Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Varaličarenje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Varaličarenje
Sniper Hunter

DakiNS kaže:
Chaki malo su ruke ispružene , pogledaj prste. Sniperu jeste li ga barem izmerili koliko je dugačak.

Nažalost nismo izmerili Daki mislio sam posle ali kasnije su nastale druge okolnosti ,proradio je som pa smo svi bacali varalice tako da na smuđa smo svi zaboravili ,a kući je već bilo kasno nisam se setio da to uradim ,dobro je da sam izmerio bar velikog soma dužinu .

chaki
 Vidim ja i ruke i prste Daki ali spram mojeg smudja od 4,1 kg ovaj izgleda bar duplo veci. Da imamo bar duzinu moglo bi bar priblizno da se proceni tezina mada i to ne mora da znaci posto sam video smudja od 82 cm a tezak samo 2 kg. Nikad nisam video takvog smudja dugacak tanak sa ogromnim repnim perajem kao veslom ehehe
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

DakiNS
 Chaki , nisam u firmi u mogućnosti da vidim slike ali uzmimo da je prst širok 2 cm i uporedimo mere , približno ćeš imati dužinu iako mislim da si što se tiče šestice da si u pravu.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Sniper Hunter

Vukota kaže:
Svaka cast za ulove kolega SniperBravo 2Odobreno,moze li malo podataka o priboru koje ste koristili(stap,masinica struna..)Hmmm.Verujem da bi zanimalo i ostale kolege"po stapu"B)Bye.

Moj štap je Sportex carat specijal 11ft 2oog tb
mašinica Shimano TP 10.000FC

Sin on peca na Berkley Catfish Lure 282100 ,Tb 250g
mašinica Shimano TP 6000 FC

pletenica je sa slike kao i predvez dole (klikaj 2x)na sliku
i50.tinypic.com/t9gmz6.jpg

Kopče
i45.tinypic.com/eqtu6f.jpg

U vezi smuđa izvadio sam iz zamrzivača znači očišćen bez glave utrobe repa i peraja je 2,6kg i bez kofeGrin
i45.tinypic.com/xf6yaa.jpg
3 parčeta

i49.tinypic.com/13z8isy.jpg

alex
 Svaka cast Sniper svaka cast
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

golf071
 Ovaj smuki po meni je oko 60cm, i oko 5.5 kg mozda gresim ali otprilike toliko.Bravo 2

sasa035

Sniper Hunter kaže:

Lala kaže:
Danas, dok sam bio na sajmu LORIST, stiže mi na mobilni slika od Sniper Huntera, sa riboovačke turneje po Italiji.
Majstor Sniper je kanda bolji ribolovac, nego punilac municije! Naš kolega je danas 'zveknuo' na varalicu soma dužine 162 cm, i težine oko 35 kg!!!!
Pored toga, uhvatio je još jednog brku, nešto manjeg, težine oko 20 kg!
BRAVO, MAJSTORE!
Na slici je onaj veći ulov:

Jednog moram da povećam 164cm a drugog da smanjim samo 16 kg Grin izvinjavam se Lakiju na odokativnoj prvoj proceni

i49.tinypic.com/s66o7b.jpg

ovo je taj man
i50.tinypic.com/1e00lz.jpg
a ovo veći

oba su upecana na istu varalicu glavinjaru rapala ripin rap od 20g na kojoj sam zamenio alkice i udice ,stavio WMC ali moraću da zamenim sa Owner-kama posle ovoga sa slike dole
i48.tinypic.com/2du9fgw.jpg
(klikaj za veću sliku 2x)
jedan krak je polomio u kamen pored obale a preostala dva su bila poprilično ispravljena.

samnom je bio i sin (Aleksa88)član foruma ,on je prvi put varaličario i mao je dosta sreće

i49.tinypic.com/2zye993.jpg

imao je lepog bucova i smuđa

i47.tinypic.com/2e0jo0o.jpg

i 3 soma od po 7-8kg
kao ovaj na slici
i47.tinypic.com/qphtp0.jpg

i45.tinypic.com/1zfq24k.jpg

Sa mojim starim drugarima Srbom i Jovanom ,kojima se i ovim putem zahvaljujem na dočeku i gostoprimstvu i pomoći prilikom ove pecaroške turneje ,koja je protekla u drugarskoj atmosferi i srdačnom duženju koje nije mogla da pokvari ni jaka kiša koja je padala skoro ceo subotnji dan
i49.tinypic.com/jsy79i.jpg
Sniper pazi da tebe ne ulove Italijani tu gde pecas inace da te svrbi po naovcaniku a mozes da ostanes bez stapa!!!Jer na kandi je ribolov ZABRANJEN OD BRANE DO KRAJA KAMENA!!!to se srba raspravlja sa cuvarima dog ga neupecaju.A Jovca je popio vec jednu kaznu!!!Ja tamo vise neidem jer oko svih tih brana je ribolov strogo ZABRANJEN!!!A tviji drugari pecaju na foru!!!
sasa035

kelt
 pa ovaj moj drug sniperhunter postao je pod stare dane prava nocna mora za ribe...Odobrenosvaka cast bata sniper iveli 3
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Sniper Hunter
 Saša opušteno ,somovi su upecani ispod table sa zabranom ,i nisu upecani na Kandi jedino je bucov upecan tamo ,sin je prošetao malo i imao je udarac ,uostalom i italijani pecaju tamo .Ako treba da platim kaznu platiću ne brini.

