Drugi pišu...
|
Neca92 |
Objavljen 26.09.2013. 18:30
|
Lovčina
Upisa: 1459
Pristupio: 14.12.2010. 19:29
|
Lala kaže:
Pre će biti da se ovde radi o nečem drugom, a ne o realnim potrebama jednog lovca.
A jos manje o potrebama jednog krivolovca...
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 26.09.2013. 20:12
|
Lovčina
Upisa: 7755
Pristupio: 17.12.2010. 23:54
|
Bata Sniperu ti si čovek po mom ukusu. U Srbiji imaš punu kuću oružja, bliže 20 cevki ako se ne varam. A u švici si naoružan kao Rambo. Ti si moj idol.
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 26.09.2013. 20:18
|
Lovčina
|
Iako teška srca priznajem da je 70 i nešta cevi previše za potrebe jednog čoveka. Ja sam pre 15-ak godina imao 18 cevi i još sam planirao da nabavljam. Ali prekinuše me kad mi je bilo najslađe. A sad sam na trećini te cifre i planiram da nabavljam još. Ako me ne utepa sa nekom od mojih cevki.
Taj austrijanac nije bio sav svoj u glavi. Kažu (pišu) novinari da je odstreljenoj divljači samo glave odsecao a meso ostavljao da trune. Pucao je na policajce i doktora. Pa normalan čovek ne puca na sanitet ni u ratu a kamoli u miru. Njemu definitivno nisu bile sve koze na broju. Taj je imao psihičih problema. Samo čudno je da to niko iz njegove okoline to nije na vreme primetio.
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 26.09.2013. 20:25
|
Lovčina
Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
Neznam samo šta je sa tim puškama na slici, jesu li im cevi u nekim futrolama ili se bele od ... neobičan izgled pušaka??
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
|
|
|
|
Marko_1986 |
Objavljen 26.09.2013. 21:21
|
Član
Upisa: 147
Pristupio: 12.03.2011. 21:42
|
Marko_1986 kaže:
Neca92 kaže:
Ma, pored ovakve kolekcije oruzja i trofeja, mogu da potpisem da covek nije bio krivolovac! Nema sanse da bi taj rizikovao da izgubi sve ono oruzje koje je sigurno mnogo voleo zbog mesa! Krivolovci ne krivolove zbog trofeja, vec zbog mesa, a cisto sumnjam da je coveku bilo do mesa, s' obzirom da se da zakljuciti koliko je para imao. A, takodje, se vidi da je postovao divljac urednim odavanjem poslednje pocasti odstreljenoj divljaci, sto, takodje, krivolovci ne rade...
A onaj haos su napravili policajci nakon pretresa, vidi se da nisu imali obzira prema trofejima, cim su ih onako nabacali na gomilu, a smem da se kladim da je pre toga sve bilo ''na svom mestu''.
Nego, jbg, zuta minuta, a kad je postao svestan i shvatio sta je uradio upucavsi vozaca saniteta...
Kolega neco ti o njemu bre sve najbolje a on proglasen u austriji za zlikovca koji je ubijo cetri coveka. . . Polako sa ocenjivanjem hehe
Kao prvo covek je bio clan lovackog saveza austrije i placao svoj lovni revir. Kao drugo bio je krivolovac i lopov. Jer je iz lovackih domova ili kuca krao oruzije. Kao trece kad su pretresli kucu naslisu mu oko 200 puska sto sacme sto karabini. Vecina odnosno 80% ukradenoI ubijao je samo radi trofeja a ne radi mesa. Covek je bio psihopat.
