Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
DakiNS
 ROFL

Svako po dve.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

IvicaL
 niko nista jos ne kaci??? hm
da nije bilo lose ???
lala, pa sta

davorcalic

IvicaL kaže:
niko nista jos ne kaci??? hm
da nije bilo lose ???

A možda su i zakačili nešto....usput...ROFL
Žena mi Makedonka....ena Shock

mrwa22250
 Ma ne sekiraj se komso,bilo je extra,samo smo se umorili(ja sam skoro dosao sa sljake),neki imaju obaveza,neki odradjuju kod lepsih polovina sto su mogli da ostanu do krajaSmean,tako da ce fotke i potpun izvestaj sacekati do sutra.Sve je bilo na nivou,atmosfera vrhunska,zayebancije na kilo,jelo se i pilo,neki smo opet pobedili na glinenacimaVebanje,ali smo zato izgubili na balotama.More info sutra popodne(ujutro lov,pa na posao)Bye
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Sremac75
 Ja sad dosao....malo Ivica, malo utakmica.....

Sve je bilo OK, paprikas po mom ukusu, neki su ozbiljno vezbali streljastvo, neki smo opet pobedili u primicanju bučku (trozubcu)....
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

sporting
 Moze li koja slika sa druzenja
Teško onom ko ceo dan ide za kerećom pameti!

Podunavac
 Druženje je bilo dobro, ali koliko smo ga dugo čekali (da Ivica organizuje) moglo je i bolje.ROFL
Mesto na koje smo otišli posle pucanja na glinene golubove je stvarno lepo, a prirodni ambijent vrhunski. Bilo je i kupanja i vožnje čamcima. A neki su i zapenili k'o veprovi na žene (tuđe) koje su se tu zatekle, pa smo morali da ih smirujemo.
Posle odličnog paprikaša (čobanca) zasladili smo se lepim palačinkama, veoma neobičnim jer su bile napunjene filom za krempite. A neki su bili toliko alavi na hranu da su otimali krofne od dece.HaHaHa
Takmičenje u gađanju glinenih golubova je ovoga puta prošlo regularno (bez upotrebe nedozvoljene municije). Jedino je Daki imao problema sa svojom Pamelom (puškom petlarom). Na podmlađivanju su joj previše suzili rupu, pa nije mogla da se napuni, jer su patrone sad preširoke za njen kalibar.Grin Tako to biva kad se od babe pravi devojka.ROFL
Evo i nekoliko slika.

Strelište u Somboru.

Ekipa na okupu.
i60.tinypic.com/15dx7hw.jpg

I trojica prvoplasiranih sa sponzorom medalja.
i60.tinypic.com/2m7w9yf.jpg

I dok su osvajači drugog i treećeg mesta pucali iz ramena spremni za izletanje goluba...
i62.tinypic.com/2jcgbav.jpg
i62.tinypic.com/23rlqww.jpg

Osvajač prvog mesta je ladno pucao sa kuka.
i57.tinypic.com/28hofbk.jpg

Ovde član CK (centralnog komiteta) KPS (Komunističke partije Srbije) pobednicima dodeljuje medalje.Grin
i59.tinypic.com/2hd0glg.jpg

Neki su iskoristili druženje i za promociju svojeg stranačkog opredeljenja.Grin
i57.tinypic.com/2crkr5l.jpg

Inaravno za kraj najstariji učesnik sa najstarijom puškom (na žalost neupotrebljivom).ROFL
i60.tinypic.com/55s31t.jpg

Ekološka učionica Baračka u Bezdanu, gde se druženje nastavilo nakon pucanja.

Organizator druženja Ivica i vlasnik Ekološke učionice Ivan.
i60.tinypic.com/302ndvq.jpg

Ovako se krčkao paprikaš. Jedan kotlić za Sremca, i drugi za nas ostale.ROFL
i58.tinypic.com/xgbfi0.jpg

i57.tinypic.com/14mct2f.jpg

i62.tinypic.com/4ic1w9.jpg

i62.tinypic.com/rr02l0.jpg

i62.tinypic.com/2iqehzb.jpg

i60.tinypic.com/5ck0w9.jpg

i60.tinypic.com/2qswb42.jpg

i61.tinypic.com/qq5mpe.jpg

i61.tinypic.com/2qk2ib7.jpg

i57.tinypic.com/1zqu1cy.jpg

i57.tinypic.com/2ijnreq.jpg

I malo boćanja za kraj.
i58.tinypic.com/2mecwnq.jpg

i57.tinypic.com/2ai56aq.jpg

i62.tinypic.com/15x4h0w.jpg
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Al me i ti Rođo nahvali , kako li će me tek "prijatelji " hvaliti?