Sniper Hunter

kelt kaže:
pa ovaj moj drug sniperhunter postao je pod stare dane prava nocna mora za ribe...Odobrenosvaka cast bata sniper iveli 3

Ma pecao je on i kada je bio mlađi nego pod starost počele da udaraju one praveROFL

sasa035

Sniper Hunter kaže:
Saša opušteno ,somovi su upecani ispod table sa zabranom ,i nisu upecani na Kandi jedino je bucov upecan tamo ,sin je prošetao malo i imao je udarac ,uostalom i italijani pecaju tamo .Ako treba da platim kaznu platiću ne brini.
Ne brinem.POSTENI U LOVU POSTENU U LOVU POSTENI U RIBOLOVU.KUCI JER CUVAMO SVOJE,VANI JER SMO SRBI KOJI PREDSTAVLJAJU SVOJU ZEMLJU.DODUSE SVAKO NA SVOJ NACIN.DA NEKORIMO DRUGE NEGO SAMI DA BUDEMO PRIMER.
sasa035

Jank

Sniper Hunter kaže:

Bravo majstore....za ovakav ulov nebi žalio....ako treba plati...ko mi je.. mater...jedan je život....Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Sniper Hunter

sasa035 kaže:

Sniper Hunter kaže:
Ne brinem.POSTENI U LOVU POSTENU U LOVU POSTENI U RIBOLOVU.KUCI JER CUVAMO SVOJE,VANI JER SMO SRBI KOJI PREDSTAVLJAJU SVOJU ZEMLJU.DODUSE SVAKO NA SVOJ NACIN.DA NEKORIMO DRUGE NEGO SAMI DA BUDEMO PRIMER.

Kaži isto ovo strujarošima i grabuljarošima(iz Mađarske i Rumunije) sa kojima smo se skoro potukli i oterali ih sa mesta,i ponavljam ti da je sve osim bucova upecano u dozvoljenoj zoni ,i ne sumnjaj u moje poštenje prijatelju a ni u predstavljanju Srbije s moje strane iveli

Jank

sasa035 kaže:

Sniper Hunter kaže:

Najbolje je da svi ostanemo u Srbiji zato što smo Srbi....pa šta ako smo Srbi...Gde god da se pjavimo odmah se nađe neki naš VELIKI Srbin da nas opomene za nedolično ponašanje....ma nemoj...svi su ostali dobri samo mi nevaljamo...Chut
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

sasa035

Sniper Hunter kaže:

sasa035 kaže:

Sniper Hunter kaže:

Kaži isto ovo strujarošima i grabuljarošima(iz Mađarske i Rumunije) sa kojima smo se skoro potukli i oterali ih sa mesta,i ponavljam ti da je sve osim bucova upecano u dozvoljenoj zoni ,i ne sumnjaj u moje poštenje prijatelju a ni u predstavljanju Srbije s moje strane iveli
Druze ne aludiram da si upecao ribe u zabranjeno vec sam da pazi gde tamo pecas.Nemam nikakve necasne nameri.Izvini ako si me pogresno shvatio.Srbija
sasa035

Sniper Hunter
 Ne brini Saša nije mi prvi put da pecam u drugoj zemlji ,poštujem zakon svake zemlje u kojoj se nalazim ,a ako i pogrešim platim i ćutim niko mi nije kriv iveli

DakiNS
 Vidim da kolega Saša dobro poznaje pravila na tom mestu , verovatno te Sniperu savetuje da ne grešiš kao i on Lovac 3

Sniper Hunter
 Svi greše po neki put u životu Daki pa i nepogrešivi svakom se omakne Grin

DakiNS
 Čuo sam deki da tamo čuvari i karabinnjeriGrin pale auto za kaznu. Jeste , jeste tako prođoše neki tamo

sasa035
 Cemu sluze kolege.A auto koji je tamo izgoreo do dans se nezna da li ga je neko upalio ili se sam zapalio.S obzirom da se radi o dizel autu...svasta da pomislim.A izvestaj od karabinjera do dans nije poznat.Zabari su to kada treba da naplate nema problema kada treba da uzvrate.Pa nema toga.
sasa035

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,130,928 posete www.srbijalov.com