Dobar Pogled svim clanovima i posetiocima saita.
|
|
|
|
Neca92 |
Objavljen 27.09.2013. 01:19
|
Lovčina
Upisa: 1459
Pristupio: 14.12.2010. 19:29
|
Marko_1986 kaže:
Marko_1986 kaže:
Neca92 kaže:
Ma, pored ovakve kolekcije oruzja i trofeja, mogu da potpisem da covek nije bio krivolovac! Nema sanse da bi taj rizikovao da izgubi sve ono oruzje koje je sigurno mnogo voleo zbog mesa! Krivolovci ne krivolove zbog trofeja, vec zbog mesa, a cisto sumnjam da je coveku bilo do mesa, s' obzirom da se da zakljuciti koliko je para imao. A, takodje, se vidi da je postovao divljac urednim odavanjem poslednje pocasti odstreljenoj divljaci, sto, takodje, krivolovci ne rade...
A onaj haos su napravili policajci nakon pretresa, vidi se da nisu imali obzira prema trofejima, cim su ih onako nabacali na gomilu, a smem da se kladim da je pre toga sve bilo ''na svom mestu''.
Nego, jbg, zuta minuta, a kad je postao svestan i shvatio sta je uradio upucavsi vozaca saniteta...
Kolega neco ti o njemu bre sve najbolje a on proglasen u austriji za zlikovca koji je ubijo cetri coveka. . . Polako sa ocenjivanjem hehe
Kao prvo covek je bio clan lovackog saveza austrije i placao svoj lovni revir. Kao drugo bio je krivolovac i lopov. Jer je iz lovackih domova ili kuca krao oruzije. Kao trece kad su pretresli kucu naslisu mu oko 200 puska sto sacme sto karabini. Vecina odnosno 80% ukradenoI ubijao je samo radi trofeja a ne radi mesa. Covek je bio psihopat.
Ja o njemu sve najbolje? Nesto nisi lepo procitao... Sve sto sam ja rek'o je da na osnovu informacija koje smo imali u onom trenutku, ne verujem da je bio krivolovac, sto se i na kraju ispostavilo kao istina, posto je uredno bio clan Austrijskog saveza i imao svoj lovni revir...osim ako to sto je krao oruzje znaci da je krivolovac
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!
|
|
|
|
skojic |
Objavljen 27.09.2013. 07:19
|
Stari član
Upisa: 216
Pristupio: 01.07.2009. 18:30
|
Nije mi jasno dali u Austriji ako si lovac možeš da loviš bez potrebnih dozvola za lov neke divljači...
To što je registrovan lovac ništa neznači i kod nas 99,9 % krivolovaca su registrovani lovci , što bi značilo da nisu krivolovci jer su članovi nekog saveza a i imaju svoje ( državne ) revire u kojima love .
Bio on krivolovac ili ne on je ubica ubicaaa
http://www.heute....654,934571 a evo malo i naslova iz Austrije . Čovek se za mnogo toga sumnjiči definitivno drvara mu fali a ne jedna daska....
Svetislav Bato Kojić
Lov i Žene idu zajedno
|
|
|
|
Marko_1986 |
Objavljen 27.09.2013. 07:40
|
Član
Upisa: 147
Pristupio: 12.03.2011. 21:42
|
Neca92 kaže:
Marko_1986 kaže:
Marko_1986 kaže:
Neca92 kaže:
Ja o njemu sve najbolje? Nesto nisi lepo procitao... Sve sto sam ja rek'o je da na osnovu informacija koje smo imali u onom trenutku, ne verujem da je bio krivolovac, sto se i na kraju ispostavilo kao istina, posto je uredno bio clan Austrijskog saveza i imao svoj lovni revir...osim ako to sto je krao oruzje znaci da je krivolovac
Ne kolega iako je placao svoj revir i kod njih u austriji se zna sta se kad bije i koja kolicina a on je bio krivolovac i ubica ostavljao je divljac po sumama seko im je samo trofej.
Dobar Pogled svim clanovima i posetiocima saita.
|
|
|
|
Max011 |
Objavljen 27.09.2013. 19:40
|
Stari član
Upisa: 487
Pristupio: 10.06.2009. 12:00
|
Ode doticni u grob i sa sobom povede jos cetvoricu ljudi. Sa njim na onaj svet otide i motiv sta ga nagna da zlo ucini. Sad kolko vidim mnogo palamudjenja do nove nesrece kad ce ova biti zaboravljena.
