Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Izložbe i utakmice pasa

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Izložbe i utakmice pasa
huntinggirl1
 3 vikend oktobra u natalincima, a englezi i kontinentalci trče u nišu
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

gruja
 Prvog maja ove godine odrzana je izlozba u Vranju.Sedmu grupu je sudila Natasa Davidovic.Izlagao sam u razredu mladih ostrodlakog nemca.Na izlozbu je doveden jos samo jedan ostrodlaki takodje u razredu mladih,inace iz Vranja.Kad je vlasnik tog psa video kako moj nemac izgleda,odmah je krenuo u sredjivanje svog,na licu mesta.Potom je doneo aparat i slikao mog psa.Publika,inace vecina Vranjanaca,se okupila oko mog psa i bila odusevljena izgledom.Na moj komentar da imaju ovde i njihovog psa,odgovorili su ,,ma to je kuce!"Doticni ,,konkurent"mi je prisao i rekao doslovce:,,Ma ja sam ga samo izveo da ga ocenim,al*cu probam da ga prebacim u intermedija razred."Otisao je do kancelarije i posle par minuta me obavestio kako je ,,zavrsio".Pri ulasku u ring,sudija nas je prozvala u istom razredu.Dok sam namestao psa ,prisla je pogledala psu zubalo,testise i oko i pitala me tada koji sam kataloski broj.Odgovorio sam,napravili krug sa ovim drugim psom,prisla i dala onom drugom psu titulu,na zgrazavanje publike i moje licno!Izlazem pse od 2000.godine,doduse ne toliko cesto,ali me niko nikad nije pitao koji sam broj.Mislim da je i njoj u tom trenutku bilo neprijatno,ali sta je tu je.Nisam pristrasan,jer ja ne izlazem psa ako nisam duboko uveren da je pravi primerak u rasi,a ovaj je bio od ,,pobednika"za tri koplja bolji.Molim gospodina iz Beograda koji je izlagao vajmarca,kao i gospodina iz Prokuplja koji je vodio kratkodlaku nemicu da ako ovo procitaju,daju i svoj komentar,jer su ipak kompetentniji kao izlagaci od publike,koja je takodje negodovala na odluku sudije.Na zalost moj pas je iznenada uginuo pre dve nedelje,ali je pre toga upario jednu kuju,tako da cu ponovo,nadam se ,imati nesto od njega.A mozda je uginuo od posledica nepravde.Ko zna kako to psi dozivljavaju.U Vranju vise necu da izlazem,niti bilo gde drugde gde ,,sudi"Natasa Davidovic.I istina je da pojedinci prate ,,svoje"sudije i tamo izlazu i pobedjuju,a onda kontaktiraju one,,druge"i ,,trece"sa izlozbi,pa ugovaraju parenja.

tulipan
 Poenter Seter Show Turija 2012.

Predvidjene titule i pocasne titule :

Prvak Raz. Mladih
Cac
Prvak Rase
Mladi Vojvodjanski klubski pobednik ( muzijak i zenka)
Vojvodjanski klubski pobednik ( muzijak i zenka )
Birace se takodje i :
Najlepsi pas od 3-9 mes
Najlepsi par
Najlepsa grupa
Najlepsi veteran
Najlepsi muzijak ( od svih klubskih pobednika )
Najlepsa zenka (od svih klubskih pobednica )
Najlepsi pas Poenter Seter Show-a

Specijalka se odrzava u sklopu Cac Turija koja se odrzava 15.09.2012. god na stadionu F.K. Mladost
Poenter-kralj polja

kosmajski div
 Kolega Grujo, da covek ne poveruje.Pa to je sudija koja svaki vikend negde sudi, uziva u poslu, lepo se provodi ,putuje, lepo zaradi i njoj su psi zivot.Nemojte kolega da joj zamerite ,ja verujem ako je stvarno pogresila, da je to sasvim slucajno uradila i zato manite sekiraciju bice jos izlozbi, vazno je da mi tamo idemo u sto vecem broju i da tamo sto vise novca ostavimo, sve drugo je nebitno.

gruja
 Kosmajski div,kako pratim ZOV od prvog broja,jos od davne 1984.godine,zatim Zivot pasa,Moj pas,kao i u poslednje vreme sva desavanja u kinologiji preko interneta,kad posetim neku izlozbu sa sinovima koji se inace relativno dobro razumeju u istu iako su klinci,redovno im pokazem koji psi ce dobiti titule jos pre ulaska u ring.Na njihovo pitanje,odakle znam,moj odgovor je,znam jer poznajem njihove vlasnike!
A sto se tice pomenute gospodje,ne ljutim se ja na nju vec na organizatore izlozbe.Oni je placaju i misle da imaju prava da sugerisu da sudi kako oni zele,da bi podmirili titulama svoje zasluzne clanove i sponzore izlozbe.Neka im bude,vremenom ce sami sebi organizovati izlozbu i dodeljivati titule.Ne zelim da budem deo tog cirkusa.
Zeleo bih ovom prilikom da POHVALIM sudiju gospodina Djura(u) Sinobada,koji je sudio u Vlasotincu pre dve godine jednom mom biglu,inace samo jedan prijavljen(zenka) i nije dao titulu zato sto je imala na nosnoj pecurki jednu roze tacku,koja se kasnije naravno izgubila.I bio je apsolutno u pravu!Tog dana je ,,razbio"goniclije,sve same cetvorke psima ,,sampionima"!Svidjaju mi se takve zestoke sudije,jer imate pravu sliku o vrednosti psa.Sta ce vam lazne titule,kad ni sami ne biste ostavili za sebe potomke takvih kvazi sampiona.Najteze je lagati sebe!Ponovo cuvam biglove i izlagacu kod ovog sudije kad god budem bio u prilici.

