Susreti i druženja "forumaša"
|
Podunavac |
Objavljen 01.02.2017. 01:45
|
Lovčina
Upisa: 7755
Pristupio: 17.12.2010. 23:54
|
Jedna od subote 28. januara. Lov na jastrebačkog vuka u Ribarskoj Banji. Sa večere posle lova. Napokon upoznasmo našega Limuna. Sa leva na desno: Limun, Sremac, Podunavac, Rančer i Klaja.
|
|
|
|
Planinko011 |
Objavljen 01.02.2017. 08:17
|
Lovčina
Upisa: 1043
Pristupio: 08.06.2011. 12:45
|
A kude sa vuk dao? Jel pao neki?
Nekako mi se vise cini da ste isli na film "Kad jaganjci utihnu". Pricace narod da su lovci vecu "stetu" napravili nego vukovi ove godine. |
|
|
|
mrwa22250 |
Objavljen 01.02.2017. 13:50
|
Lovčina
Upisa: 2137
Pristupio: 14.10.2012. 20:56
|
Za vuka ne znam,ali da su padali lavovi i jeleni to se vidi
Svaka cast za druzenje ekipa.P.S. a jel i taj Sremac clan foruma,ja sam tu od skoro i prvi put cujem za njega
dok pametni popustaju,budale zavladase
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 01.02.2017. 23:07
|
Lovčina
|
Planinko011 kaže:
A kude sa vuk dao? Jel pao neki?
Nekako mi se vise cini da ste isli na film "Kad jaganjci utihnu". Pricace narod da su lovci vecu "stetu" napravili nego vukovi ove godine .
Ове године вука нико ни видео није. У суботу одстрељен један вепар, а у недељу једна лисица.
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 01.02.2017. 23:13
|
Lovčina
|
mrwa22250 kaže:
Za vuka ne znam,ali da su padali lavovi i jeleni to se vidi
Svaka cast za druzenje ekipa.P.S. a jel i taj Sremac clan foruma,ja sam tu od skoro i prvi put cujem za njega
Земара лавови, јелени али и зајечарци. Падали само тако. Али и разно воће. Шљиве, крушке, кајсије, грожђе... Само у течном стању.
А тај Сремац некада био овде активан. Али сада га у'ватио врбопуц, па само на женске мисли. Срећа што немамо моралну полицију, јер би га одавно ухапсили.
|
|
|
|
Milan__ |
Objavljen 02.02.2017. 18:55
|
Član
Upisa: 142
Pristupio: 03.01.2017. 13:56
|
Nadam se da ste se lepo proveli
Bog prašta,ali 30-06 nikad!
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 03.02.2017. 02:51
|
Lovčina
|
Jesmo. Iako lov nije bio interesantan ove godine (za razliku od prošle) lepo smo se proveli. Bila je muzika u petak, subotu i nedelju. I pevaljke. A i iskupali smo se na bazenu. Sve u svemu odlično druženje i lepo proveden (produženi) vikend.
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 30.03.2018. 15:34
|
Lovčina
|
Ловце и форумаше ни велике раздаљине и туђина не могу да раздвоје. Мој земара ЗоранП и ја у среду у Немачкој. Мало смо претресали ловачке теме, иако далеко од куће.
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 30.03.2018. 19:12
|
Moderator
Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Dva komada legendarnih forumaša, i drugara... Yebivetri
Momci, a da vi malo neki put se i javite ovde, čisto radi starih dobrih vremena?
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
Predator |
Objavljen 30.03.2018. 21:17
|
Veteran
Upisa: 899
Pristupio: 13.04.2010. 00:49
|
Podunavac kaže:
Ловце и форумаше ни велике раздаљине и туђина не могу да раздвоје. Мој земара ЗоранП и ја у среду у Немачкој. Мало смо претресали ловачке теме, иако далеко од куће.
Pozdrav za zemljake u Dojčlandu! Sastali se "crni" i "crveni"!
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 31.03.2018. 14:54
|
Lovčina
|
Ма земо црни обојица, него овај један притајени. А целог живота браду носи.