Zbog kvalitete Grom municije od 25 komada jedva 4 se mogla ispaliti , po meni izbegavajte je u širokom luku. Za finu petlaru Puškarne Kranj neujednačenost debljine oboda danceta bilo je neprihvatljivo, nisam mogao zatvoriti pušku. Nije to neka tandžara u koju možeš trpati i klipove kukuruza.Pfft

Tomash

DakiNS kaže:
Zbog kvalitete Grom municije od 25 komada jedva 4 se mogla ispaliti , po meni izbegavajte je u širokom luku. Za finu petlaru Puškarne Kranj neujednačenost debljine oboda danceta bilo je neprihvatljivo, nisam mogao zatvoriti pušku. Nije to neka tandžara u koju možeš trpati i klipove kukuruza.Pfft

Iskoristicu jedan prikladan citat(sa prethodne strane na ovoj temi) jednog mog dragog kolege da ti odgovorim na ovaj post, znate se dobro:

DakiNS kaže:
Lošem strelcu ni patrona ne valja ili u prevodu:

[/b]
[xhide]Lošem qrcu i dlaka smetaUps[/xhide]

A sa ovim slikama samo dolivate so na ranu, vidim da je bilo vrhunski, a ambijent ko iz bajke...
Drago mi je da ste se lepo proveli...

Nadam se da ce biti opet prilike da ja povratim svoje zasluzeno mesto na tabeli, a ne da mi tamo neki Daki zauzima moje mesto...
Pozdrav drustvo!

Da nisi kod svoje gospođe zaradio 17 kaznenih poena u Čelarevu ne bi izgubio dozvolu za sledećih ko zna koliko druženjaNjanjanja

Tek da se zna, banovala te lepša polovina i to s pravomGrin

DakiNS

DakiNS
 Iako skoro do poslednjeg momenta nisam znao da li i kako ću ići na druženje (Lala i Tomaš me ispalili), zbog prevoza , jedan auto mora biti kod kuće dežurni , a drugi kod kolege Robije na popravci. Moram ga pohvaliti i zahvaliti mu se jer je do posle ponoći popravljao da bi ga završio na vreme. Elem rezervna varijanta bio je skuterOi. Krenuh , na vreme , i pričam usput telefonom sa Mrvom pravdajući se da ne mogu doći , isto i sa Ivicom , mogu vam reći da su me dobro naribali. Stižem prvi na mesto sastanka i čekam da vidim face kada dođu . Normalno odmah je počelo sa smehom. Što se tiče one nesretne pucnjave u kojoj je skoro neka baba bila meta , zaradio sam gomilu krompirića (taman dovoljno za dooobar ručak) Moram se pravdati da mi ona bokerica nije ni malo legla , a ni municiju nemam pojma kakva je , tako da sam ostavljajući Pamelu koja nije išla samo na orošavanje (kao neke) nego cela kupka sa banjanjem , valjda je zbog toga bilo tako usko.Pfft. spec rez. prirode Baračka i domaćin Ivica potpomognut sa domaćinom Baračke Ivanom Kovačem upriličili su gastronomski doživljaj. Opšte je poznato da naše ješne kolege već posle pola sata počinju kukati kako su gladni , pa još pride , deca na izletu pored nas sa sve učiteljicama slasno su klopali neke šnicle , što im je još više iritiralo osećaj gladi , čak su predlagali da ponudimo deci kečap (vulkan)Pa kada se deca razbeže nama ostaju šnicle i učiteljice.No no no Pošto volim decu , normalno da nisam to dozvolio.AngryIpak da bi ih smirio domaćin je ulupao par kartona jaja u kajganui pa su malo ućutali sa kuknjavom.Dok smo nas par izmenjivali iskustva o pecanju sa Ivanom ostatak ekipe ko kere što trče za kujicom koja se kuca , odjuriše za nekom plavušom na plažu, oznojeni posle boćanja. Zbog obaveza u NS morao sam ih ostaviti bez nadzora do kraja druženja. Vidim da o tome ne pišu pa se nadam da nisu napravili nikakvo sr.nje , da ne crvenim pred Ivanom pri sledećem dolasku. Ivica se potrudio domaćinski da nabavi fenomenalno meso i papriku za lep gulaš. I ovaj puta je opravdao očekivanja , sa samo jednom zamerkom , vrlo je tanak u kinologijiGrin

