Susreti i druženja "forumaša"
|
Podunavac |
Objavljen 14.05.2016. 12:21
|
Lovčina
Upisa: 7755
Pristupio: 17.12.2010. 23:54
|
Druže komesare ovo tvoje priznanje mi mnogo znači. Živ bio zemara, da dođeš skoro kući pa da se malo družimo i ljudujemo.
|
|
|
|
mrwa22250 |
Objavljen 14.05.2016. 14:00
|
Lovčina
Upisa: 2137
Pristupio: 14.10.2012. 20:56
|
zoranp kaže:
Nemojte braćo tako...uvje smo se zezali i bili zajeedno i netreba se paliti na te stvari!!!! Lile ako nema forumaša na toj slici onda netreba ni da je ovde!!!?? BEZ LJUTNJE, JA VOLIM CRVENO, ALI SU MI DRAŽA MOJA "CRNA BRAĆA" ODAVDE SA FORUMA, A ZNAJU ONI KOJI SU TO!!!! .... normalno creveno i dalje ostaje .."boja ljubavi""
Tako je majkane moj.Da se zna da smo mi sa Srbijalova uvek ekipa bez obzira na sitna podyebavanja po pitanju obojenosti.Drazi si ti meni tako crven(da tesko mozes biti crveniji) nego 100 crnih ako nisu ljudi.
I da napomenem,za one koji nisu bili na casu.Crvena mozda jeste boja ljubavi(mada su dugine boje sve popularnije po tom pitanju),ali crna upija sve ostale boje,a narocito crvenu pa znate sta sledi i ne otimajte se mnogo
P.S.Gde nestadose slike,sta se desava
dok pametni popustaju,budale zavladase
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 15.05.2016. 11:59
|
Lovčina
Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
Zemara moj, zadnjih pet-šest godina, koliko se znamo i družimo preko ovog foruma, najlepše lovačke uspomene sam imao sa vas desetak, po meni jako kvalitetnih ljudi!! Normalno da se prepoznajete koji ste, i nema te boje, politike, ili bilo čega drugoga što meni može vas urušiti u mojim očima!! Lov je nešto gde toga nema, već se ili uživa ili bolje da se nije ni išlo, a sa vama sam vala iz svakog lova dolazio kući preporođen!! Sad jesam u totalnom preokretu mog privatnog života, ali ako dobri Gospod da, na zimu će ekipa opet da u ponekom lovu ...Svako dobro majkani moji !!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 16.05.2016. 23:38
|
Lovčina
|
Дружење код нашег члана Ранчера. Јуче за 50. рођендан. Колико је свећица имаo на торти, мало је фалило да зовемо Лалу са ПП апаратом да их гаси. Још је један колега (и брат) форумаш био позван (и обећао да ће доћи), али му изгледа жена није дозволила да се са нама дружи. Сматра да лоше утичемо на њега. Само ми није јасно зашто, пошто смо нас двојица праве добрице у сваком погледу.
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 17.05.2016. 10:16
|
Admin
Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Са вама је и мало - пуно ....
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 29.05.2016. 10:23
|
Lovčina
|
Juče smo se lepo družili Sniper Hunter, Shejtan i ja, uz lep lov. Pošto je bata Deki došao na godišnji iz CH, Šeki je organizovao odstrel srndaća u Liparu kod Kule. Druženje je bilo lepo ali na žalost kratko, zbog velikih vrućina i mogućnosti da se meso pokvari.
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 05.06.2016. 20:20
|
Lovčina
|
Juče u Selenči jedno prelepo druženje lovaca, na kome je bilo i forumaša.
Sremac i Rančer u akciji.
Sremac pokušava da me naljuti sa paprikom, ali sam je jeo kao jabuku. Daleko je to od Dakijevog vulkana.
|
|
|
|
skojic |
Objavljen 12.06.2016. 10:39
|
Stari član
Upisa: 216
Pristupio: 01.07.2009. 18:30
|
Kod Bele juče mnogo veselo...
Malo se kuvalo
Bilo je i posmatrača koji su sve to posle probali...
I naravno tu su i lepše polovine
E onda su počeli izazovi ...
Ali pre toga malo treninga ....
pa pros....anje ...
i na kraju nikako nedavati rakiju prilikom takmičenja ....
Svetislav Bato Kojić
Lov i Žene idu zajedno
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 12.06.2016. 13:12
|
Admin
Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Bravo momci...
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 12.06.2016. 14:57
|
Lovčina
|
Svaka čast. Da sam znao samo dan ranije...
|
|
|
|
mrwa22250 |
Objavljen 12.06.2016. 15:06
|
Lovčina
|
Ja sve mislio vara fotografija,lose svetlo ili nesto trece,kad se malopre pojavi moj majkan na vratima i ja vidim sta je ta posrana jevropa od njega nacinila.Smrsao,neobrijan,bruka....a kakva momcina bijase kad ga ispratismo
A bas mi drago sto je svratio,doduse na kratko ali ipak.Druzenja postaju sve redja,nazalost.
|
|
|
|
bela |
Objavljen 13.06.2016. 09:10
|
Veteran
Upisa: 930
Pristupio: 06.02.2010. 17:48
|
Sve je ispalo tako spontano i tako dobro da smo planirali ne bi moglo ispasti bolje ,ma šta reći samo ponavljati slične stvari😆
vižlan i terier
|
|
|
|
skojic |
Objavljen 13.06.2016. 12:36
|
Stari član
Upisa: 216
Pristupio: 01.07.2009. 18:30
|
Ali sledeći put i tobolac za strele da nabavimo .
