Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Dobar nož

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Dobar nož
Nex357
 xexe brat Canis ko i uvek u pravu Dragoljupeiveli 3ZivioRodjo
I tako ...

canis aureus
 ahaa, znam te puško kad si pištolj bila!!Grin
ZivioRodjoiveli 3

vlada lovac
 JaoooAngry

charuga
 http://img194.imageshack.us/i/picture...001mb.jpg/
..............

charuga
 danas mi stigao..nemam pojma koja marka..pomagajte
http://img443.imageshack.us/i/picture...002gk.jpg/
..............

Nex357
 Pozdrav drugari , evo noz koji momentalno radim ... carbon celik ostrica , i jelenski rog drska ... totalno rustikalan i jednostavan ;) ... ali ostricu sam delimicno dijamantiro , delimicno uradio ogledalo i probao sam na Nemezin nagovor da rezbarim rog ... meni se cini da nije lose , ko voli ovaj fazon Confused
I tako ...

nemeza
 Super je, samo osmisli kako da zatvoriš prenji deo roga. Ako ne želiš da išta ima ispred ubuduće koristi deo sa ružom koji je do same lobanje jer je tu rog pun i nema porozni deo. Nesećam se dali sam u ranijim postovima napomenuo da rogovi lopatara imaju deblje "zidove" pa su bolji za graviranje. Pozdrav.
Ne samo da si se prvi prijavio nego si i najbliži.iveli Bye

charuga
 nex,nemeza vi bez kobasice ne komentarisete...hehe
http://img843.imageshack.us/i/imag024...0245n.jpg/
..............

nemeza
 charuga ima li šta lepše-društvo, meze i pićence.
Rotilj iveli Bye

slavko75
 img820.imageshack.us/img820/5288/foto0081p.jpg

Uploaded with ImageShack.us

evo i moga nozica i nevadim ga iz dzepa
duzina seciva 10 cm
marka VIRGINIA
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Nex357
 Pozdrav Charuga , na zalost nikako da razaznam sta tacno pise na ostrici (ajd leba ti procitaj pa napisi) ali ono sto sam video na poslednjoj slici nije lose , vidim ful tang sto je ODLICNO , drvo je kokobolo takodje jedno od lepsih materijala , a i sam dizajn noza je lep ali (xexe uvek ima ali) geometrija seciva je je vrlo losa , lepo se vidi da ti je ostrica tkz klin i to je jedna od najlosijih varijanti sto se lovackog noza tice , na srecu s ovakvom ostricom ima dovoljno materijala za preradu ostrice u funkcionalnu konveksnu ostricu ( smirgla ili vodeni kamen ti ne gine ) i sto pre to odradis duze ces se radovati Grin vidim da si napadao cajnu , trebalo bi da noz dobro krene u materijal , onda stane ili naglo propadne bez kontrolisanog reza zbog tipa ostrice jesam li u pravu ??? ... ima li negde oznaka za celik Hmmm
veliki pozdrav
I tako ...

Nex357

slavko75 kaže:

duzina seciva 10 cm
marka VIRGINIA

Haha Slavko pa tebi i noz mora da lici na pistolj xexe korice su preslikane od korica colta 911 ... lepo B)
I tako ...

charuga
 nema..pisanim,latinicnim slovima pise stainless a iznas je macka,kuna jbl sta je...
nije cajna,neka kobaja ljuta ali lepo sece..i hleb isto..kupio sam ga na oglasima,glanc nov neupotrebljavan...cena smesna,1600+200 postarina..
jos kad bi znao sta je,bilo bi do yaya...
..............

Jank

charuga kaže:
nema..pisanim,latinicnim slovima pise stainless a iznas je macka,kuna jbl sta je...
nije cajna,neka kobaja ljuta ali lepo sece..i hleb isto..kupio sam ga na oglasima,glanc nov neupotrebljavan...cena smesna,1600+200 postarina..
jos kad bi znao sta je,bilo bi do yaya...

Dooobar nerž...extra...naoštri ga i cepaj....Bye
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Jank

slavko75 kaže:

duzina seciva 10 cm
marka VIRGINIA

Kada budeš lovio na divljem zapadu svi će misliti da si njihov.....dobro nošče....Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Podunavac

Nex357 kaže:
Pozdrav drugari , evo noz koji momentalno radim ... carbon celik ostrica , i jelenski rog drska ... totalno rustikalan i jednostavan ;) ... ali ostricu sam delimicno dijamantiro , delimicno uradio ogledalo i probao sam na Nemezin nagovor da rezbarim rog ... meni se cini da nije lose , ko voli ovaj fazon Confused

Nisam nikakav stručnjak za noževe al moram da kažem nešta. Oštrica za sebe izgleda odlično. B)Drška još bolje.Bravo 2 Ali spoj oštrice i drške deluje nekeko kusavo i to što je drša višlja deluje ko nož za sečenje torti.Rodjendan Ja sam laik za noževe i ovo je komentar čisto sa vizuelnog gledišta. Nemoj da se ljutiš druže.Bye
Tri prsta 2Kolce

Nex357
 B)nema sta da se ljutim , to je tacno ali bas zbog toga mi je lakse da se vezbam na njemu , a to je obrada ostrice u dva tona i rezbarenje drske , pa ako zglajznem nije steta ... to je noz iz perioda ihaha (pre 10 ak godina)kad sam gledao samo da sklopim noz , ostrica , burgija , rog i dvokomponentni lepak , danas ga nikad ne bi odradio tako ( kako treba vidi kod Nemeze Grin)... drska je izvijena tako posto sam tada bio probao Gromana pa reko ajd da probam ... inace pocinjes polako da kapiras nozeve brate podunavac iveli 3...
I tako ...

slavko75
 XAXAX da da divlji zapad coltovi ali kobasicu i slaninicu secka ko u sesnes Tri prsta
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Nex357
 Evo cisto da se vidi kako je izgledao noz PRE tretmana ...
Nex357 priložio:
12-jagdmesser-sackmesser.jpg

I tako ...

Nex357
 POSLE ... kad vidis kakv je bio Frown sad i nije lose Bye
I tako ...

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Dobar puškar PUŠKARSKA RADIONICA 646 15.03.2018. 10:32
Dobar pogled!!! SVAŠTARA 46 10.04.2015. 19:54
Dobar Pogled LOVAČKE NOVINE 30 28.01.2011. 08:57
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,479,259 posete www.srbijalov.com