bio sam juce na Mlavo.Poranili,krenuli u 3h iz BG,sa zeljom da pecamo pastrmku,uzvodno od Zdrela.Ali kad smo stigli do vode razocarenje,ona mutna,mutna kao oranje,staspove nismo ni vadili iz kola.Ima li neko od kolega koji zivi pored Mlave,koga bih mogao da pitam kakva je voda kad resimo sledeci put da krenemo.

DakiNS
 Kolega Brko a ja baš pisao da sam se preključe vratio sa tog terena.U pravu si Mlava žuta i malo nabujala.U Ždrelu sam točio onu lekovitu vodu.Da si čitao na forumu mogao sam ti dati izveštaj.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Sniper Hunter
 Eh moja Mlava....Vrlo tuan

i49.tinypic.com/2dhadeb.jpg

i45.tinypic.com/34ozgc8.jpg

i48.tinypic.com/15x5p1s.jpg

i48.tinypic.com/1o4t2s.jpg

beše ovako pre 4 godine kada sam zadnji put pecao iznad manastira

sasa035
 Nazalost na Mlavi uoste nije vise kao pre.Prosto nepostoji ta kolicina ribe koja se moze u nju ubaciti a da se za kratko vreme neraznese!!!
sasa035

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,478,197 posete www.srbijalov.com