Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
mrwa22250

Podunavac kaže:

Posle lova ruček i druženje sa domaćinima. Niko ne voli ribu ali svi napunili tanjire do vrha. Osim Mrwe i Ivice koji se zabavljali sa svinjskim delicijama.Grin

Ne znam samo koji je od ovih ljubitelja svinjskih delicija Mrwa,a koji IvicaConfused
mrwa22250 priložio:
degustacija.jpg

Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

IvicaL
 Nije pristup kompu bio u pitanju, nego pristup krevetu u koji sam se zakuco.
A ovu sliku ne znam ni sam zasto sam slikao????Confused
Valda zbog ikre Njanjanja
lala, pa sta

Podunavac

mrwa22250 kaže:

Podunavac kaže:

Posle lova ruček i druženje sa domaćinima. Niko ne voli ribu ali svi napunili tanjire do vrha. Osim Mrwe i Ivice koji se zabavljali sa svinjskim delicijama.Grin

Ne znam samo koji je od ovih ljubitelja svinjskih delicija Mrwa,a koji IvicaConfused

Sva trojica mrve. Prave mrvice.Grin
Tri prsta 2Kolce

Podunavac

IvicaL kaže:
Nije pristup kompu bio u pitanju, nego pristup krevetu u koji sam se zakuco.
A ovu sliku ne znam ni sam zasto sam slikao????Confused
Valda zbog ikre Njanjanja

Ima večeras da se mresti k'o šaran u maju.ROFL
Tri prsta 2Kolce

mrwa22250

Podunavac kaže:

mrwa22250 kaže:

Podunavac kaže:

Sva trojica mrve. Prave mrvice.Grin

A u te tri mrvice,skoro pola toniceGrin

mrwa22250

Podunavac kaže:

. Mrwa i ja insistiramo da se još malo družimo i nešta popijemo, ali Sremac je neumoljiv. Žuri kući. Baš čudno, inače nikada ne žuri.HaHaHa @

Ali ovaj put je zurio opravdano,na 783-ci rodjendan u zadnje dve godine,tako daROFL.A takodje kazu da sa tih japanskih prepelica otpadaju neki sitni insekti,koji kad se nastane u autu,nemozes ih se resitiSmeko
Iz tog razloga Beybe kao pravi drug,casti ga gratis lovom na uskoro jedinu dozvoljenu divljac(kad nam zelembaci zabrane sve ostale),a dotle cemo ove japanske da namnozimo i u avgustu,puc puc.Kad smo mogli da namnozimo ovolike kineze,ne vidim sto nebi mogli i japanske prepe.Grin
Jos jedno odlicno druzenje sa kolegama sa foruma,a do sledeceg puta ostajte mi zdravi i veseli(zamalo da kazem debeli,neki bi se uvredili)iveli 3

IvicaL
 Dakle da, da se ne stekne pogresan utisak, nisu domacini zakasnili iako su dosli pola sata posle gostiju,... i domacin je dosao ranije od zakazanog vrmeena kako to vec sleduje, ali posto su Sremac i Baby za prosli put dobili veliku kritiku i prozivanje sto uopste nisu dosli, sad su za svaki slucaj morali da krenu mnogo ranije ne daj boze gumi defekta i slicno pa da ne bude opet prozivkeGrin
Sve u svemu standard ko sto napisa podunavac, posle dolaska u mesto Bilic u kafanu kod Ace ceka nas - niko HA Shock
Mi dosli pre svih, samo gazda Aca tamo, nema ni lovocuvara ni ostalih domacina,... lelelelele Vec sam osetio zmarce i osetio kako ce sad da krene polivacina na mene....
Sreca ostali su uskoro poceli da se pojavljuju Molitva
Medjutim posto je ovo stvarno cetvrta hajka na ovom istom i nepristupacnom terenu u mesec dana odziv ostalih domacina je bio u osetnom padu, jedva se skupio minimum ljudi da bi se lovio ovoliki prostor, bilo je reci da se lovi neki drugi teren pod kukuruzom ako nas ovde ne bude dovoljno tako da bi lova svakako bilo.
No kako god okupismo se i krenuli. Sremac, Babe i Podunavac su kao pravi gosti transportovani Nivom do mesta doceka, a Mrwa ja i ostali zajedno sa Aresom krenusmo peske. Ares i ostali u malom sumarku podizu 2 lisicie koje nalecu na jednog bilicanina i mene, obe padaju, posle toga ja hvatam flanku a Mrwa Ares Vlada i ostali (jedan je bio sa onim ribarskim cizmama do pupka) krecu kroz nepristupacnu trsku pod vodom. Ostale tri lisice hvata docek.
Inace bilans odstreljenih lisica u te cetiri hajke je sledeci
1 - Sedam lisica
2 - Sest lisica
3 - Deset lisica
4 - Pet lisica
Dakle ukupno 28 na tom terenu u grupnom lovu, ne racunamo sto je palo u pojedinacnom a bilo je....

