Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
mrwa22250
 Na ovoj fotki drug Stari i takodje prelep petao koji je iako" tesko" ranjen umalo uteko.Opkolise ga kerovi ko nemci copavog na Drvaru i napokon ga uhvatismo(sto nazalost nemcima nije poslo za rukom).Osmeh na licu sve govori,a hitac zaista vrhunskiBravo 2
mrwa22250 priložio:
3265bebaraisremac_018.jpg

Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

mrwa22250
 Ovo je fotka cisto da naslutite kako je drug Jovic presao preko ovog trosnog mostica.Postoji i video snimak ali su u toku pregovori oko sume koja treba da legne na moj racun,a licituju glavni glumac,Beybe i Youtube koji nudi loodu lovu ali ni ova dvojica se ne daju(posebno Bebara,kaze ne pitam sta kosta samo da narod vidi).Ja za malo nisam umro od smeha.

Sremac75
 Gostoprimstvo izvanredno, lov zamalo savršen (da se nije onaj veeeelili lis izvukao), tereni izuzetni....

i67.tinypic.com/2gwysyt.jpg
i63.tinypic.com/2rojfgp.jpg
i65.tinypic.com/2evcj1g.jpg
i64.tinypic.com/acpjed.jpg
Ovo u sredini je taj reponja od 142cm (samo rep)....Neki su hteli da se upoređuju ali sve je jasno na slci.....
i65.tinypic.com/2q2mm35.jpg

A ovako su invazivne vrste koristile kulinarske čari Mrwine gospoje, ali i pokazale kako spavaju prvih 100 dana po okupaciji....

i63.tinypic.com/2iawe36.jpg
i63.tinypic.com/29dy0lz.jpg
i66.tinypic.com/34e2eqd.jpg
i67.tinypic.com/2501ego.jpg

A ovo je "nešto" ("it") što je Bejbe poneo za ručak...on reče da je u pitanju jare, ali slika sve govori....

i65.tinypic.com/977cdg.jpg
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Podunavac
 Свака част на дружењу.Bravo 2 Мрва добро си прошао са овом двојицом црвених што те нису пребацили са оне стране жице. Добро си се држао собзиром да си био у мањини.Grin
Да није случајно неко журио на дечији рођендан?ROFL
Tri prsta 2Kolce

zoranp
 Mom zemari Mrwanu, kao i njegovoj porodici, a po ko zna koji puta zahvaljujem na predivnom gostoprimstvu i još jednom nezaboravnom druženju...normalno sad je na redu Palanka!!
Što se tiče lova, vrhunski lov, ali uz neizbežnog drekavca MOJ MOJ, doduše ovaj put samo jedan u obliku Sremca, ali dovoljno da nezaboravimo kako ta dva administratora (drugi za one koji neznaju matori Lala) prisvajaju štagod pane!!!
Za jare se nije dotični bunio nimalo, kad je sam(nije da brojim) otresa garant kilu do kilu i po pečenja...ma straota...gledaju deca i čudom se čude kako čiko jede!!
A u povratku nema ništa lepše nego sa kolegom podeliti utiske o prošlom lovu,uostalom kao što se i vidi na fotografiji
i65.tinypic.com/2rw9fmu.jpg
...iiii da, čim sam stao da kupim vode usput na benzinskoj, probudi se zver i kaže..."oćemo nešto slatko??"..ode i nosi milku i jafu..ma kaka je to ljudi kiselina u želudcu, ja stvarno neznam!! he he he...
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

mrwa22250

Podunavac kaže:
Свака част на дружењу.Bravo 2 Мрва добро си прошао са овом двојицом црвених што те нису пребацили са оне стране жице. Добро си се држао собзиром да си био у мањини.Grin
Да није случајно неко журио на дечији рођендан?ROFL

Ma pusti zemara,crvenilo totalno ali cisto da vide da se ne bojimo kad smo u manjini(i brojcano i na kile)Grin
Neces verovati,ali jedan od njih dvojice je zaista zurio na neki rodjendan pa smo druzenje posle lova morali rano prekinuti.Smean
Cita moja gospodja i ne veruje da su izdrzali cak do Odzaka bez hrane(mada su poneli i za uz putHaHaHa),a sto se tice Bebarinog jareta,nije ono toliko malo koliko je moja zecica oooogrooomnaTri prsta.Posto kvantitet i kvalitet cesto ne idu zajedno,jaretina je po ukusu bila jedna od boljih koje sam probao u zivotu.
Eh da mi je da se cesce okupimo.......iveli 2