Bigman86
 Svaka čast momci, druženje je izgleda bilo pravo.
A ambijent Baračke izgleda fantastično. Odobreno

Bacvanin55
 Ovo treba ponovo naučiti lovce, većina nas je ušla u L.D. zbog ovakvih druženja, BRAVO "MOMCI"

IvicaL
 Nisam do sad stigao pisati, ali fotografije koje ja imam vec su postavljene od kolege podunavca.
Da, o kinologiji vrlo malo znam i nema sta da se pravdam, ponekad ponesto naucim kroz razgovore ali nemam ja uslova u stanu drzati psa tako da se necu mnogo ni truditi oko toga,...Confused

Da, istina, dobio sam ogromne kritike - " A đe je meeze ??? " ili - " Što nis' reka' da stanemo u neku meesnicu da ima neko meze ?? ", takođe sam bio optužen da sam ja doručkovao kod kuće a ostalu ekipu morio glađu dok gulaš ne bude gotov,...

Nadam se da je to bio moj jedini propust - i evo OBEĆAVAM da se to više neće ponoviti.

Ono što je ostalo kao zvanično to je da je kolega Sremac (Admin Power) skinut sa trona u gađanju glinenaca, iako je i ovde postigao zapažen uspeh osvojivši treće mesto. Ali isto tako njega i Dragoslava niko i nijedna ekipa nije mogla pobediti u boćanju - svaka čast

Drug Če_Ge_vara se potrudio da obezbedi medalje - e sad, nisam uspeo da svoju nameru odradim zbog hroničnog nedostatka vremena (mora u lova da se ide itd itd) a sad je eto mogu zvanično pomenuti pa ako neko ima volje nek to odradi.
Da se obezbedi jedan PRELAZNI pehar pobedniku da ga mazi i pazi i slika do sledećeg druženja,...

Uh toliko, valda će neko od gostiju još nešto reći
lala, pa sta

Podunavac
 Mrwa ima nešto slika, ali izgleda da zida tamnu komoru za izrađivanje istih, pa ništa dok se beton ne stvrdne (tri nedelje).ROFL
Zemaraaa đe su slike?Hoemo jo
Tri prsta 2Kolce

mrwa22250

Podunavac kaže:
Mrwa ima nešto slika, ali izgleda da zida tamnu komoru za izrađivanje istih, pa ništa dok se beton ne stvrdne (tri nedelje).ROFL
Zemaraaa đe su slike?Hoemo jo

Pa vecinu slika koje imam,ti si vec postavio.Ja samo imam vise slika sa dodele medaljaVebanje.Zao mi sto nisam slikao one Bezdanske koke sa sve pilicima,a jos mi zalije sto ne uslikah pojedince kako markiraju iste te koke.Posle 5-6 piva situacija je bila kriticna pa smo nekima morali i teletakt da stavimo zlu ne trebalo.
Daki,nismo te obrukali,sve je bilo na nivou,cak smo i pice uredno platili na odlaskuBye
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

dragoslav
 kakvu covek klimu ima nisam verovao a jeftina nema potrosnje goriva a tek sto zna da flertuje Grin a joj samo da ga nije spustila sa odgovorom mali se saseko a do tada je vuko kule kao lud bilo je odlicno samo da isti nisu deci krofne pojeli
ODOSE MEDJEDI ZBOG GRUBE IGRE KUCIPivo 3

dragoslav
 jadni moj zemo podunavac nije imo sanse pored takvog flertovanja
ODOSE MEDJEDI ZBOG GRUBE IGRE KUCIPivo 3

Podunavac
 Novo druženje zakazano za 1. avgust na ranču (u Baču) kod Rančera. Okupljanje u prepodnevnim časovima. Kad se skupimo i dogovorimo šta jedemo i pijemo idemo u nabavku. Troškove delimo zajednički. Svi zainteresovani mogu da se jave Rančeru ili meni. A mogu i Lali (ipak je on drug glavni Grin).
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Daj neki drugi datum, očekujem dosta gostiju tada, a dobar boj forumaša će nadam se biti i prisutan , jer imaću veliko slavlje pošto ću da postanem DEDA Kolce

arli
 A tada beše i otvaranje na prepelicu?

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 23
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,164,411 posete www.srbijalov.com