Drugi pišu...
|
DakiNS |
Objavljen 07.10.2013. 19:29
|
Admin
Upisa: 10247
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Cenjenoj gospođi bih preporučio da krene u ekspediciju istraživanja da li su lovci homoseksualci i to redom po LU
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Neca92 |
Objavljen 07.10.2013. 19:35
|
Lovčina
Upisa: 1459
Pristupio: 14.12.2010. 19:29
|
DakiNS kaže:
Cenjenoj gospođi bih preporučio da krene u ekspediciju istraživanja da li su lovci homoseksualci i to redom po LU
Apsolutno se slazem! Pa jos ako je malo mladja ili srednjih godina...
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!
|
|
|
|
mrwa22250 |
Objavljen 07.10.2013. 20:35
|
Lovčina
Upisa: 2137
Pristupio: 14.10.2012. 20:56
|
Neca92 kaže:
DakiNS kaže:
Apsolutno se slazem! Pa jos ako je malo mladja ili srednjih godina... pa cak i ako je matora,necemo je kuvati.cast i dostojanstvo mora se braniti bez obzira na cenu
dok pametni popustaju,budale zavladase
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 07.10.2013. 20:50
|
Admin
Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
E još samo nisam bio pe-der!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 07.10.2013. 21:00
|
Admin
|
Evo šta nađoh na netu o pomenutoj gospoji.
citat - Tabloid:
Tvrdim da niko od iole značajnijih sportista ne zna ko je Marinika Čobanu, Pokrajinski sekretar za sport i omladinu. Izvori kažu da sa sportom nije imala veze. Navodno je novinar. Osim što je član Lige socijaldemokrata Vojvodine, druge reference koje su je dovele na poziciju predvodnika organa za sport i omladinu u AP Vojvodini nisu poznate javnosti. Doduše, možda je kriterijum bio da njen rad pretežno bude na sadržajima položaja omladine. Ako je to bio kriterijum da joj se poveri funkcija u pokrajinskoj Vladi, onda njena pojava ne uliva poverenje u njenu posvećenost problematici omladine.
Uzgred, kada je pozvana da prisustvuje jednom skupu pod okriljem SANS na kome je učestvovalo dvadesetak osvajača olimpijskih, svetskih i evropskih medalja, koji u svom arsenalu raspolažu sa preko sedamdeset medalja sa ovih takmičenja, nije odgovorila na poziv, niti je uputila svog izaslanika.
|
|
|
|
papiga |
Objavljen 07.10.2013. 21:26
|
Stari član
Upisa: 255
Pristupio: 19.04.2011. 19:31
|
Moracemo jednom da pozovemo doticnu na druzenje i veselje posle lova kako je to cini mi se formulisano u udzbeniku
a da i kolega Peco izgleda da je taman kako treba u kondiciju
docekacu ja i taj dan da svane............
|
|
|
|
neca90 |
Objavljen 07.10.2013. 23:04
|
Veteran
Upisa: 530
Pristupio: 02.10.2010. 18:30
|
Kakve se sve bolestine i izopacenosti namecu kao normalne stvari,sacuvaj Boze Uzas! |
|
|
|
aca81 |
Objavljen 07.10.2013. 23:15
|
Lovčina
Upisa: 1278
Pristupio: 31.03.2010. 16:54
|
mrwa22250 kaže:
Neca92 kaže:
DakiNS kaže:
Apsolutno se slazem! Pa jos ako je malo mladja ili srednjih godina... pa cak i ako je matora,necemo je kuvati.cast i dostojanstvo mora se braniti bez obzira na cenu
.... ali ja se ne vredjam se bas toliko
DOBAR POGLED
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 08.10.2013. 09:02
|
Admin
|
[xhide]Meni lično oni ne smetaju to je njihov izbor ali mi mnoooogo smeta to što nam svakodnevno svoje opredeljenje nabijaju na nos. Ma brate budi šta hoćeš , samo me se mani , tvoj problem , i mene se uopšte ne tiče. Da li bi ostali da kažem normalni ljudi trebali organizovati parade zato što su normalni . E baš to njihovo lupanje na sva zvona da pokažu koliko su "ponosni" na svoje opredeljenje me nervira. Jedino što vam moram priznati da sam ortodoksna lezibejka[/xhide]
|
|
|
|
neca90 |
Objavljen 08.10.2013. 15:59
|
Veteran
Upisa: 530
Pristupio: 02.10.2010. 18:30
|
Lepo je do devedesetih bilo krivicno delo biti p...r!Steta sto i sad nije;) |
|
|
|
sheytan |
Objavljen 12.10.2013. 12:01
|
Lovčina
Upisa: 2979
Pristupio: 23.11.2010. 13:27
|
http://www.b92.ne..._id=764471
novi način otvaranja tema je bzvz...
DOBAR DVOGLED!!!
http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U
|
|
|
|
Neca92 |
Objavljen 14.10.2013. 17:55
|
Lovčina
Upisa: 1459
Pristupio: 14.12.2010. 19:29
|
Zanimljive informacije... http://www.macho....vijesti/2/
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 14.10.2013. 18:37
|
Admin
|
interesantan mi je ovaj deo oko slavne žene snajperiste:
Koristila je rusku Mosin-Nagant pušku s P.E.4 optikom i prvu pravu bitku osjetila je blizu grada Odese. Tijekom tih 2 i pol mjeseca zabilježila je 187 ubojstava
Svi ostali snajperisti su imali pogotke samo je ona imala ubojstva, kao da je zločinac a ne žena dobrovoljac koja je branila sopstvenu zemlju.
