Ja sam uz pomoć tajne diplomatije pokušao da utičem na organizatora da malo 'pomogne' našoj ekipi za što bolji plasman, medjutim, uhvaćen sam na delu - nisam ja vešt za mito i korupciju, a našao sam i pogrešnog čoveka da pokušam potkupiti. Nisam rodjen za marifetluke, džaba ga bilo! Posle su me ovi moji skotovi forumaši zezali da sam malo ponudio!
Naravno, ova slika je samo jedna simpatična šala koja je domaćina Peru Žigića naterala da se zagrcne od smejanja! Fotografiju je mojim foto aparatom na moju molbu načinio Milan Novkov, koji je bio gost manifestcaije u Pivnicama ispred LSV. I on se čovek slatko nasmejao cirkusu koji smo smislili.
Nisam znao da u Pivnicama uspeva poseban vrsta zečeva, tzv. Džinovski Bačvanski Z(v)ekan!!!
Daki i ja smo imali i ulov, tokom takmičenja, svako po zeca! Daki je svoj ulov namamio uz pomoć 'Jelen' piva sa limunom!
Ekipa Srbijalov portala je (kao i svi drugi učesnici) od organizatora dobila Zahvalnicu za učešće na manifestaciji 'Pivnički kotlić 2015.'.
Zahvalnicu je našem glavnom kuvaru, majstoru od kutlače Lovcu74 uručio u ime organizatora Pera Žigić.
Posle se prešlo na ručak, koji su vredni domaćini profesionalno, ozbiljno i pristojno organizovali u svom zaista sjajnom Lovačkom domu, jednom od lepših koje sam ja video.
Danas lep dan , lepo druženje lep gulaš i dobri domaćini. Imao sam priliku da upoznam kolegu Bačvanin 55 , i kroz priču dođosmo do toga da smo se prvi puta sreli pre 24 godine. Kolega Lovac 74 je pod nadzorom budnog i iskusnog oka svoga oca majstorski skuvao gulaš. Jedina zamerka je na dodeli povelja. Nedostajala je povelja koja bi zasluženo trebala pripasti Sremcu . Povelja za meraklijsku degustaciju gulaša.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
Čekam samo da Sremac postavi fotografiju kako sam se izvrnuo na ledja sa sve četiri u vis zajedno sa klupom...
Ne mož' da prodje ni jedno druženje a da se meni ne desi neki maler!
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Takmicenje u pecanju 24h kod Rancera 03.10.2015. g. Posle pecanja takmičenje u kuvanju ribljeg paprikasa. Lepo druzenje. Za pecanja ekipa od 3 clana 3 stapa sa po jednom udicom ,a za kuvanje ekipa 6 clanova. Organizator je obezbedio jezero za pecanje sa saranom , i ribu 3 kg za kuvane , po ekipi i drva za loženje. Bice ziva svirka i lepo druzenje za vikend . Kotizacija po ekipi za pecanje i kuvanje 3000 din. informacije na tel. 0638930594
K0lcE
Na dan 31.10.leta Gospodnjeg 2015. a sve u duhu nacionalnog pomirenja,ugostio sam dva "DRUGA"u mom skromnom domu,da uz flasicu(izvanredne kajsije)razgovora i peceno jare prodiskutujemo tekuca desavanja u lovstvu,sportu,politici itd...Opet se pokazalo da je lako biti dobar domacin kad su ovakvi likovi u pitanju,pa je uz napade smeha subotnje vece iscurilo skoro kao flasa(za koju su neki tvrdili da je bila suplja).Valjalo se odmoriti i pripremiti za sutrasnji duel sa Ridjickim fazanima ciji rezultat ste videli na temi o lovu fazana.
Odmah na startu nam se ispred nosa izvukao golemi lisac koga smo,ako nista drugo,barem propisno isprepadali.Nakon tog neuspeha,sve je krenulo na bolje pa su se odstreli petlova redali jedan za drugim.
Posle uspesnog lova i setnje od nekih 15-tak km koju su gosti stoicki izdrzali,jaretina je legla ko lego kocka.Onda opet u sprdnju i zayebanciju i tako redom do povratka u kako je neki krstise Sremsku palanku.
Zahvaljujem se bratiji na gostovanju,a za kraj jedna fotka pored najnovije turisticke atrakcije nasega atara(narocito popularna kod turista sa bliskog istoka).Fotku bih nazvao-ZEMLJACI NA BRANIKU OTADZBINE
Drug Jovic sa prelepim divljakom koji je driblao pse dobrih 300m niz kanal,a on ga odstrelio svojom 20-com.Prava je steta sto nece biti prepariran.Slikao je moj Petar pa je slika malo svetlija ali ono bitno se vidi
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?