PEZ

gruja kaže:
kad posetim neku izlozbu sa sinovima koji se inace relativno dobro razumeju u istu iako su klinci,redovno im pokazem koji psi ce dobiti titule jos pre ulaska u ring.Na njihovo pitanje,odakle znam,moj odgovor je,znam jer poznajem njihove vlasnike!

Grujo OdobrenoBravo 2

kosmajski div
 Dobro je i lepo navesti i primere drugacijih sudija, mada i njih ima raznih.Tacno je da sudije cesto presudjuju u korist poznatih vlasnika , ali to moze biti iz razno-raznih razloga tako i verovatno se tu nikada nista ni nece promeniti.U ostalom na nama izlagacima je da izgradimo kriterijum, po kojima cemo dozvoliti [bas tako, jer to je nase] da nam pojedine sudije ocenjuju pse, a pojedine da nam ne ocenjuju.Mi izlagaci smo daleko vazniji na izlozbi i od sudija i od organizatora, [ mada sam siguran da oni upravo misle drugacije] prvo sto to sve i licno finansiramo, i zato pametno birajte.Pitam se sta ce vam misljenje sudije teoreticara,pa makar on sam sto puta bio doktor ili veterinar ili predsednik vrhovne komande, kad on takav, odavno nigde ne ucestvuje kao takmicar, i nema taj takmicarski osecaj.

tulipan
 Cac Stapar 26.08.2012.

Baggio Tulipano Cac,Bob,Bog,R.Bis
img38.imageshack.us/img38/1862/40041146712221997949211.jpg

Uploaded with ImageShack.us
Poenter-kralj polja

kosmajski div
 Bravo kolega Tulipan i svaka cast Staparcima kako su lepo uredili pobednicko postolje, bas onako prirodno i prelepo. Moram da ih pohvalim,i sve cestitke,bas mi je drago kada jedno tako malo mestasce napravi pravu stvar, pogotovo mi je drago, posto je i moja majka iz tih krajeva.

tulipan
 Hvala;) Jeste lepo organizovana izlozba,a to svedoci i podatak da je bilo prijavljeno 338 pasa!!!
Poenter-kralj polja

tulipan
 08.09.2012. Cac Temerin

Boy Tulipano Cac,Bob
Poenter-kralj polja

Lala
 Imenjače, ti se rastrčao po tim izložbama...
A šta bi sa prepelicama??
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

tulipan
 Prepelica jako,jako slaboConfused nikada manje nisam lovio nego ove godine,2-3 izlaska svega...jednostavno nema!
Poenter-kralj polja

kosmajski div
 Kad bi pala kisa, krenuo bi prelet ,pa bi ih sigurno bilo, daleko vise.

tulipan
 Poenter Seter Show - Turija 2012 i Cac Turija

Baggio Tulipano Prm,Bob,JBis,R.Bis,najlepsi muzijak specijalke
Argos Tulipano Cac zreli klubski pobednik
Niva Cac zrela kl.pobednica i 3 zenka specijalke

imageshack.us/a/img4/7762/41906443181805642871731.jpg

Poenter-kralj polja

tulipan
 Poenter Seter Show - Turija 2012

JBis
imageshack.us/a/img694/813/30438752523733749092614.jpg

Najlepsi muzijak spc
imageshack.us/a/img338/6917/39422352523701082429221.jpg

Najlepsa zenka spc.
imageshack.us/a/img28/4120/53005952523642415768465.jpg

BIS
imageshack.us/a/img62/3424/42780152523821082417286.jpg

Poenter-kralj polja

tulipan
 16.09.2012. Cacib Osijek

Connor At H.Hause Pajkic Cac,Cacib,Bob,Bog 1 naj.lovni radni
Baggio Tulipano Cac,Cacib,Bob,Bog 2
Q.Darsy sa Bedema Cac,Cacib,Bob
imageshack.us/a/img255/5885/029fci7.jpg

Poenter-kralj polja

tulipan
 CACIB OSIJEK

imageshack.us/a/img40/7880/img0943fa.jpg

imageshack.us/a/img194/2449/img0949ie.jpg

imageshack.us/a/img580/4227/img0952mn.jpg

imageshack.us/a/img337/7103/img0972ux.jpg

Poenter-kralj polja

Boban
 Lepi psi,sve cestitke na osvojenim titulamaBravo 2

tulipan
 Hvala Odobreno
Poenter-kralj polja

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
parazitske bolesti pasa KINOLOGIJA 60 04.09.2020. 09:16
Ishrana pasa KINOLOGIJA 19 20.04.2019. 23:12
Obuka lovačkih pasa KINOLOGIJA 409 03.10.2018. 21:59
Trovanje pasa i prva pomoć KINOLOGIJA 68 06.05.2017. 23:31
Plašljivost i privikavanje pasa na pucanj KINOLOGIJA 38 03.01.2016. 14:55
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,134,575 posete www.srbijalov.com