Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
Podunavac
 Usput ću da pokupim i Rančera.
Tri prsta 2Kolce

mrwa22250

Podunavac kaže:

zoranp kaže:
Evoooo ja molim za oprost...on je za sve krivCryCry....
Opet me zavađa sa ljudima, srem ga biloGrin!!!

u znak pomirenja pozivam pomenutu ekipu znači Matorce, rančera, Ivicu i zemaru lava + zemaru Klaju i Podunavca u lova na lisice ove nedelju u Čelarevo!!! Kotizacija je 300 dindži da nešto bude kuvano i piće što naknadno popijemo u kafani delimo!! Kuvamo dobar paprikaš, samo za nas i druženje nastavljamo u Palanci u kafanu u sopstvenoj režiji, ko je za nek se javi, a da sve bude sigurno, ćemo još da potvrdimo?! Dali ćemo nešto uloviti vidit ćemo, ali dobar paprikaš negineGrin Odobreno!!

Zemara računaj na mene. Jedino ako u subotu zaglavim u Budimpešti na sajmu može da me spreči da dođem.

Racunaj i na mene,negde do subote oko 20h.Njanjanja
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Lala

zoranp devojačko Minhauzen kaže:
Evoooo ja molim za oprost...on je za sve krivCryCry....
Opet me zavađa sa ljudima, srem ga biloGrin!!!

u znak pomirenja pozivam pomenutu ekipu znači Matorce, rančera, Ivicu i zemaru lava + zemaru Klaju i Podunavca u lova na lisice ove nedelju u Čelarevo!!! Kotizacija je 300 dindži da nešto bude kuvano i piće što naknadno popijemo u kafani delimo!! Kuvamo dobar paprikaš, samo za nas i druženje nastavljamo u Palanci u kafanu u sopstvenoj režiji, ko je za nek se javi, a da sve bude sigurno, ćemo još da potvrdimo?! Dali ćemo nešto uloviti vidit ćemo, ali dobar paprikaš negineGrin Odobreno!!

Moj drug Zoki Popović, devojačko Minhauzen! Grin

A onaj drugi 'SREM ga bilo' je još gori! Taj je obećao za Sombor da će poneti friške čvarke od svinjokolja, pa mu bilo žao čvaraka, zato nije ni išao. Pobegao!!!
Proverio ja - kažu u Neštinu da svinjče nije bilo baš masno, pa malo čavaraka preteklo. 'Ebali ga čvarci.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

mrwa22250

Lala kaže:
Inače Daki je na hajku išao povredjen: odredjene radnje koje je uglavnom stalno radio desnom rukom, probao je da odradi levom, pa je napravio nezgodan i neodgovarajući pokret, umesto iz zgloba, on cimao iz ramena, pa je morao da nosi ruku u povesku.
Daki je inače vrlo komunikativan, začas on nadje svoju generaciju i započne diskusiju. Mapetovac! Grin

Inace pomenuta trojka sa ove fotografije,razmenjivala je iskustva prisecajuci se lovova na lisice iz perioda balkanskih ratova,kada su oni,kao vec iskusni lovci predvodili isteStari.
Inace cika Djordje Terzin je kako sam rece,clan vec punih 58god.Znaci 30-tak godina manje od naseg deda DakijaGrin.Inace Ivicina inicijacija i nije bila strasna,uzimajuci u obzir gde je sedeo(pored trovaca,a preko puta Boce)gde se svaka neopreznost ljuto placaSmeko
mrwa22250 priložio:
3265hajka_sombor_007.jpg

mrwa22250
 A sto se tice mog propadanja kroz led i kvasenja nogu,to nije nista kad je u pitanju druzenje sa pravim drugarima i kolegama lovcima.Rano ustajanje ni hladnoca meni po tom pitanju ne mogu da zasmetajuSmeko

DakiNS
 Eto ćutim , trpim i čekam , a ko čeka taj dočeka. Veče pre polaska zvoni mi telefon , sa druge strane vrišteći uznemirujuć sopran saopštava mi " izdajaaaaa" jedva prepoznadoh Lalin inače duboki muževan glas kao kod Đorđa Čvarkova. Jedva ga malo smirih , jer kaže bole ga leđa od noža zabodenog trenutak pre, od strane člana Vrhovnog Sovjeta i Centralnog KomiteNta.Moja žena shvati kroz razgovor da su njima lepše polovine zabranile odlazak na sutrašnje druženje i ladno mi reče: Nećeš onda ni ti ići , kad one mogu zabraniti mogu i ja!
Skočim prema njoj i kažem: još jednom ovo reci i prestaću da perem suđe , a posebno neću da perem veliki veš niti da štirkam i usisavam taman i da mi daš toplu vodu za pranje! Preterao sam ,u trenu skoči na mene u stilu Brusa Lija i zavrne mi ruku , toliko mi je zavrtala ruku da sam mislio da će mi od bolova oči iskočiti..... Povređene ruke a i muške sujete promenio sam taktiku i umilnim glasom se izvinio što mi je zavrtala ruku , uz obećanje da ću još tokom večeri oprati sve pa i prozore. Nije verovala pa sam prionuo na posao. Radio sam upola sporije zbog jedne ruke i pod njenim budnim nadzorom tek negde pred zoru sam završio. Sva sreća te ju je savladao san! Polako se obukoh , iskrao sam se pred kapiju u komplet opremi , tačno je 5 sati, zovem Lalu : Gde si ? Kaže mi upravo krećem , iako je dogovor bio u 5 kod mene. Ne smem se vraćati pa se sakrih u senku živice i čekam, nema ga nikako , kad u pola šest javlja se i kaže : Izlazi stižem! Ma izašao ja po dogovoru odavno i dobrano se već smrzao. Bem ti dogovore , satove, tačno vreme i kašnjenja. Ostatak znate. Ali samo ja znam kako su protekli događaju kad sam se vratio. Eto vam nauk kolege Sramac i Baybe, kako to rade stari lafovi.ika
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

mrwa22250
 Svaka cast druze,sta je jedna ruka i gomila kucnih poslova u odnosu na dan proveden sa prijateljima.Jos jednomBravo 2

Sremac75
 Stidljiv
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala

Sremac75 Čvarak kaže:
Stidljiv

MRŠ!!! Smile

Srem te bilo!
Jel sad zbog tebe treba da oni čestiti Sremci iz Neština crvene?!? Oduzeće ti državljanstvo 'ebote!!!

