Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na divlje svinje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na divlje svinje
nenadx
 Zbrka je solidno dobro uspela.Pitam se da li zivimo u drzavi Srbiji i pri tom zelimo da zivimo u uredjenoj zemlji ili u nekim privatnim nahijama.Mozda sam i neobavesten pa su te lokalne samouprave zazivele na svim nivoimaSmeko.Velika je razlika od tumacenja i sprovodjenja zakona,ma koliko se nama nedopadali neki stavovi,sve je bolje od sistema od danas do sutra..Stvari se moraju rascistiti po ceni i da nelovimo par nedelja...Ali da se sazna ko,sta,i zbog cega radi.Ovako se ispituje strpljenje..bacanjem koske.....
Dobar pogodak

Lala
 Nikola, kako da shvatim ovo tvoje:
'Sta si ti Lalo? Ko si ti?! (ministar, inspektor ili upravnik lovista???)'?
Nadam se da je u pitanju šala! Ako nije šala, onda je ova vrućina izazvala nervozu kod tebe Smile
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Nikola Vojinovic

Lala kaže:
Nikola, kako da shvatim ovo tvoje:
'Sta si ti Lalo? Ko si ti?! (ministar, inspektor ili upravnik lovista???)'?
Nadam se da je u pitanju šala! Ako nije šala, onda je ova vrućina izazvala nervozu kod tebe Smile

Ma kakva nervoza... nego cisto vidim da preterano brines, verovatno sa razlogom! Pa sam probao da te utesim, da ako nisi niko od navedenih nemas potrebe da brines! Navescu jos primera iz drugih oblasti gde nije moguce sprovesti sve propisane stvari 100% i blagovremeno...
Priroda, kerovi i lov!

ZOKA
 Jasno kao dan!

Clanarina placena,sve obaveze ispunjene,dozvola izvadjena uredno,LOVNA SEZONA POCELA i tu se prica zavrsava.

A ciji je propust,zasto jos nisu stigle lovne karte ili su ne vazece... sto bi rekli "ic me ne zanima". Nema niko prava da mi uskreti dva meseca lova zbog necije neazurnosti. I ovo kopiranje diploma da bi dobio lovnu kartu,pa popunjavas obrazac gde je prva stavka MOLIM pa ti kenjas molim tog i tog... jednom recju pederska posla,platis da te neko zajebava.

canis aureus

ZOKA kaže:
Jasno kao dan!

Clanarina placena,sve obaveze ispunjene,dozvola izvadjena uredno,LOVNA SEZONA POCELA i tu se prica zavrsava.

A ciji je propust,zasto jos nisu stigle lovne karte ili su ne vazece... sto bi rekli "ic me ne zanima". Nema niko prava da mi uskreti dva meseca lova zbog necije neazurnosti. I ovo kopiranje diploma da bi dobio lovnu kartu,pa popunjavas obrazac gde je prva stavka MOLIM pa ti kenjas molim tog i tog... jednom recju pederska posla,platis da te neko zajebava.

B)
Lovne karte su važeće do dobijanja novih!
Dozvola za odstrel se uredno izdaje od strane "ovlašćenih" za to!
Tako da mi ne pada na pamet da ne idem u lov i lovim dok je to iole dostupno za obične smrtnike!! A oni nek' se ...!

-znam da je ostala najmanje još jedna ovakva sa sedam malih šarenih(vid'o jaOi)!
Da li će biti baš ovako šareni, videćemo kad odrastu pa šare budu vidljivije
-8x57JS RWS 12,8g u susretu sa divljakinjom(šarenom) na 80-90 metara i "pad u vatri" posle "zauške"

Sniper Hunter
 Bravo kolega!!!B)

Lala

canisaureus kaže:
Lovne karte su važeće do dobijanja novih!
Dozvola za odstrel se uredno izdaje od strane "ovlašćenih" za to!

E kolega canisaureus, tu si se malo zeznuo, ministarstvo proglasilo lovne karte LSS nevažećim, 24.juna, donošenjem Pravilnika o načinu organizacije i izvodjenja lova.
Više o tome na temi 'Nov zakon o divljači i lovstvu'
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

nenadx
 Canisaureus samo cisti loviste od tih genetski necistih.Bravo 2Naravno po PSu;)
Dobar pogodak

dragan2229
 Kao sto rece Nikola, ja sam svoje obaveze izvrsio na vreme, dobio lovnu kartu, redovno uzimam dozvole i *ebe mi se za njihovu neorganizovanost... Oni mogu da se dogovaraju godinama, ionako za svaku sednicu uzimaju dnevnicu pa im i nije u interesu da se sve zavrsi za dan.

aca81
 Ma mogu da mi daju i dozvole i pomocnike i pop da blagosilja dozvolu ali ne ide pa ne ideBesanmoram nekako da razbijem malerHmmm

DOBAR POGLED

Nikola Vojinovic
 Čestitke Šakale! Kod mene nista na zitu, imali smo samo jedno pucanje ali je vepar otiso... skoro 90% useva je pokupljeno, sada prelazimo na kukuruz!
Priroda, kerovi i lov!