Posle toga riba bljaaaaack - ne volem tu vrstu mesa, ali ajd, ja sam se zabavljao sto kaze podunavac svinjskim carolijama.
Standardno druzenje domacina je isto izostalo - valda se zasitili, pa nije bilo ni tamburasa ni duge sedeljke
Malo me je stid ali sta da kazemo kad je iz kafane zadnja izasla skupina forumasa.

Za prepelice i ostatak ne znam....

p.s. dogovoricemo druzenje u Somboru tamo negde u Aprilu kad cemo organizovati glinene golubove gde sam cuo da je Lala neprikosnoven Grin
lala, pa sta

zoranp
 Da i ja zucnem koju!!!
Pre svega zahvaljujem kolegi ivici i kolegama iz Sombora na lepom lovu i domaćinskom odnosu prema nama gostima!! jako lepa organizacija lova i samim tim ni uspeh nije izostao!!
Što se tiče svega ostalog, kao što se vidi iz priloženog sve je bilo po starom...dobro se jelo, ponešto popilo,Mrwin Ares opet rasturio, ova dvojica opet odstrelili, ja opet ništa,lep dan, padala kiša, itd itd,,,,,,,znači sve po dobrom starom scenariju !!! ...čekamo daljnje događaje!! Živi bili!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

IvicaL
 Da mi je samo znati,....Hmmm , taj mrwin Ares ??? Pas 2
Iz kog li je taj pas legla ???? iz koje li odgaivacnice ???Confused

A pas cudo jedno
lala, pa sta

Podunavac
 Odgajivačnica je kvalitetna. Ali gazda izgleda nezna da proceni štence.Grin
Tri prsta 2Kolce

mrwa22250
 He,he,he,opet vi malo po mome majkanu.Za one koji ne znaju,pas je od Beybijeve Grande i Aleksa-di Vajsa od Zorana Djurica.U nedelju u Somboru imao je svoj drugi susret sa lisicom(prvi put u Celarevu,strelac takodje Sremac75).Na samom pocetku trske koju smo terali,pogonu prilazi Sremac i rece da je pucao lisa,ali se ovaj posle okreta izgubio u gustom trnu na rubu sume koja je uz samu trsku.Izlazimo iz trske i Sremac pokazuje mesto gde je pucao.Pustam Aresa na trag i on odlazi,da bi posle nekih 30-40m culi karakteristican zvuk okrsaja izmedju lisa i psa.Posto je lisac bio dobro pogodjen,a Aresu se pridruzio i jedan terijer(mislim da se zove Mange)borba je trajala jako kratko,ali na komandu aport,nikako da se pojavi sa lovinom.Kroz gusto granje vidim da je podize,krece pa opet spusti i tako 3-4 puta.Ja sad vec ljut,viknem,APORT,a on jadnik izlazi iz trnja i u zubima pored lisa nosi i terijera koji se okacio lisu za vrat i ne pustaGrin.Potpuni loodak,a prava je steta za njegovog brata iz legla koji ne izlazi iz boksa iako je bio veoma perspektivan psic.

