Susreti i druženja "forumaša"
|
Podunavac |
Objavljen 09.02.2015. 10:52
|
Lovčina
Upisa: 7755
Pristupio: 17.12.2010. 23:54
|
Usput ću da pokupim i Rančera.
|
|
|
|
mrwa22250 |
Objavljen 09.02.2015. 12:16
|
Lovčina
Upisa: 2137
Pristupio: 14.10.2012. 20:56
|
Podunavac kaže:
zoranp kaže:
Evoooo ja molim za oprost...on je za sve kriv ....
Opet me zavađa sa ljudima, srem ga bilo !!!
u znak pomirenja pozivam pomenutu ekipu znači Matorce, rančera, Ivicu i zemaru lava + zemaru Klaju i Podunavca u lova na lisice ove nedelju u Čelarevo!!! Kotizacija je 300 dindži da nešto bude kuvano i piće što naknadno popijemo u kafani delimo!! Kuvamo dobar paprikaš, samo za nas i druženje nastavljamo u Palanci u kafanu u sopstvenoj režiji, ko je za nek se javi, a da sve bude sigurno, ćemo još da potvrdimo?! Dali ćemo nešto uloviti vidit ćemo, ali dobar paprikaš negine !!
Zemara računaj na mene. Jedino ako u subotu zaglavim u Budimpešti na sajmu može da me spreči da dođem.
Racunaj i na mene,negde do subote oko 20h.
dok pametni popustaju,budale zavladase
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 09.02.2015. 12:22
|
Moderator
Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
zoranp devojačko Minhauzen kaže:
Evoooo ja molim za oprost...on je za sve kriv ....
Opet me zavađa sa ljudima, srem ga bilo !!!
u znak pomirenja pozivam pomenutu ekipu znači Matorce, rančera, Ivicu i zemaru lava + zemaru Klaju i Podunavca u lova na lisice ove nedelju u Čelarevo!!! Kotizacija je 300 dindži da nešto bude kuvano i piće što naknadno popijemo u kafani delimo!! Kuvamo dobar paprikaš, samo za nas i druženje nastavljamo u Palanci u kafanu u sopstvenoj režiji, ko je za nek se javi, a da sve bude sigurno, ćemo još da potvrdimo?! Dali ćemo nešto uloviti vidit ćemo, ali dobar paprikaš negine !!
Moj drug Zoki Popović, devojačko Minhauzen!
A onaj drugi 'SREM ga bilo' je još gori! Taj je obećao za Sombor da će poneti friške čvarke od svinjokolja, pa mu bilo žao čvaraka, zato nije ni išao. Pobegao!!!
Proverio ja - kažu u Neštinu da svinjče nije bilo baš masno, pa malo čavaraka preteklo. 'Ebali ga čvarci.
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
mrwa22250 |
Objavljen 09.02.2015. 12:33
|
Lovčina
|
Lala kaže:
Inače Daki je na hajku išao povredjen: odredjene radnje koje je uglavnom stalno radio desnom rukom, probao je da odradi levom, pa je napravio nezgodan i neodgovarajući pokret, umesto iz zgloba, on cimao iz ramena, pa je morao da nosi ruku u povesku.
Daki je inače vrlo komunikativan, začas on nadje svoju generaciju i započne diskusiju. Mapetovac!
Inace pomenuta trojka sa ove fotografije,razmenjivala je iskustva prisecajuci se lovova na lisice iz perioda balkanskih ratova,kada su oni,kao vec iskusni lovci predvodili iste.