Za zelene helanke ovi iz Jevrope će da se pobrinu....
Svetislav Bato Kojić
Lov i Žene idu zajedno
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 13.06.2016. 16:16
|
Lovčina
|
Samo da helanke iz evrope ne budu u duginim bojama.
|
|
|
|
mrwa22250 |
Objavljen 13.06.2016. 20:25
|
Lovčina
|
Ma vec ima one moderne cvikere sa staklima u tri boje.Takav modni detalj nebi mu u zavicaju ostavio pet minuta zivota,a tek helanke.....
|
|
|
|
klaja |
Objavljen 13.06.2016. 21:50
|
Lovčina
Upisa: 1332
Pristupio: 10.03.2011. 21:02
|
A nekad je bio maneken za katalog Franconia a sad za čarape udarnik
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 19.06.2016. 19:21
|
Moderator
Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Danas u Bečeju na CACIB izložbi pasa bii Daki i ja, i tamo se sreli sa našim kolegom forumašem XLR 5, iz Bečeja. Čovek radi kundake, pa su on i Daki imali pored forumaškog pića i poslovni deo (dogovor oko kundaka za Dakijevu Suhlovku, a posle toga i na jednoj mojoj puški treba reparirati oštećeni kundak).
Takodje danas i susret sa Davorom Ćalićem i njegovim podmlatkarima iz Plandišta (pisao sam o tome na temi 'Lovački podmladak' ).
Pao je i susret sa Milošem Zorićem posle njegovog osvajanja CACIB i RCACIB titule sa NKD ptičarima njegove uzgajivačnice Stephaus Zorić.
Na slici u restoranu LU Bečej uslikani Daki, XLR 5, i ja:
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 19.06.2016. 22:17
|
Admin
Upisa: 10245
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Neki dan Lala mi najavi da idemo u nedelju u Bečej . malo smo kombinovali kojim vozilom pa odlučili autom umesto skutera , a sve zbog toga što Lala nije hteo da vozi skuter a ja nisam smeo da ga pustim da sedne iza mene !Šta napisati što već nije napisano? Davorovi momci , za svaku pohvalu , fini pristojni , za razliku od nas matoraca, na naše bezobrazluke samo su se tiho smejuljili. Družoli smo se sa Milošem i Darkom uz obavezne lovačke priče . Naš Lala dobio je korpu kada se ponudio da pomogne oko raspremanja , dame su mu diskretno rekle da za pomoć ima mlađih ! U prevodu - Šetaj matori Malo sam pričuvao jednu vižlu veterana od 14 godina, kad počeše da pozivaju u ring za dodelu pehara , svi gledaju u mene , mašu , ja blenem ne znam o čemu se radi . Držim staru vižlu na povocu , ali nije moj pas , a traže da ga izvedem . I tako sam se promovisao kao u gerontološkom a vižla dobila pehar.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 20.06.2016. 13:12
|
Moderator
|
Da, da... Daki je ničim izazvan dobio u ruke povodac sa vižlom na kraju, a onda odjednom prozivaju baš tu vižlu da ide na podijum za treće mesto u kategoriji veterana (vižla ima 14 godina!). Vlasnik psa, inače naš poznanik, se izgubio (valjda na pišanje otišao?), a u medjuvremenu program ide dalje...
Elem, zbunjeni Daki se eto nekako prošvercovao kao hendler u ringu i osvanuo na dodeli pehara! A da ste mu videli samo facu kad smo ga ubacili u ring - nije se znalo ko je više sludjen, da li Daki što se obreo odjednom tamo gde nije mislio, ili pas koji se totalno zbunio jer ga vodi potpuno nepoznat čovek!!
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 16.07.2016. 22:02
|
Moderator
|
Danas smo se, kao i nekih ranijih godina u julu mesecu, skupili na jednom neobaveznom druženju forumaša kod našeg člana Rančera u Baču, na njegovom ranču 'Mustang'.
Pored već probrane ekipe forumaša ovaj put su na moje zadovoljstvo bili prisutni i neki novi momci, znanci iz nekih ranijih lovova, koji iako nisu forumaši uglavnom prate Srbijalov, a kao društvo za druženje su extra dobri, tim pre što su svi uglavnom vrlo dobro potkovani lovačkim znanjem i iskustvom. Ali pre svega su kao ljudi ostavili na mene odličan utisak, iako sam neke od njih ranije poznavao samo iz vidjenja, i oni nas - propust i šteta što se ranije nismo bolje upoznali! Uglavnom, nas petnaestak napravismo opet fantastičan štimung.
Uglavnom, uprkos ružnom i relativno hladnom vremenu atmosfera je bila 'vruća' jer je sve vrcalo od drugarskog zezanja, šale, doskočica i smeha. Prava atmosfera za opuštanje, 'punjenje baterija' i odmor od svakodnevice. Još kada se odličnoj prisutnoj ekipi doda i već tradicionalno fenomenalna Rančerova logistička organizacija ovaj put u vidu praseta na ražnju uz predjelo u obliku domaće šunke, kulena i posebno gulaša, uz stvarno dobrog harmonikaša i uz piće (umereno!), onda nema šanse da ne bude druženje za pamćenje!
Bilo je svega, a nekoliko slika i par video klipova neće moći da dočaraju pravi osećaj koji se doživi kada se prisustvuje ovakvom druženju sa pravim momcima, normalnim ljudima i čestitim lovcima.
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|