DakiNS
 Rekoh ja još letos pas je dobar još samo da mu je naći dobrog gazdu!Dim
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

mrwa22250

DakiNS kaže:
Rekoh ja još letos pas je dobar još samo da mu je naći dobrog gazdu!Dim

A od letos se i nasa komunikacija dosta promenila na bolje(pogotovo za njega).Ukapirao je neke stvari i kao pametniji,popustio u nekima gde je bio u pravu dok ja ne uvidim greskuJaooo,tako da se sada druzimo kvalitetno,na obostrano zadovoljstvo.On bi mozda i menjao gazdu,ali gazda njega nebi sigurnoPas
mrwa22250 priložio:
3265lov_fazana_1412_009.jpg

zoranp
 KOLEGE FORUMAŠI,
EVO DA VAS OBAVESTIM DA 30.MAJA 2015 U ČELAREVU NA FAZANERIJI LD FAZAN, MOŽEMO DA NAPRAVIMO JEDNO ZAJEDNIČKO DRUŽENJE!!
KAPACITET JE 15 OSOBA, MENI JE KAKO SE DOGOVORIMO (MOJ PREDLOG ROŠTILJ ILI Raanj), PODELA TROŠKOVA ZA HRANU I PIĆE NA RAVNE ČASTI!!

IMAMO GDE SESTI I LEPO ISPEĆI MESO, PORED NAS GATER I FAZANERIJA, AUTOM SE DOLAZI NA LICE MESTA!!
MOŽEMO I DA PUCAMO, TAKO DA AKO SE NEKO SMILUJE I PONESE MAŠINICU ZA GLINENE, NORMALNO I GLINENE, ONDA OBAVEZNO PONESITE I "SVIJETLO ORUŽJE" I DŽEBANU..OVDE NAPOMINJEM DA SE MOGU KORISTITI SAMO NEOLUČENE CEVKEGrin!!

PRIJAVE I PREDLOGE MOŽETE I OVDE, A MOŽE I NA PP, ZAVRŠNI SPISAK I REČ OBJAVLJUJEMO U IDUĆU SUBOTU, I BEZ ISPALA MOLIM, TJ. RAĐE DOĐI NENAJAVLJEN, NEGO NAJAVITI SE, PA NEDOĆI!!

KO VOLI, NEK IZVOLI!!iveli
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

DakiNS
 Računaj rođo na mene !

Dolazim ako ne budem radio.Confused

Lala
 Piši za druženje i Lalu, komada jedan.

Daj neki program, kada je okupljanje, 'oće l' biti devojaka, muzike?!? Vi bačkopalančani imate razloga da častite, ako nema muzike, nabavite neku tetu da igra uz šipku... ma ne uz šipku nego uz stub volijere, da bude onako lovački... Grin

Donosim mašinicu za glinene, i sponzorišem druženje i drugare sa 150 komada glinenih golubova, uz obavezu da nepogodjene sakupimo i ponovo izbacujemo.
Kako smo precizni strelci, cenim da će nam 150 komada potrajati barem za 500 patrona! Grin

Ako baš i potrošimo glinene, ondaK ćemo da izbacujemo iz mašinice fazane iz volijere! Smeko
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

IvicaL
 Pita moja zena, posto samo svojim zemljacima veruje, da li bih bio bezbedan od nekih nezeljenih kontakata sa nekim drugim zenama
lala, pa sta

DakiNS

IvicaL kaže:
Pita moja zena, posto samo svojim zemljacima veruje, da li bih bio bezbedan od nekih nezeljenih kontakata sa nekim drugim zenama

Bezbedan ćeš biti , neće te ni jedna silovati budi siguran.ROFL

Podunavac
 Zemara računaj i na mene. Kakve to žene spominjete? Ja se ne sećam da je bilo nekih žena na druženjima do sada.Confused
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Možda je čovek nešto pio pa mu se bližnji učinili ženstveniHaHaHa

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,162,676 posete www.srbijalov.com