Inace cika Djordje Terzin je kako sam rece,clan vec punih 58god.Znaci 30-tak godina manje od naseg deda Dakija.Inace Ivicina inicijacija i nije bila strasna,uzimajuci u obzir gde je sedeo(pored trovaca,a preko puta Boce)gde se svaka neopreznost ljuto placa
|
|
|
|
mrwa22250 |
Objavljen 09.02.2015. 12:33
|
Lovčina
|
A sto se tice mog propadanja kroz led i kvasenja nogu,to nije nista kad je u pitanju druzenje sa pravim drugarima i kolegama lovcima.Rano ustajanje ni hladnoca meni po tom pitanju ne mogu da zasmetaju
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 09.02.2015. 13:18
|
Admin
Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Eto ćutim , trpim i čekam , a ko čeka taj dočeka. Veče pre polaska zvoni mi telefon , sa druge strane vrišteći uznemirujuć sopran saopštava mi " izdajaaaaa" jedva prepoznadoh Lalin inače duboki muževan glas kao kod Đorđa Čvarkova. Jedva ga malo smirih , jer kaže bole ga leđa od noža zabodenog trenutak pre, od strane člana Vrhovnog Sovjeta i Centralnog KomiteNta.Moja žena shvati kroz razgovor da su njima lepše polovine zabranile odlazak na sutrašnje druženje i ladno mi reče: Nećeš onda ni ti ići , kad one mogu zabraniti mogu i ja!
Skočim prema njoj i kažem: još jednom ovo reci i prestaću da perem suđe , a posebno neću da perem veliki veš niti da štirkam i usisavam taman i da mi daš toplu vodu za pranje! Preterao sam ,u trenu skoči na mene u stilu Brusa Lija i zavrne mi ruku , toliko mi je zavrtala ruku da sam mislio da će mi od bolova oči iskočiti..... Povređene ruke a i muške sujete promenio sam taktiku i umilnim glasom se izvinio što mi je zavrtala ruku , uz obećanje da ću još tokom večeri oprati sve pa i prozore. Nije verovala pa sam prionuo na posao. Radio sam upola sporije zbog jedne ruke i pod njenim budnim nadzorom tek negde pred zoru sam završio. Sva sreća te ju je savladao san! Polako se obukoh , iskrao sam se pred kapiju u komplet opremi , tačno je 5 sati, zovem Lalu : Gde si ? Kaže mi upravo krećem , iako je dogovor bio u 5 kod mene. Ne smem se vraćati pa se sakrih u senku živice i čekam, nema ga nikako , kad u pola šest javlja se i kaže : Izlazi stižem! Ma izašao ja po dogovoru odavno i dobrano se već smrzao. Bem ti dogovore , satove, tačno vreme i kašnjenja. Ostatak znate. Ali samo ja znam kako su protekli događaju kad sam se vratio. Eto vam nauk kolege Sramac i Baybe, kako to rade stari lafovi.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
mrwa22250 |
Objavljen 09.02.2015. 13:23
|
Lovčina
|
Svaka cast druze,sta je jedna ruka i gomila kucnih poslova u odnosu na dan proveden sa prijateljima.Jos jednom
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 09.02.2015. 13:34
|
Admin
Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 09.02.2015. 13:36
|
Moderator
|
Sremac75 Čvarak kaže:
MRŠ!!!
Srem te bilo!
Jel sad zbog tebe treba da oni čestiti Sremci iz Neština crvene?!? Oduzeće ti državljanstvo 'ebote!!!
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 09.02.2015. 13:54
|
Lovčina
|
Sremci su njega odavno proterali preko Dunava u Bačku. A ženidbom je postao Slavonac (zapadni). Tako da Neštinski ugled više nema veze sa njim.
Do sada je bio poznat po tome da prvi odlazi sa druženja, a od sada je postao poznat po tome da uopšte ni ne dolazi na druženja. Iako je OBEĆAO.
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 09.02.2015. 14:10
|
Moderator
|
Podunavac kaže:
Sremci su njega odavno proterali preko Dunava u Bačku. A ženidbom je postao Slavonac (zapadni). Tako da Neštinski ugled više nema veze sa njim.
Do sada je bio poznat po tome da prvi odlazi sa druženja, a od sada je postao poznat po tome da uopšte ni ne dolazi na druženja. Iako je OBEĆAO.
A šta ga košta da obeća!?
Ma ne bi taj slagao i izdao...
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
mrwa22250 |
Objavljen 09.02.2015. 14:22
|
Lovčina
|
Ja jos ne verujem da pricamo o istom coveku,mada,Nestin,advokat.....mnogo je slicnosti
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 09.02.2015. 17:33
|
Lovčina
|
Kakav je onda dogovor za nedelju? Idemo li kod Beybea u Čelarevo? Lažna obećanja ne priznajem!
