Susreti i druženja "forumaša"
|
DakiNS |
Objavljen 12.06.2015. 12:09
|
Admin
Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Svako po dve.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
IvicaL |
Objavljen 13.06.2015. 22:20
|
Veteran
Upisa: 779
Pristupio: 07.02.2013. 10:13
|
niko nista jos ne kaci??? hm
da nije bilo lose ???
lala, pa sta
|
|
|
|
davorcalic |
Objavljen 13.06.2015. 22:25
|
Veteran
Upisa: 753
Pristupio: 14.02.2012. 16:25
|
IvicaL kaže:
niko nista jos ne kaci??? hm
da nije bilo lose ???
A možda su i zakačili nešto....usput...
Žena mi Makedonka....
|
|
|
|
mrwa22250 |
Objavljen 13.06.2015. 22:48
|
Lovčina
Upisa: 2137
Pristupio: 14.10.2012. 20:56
|
Ma ne sekiraj se komso,bilo je extra,samo smo se umorili(ja sam skoro dosao sa sljake),neki imaju obaveza,neki odradjuju kod lepsih polovina sto su mogli da ostanu do kraja,tako da ce fotke i potpun izvestaj sacekati do sutra.Sve je bilo na nivou,atmosfera vrhunska,zayebancije na kilo,jelo se i pilo,neki smo opet pobedili na glinenacima,ali smo zato izgubili na balotama.More info sutra popodne(ujutro lov,pa na posao)
dok pametni popustaju,budale zavladase
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 13.06.2015. 23:07
|
Admin
Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Ja sad dosao....malo Ivica, malo utakmica.....
Sve je bilo OK, paprikas po mom ukusu, neki su ozbiljno vezbali streljastvo, neki smo opet pobedili u primicanju bučku (trozubcu)....
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
sporting |
Objavljen 14.06.2015. 11:24
|
Mlađi član
Upisa: 17
Pristupio: 15.02.2012. 19:22
|
Moze li koja slika sa druzenja
Teško onom ko ceo dan ide za kerećom pameti!
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 14.06.2015. 15:59
|
Lovčina
Upisa: 7755
Pristupio: 17.12.2010. 23:54
|
Druženje je bilo dobro, ali koliko smo ga dugo čekali (da Ivica organizuje) moglo je i bolje.
Mesto na koje smo otišli posle pucanja na glinene golubove je stvarno lepo, a prirodni ambijent vrhunski. Bilo je i kupanja i vožnje čamcima. A neki su i zapenili k'o veprovi na žene (tuđe) koje su se tu zatekle, pa smo morali da ih smirujemo.
Posle odličnog paprikaša (čobanca) zasladili smo se lepim palačinkama, veoma neobičnim jer su bile napunjene filom za krempite. A neki su bili toliko alavi na hranu da su otimali krofne od dece.
Takmičenje u gađanju glinenih golubova je ovoga puta prošlo regularno (bez upotrebe nedozvoljene municije). Jedino je Daki imao problema sa svojom Pamelom (puškom petlarom). Na podmlađivanju su joj previše suzili rupu, pa nije mogla da se napuni, jer su patrone sad preširoke za njen kalibar. Tako to biva kad se od babe pravi devojka.
Evo i nekoliko slika.
Strelište u Somboru.
Ekipa na okupu.
I trojica prvoplasiranih sa sponzorom medalja.
I dok su osvajači drugog i treećeg mesta pucali iz ramena spremni za izletanje goluba...
Osvajač prvog mesta je ladno pucao sa kuka.
Ovde član CK (centralnog komiteta) KPS (Komunističke partije Srbije) pobednicima dodeljuje medalje.
Neki su iskoristili druženje i za promociju svojeg stranačkog opredeljenja.
Inaravno za kraj najstariji učesnik sa najstarijom puškom (na žalost neupotrebljivom).
Ekološka učionica Baračka u Bezdanu, gde se druženje nastavilo nakon pucanja.
Organizator druženja Ivica i vlasnik Ekološke učionice Ivan.
Ovako se krčkao paprikaš. Jedan kotlić za Sremca, i drugi za nas ostale.
I malo boćanja za kraj.
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 14.06.2015. 16:30
|
Admin
|
Al me i ti Rođo nahvali , kako li će me tek "prijatelji " hvaliti?
