Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na DIVLJE PATKE

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na DIVLJE PATKE
aca
 limuneB)

arnotije
 Limune B)
Malo pre stigoh sa preleta, bilo je pataka ali su letele po mrklom mraku, psa nisam vodio jer je bas hladno pa nisam ni pucao jer bi tesko nasao i ako bi neku odstrelio.
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

Limun

arnotije kaže:
Limune B)
Malo pre stigoh sa preleta, bilo je pataka ali su letele po mrklom mraku, psa nisam vodio jer je bas hladno pa nisam ni pucao jer bi tesko nasao i ako bi neku odstrelio.
artonije ja sam otstrlio jos jednu ali ni ja nisam vodio psa pa mi otisla niz vodu, jbg krivo mi kad otsrelim a nemogu da nadjem ili uzmem divljac!
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

arnotije

Limun kaže:

arnotije kaže:
Limune B)
artonije ja sam otstrlio jos jednu ali ni ja nisam vodio psa pa mi otisla niz vodu, jbg krivo mi kad otsrelim a nemogu da nadjem ili uzmem divljac!

Veruj mi da se slazem sa tobom, visem volim da promasim i da istrpim zezanje nego kad je odstrelim a ode niz vodu. Prelet je nezgodan za kerove u zimskom periodu, pogotovo na rekama, mora odmah da udje da je izvadi, ili ode, a kad izadje sedi u mestu i eto ti za cas kuce na.ebe. Razmisljam se da uzmem one ribolovecke pantalone sa cizmama i da koristim samo za prelet jer na dosta mesta ima brzaka pa moze da se dohvati jer je plitka voda.
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

misa 71
 Limune Bravo 2 ti bar uspešno završi sezonu B)
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

Jank
 Limune druže ulovi i ti za vikend...ČESTITAM..još mnogo ulovljenih ptica ti želim...iveli 3Bravo 2Bye
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Limun

misa 71 kaže:
Limune Bravo 2 ti bar uspešno završi sezonu B)
Sutra je zadnji dan moram da izadjem mozda bude jos neka!

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Limun

Jank kaže:
Limune druže ulovi i ti za vikend...ČESTITAM..još mnogo ulovljenih ptica ti želim...iveli 3Bravo 2Bye
Hvala Jank pa ako Bog da da se vidimo kod mene i mojih carapana zajedno u lovu sledecu sezonu!

Khalil Gibran

aca

Limun kaže:

arnotije kaže:
Limune B)

znam limune kakav je to osecaj kada odstrelis a nemozes da uzmes divljac

Browningbar
 Svaka cast Limune!LimunAplauzAplauzTri prsta 2
Pravo u centar!
srbijalov

mirko knezevic
 Znaci i kolega Limun se ispisuje iz sezone domacinski... Svaka cast brate Li!B) B) B) Sutra i ja idem obavezno zadnji dan,posle ciscenje pusaka i pod kljuc... Pa za neki mesec opet...Smile srbijalov
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

arnotije
 E ja se boga mi veceras ne ispisah, nego ajde sto se nisam ispisao vec ni jednu ne videh, kao da su znale da sam se naostrio, a spremio sam se ljudski, poveo kera, pa peskir da ga obrisem kad izadje( mraz je), ma sve po protokolu, ali dzaba sve, one nisu bile orne da prelete, tako, do na jesen toliko od mene.
Matija Beckovic

lovac74
 e drustvo ja sam ovako prosao u lovu na patke,subota lepo zimsko jutro, izdjemo nas troica.sneg stao da pada,kad smo stigli na odrediste cuje se graja pataka kako gacu ,mi da nerusimo mir u kolima se dogovaramo,pravimo strategiju lova,ko ce na koju stranu da ih opkolimo,pse da nepustamo dok nepocne podizanje pataka .tako smo i uradili ,a rezultat nije izostao ispucali smo 40tak metaka ,a ostrelili smo 25 pataka .slika drugari nemam aparat mi je pao u vodu i sve mi slike nestale ,veoma mi je zao, psi su radili besprekorno radili , nijedna nije ostala,e tako sam ja zavrsio sezonu .drugari tako sam ja proveo ovaj kraj sezone,veoma sam zadovoljan. dobar pogled.

ps. lovio sam sa cal.20 municiom sopstvene proizvodnje krupnocom sacme 2mm i 3mm (10) PADALE PATKE KO SNOPOVI . 
lovacPilot

Dalibor89
 Lovac 74 svaka cast. ja sam bio isto zadnji dan, i odstrelio je moj kolega jednu., a jedna je odletela, digao je par pa je patak pao a patka je odletela. barem ce da izlegne pacice pa ce biti u jesen vise.Smeko a ja nisam imao priliku da oborim nesto, jer meni je bilo daleko da pogodim. ali bice u jesen vise, samo zdravlja i lovacke srece pa ce biti pataka ko pleve, puno pozdrava za lovce koji su lovili patke. Bye

Sniper Hunter
 Cestitke kolega lovac74 steta samo za aparat i slikeShock

Browningbar
 Sezona je najzad gotova, bila je manje-vise uspesna!OdobravamDim

Kolege, vidimo se na jesen sa novim slikama i pricama o lovu na mozda i najatraktivniju pernatu divljac kod nas!iveli 3
Pravo u centar!
srbijalov

tulipan
 Ovogodisnja lovna sezona je zavrsena,divljaci je bilo u veoma zavidnom broju pa samim tim i divljih pataka,tako da je bilo veoma lepih lovovaB)
Poenter-kralj polja

mirko knezevic
 Kako bre na jesen Brovni,pa valjda cemo se javiti jos u avgustu sa novim slikama iz izlazaka na najdinamicniji lov i najzanimljiviji Prepelice.....Grin
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Jank

Limun kaže:

Jank kaže:
Hvala Jank pa ako Bog da da se vidimo kod mene i mojih carapana zajedno u lovu sledecu sezonu!

Limune sanjam da lovim patke, valjda ćemo se jednog dana sastati negde na Moravi ....

Da zagrlim sve drugare
da pričamo priče stare
da gledamo snaše slatke
i lovimo divlje patke....
KissSmeanBye
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Limun
 Limune sanjam da lovim patke, valjda ćemo se jednog dana sastati negde na Moravi ....

Da zagrlim sve drugare
da pričamo priče stare
da gledamo snaše slatke
i lovimo divlje patke....
KissSmeanBye[/quote] JankB)

Khalil Gibran

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lov na divlje svinje LOV NA KRUPNU DIVLJAČ 3915 27.10.2024. 08:39
Male tajne u lovu na divlje svinje METODE LOVA 140 13.09.2017. 13:56
Trag divlje svinje DIVLJAČ 47 05.02.2017. 20:40
Pripremanje divlje guske LOVAČKI RECEPT 11 10.12.2012. 09:32
Divlje guske u našim lovištima STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 06.10.2011. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,143,183 posete www.srbijalov.com