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 31.03.2018. 14:55
|
Lovčina
|
Поздрав земо и теби из далеке туђине. Ја се Лало повремено јавим на форуму, а и теби лично. Ја не заборављам другаре и браћу и поред свих обавеза које имам.
|
|
|
|
mrwa22250 |
Objavljen 01.04.2018. 16:10
|
Lovčina
|
Podunavac kaže:
Vidje zemljaka u pustoj tudjini.Bebara je otisao po zadatku SKOJ-a kao izvidjac diverzant,a Srbu smo morali poslati da pripazi da nesto ne ukenya .
Koliko mi drago sto ste se nasli u toj jevropi,toliko mi tuga sto je ovo prvi upis na temi posle vise od godinu dana.Razyebali nas dushmani ko macke sa bunjista,nit ko lovi nit se ko druzi-tuga.A bilo je.....svega po malo,ponajvise zayebancije i pozitivnog humora.Sad samo bleda senka nekadasnjeg foruma sa malim brojem upisa,a o kvalitetu istih....
Da li je i forum,kao uostalom i lovstvo zbog kojeg smo se i okupili,na ivici ambisa ili je jednostavno doslo do zasicenja i manjka novih tema,pa samim tim i konstruktivne diskusije oko istih.
Pozdrav svim forumasima u zemlji i rasejanju uz iskrenu zelju da se sto pre ponovo okupimo i ljudujemo
Zivi bili i dobar Vam pogled.
|
|
|
|
IvicaL |
Objavljen 10.04.2018. 21:00
|
Veteran
Upisa: 779
Pristupio: 07.02.2013. 10:13
|
U pravu si kolega,... dugo se nisam upisao ovde,... ne kazem da ne procitam ponesto ali ipak se cesce vidim sa nekim forumasima nego sto ovde kuckam,....
Pre oko nedelju dana smo se nasli kod naseg prijatelja Gorana u Srbobranu,... uz odlican srneci paprikas bilo je lepo druzenje,...
Samo da se to opet malo pokrene i bice opet sale, druzenja i pesme,...
lala, pa sta
|
|
|
|
mrwa22250 |
Objavljen 11.11.2018. 22:57
|
Lovčina
|
Okupismo se u majcici Ridjici,posle dugo vremena.Razbacani kojekude,pritisnuti poslovnim i privatnim obavezama,uspeli smo se okupiti i kao i uvek iskriviti se od mseha i zayebancije.Jos smo kao nesto i lovili,ali je ulov bio u drugom planu.Dobar dan,proveden sa odlicnom ekipom,uvek bude ona preko potrebna infuzija da se nastavi dalje do sledeceg,nadam se skorog vidjenja.
|
|
|
|
mrwa22250 |
Objavljen 11.11.2018. 23:00
|
Lovčina
|
Imali smo neke nove discipline,tipa,ko promasi mora da pojede coko-bananicu.E sad,da li zbog toga sto voli bananice ili je i dalje pravi zastitnik divljaci,ali vecina bananica otisla je doticnom gospodinu
|
|
|
|
mrwa22250 |
Objavljen 11.11.2018. 23:06
|
Lovčina
|
Nema dobrog lova bez dobrih lovackih pasa,a danas su nam pomocnici bile tri generacije Von House Popovich odgajivacnice.Za razliku od strelaca,svo troje su bili na visini zadatka,a slag na tortu je ova tripl-marka iz koje moj majkan uspeva da odstreli petla.Jednom recju-lepota
|
|
|
|
mrwa22250 |
Objavljen 11.11.2018. 23:12
|
Lovčina
|
I opet go.vno nece da ubaci sliku.E yebem ti sve po spisku
Ima jos lepih fotki ali dok neko ne sredi ovo sranye sa postavljanjem slika ja odustajem.
Uglavnom,hvala na druzenju dragi prijatelji i naravno da ne cekamo sledece opet tri godine
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 12.11.2018. 15:30
|
Moderator
Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
mrwa22250 kaže:
Okupismo se u majcici Ridjici,posle dugo vremena.Razbacani kojekude,pritisnuti poslovnim i privatnim obavezama,uspeli smo se okupiti i kao i uvek iskriviti se od mseha i zayebancije.Jos smo kao nesto i lovili,ali je ulov bio u drugom planu.Dobar dan,proveden sa odlicnom ekipom,uvek bude ona preko potrebna infuzija da se nastavi dalje do sledeceg,nadam se skorog vidjenja.
Da, zaista, ova tema je nekako utihnula, iako je druženje jedna od osnova dobrog lova, i dobrog raspoloženja.