Sad ću ja samo tetki lek da dam! Dikh tu kava ?!
|
|
|
|
bturjane |
Objavljen 28.09.2013. 13:43
|
Stari član
Upisa: 440
Pristupio: 29.09.2010. 21:26
|
http://www.lovac....ovaca.html
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 28.09.2013. 20:26
|
Lovčina
|
Ovo nije nikakvo čudo. Delovi Hrvatske (Krajine) na kojima su pre Oluje živeli Srbi su i dan danas pusti i nenaseljeni (dobar deo) i pravi su raj za divlje životinje. Do sada su se uglavnom namnožile DS i to u zapadnoj Slavoniji, Baniji i Kordunu. A evo sada i vukovi.
|
|
|
|
aca81 |
Objavljen 02.10.2013. 07:55
|
Lovčina
Upisa: 1278
Pristupio: 31.03.2010. 16:54
|
http://www.b92.ne..._id=760288
DOBAR POGLED
|
|
|
|
kimi |
Objavljen 02.10.2013. 15:56
|
Veteran
Upisa: 755
Pristupio: 14.08.2011. 10:46
|
Mislim da Sloboda ne pravi ništa ispod 30 mm
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita
|
|
|
|
Max011 |
Objavljen 02.10.2013. 22:05
|
Stari član
Upisa: 487
Pristupio: 10.06.2009. 12:00
|
kimi kaže:
I s*vremena na vreme rastrese temelje okolnih kuca... a behu eksplodirali i Grmec ,PPU, Iskra Baric, MB a skoro ripnu i raketas u Lestanima.
Sad ću ja samo tetki lek da dam! Dikh tu kava ?!
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 02.10.2013. 22:09
|
Lovčina
|
Max011 kaže:
kimi kaže:
I s*vremena na vreme rastrese temelje okolnih kuca... a behu eksplodirali i Grmec ,PPU, Iskra Baric, MB a skoro ripnu i raketas u Lestanima.
Ko radi taj i greši.
|
|
|
|
kimi |
Objavljen 03.10.2013. 09:05
|
Veteran
Upisa: 755
Pristupio: 14.08.2011. 10:46
|
Američki lovci ne mogu bez užičke municije
http://www.novost...e-municije
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 03.10.2013. 19:03
|
Lovčina
|
Država treba da pomogne ovakva preduzeća. Koja dobro rade i koja su od vitalnog značaja za državu u ratnom (a i mirnodobskom) periodu. A ne da rasprodaje strancima ono što treba nama.
U ovome tekstu su se novinari dotakli i baruta. Barut i jeste najlošija komponenta PPU metka (kao i Krušika, Beloma...). Pošto proizvodnja konstantno raste u svim našim fabrikama municije, mogli bi i proizvođači baruta malo da se potrude i proizvedu kvalitetniji i ujednačeniji barut. Svi bi od toga imali koristi. I proizvođači baruta i proizvođači municije i krajnji korisnici. Želim im svima mnogo uspeha u budućem radu.
|
|
|
|
Sniper Hunter |
Objavljen 04.10.2013. 21:48
|
Moderator
Upisa: 4753
Pristupio: 13.12.2009. 10:00
|
http://www.kurir-info.rs/vlasnik-zadr...ak-1017307
Ode i Premil.....
|
|
|
|
papiga |
Objavljen 07.10.2013. 18:41
|
Stari član
Upisa: 255
Pristupio: 19.04.2011. 19:31
|
Za svakakve gluposti su nas optuzivali,ali mislim da je ovo prevrsilo svaku meru i jos je uslo u udzbenik znaci ovo je dno dna
http://www.021.rs...lizam.html
"lovci krivi za homoseksualnost"
http://www.youtub...3pQs5Bc_8I
docekacu ja i taj dan da svane............
|
|
|
|
sheytan |
Objavljen 07.10.2013. 19:01
|
Lovčina
Upisa: 2979
Pristupio: 23.11.2010. 13:27
|
Ma, bem ja njih sve u doope!