Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Izložbe i utakmice pasa

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Izložbe i utakmice pasa
kosmajski div

Lala kaže:

milos zoric kaže:
Evo izvestaja sa Caciba Novi Sad. BLAMAZA U 7 GRUPI

Opet pičvajz?
Gledaćemo da u toku dana saznamo šta se desilo, a mogao bi da napišeš, Zoriću, šta je bilo, šta si ti saznao, ili video i čuo.
Kolega Lalo nema nikakvih saznanja koje si najavio sa te izlozbe ili se informacije polako guse.

DakiNS
 Načuo sam nešto ali ne bih o tome pošto nisam prisustvovao ali po svom iskustvu sa izložbi u NS sklon sam da poverujem da je opet na sceni bila nameštaljka i to sramna.Lovac 3
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

kosmajski div
 Kolega Daki pa nije ovo kasacioni sud da moras da budes prisutan sveukupnom dogadjaju i da sve mora da se vidi u detalje.Mene je bas interesovalo kako je sudila sudija iz Finske, ako je u opste i dosla , i da li je i ona jedan od Evropskih vikend sudija na provodu u Srbiji, ili je pak pravi sudija-odgajivac koja je donela neke novine u ocenjivanju i rangiranju pasa.
Niste valjda culi da je bilo i namestaljki, bas interesantno .

Lala

kosmajski div kaže:

Lala kaže:

milos zoric kaže:
Evo izvestaja sa Caciba Novi Sad. BLAMAZA U 7 GRUPI

Opet pičvajz?
Gledaćemo da u toku dana saznamo šta se desilo, a mogao bi da napišeš, Zoriću, šta je bilo, šta si ti saznao, ili video i čuo.
Kolega Lalo nema nikakvih saznanja koje si najavio sa te izlozbe ili se informacije polako guse.

Probao sam, ali niko neće ni da pisne, svi se prave englezi.Confused
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

kosmajski div
 Kolega Lalo, samo da prodje jos neki dan sve ce se znati, pa ovo je Srbija.

DakiNS

kosmajski div kaže:
Kolega Daki pa nije ovo kasacioni sud da moras da budes prisutan sveukupnom dogadjaju i da sve mora da se vidi u detalje.Mene je bas interesovalo kako je sudila sudija iz Finske, ako je u opste i dosla , i da li je i ona jedan od Evropskih vikend sudija na provodu u Srbiji, ili je pak pravi sudija-odgajivac koja je donela neke novine u ocenjivanju i rangiranju pasa.

SmeanConfused

kosmajski div

DakiNS kaže:
[quote]kosmajski div kaže:

Dragoljupe

milos zoric
 Sta reci za cacib Novi Sad nego jadno zalosno ponizavajuce.A kad se sazna pozadina cele price onda to izgleda bolesno.I sada verujem da u k.d Novi Sad i ksv ima cestiti i postenih ljudi koji nisu smeli da dozvole ovoliku bruku u sedmoj fci grupi.Pojedini clanovi bili su blagovremeno obavesteni o svemu sta se sprema ali nisu reagovali.Do tancina sam im ispricao sta ce biti kod NKD pticara ali nisu mi verovali cak su me i ubedjivali da tako nesto kod njih na izlozbi nemoze da se dogodi.Medjutim kako sam im rekao tako je i bilo pa sda neka vide sta ce i kako ce dalje.Pred pocetak izlozbe na koju sam namerno kasnio prislo mi je nekoliko ljudi da mi kaze da cu danas na istoj biti samo ikebana,a ja kao to nisam znaoCry.Ljudi nemam vise zivaca da pisem o detaljima tako da cu o istim pisati za koji dan.

huntinggirl1
 au, pa velikog li iznenađenja za ns izložbu, pa i mnoge druge kada je sedma grupa u pitanju.... e moj Zoriću, prvo gledaš ko zove sudiju....
sramota za NS, praviti na nekoj ledini cacib pored lepog sajma, što je bilo tradicionalno dugo godina, jedna od najjačih izložbi....
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