Na žalost, i stara nenadyebiva forumaška ekipa se sve redje vidja, rasuli smo se. Ovaj put u Ridjici kod domaćina Mrwe deo stare ekipe, nas četvorica sa slike (sa leva na desno: Podunavac, Mrwa, Zoranp-Bejbi, i moja malenkost, Lala kao spoljni momak). Povod za susret posle dužeg vremena je srećna okolonost da su dva novopečena gastarbajtera Podunavac i Bejbi u isto vreme došli na godišnji odmor, a to se ne propušta! Čisto kao ilustracija: Bejbi je vozio 1300 km, stigao kući u Srbiju u 1 posle ponoći, a već u 5 je ustao da pokupi mene i da se kreće kod Mrwana! Ne bih smeo da se kladim da je spavao više od 2-3 sata! A posle je postavio uz put rekord u jednoj buregdžinici, ljudi, pojeo je komadinu bureka sa mesom u tri zalogaja! Ja ono nisam video u životu, prodavačice u šoku! Pichi ga nostalgija za burekom, pa je jedva čekao da se ranom zorom osveti!
Ne vredi da opisujem atmosferu celog dana, šta se sve tu dešavalo i kakvo zezanje je palo. Ne bi pola razumeli !
Žao mi je zaista što se forumaši ne okupljaju češće, bez obzira na povod. Ili se možda i vidjaju, ali ne objavljuju? Juče smo se par puta prisetili starih dobrih vremena kada je na druženja forumaša dolazilo i više od 50 ljudi! Kao svatovi! Ili ona čuvena hajka u Starom Selu, kada nas je bilo nekoliko stotina!
Neka loša vremena dodjoše, pa smo se pogubili. Ali znam ja jako dobro da svi stari forumaši itekako prate šta se piše po forumu, ali iz nekog razloga ćute. Zašto? Nije mi jasno. Elem, ljuta četvorka je juče sa uspehom obavila zadatak, opustili smo se, našetali, pojeli i popili, i zavitlavali se do besvesti.
Hvala domaćinu Mrwi i njegovoj porodici na gostoprimstvu, potrudili su se da se osećamo kao kod svoje kuće - naročito ja, kad sam komotno zaspao u fotelji pored kamina dok su ova tri zloyeba kokodakali pitaj Boga o čemu i cerekali se.
Biće još ovakvih druženja negde, pa bi bilo lepo da dodju oni stari forumaši koji znaju šta su forumaški susreti, a bilo bi još bolje da povedu nekog od ovih novih, sa kraćim stažom, koji polako treba da nastave ono što smo mi započeli.
Samo kao ilustracija dokle ide zezanje naše: šetamo, i kaže Mrwa svom sinu Petru da uzme aparat i da nas slika za uspomenu, i 'ladno bećar dodaje (aluzija na moje probleme za srcem): 'Ajd da imamo sliku, ko zna da li će Lala preteći za dogodine, a možemo onda sliku u porcelanu da uradimo!'... E mene je stomak boleo od smejanja, a ovi tovare li tovare, znam ja da nisu zlonamerni, sve bi smo dali jedan za drugog, ali isto tako znamo da je dobar humor lekovitiji od najboljeg leka!
Evo je slika ponovo, ali ne u porcelanu... 'Bem te Mrwa blesavog!
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
Evodija |
Objavljen 03.05.2019. 00:28
|
Stari član
Upisa: 499
Pristupio: 27.06.2012. 21:59
|
I prođoše Uskršnji i Prvomajski praznici. Naš drug Lala (što reče jedan prijatelj) je radio 25 sati dnevno. Vucibatine mu nisu dale mira, ni za Veliki Petak ni na Uskrs.
A ovi nevladini đavoli ni za Prvi Maj. Pa ti si Lalo menjao i stručnu službu i preCednike Saveza. Oni će tek ujutro da čuju za sve. I da se iznenade.
Ali ne sekiraj se sigurno držiš rekord za ove praznike. U najviše kuća su čitani tvoji tekstovi, i najviše lovaca je spominjalo baš tebe.Sa tobom su se družili mnogi, a da to nisi ni znao, ili jesi.
TVOJ DRUG ĆE TI ORGANIZOVATI JEDNO LEPO PECANJE.Družićemo se.Samo da preživimo ovaj pakao. |
|
|