Podunavac
 Дружење синоћ код Сремца у Бачкој Паланци.
Podunavac priložio/e:
12439150_1021616274572368_6952956423531349234_n_1.jpg 12572977_1021616417905687_2054585898796028536_n_1.jpg

Tri prsta 2Kolce

mrwa22250
 E to se zove nacionalno pomirenje,red crvenih,red crnih.Svaka cast zmajevi,kazem ja,da nam je da se cesce okupimoiveli 3

IvicaL
 Spremajte se uskoro za Sombor crveni i crni
lala, pa sta

mrwa22250

IvicaL kaže:

Spremajte se uskoro za Sombor crveni i crni

Ma spremni smo mi,a za one koji nisu,spremte se spremteDim.
Ima da budemo ko zastava FC MilanGrin

Podunavac
 Спремте се, спремте... ловцииии, силна ће хајка да буде.ROFL
Зна ли се од прилике датум? Да се не поклопи са хајком у Рибарској бањи.
Tri prsta 2Kolce

IvicaL
 Najzad se zna.
Evo sada zvaničan poziv svim kolegama.
24.01. Nedelja lovi se Bela bara itd
Dobro znana ekipa zna gde se skupljamo - Knezova pumpa na ulazu u Sombor između 7 i najkasnije do 7.30

Udruženje je obezbedilo dve srne za paprikaš kafu i rakiju ujutro, posle se piće plaća od volje.
Nema kotizacije
Dakle kolege silna će hajka da bude kao što neko reče Njanjanja
lala, pa sta

Sremac75
 Prijavljujem se za doček na mestu na kojem lisice svakodnevno cirkulišu.....
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

mrwa22250

Sremac75 kaže:

Prijavljujem se za doček na mestu na kojem lisice svakodnevno cirkulišu.....

Znaci moram povesti Aresa da podavi one tvoje ranjeneROFL
A kako te kenya,ti ces odstreliti cak i ako ostanes u kafani,cekaj samo da se Bebara javiGrin

Podunavac
 Znači otpada Margita idemo u Sombor. Da znam da javim ljudima da ne dolazimo. Kad je skup? U subotu ili nedelju? 😁
Tri prsta 2Kolce

klaja
 Brašo za tebe je u petak popodne Njanjanja
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

IvicaL
 UUUUUUUUUHHHHHH
Shock
Besan
Besan

Moram da zakocim
Ja necu moci da ostanem na toj hajci. Fakticki u 13h je zadnji momenat da krenem iz Bilica. Jednostavno moram da odem na odredjenu zabavu - drugog tipa. Zenino zaposlenje je u pitanju i tu se ne smem zah..bavati. Iskreno se nadam da ce te me razumeti,....Molitva

Naravno - poziv da se dodje i dalje vazi, ne organizujem to ja nego udruzenje, jedino necu biti tamo posle 13h - a to je u stvari ono sto mi cekamo.

Drugo, posto moram pojesti go...no sad, ja sam uzeo na sebe da obezbedim meso za paprikas za jednu od sledecih hajki. Kod nas ce hajke biti svake nedelje do kraja februara, tako da kad god ekipa hoce mozemo da organizujemo to

Izvinite me za ovo jos jednom

Ko dodje, naravno bice tamo Somborci a i naravno Bilicani - Vlada i ekipa, neko ih vec poznaje i nece biti manjka zabave,...
lala, pa sta

Podunavac
 Mrva pošto je najbliži Somboru nek zauzme mesto domaćina umesto Ivice posle 13 časova. Znao sam ja da ima neka kvaka čim se Ivica ovako brzo izorganizovao.😃 Nismo ni tri meseca čekali.☺
Tri prsta 2Kolce

mrwa22250
 Al sto vole da sam sebi skoci u stomak,pa to ti je.Ujutro okasni,popodne prvi ode,a ja se cudim sto je toliko simpatican jednom nasem kolegi koji isto tako vole da zbrise ne rodjendani raznorazniROFL.
Domacini su ionako Vlada i ekipa iz Bilica,a u njih ni najmanje ne sumnjam.
Nego ajde da se prebrojavamo da vidimo ko dolazi.Zasada sigurni ja i zemara Podunavac,a ostali?

DakiNS
 Pošto nam je Lala rovit , a meni se ne ide solo , zavisi od Tomasha da li ću doći.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,477,239 posete www.srbijalov.com