vucenovicm
 ikaToplo preporucujem svim kinolozima da dobro procitaju tekst Milana Jovanovica - Mice iz I broja
Vojvodjanskog lovackog glasnika !!!
Nakon toga se moze prodiskutovati na temu Caciba u organizaciji K.S.V. -a .na Cenejskom
aerodromu . Zasto na aerodromu pitace se mnogi ? Pa zato sto je ako niste primetili ovaj sajam
bio sajam konjarstva i turizma ( u svim reklamama ) cak ni lovstvo nisu pominjali , teren koji su
nudili za nasu izlozbu je bio vise nego los i zato smo se odlucili za Cenej .
No to sve nije tema do sudjenja u VII grupi ili tacnije Nkd-a . Mozda cete se malo iznenaditi ali pravi
krivac za sve to sam JA . Nemoj te se smejati , nije sala !!! Posle cirkusa na cacibu u Bg.
( maestralne pobede sada vec penzionisanog dexa ) u razgovoru sa Gnjatovicem obecao sam da cu za
cacib N. Sad predloziti sudiju iz Nemacke ( neznam mu ime , sudio spec. u Hr. ) ali smo ga
kasno kontaktirali ( zakazano sudjenje Klemana ) , nakon toga sam kontaktirao prijatelja iz Francuske
ali je i njihov predsednik kluba vec u tom terminu bio angazovan !!!! Elem , nakon toga sam to prepustio
drugima iz U.O. Kada sam obavesten o tome ko ce suditi , pitao sam Jpjkic Z. dali je to prijateljica
njegovog brata od strica Dragog J. ? Odgovorio mi je da misli da nije , nasta sam ga ja podsetio da je
svojevrremeno Ch Esko "poboljsavao" krv po Fiskoj i da bi to mogla biti ta veza , tu je bio zatecen
kao dete sa prstom u pekmezu. Nije morao niko nista da mi prica sabrao sam 2+2 !!!
Sve ovo sto cu sada napisati sam rekao i na veceri posle izlozbe : Ako je vec morala da mu da ,
mogla je to uraditi sa Godivom , lepuskasta zenkica lepo se prezentovala !!! No izgleda da to nije
odgovaralo Dragom , mozda bi mu bio blam da ga pobedi Zoricev ker , koji je tog dana bio ubedljivo
bolji od Pokera , za koga tvrdim ( Pokera ) da ga ovaj tesko moze dobiti kada je spreman !!!
I ja sam kao clan U.O. da bi ispostovao manifestaciju prijavio jednog kerica u otvoreni razred , gde je
Dragi J. je izmedju ostalog izlagao jednu crnu dzumaricu ( odgovorno tvrdim a i on )
Dragi da taj keric nije ni za 4 ali gle cuda navuce ona njega do r.caca , nemogu da verujem ,
malo je i Dragom neprijatno i sve gleda kako da mi se privuce , da bi mi pricao kako taj ker lepo
lovi prepelice , pa nije ovo lov ovo je izlozba !!!
No da neduzim , zakljucio bi da smo mi " statisti " trebali da izostanemo sa ove farse i da Dragi
ucestvuje sam sa svojih 5 chamiona i da dalje stancuje Champione i prodaje stence u Dubai
po 15000000 e. a lovi sa kerom koga je kupio !!!
Sto se sudkinje tice ona je maksimalno iskoriscena : predhodni dan je sudila spec. retrivera i na
dan izlozbe je imala poprilican broj pasa , pa je stoga bio greh uznemiravati je za vecerom !!!Pilot
odlegeta@gmail.com

zoranp
 Bravo 2Vučenoviću nema šta konkretno, imenovano i jasno !!Odobreno..zanimljivo će biti čuti i komentar prozvanih lica, mada me nebi začudilo da isti izostane, jer kako kaže meni jedan od gospode Jojkića letos na derbiju u Turiji..pa nemoj se derane ljutiti, može biti da ti kera i nije tako dobra!!!..ko zna možda je bio u pravu!!Confused
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

huntinggirl1
 po 15000000 e. a lovi sa kerom koga je kupio !!!

a da nisi samo cifru pogrešno upisao,

ostalo je dosta tačno, mada ima tu još po nešto---
izložbe po finskoj i ostali lobiji...

kosmajski div
 Koleginice Huntinggirl 1, ocigledno vi bas nesto ne volite ove Jojkice .

kosmajski div
 Kolega Vucenovic je sve lepo i na tanane napisao, ali to je na nasim izlozbama gotovo uobicajeno, vidim da nema ni puno iznenadjenih, tek pomalo uvredjenih , ali to ce se sve brzo zaboraviti do neke nove lakrdije, a akterima ove, nece faliti ni dlacica sa glave ,cak ih niko nece uznemiravati ni na veceri, valjda da pokazemo koliko smo nemocni .Ova vikend sudija ce pokupiti svoje dnevnice ,otici zadovoljna, jer i onako lepe reci koje su joj ,verujem , upucivali pored ringa , nije razumela, tako da ce ona kuci poneti najlepse uspomene sa ovih prostora.
Ne vredi kolege da se sekiramo, nase sudjenje nije pretrpelo nikakve promene zadnjih pedeset godina i zato nam tako i jeste.Pogledajte samo sudijske opisne liste, sa pedeset izlozbi sve su iste ,samo je rukopis drugaciji, sve je ucaureno, sa uglavnom istim ljudima ,na istim pozicijama , nista se ne menja,jedino troskovi i prevare rastu.

huntinggirl1
 jojkić je moj prijatelj, i moj komentar se ne odnosi na njega

milos zoric
 Bravo 2 za Vucenovica

milos zoric
 Izborna utakmica kontinentalnih pticara za reprezentaciju Srbije odrzace se u NISU 06.10 2012.Skup takmicara je u 07h ispred Naisa.To sam cuo od Mikija Veskova.

Lala
 Lele, što bi legla tema 'Poštena izložba ili utakmica', ili još bolje 'Nevini u kinologiji'!
Bojim se da ne bi bilo baš puno upisa... Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 Indjijanac da li su pripreme za sutrašnji LKK gotove?

Indjijanac
 apsolutno,pehari spremni(nisu nabavljeni preko LSS),fazani spremni,meso za paprikaš takodje,a i dobro raspoloženje domaćina
svoj dolazak je najavio kolega Zoranp,kako sam čuo biće dosta takmičara sa strane,planira se rad u 2 baterije sudiće Ljepoja Dragomir i Miroslav Vučenović
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
parazitske bolesti pasa KINOLOGIJA 60 04.09.2020. 09:16
Ishrana pasa KINOLOGIJA 19 20.04.2019. 23:12
Obuka lovačkih pasa KINOLOGIJA 409 03.10.2018. 21:59
Trovanje pasa i prva pomoć KINOLOGIJA 68 06.05.2017. 23:31
Plašljivost i privikavanje pasa na pucanj KINOLOGIJA 38 03.01.2016. 14:55
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,134,623 posete www.srbijalov.com