Milan J
 Nekada je bilo umeće odstreliti D.Svinju,u današnje vreme najlakše,prošetaš do najbližeg gatera i izvadis euriće,i eto trofeja.;)Chut

Držanje divljih životinja u ogradjenom prostoru, u zatočeništvu, je po novom Zakonu zabranjeno! A kamoli da neko ide u gater da lovi!!! Vodite računa šta pišete, da ne bismo morali da brišemo postove!!!
Srbijalov Admin Tim
Milan J priložio:
bild1278.jpg

milan j
Lisica

aca81
 Mislim da nikad manje stete od DS nije bilo nego ove godine na zitu,retko gde su se usle a jos redje da su se opet tu vracale,Milane nema razlike od lova DS u gateru i komercijalnom lovistu jer se puca kad su na hranilistu i pojilu u oba slucaja...POZ.
DOBAR POGLED

canis aureus
 Pozdrav drugariBye i hvalaB)
Nidžo, kod nas je mnogo štete bilo na žitu od DS. Kiše su im omogućile slobodnije izlaske u parcele jer nije bilo puno izlazaka u lov i uznemiravanja, tako da su više izgazile nego pojele. Sad je žita sve manje al kukuruz dozreva...
Biće ih Nidžo samo ne posustajB)

-namerio sam se samo na ove šarene i samo sam njih čekao i sve po PSu u lov uz dozvolu za planski odstrel i sve zajedno sa predsednikom i sekretarom našeg LD i "glavnim" lovočuvarem, lovnikom i par kolega lovaca... e sad ako sam učestvovao u krivolovu sa sve ovom družinom i svom papirologijom i ako sam kao jedini koji je u toj prilici pucao i odstrelio .... da li mi to znači "Zabelu"?
Ništa ne razumem! Ako "neki" kažu da su lovne karte nevažeće a glavna rukovodstva LD tvrde da je sve OK i da se regularno i legalno ide u lov uz svu potrebnu dokumentaciju kome da verujemo? Da li da sami obustavimo lov? Da se samokažnjavamo zbog nečijih propusta? ........????
Ja verujem da je legalno, da je regularno, kako kažu ovi što nam izdaju dozvole jer ipak oni znaju da li mogu i smeju da ih izdaju!, i ako smo izmirili novčane obaveze prema LS za ovu godinu, onda ću i da lovim rukovodeći se time što mi i daje to pravo a oni koji nisu ispunili svoje obaveze prema članovima LD, lovcima nisu ni u situaciji da odlučuju i da ljudima koji su ispunili sve važeće zahteve i obaveze za ovu sezonu, uskraćuju to pravo!!
Ko kako hoće!! ali dok mi ne kažu pred polazak u lov ili na organizovanom sastanku LD da je lov obustavljen i iz kog razloga, ja ću u lov da ideeem a i da odstreljujem ako se prilika ukaže!
Sve po PSu!!
Dobar pogled i mirna ruka, kolege lovci

kriva cevka
 http://www.youtube.com/watch?v=brHTJi...r_embedded
svasta moze da se desi pa i ovo

Kile_
 jbt da ubiju coveka,nisu normalni
Samo 300 i 4x4

aca81
 Ko zna sta je pozadina svega jer ubistvo u lovu ne podleze krivicnom gonjenjuGrintako bar kaze ilija cvorovic a on covek je bas upucen i sve unapred znaSmeko
DOBAR POGLED

nenadx
 Ilija je partiski covek,a sada smo u visepartiskom drustvu pa je sve moguceSmeko
Dobar pogodak

nenad_franc
 kod mene oove godine svinje ne planiraju da silaze! u polje je odstreljen samo jedan vepric u celom udruzenju! mi smo isli na cekanje u sumi gde lovimo zimi i drugu izadje vepar a njemu otkaze far,upali se samo da vidi sta mu je izaslo Smile posle smo isli ponovo i nije hteo da izadje,mada je i mnogo duvao vetar! sad je pala i kisa pa cemo da vidimo dal ima tragova!

aca81
 Kod mene na kukuruzu puno bolje nego u zitu ali pun mesec i vedre noci su krivi sa jos bolji odstrelSmile
DOBAR POGLED

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lov na DIVLJE PATKE LOV NA SITNU DIVLJAČ 1670 29.09.2021. 18:43
Male tajne u lovu na divlje svinje METODE LOVA 140 13.09.2017. 13:56
Trag divlje svinje DIVLJAČ 47 05.02.2017. 20:40
Pripremanje divlje guske LOVAČKI RECEPT 11 10.12.2012. 09:32
Divlje guske u našim lovištima STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 06.10.2011. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,479,249 posete www.srbijalov.com