Podunavac
 Sremci su njega odavno proterali preko Dunava u Bačku. A ženidbom je postao Slavonac (zapadni). Tako da Neštinski ugled više nema veze sa njim.Grin
Do sada je bio poznat po tome da prvi odlazi sa druženja, a od sada je postao poznat po tome da uopšte ni ne dolazi na druženja. Iako je OBEĆAO.HaHaHa
Tri prsta 2Kolce

Lala

Podunavac kaže:
Sremci su njega odavno proterali preko Dunava u Bačku. A ženidbom je postao Slavonac (zapadni). Tako da Neštinski ugled više nema veze sa njim.Grin
Do sada je bio poznat po tome da prvi odlazi sa druženja, a od sada je postao poznat po tome da uopšte ni ne dolazi na druženja. Iako je OBEĆAO.HaHaHa

A šta ga košta da obeća!?

Ma ne bi taj slagao i izdao...Glavu o zid

mrwa22250
 Ja jos ne verujem da pricamo o istom coveku,madaHmmm,Nestin,advokat.....mnogo je slicnostiChut

Podunavac
 Kakav je onda dogovor za nedelju? Idemo li kod Beybea u Čelarevo? Lažna obećanja ne priznajem!Grin
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Žao mi je što ću ovu nedelju propustiti , žena mi zavrće i drugu ruku! Ne bih da obećam , ako se nešto promeni javljam na vreme.Cry
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

mrwa22250
 Ko je taj Beybe,gde je CelarevoConfused.Sve mi nesto zvuci poznato ali nikako da se setim.Nesto kroz maglu ali ne vredi.A da nije to mozda onaj......ma jok,stvarno nemam pojmaHmmm
Daki,to na vreme ti je rastegljiv pojam ali u svakom slucaju javi do subote u 22hSmean

IvicaL

mrwa22250 kaže:
Ko je taj Beybe,gde je CelarevoConfused.Sve mi nesto zvuci poznato ali nikako da se setim.Nesto kroz maglu ali ne vredi.A da nije to mozda onaj......ma jok,stvarno nemam pojmaHmmm
Daki,to na vreme ti je rastegljiv pojam ali u svakom slucaju javi do subote u 22hSmean

mrwa, ja sam uz tebe, ako resis da ides tamo negde, idem i ja, ali svakako imamo jos vremena do subote u 22h da sve organizujemo
lala, pa sta

mrwa22250

IvicaL kaže:
]

mrwa, ja sam uz tebe, ako resis da ides tamo negde,

Znas da ja ako bi i isao tamo negde,opet bi isao u pogon a to zna da bude vlaznoUps,pa ako si uz mene obavezno duboke cizme i rezervna presvlakaGrin
Naravno druze da svracam po tebe ako bude nekog druzenja,ali za sada nema nista "sigurno"u najaviROFL,a ako bude cujemo seiveli

mrwa22250

Podunavac kaže:
Kakav je onda dogovor za nedelju? Idemo li kod Beybea u Čelarevo? Lažna obećanja ne priznajem!Grin

Kako to mislis dobri moj zemara,lazna obecanjaHmmmKo jos daje lazna obecanja?Mislim da je ta pojava u ovoj ekipi iskorenjena ili...Chut

Podunavac
 Pa mislim ovo odustajanje u zadnji čas. Tipa ne mogu umorio sam se iveli 2 ili ne mogu iskrslo mi nešta nočekivano ena. Neki su se izgleda uplašili taksija posle druženja da ih ne dočeka pred kućom.ROFL
Tri prsta 2Kolce

Lala
 Dobro, momci, da rezimiramo: pošto su gospoda 'Palanka će biti dovoljno' prošla zasluženo 'ćebovanje' zbog ničim izazvane eskivaže druženja, sada bih im dao trenutak predaha.

Naravno da idemo u Čelarevo kod brata Bejbija i Sremca u hajku. Naravno da sa još većim zadovoljstvom idemo na 'drugo poluvreme'! I naravno da ćemo ih u tom drugom poluvremenu dodatno ćebovati - pa drugovi smo! Ili više nismo, ne daj Bože?

Za Ivicu i Mrwu: bilo bi mi drago kada bi poveli i Vladu sa vama, momak mi deluje totalno OK, perspektivni forumaš u najavi! Nadam se da Bejbi neće imati ništa protiv.

Eto toliko. Bebara, ne sekiraj se, ovo ste morali da stoički podnesete, ovo zezanje i demoliranje.

Koliko ja kontam, evo ti ekipe za nedelju u goste: Mrwa, Ivica, Vlada, Rančer, Podunavac, Klaja, Daki i ja. Domačini ste ti i Sremac. Lepo bi bilo kada bi i Apinest došao, ako mu smene na poslu dozvole?

Jel da nosim mašinu za glinene golubove?!? Najgori plaća rundu pića za ekipu?

Jel dovoljno, ili da savatavamo još kojeg blesana nama sličnog? Grin

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,162,137 posete www.srbijalov.com