Zbog kvalitete Grom municije od 25 komada jedva 4 se mogla ispaliti , po meni izbegavajte je u širokom luku. Za finu petlaru Puškarne Kranj neujednačenost debljine oboda danceta bilo je neprihvatljivo, nisam mogao zatvoriti pušku. Nije to neka tandžara u koju možeš trpati i klipove kukuruza.
|
|
|
|
Tomash |
Objavljen 14.06.2015. 22:06
|
Veteran
Upisa: 740
Pristupio: 04.02.2012. 17:44
|
DakiNS kaže:
Zbog kvalitete Grom municije od 25 komada jedva 4 se mogla ispaliti , po meni izbegavajte je u širokom luku. Za finu petlaru Puškarne Kranj neujednačenost debljine oboda danceta bilo je neprihvatljivo, nisam mogao zatvoriti pušku. Nije to neka tandžara u koju možeš trpati i klipove kukuruza.
Iskoristicu jedan prikladan citat(sa prethodne strane na ovoj temi) jednog mog dragog kolege da ti odgovorim na ovaj post, znate se dobro:
DakiNS kaže:
Lošem strelcu ni patrona ne valja ili u prevodu:
[/b]
[xhide] Lošem qrcu i dlaka smeta[/xhide]
A sa ovim slikama samo dolivate so na ranu, vidim da je bilo vrhunski, a ambijent ko iz bajke...
Drago mi je da ste se lepo proveli...
Nadam se da ce biti opet prilike da ja povratim svoje zasluzeno mesto na tabeli, a ne da mi tamo neki Daki zauzima moje mesto...
Pozdrav drustvo!
Da nisi kod svoje gospođe zaradio 17 kaznenih poena u Čelarevu ne bi izgubio dozvolu za sledećih ko zna koliko druženja
Tek da se zna, banovala te lepša polovina i to s pravom
DakiNS |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 14.06.2015. 22:19
|
Admin
|
Iako skoro do poslednjeg momenta nisam znao da li i kako ću ići na druženje (Lala i Tomaš me ispalili), zbog prevoza , jedan auto mora biti kod kuće dežurni , a drugi kod kolege Robije na popravci. Moram ga pohvaliti i zahvaliti mu se jer je do posle ponoći popravljao da bi ga završio na vreme. Elem rezervna varijanta bio je skuter. Krenuh , na vreme , i pričam usput telefonom sa Mrvom pravdajući se da ne mogu doći , isto i sa Ivicom , mogu vam reći da su me dobro naribali. Stižem prvi na mesto sastanka i čekam da vidim face kada dođu . Normalno odmah je počelo sa smehom. Što se tiče one nesretne pucnjave u kojoj je skoro neka baba bila meta , zaradio sam gomilu krompirića (taman dovoljno za dooobar ručak) Moram se pravdati da mi ona bokerica nije ni malo legla , a ni municiju nemam pojma kakva je , tako da sam ostavljajući Pamelu koja nije išla samo na orošavanje (kao neke) nego cela kupka sa banjanjem , valjda je zbog toga bilo tako usko.. spec rez. prirode Baračka i domaćin Ivica potpomognut sa domaćinom Baračke Ivanom Kovačem upriličili su gastronomski doživljaj. Opšte je poznato da naše ješne kolege već posle pola sata počinju kukati kako su gladni , pa još pride , deca na izletu pored nas sa sve učiteljicama slasno su klopali neke šnicle , što im je još više iritiralo osećaj gladi , čak su predlagali da ponudimo deci kečap (vulkan)Pa kada se deca razbeže nama ostaju šnicle i učiteljice. Pošto volim decu , normalno da nisam to dozvolio.Ipak da bi ih smirio domaćin je ulupao par kartona jaja u kajganui pa su malo ućutali sa kuknjavom.Dok smo nas par izmenjivali iskustva o pecanju sa Ivanom ostatak ekipe ko kere što trče za kujicom koja se kuca , odjuriše za nekom plavušom na plažu, oznojeni posle boćanja. Zbog obaveza u NS morao sam ih ostaviti bez nadzora do kraja druženja. Vidim da o tome ne pišu pa se nadam da nisu napravili nikakvo sr.nje , da ne crvenim pred Ivanom pri sledećem dolasku. Ivica se potrudio domaćinski da nabavi fenomenalno meso i papriku za lep gulaš. I ovaj puta je opravdao očekivanja , sa samo jednom zamerkom , vrlo je tanak u kinologiji
|
|
|
|
Bigman86 |
Objavljen 15.06.2015. 10:05
|
Član
Upisa: 159
Pristupio: 06.10.2012. 14:28
|
Svaka čast momci, druženje je izgleda bilo pravo.
A ambijent Baračke izgleda fantastično. |
|
|
|
Bacvanin55 |
Objavljen 15.06.2015. 12:11
|
Mlađi član
Upisa: 34
Pristupio: 12.06.2015. 14:41
|
Ovo treba ponovo naučiti lovce, većina nas je ušla u L.D. zbog ovakvih druženja, BRAVO "MOMCI" |
|
|
|
IvicaL |
Objavljen 15.06.2015. 14:58
|
Veteran
Upisa: 779
Pristupio: 07.02.2013. 10:13
|
Nisam do sad stigao pisati, ali fotografije koje ja imam vec su postavljene od kolege podunavca.