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 14.10.2013. 19:55
|
Admin
|
oscar
Administrator
Lovac veteran
Odg: ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
Odgovor #158 poslato: Septembar 09, 2013, 09:13:35
"I da ne bude zabune i dezinformacija oko broja lovaca u Vojvodini, njih u Vojvodini sa dosadašnjim uplatama članarine lovačkim udruženjima ima skoro 18.000 od čega je LSV zaključno sa današnjim danom uplaćeno za 16.000 članova. "
.........................................
Preuzeto sa sajta LSV :
PRVI PUT U ISTORIJI SAVEZA, ISKLJUČENJA
posted Oct 10, 2013, 5:01 AM by Lovački Savez Vojvodine Vojvodine
Piše: Jeremija Trifunović
Na sednici Upravnog odbora Lovačkog saveza Vojvodine održanoj u Futogu trećeg oktobra ove godine jednoglasnom odlukom isključena su sva lovačka udruženja koja nisu platila članarinu za tekuću godinu. Na ovaj način okončane su dileme šta činiti u ovakvim situacijama. Sednicom je presedavao predsednik Milan Pažin.
.....
....
U uvodnim napomenama predsednik Milan Pažin izneo je podatak da je do sada svoju člansku obavezu izmirilo 15.381 lovaca ......
Ko sada laže.... Oskar ili Jeremija Trifunović ili Milan Pažin?
Kako je sad manje članova platilo do 03.10.2013. godine nego do 09.09.2013. godine?
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 14.10.2013. 21:13
|
Admin
|
Mislim ...."da ne bude zabune i dezinformacija oko broja lovaca u Vojvodini"!!!
E "moj" Oskare, pa ovi tvoji što si naprasno počeo da ih braniš zarad sitnog ćara, se sprdaju sa tobom!!!
I treba...zaslužio si!
Ili bi i Pažina trebao da pozoveš na obuku u novinarskom kampu, pa da se usaglasite!
Ima li neko da ovo postavi na čuvenom "Loristu"?
...ja bih to uradio, ali ne mogu....
|
|
|
|
sheytan |
Objavljen 14.10.2013. 21:17
|
Lovčina
|
A shto da postavi? Da banuju i toga?
Znachi, qj se kachi sa upravom foruma, toga banuju! Nishta se po tome ne razliqje nijedan forum!
DOBAR DVOGLED!!!
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 14.10.2013. 21:19
|
Admin
|
Pa da... da ga banuju, nego šta!
Ili da zarad članstva na tom neverovatnom forumu prestane da misli svojom glavom i postavlja logična pitanja...da bude pizda u prevodu????
Visoka cena, zar ne?
I postoji velika razlika između kačenja radi kačenja, i kačenja zbog postavljanja nezgodnih pitanja i iznošenja svog mišljenja!
|
|
|
|
sheytan |
Objavljen 14.10.2013. 21:22
|
Lovčina
|
Ihaaaj... Kad god sam ja na ovom jedinom ispravnom forumu postavljao pitanja i iznosio misljenje, bio sam na dlaq od banovanja...
Tako da, molim te, spusti malo loptu i biraj rechi, ima nas koji se osetjamo prozvanim(a naravno da ti je to i bio cilj)...
DOBAR DVOGLED!!!
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 14.10.2013. 21:24
|
Admin
|
Baš ta dlaka i pravi razliku...
Nisam nikoga hteo da prozivam, pa ni tebe, iako si sam izazvao ovu polemiku!
Ipak propuštaš suštinu mog upisa i ponovo skrećemo sa teme!
Zar je moguće da one budalaštine ne izazivaju revolt kod tebe, koga ne smatram glupim???
Zar je moguće da si i ti ravnodušan, i da je tvoj odgovor ...."pa da i mene banuju"???
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 14.10.2013. 22:14
|
Moderator
Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Možda je cenjeni g. Oscar u želji da opravda postavljenje na mesto glodura glasila saveza malo previše ušao u ulogu 'zaštitnika lika i dela', pa se zaleteo u licitaciji? Ili mu je možda neko namerno šapnuo pogrešne podatke? Ili...
Ma vrlo važno! Kredibilitet se stvara dugo; kretanje od stava 'da se ne izveštava o aktivnostima LSV' pa za manje od pola godine reterira do mesta glodura glasila tog istog saveza, i još pride se dodje do ideje o novinarskom kampu radi instruisanja novinara - e pa to je za mene vrhunac piruete, salto mortale za 'umjetnički dojam' koji bi Milka Babović ocenila 'krasnom desetkom'!
Drug Sheytan, molim te, ne palamudi o svom mišljenju i nekom banovanju, a naročito ne o svojoj principijelnosti (sećam se julskog susreta forumaša, i velikih najava koje na kraju ispadoše ćorak, a bude tu i još nekih drugih priča i pričica koje te prate). Uostalom, od kada se ti to baviš lovnom politikom? Zar ne reče da 'veliku većinu lovaca lovna politika ne zanima uopšte'? Zato bolje po ovom pitanju
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|