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 09.02.2015. 18:34
|
Admin
Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Žao mi je što ću ovu nedelju propustiti , žena mi zavrće i drugu ruku! Ne bih da obećam , ako se nešto promeni javljam na vreme.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
mrwa22250 |
Objavljen 09.02.2015. 23:07
|
Lovčina
|
Ko je taj Beybe,gde je Celarevo.Sve mi nesto zvuci poznato ali nikako da se setim.Nesto kroz maglu ali ne vredi.A da nije to mozda onaj......ma jok,stvarno nemam pojma
Daki,to na vreme ti je rastegljiv pojam ali u svakom slucaju javi do subote u 22h
|
|
|
|
IvicaL |
Objavljen 10.02.2015. 12:06
|
Veteran
Upisa: 779
Pristupio: 07.02.2013. 10:13
|
mrwa22250 kaže:
Ko je taj Beybe,gde je Celarevo .Sve mi nesto zvuci poznato ali nikako da se setim.Nesto kroz maglu ali ne vredi.A da nije to mozda onaj......ma jok,stvarno nemam pojma
Daki,to na vreme ti je rastegljiv pojam ali u svakom slucaju javi do subote u 22h
mrwa, ja sam uz tebe, ako resis da ides tamo negde, idem i ja, ali svakako imamo jos vremena do subote u 22h da sve organizujemo
lala, pa sta
|
|
|
|
mrwa22250 |
Objavljen 10.02.2015. 20:19
|
Lovčina
|
IvicaL kaže:
]
mrwa, ja sam uz tebe, ako resis da ides tamo negde,
Znas da ja ako bi i isao tamo negde,opet bi isao u pogon a to zna da bude vlazno,pa ako si uz mene obavezno duboke cizme i rezervna presvlaka
Naravno druze da svracam po tebe ako bude nekog druzenja,ali za sada nema nista "sigurno"u najavi,a ako bude cujemo se
|
|
|
|
mrwa22250 |
Objavljen 10.02.2015. 20:23
|
Lovčina
|
Podunavac kaže:
Kakav je onda dogovor za nedelju? Idemo li kod Beybea u Čelarevo? Lažna obećanja ne priznajem!
Kako to mislis dobri moj zemara,lazna obecanjaKo jos daje lazna obecanja?Mislim da je ta pojava u ovoj ekipi iskorenjena ili...
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 10.02.2015. 22:01
|
Lovčina
|
Pa mislim ovo odustajanje u zadnji čas. Tipa ne mogu umorio sam se ili ne mogu iskrslo mi nešta nočekivano . Neki su se izgleda uplašili taksija posle druženja da ih ne dočeka pred kućom.
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 10.02.2015. 22:52
|
Moderator
|
Dobro, momci, da rezimiramo: pošto su gospoda 'Palanka će biti dovoljno' prošla zasluženo 'ćebovanje' zbog ničim izazvane eskivaže druženja, sada bih im dao trenutak predaha.
Naravno da idemo u Čelarevo kod brata Bejbija i Sremca u hajku. Naravno da sa još većim zadovoljstvom idemo na 'drugo poluvreme'! I naravno da ćemo ih u tom drugom poluvremenu dodatno ćebovati - pa drugovi smo! Ili više nismo, ne daj Bože?
Za Ivicu i Mrwu: bilo bi mi drago kada bi poveli i Vladu sa vama, momak mi deluje totalno OK, perspektivni forumaš u najavi! Nadam se da Bejbi neće imati ništa protiv.
Eto toliko. Bebara, ne sekiraj se, ovo ste morali da stoički podnesete, ovo zezanje i demoliranje.
Koliko ja kontam, evo ti ekipe za nedelju u goste: Mrwa, Ivica, Vlada, Rančer, Podunavac, Klaja, Daki i ja. Domačini ste ti i Sremac. Lepo bi bilo kada bi i Apinest došao, ako mu smene na poslu dozvole?
Jel da nosim mašinu za glinene golubove?!? Najgori plaća rundu pića za ekipu?
Jel dovoljno, ili da savatavamo još kojeg blesana nama sličnog?
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|