Zna li neko da li postoji da se kupi amortizer za kundak-gumeni(klasičan) a da može da se montira na pušku koja ima zaobljen deo za naleganje istog?
Koliko sam uspeo da primetim svi amortizeri su predviđeni za ravno naleganje na drvo...
Podunavac kaže:
Majstor Toza Paroški. Mogu da ga iz ličnog iskustva preporučim i kao majstora i kao čoveka.
Majstor Toza ne buši rupe za nosače optike kaže nema uslova za to da radi
Kakav je to puskar koji nema uslove da izbusi rupe na sanduku.EEEEEEEEEjjjjjjjjjBREEEEEEEE
Kolega Bule zar stvarno misliš da Toza ne može da izbuši te rupe na sanduku. Pre bih rekao da mu nisi znao reći šta ustvari hoćeš. Nisu rupe samo rupe i medju njima ima razlike neke su sa dnom a neke bez dna.
Zovi ti Majstora, naoštrio je burgiju i sredio amerikaner. jbg zatajili ovi od preko bare nisu mu poslali mašineriju pa mora da buši ručno.
P.S.
"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić
PEZ kaže: sigurno mu se istupila burgija ili mu je amerikaner prezubio
kolega pez sa Svetozarom Paroškim sam pričao i čovek mi je rekao da to ne radi a ti ako mi neveruješ nazovi tozu pa ga pitaj zašto ne buši rupe za nosače optike na mauseru m98
kolega pez sa Svetozarom Paroškim sam pričao i čovek mi je rekao da to ne radi a ti ako mi neveruješ nazovi tozu pa ga pitaj zašto ne buši rupe za nosače optike na mauseru m98
Zvao sam Tozu i reče mi da nema problema što se tiče bušenja rupa ni na M98 ni na M48 , sećaš li se možda da te nije Toza pitao nešto u vezi uvodnika municije i kakvu montažu planiraš da postaviš na karabin, meni čovek sve lepo objasnio. Jedino nisam stigo da ga pitam koliko to košta ili sam možda trebao prvo to da ga pitam
P.S.
"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić
Zvao sam Tozu i reče mi da nema problema što se tiče bušenja rupa ni na M98 ni na M48 , sećaš li se možda da te nije Toza pitao nešto u vezi uvodnika municije i kakvu montažu planiraš da postaviš na karabin, meni čovek sve lepo objasnio. Jedino nisam stigo da ga pitam koliko to košta ili sam možda trebao prvo to da ga pitam
Kolega Pez u pravu ste došlo je do nesporazuma majstor Toza buši rupe na m 98 ali u drugoj radionici u kojoj trenutno ne radi ali smo se dogovorili da donesem pušku da pogleda i da ako mi se ne žuri odraditi to a što se montaže tiče Toza preporučuje leupold švenk za m98 jer onda nema prepravljanja uvodnika municije tako da smo se dogovorili .Kolega Pez zahvaljujem na pomoći imaš od mene
Znači, Bule, a i ostali: Morate da naglasite da ste članovi tog i tog foruma, da ne puca bruka bez veze! Nije bitno što nema odgovarajući alat... i što ne može u svako doba... i što je Dakijeva slika bajata... i iz tudje radionice...
Bitno je da Toza na svakom forumu ima svoje ljude koji će reagovati kad ustreba!
sheytan kaže:
Znači, Bule, a i ostali: Morate da naglasite da ste članovi tog i tog foruma, da ne puca bruka bez veze! Nije bitno što nema odgovarajući alat... i što ne može u svako doba... i što je Dakijeva slika bajata... i iz tudje radionice...
Bitno je da Toza na svakom forumu ima svoje ljude koji će reagovati kad ustreba!
Au bre kolka frka oko 4 rupice koje svaki sloser sa glodalicom izbusi za 15 minuta,stvarno nauka nema sta .
sheytan kaže:
Nema svako glodalicu! A i ne radi se tako, rekoh već...
Jest vala, to treba laserski digitalno da se odmeri pa onda sa atomsko titanijumskom burgijom da se izbusi pa jos i da se nareze loza ali samo specijalnom(vrlo skupom) ureznicom i onda na
Ja stvarno ne vidim zašto je ova tema otišla u ovome pravcu? Ja nisam ničiji "igrač" niti na ovom niti na bilo kojem drugom forumu, ali sa majstor Tozom imam najpozitivnija iskustva i kao majstorom i kao čovekom. Svako ima pravo na svoje mišljenje kako o oružju tako i o čoveku. Međutim na svoje mišljenje imaju pravo i majstori, pa nekoga ko im se iz nekog razloga ne svidi kulturno otepu neumerenom cenom ili opravdanjem da nešta ne znaju ili ne mogu da naprave, ili nemaju adekvatnog alata. Verovatno si bata Šeki nešta majstora dobrano iščašio pa je odlučio da sa tobom ne pravi nikakve aranžmane. Neznam šta ste imali međusobno, ali pretpostavljam da se nešta ovako desilo. I ja dok sam se bavio prodajom auta sam se borio za svakog kupca, ali je bilo likova koje sam odbio i nisam hteo sa njima da sarađujem bez obzira na zaradu.
Evo Šeki posebno tebi za informaciju, pošto vidim da ne ispuštaš priliku da opljuješ Tozu. Toza sređuje novu radionicu, i sada je u fazi selidbe i građevinskih radova. Inače baš iznad tvog zajedljivog upisa o pripadnosti forumima ( koji je baš bez veze)kolega Bule je naglasio da je došlo do nesporazuma. Namerno si ignorisao činjenicu da Toza ne živi od foruma nego od svog rada u radionici i da sigurno neće praviti razliku kod mušterija ovisno u koji su forum učlanjeni. Šta bi onda bilo sa lovcima koji nisu članovi niti jednog foruma. Zalećeš se bez veze zaslepljen ličnim animozitetom prema Tozi. Ubuduće te molim da bezrazložne komentare ovoga tipa preskačeš .
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?