Da, o kinologiji vrlo malo znam i nema sta da se pravdam, ponekad ponesto naucim kroz razgovore ali nemam ja uslova u stanu drzati psa tako da se necu mnogo ni truditi oko toga,...
Da, istina, dobio sam ogromne kritike - " A đe je meeze ??? " ili - " Što nis' reka' da stanemo u neku meesnicu da ima neko meze ?? ", takođe sam bio optužen da sam ja doručkovao kod kuće a ostalu ekipu morio glađu dok gulaš ne bude gotov,...
Nadam se da je to bio moj jedini propust - i evo OBEĆAVAM da se to više neće ponoviti.
Ono što je ostalo kao zvanično to je da je kolega Sremac () skinut sa trona u gađanju glinenaca, iako je i ovde postigao zapažen uspeh osvojivši treće mesto. Ali isto tako njega i Dragoslava niko i nijedna ekipa nije mogla pobediti u boćanju - svaka čast
Drug Če_Ge_vara se potrudio da obezbedi medalje - e sad, nisam uspeo da svoju nameru odradim zbog hroničnog nedostatka vremena (mora u lova da se ide itd itd) a sad je eto mogu zvanično pomenuti pa ako neko ima volje nek to odradi.
Da se obezbedi jedan PRELAZNI pehar pobedniku da ga mazi i pazi i slika do sledećeg druženja,...
Uh toliko, valda će neko od gostiju još nešto reći
lala, pa sta
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 15.06.2015. 22:45
|
Lovčina
|
Mrwa ima nešto slika, ali izgleda da zida tamnu komoru za izrađivanje istih, pa ništa dok se beton ne stvrdne (tri nedelje).
Zemaraaa đe su slike?
|
|
|
|
mrwa22250 |
Objavljen 17.06.2015. 20:55
|
Lovčina
Upisa: 2137
Pristupio: 14.10.2012. 20:56
|
Podunavac kaže:
Mrwa ima nešto slika, ali izgleda da zida tamnu komoru za izrađivanje istih, pa ništa dok se beton ne stvrdne (tri nedelje).
Zemaraaa đe su slike?
Pa vecinu slika koje imam,ti si vec postavio.Ja samo imam vise slika sa dodele medalja.Zao mi sto nisam slikao one Bezdanske koke sa sve pilicima,a jos mi zalije sto ne uslikah pojedince kako markiraju iste te koke.Posle 5-6 piva situacija je bila kriticna pa smo nekima morali i teletakt da stavimo zlu ne trebalo.
Daki,nismo te obrukali,sve je bilo na nivou,cak smo i pice uredno platili na odlasku
dok pametni popustaju,budale zavladase
|
|
|
|
dragoslav |
Objavljen 20.06.2015. 08:17
|
Mlađi član
Upisa: 46
Pristupio: 11.04.2010. 16:17
|
kakvu covek klimu ima nisam verovao a jeftina nema potrosnje goriva a tek sto zna da flertuje a joj samo da ga nije spustila sa odgovorom mali se saseko a do tada je vuko kule kao lud bilo je odlicno samo da isti nisu deci krofne pojeli
ODOSE MEDJEDI ZBOG GRUBE IGRE KUCI
|
|
|
|
dragoslav |
Objavljen 20.06.2015. 08:20
|
Mlađi član
Upisa: 46
Pristupio: 11.04.2010. 16:17
|
jadni moj zemo podunavac nije imo sanse pored takvog flertovanja
ODOSE MEDJEDI ZBOG GRUBE IGRE KUCI
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 24.07.2015. 23:44
|
Lovčina
|
Novo druženje zakazano za 1. avgust na ranču (u Baču) kod Rančera. Okupljanje u prepodnevnim časovima. Kad se skupimo i dogovorimo šta jedemo i pijemo idemo u nabavku. Troškove delimo zajednički. Svi zainteresovani mogu da se jave Rančeru ili meni. A mogu i Lali (ipak je on drug glavni ).
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 25.07.2015. 00:52
|
Admin
|
Daj neki drugi datum, očekujem dosta gostiju tada, a dobar boj forumaša će nadam se biti i prisutan , jer imaću veliko slavlje pošto ću da postanem DEDA
|
|
|
|
arli |
Objavljen 25.07.2015. 13:01
|
Stari član
Upisa: 447
Pristupio: 13.01.2011. 11:42
|