Dobar puškar
|
Barbarosa |
Objavljen 26.03.2014. 20:48
|
Stari član
Upisa: 245
Pristupio: 24.09.2012. 20:21
|
Toza je ljudina i vrhunski puškar ...i tačka |
|
|
|
klaja |
Objavljen 26.03.2014. 21:42
|
Lovčina
Upisa: 1332
Pristupio: 10.03.2011. 21:02
|
Toza je pravi a i stari majstor,samo je preko 40 godina reklama Puskar krasila na daleko poznatu radionicu u Temerinskoj..
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic
|
|
|
|
Zoran Zoli |
Objavljen 26.03.2014. 21:45
|
Stari član
Upisa: 286
Pristupio: 21.09.2011. 23:37
|
Moram biti iskren ne poznajem majstor Tozu ali sam cuo od mnogo kolega da je majstor i majstorcina , svaka mu cast
|
|
|
|
nidzamotocross |
Objavljen 26.03.2014. 23:30
|
Lovčina
Upisa: 2820
Pristupio: 19.02.2011. 19:15
|
Dobro je što svi ovde nađoste reč za majstora Tozu. Ja ne mogu toliko, u svakom smislu, pozitivnu reč da nađem.
Jedan je Majstor Toza.
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''
Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.
|
|
|
|
stanojlo martinovic |
Objavljen 03.04.2014. 18:43
|
Mlađi član
Upisa: 13
Pristupio: 30.03.2012. 06:57
|
Postoji puskar u smederevskoj palanci.Menije Radio kundak naruskoj bokerici iz27.Uradioga perfektno i stoje najvaznije nije skup. |
|
|
|
canis aureus |
Objavljen 03.04.2014. 21:17
|
Admin
Upisa: 4116
Pristupio: 22.01.2010. 15:41
|
nidzamotocross kaže:
Dobro je što svi ovde nađoste reč za majstora Tozu. Ja ne mogu toliko, u svakom smislu, pozitivnu reč da nađem.
Jedan je Majstor Toza.
Nidžo
ovo iz iskustva ličnog i saradnje saS navedenim majstorm zboriš iliti iz "reklame" koju majstor uspešno plasira?
The best of the World all game caliber 8x57JS
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 03.04.2014. 23:41
|
Admin
Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Gde je reklama?
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
nidzamotocross |
Objavljen 03.04.2014. 23:45
|
Lovčina
|
Isključivo lično iskustvo i saradnja sa majstor Tozom. ;)
A koju reklamu?
|
|
|
|
Miroslaw |
Objavljen 04.04.2014. 01:31
|
Stari član
Upisa: 362
Pristupio: 16.11.2009. 23:02
|
stanojlo martinovic kaže:
Postoji puskar u smederevskoj palanci.Menije Radio kundak naruskoj bokerici iz27.Uradioga perfektno i stoje najvaznije nije skup. Tog mojstora koji je uradio utezanje moje puske tako sto je na kljucevima savio lim umesto da zameni centralni bolcni u baskuli kao sto je i dogovoreno izbegavati u sirokom luku. |
|
|
|
canis aureus |
Objavljen 04.04.2014. 09:50
|
Admin
|
nidzamotocross kaže:
Isključivo lično iskustvo i saradnja sa majstor Tozom. ;)
A koju reklamu?
Svaka čas' na takIm iskustvu ... najvažnije je da mušterija bude zadovoljna .....
a ona mušterija koja nEje zadovoljna to svoje nek piše na nekom drugom mestu
... ako smem pitati ... kakvu si saradnju im'o s navedenim tj šta ti je kvalitetno i na tvoje zadovoljstvo popraviJo?!
Reklama?!?
Pošto mLogi, kako ov' tako i na drugim mJestima, pišu samo ono što su čuli pozitivno o ... i kao takvo prenose a nisu i sami imali "bliski susret" i ikakvo iskustvo ... vJerujem da je u pitanju samo dobra reklama i još bolja logistika od pojedinih koji podstrekuju i forsiraju tu kampanju ...
Svaka čast "nekim mušterijama"(npr. DakiNS) koji pišu, da ne kažem hFale, iz ličnog iskustva i saradnje ali ne vidim razlog da čim neko izrazi svoje nezadovoljstvo, svoje negativno iskustvo, svoju NEsaradnju s' TozU ili čim to isto pokuša bude "persona non grata"!?! .... bzvz
|
|
|
|
PEZ |
Objavljen 04.04.2014. 10:28
|
Lovčina
Upisa: 2087
Pristupio: 09.02.2012. 16:41
|
Cane a imaš li ti možda neko loše iskustvo sa majstorom o kome pričaš ili pričaš na osnovu tuđeg iskustva. Ajd malKo da oladimo da ne raspirujemo neku raspravu jer potpuno je besmisleno rasuđivati o nekome, nevezano ko je, na osnovu nečijeg(tuđeg) iskustva.
Priče i pričice će kružiti, ovakve ili onakve, jedno je sigurno, uvek će mnogo mnogo više biti onih koji su prezadovoljni Tozinim majstorijama u odnosu na one, koji opet zbog tuđeg nemara, dozvoljavaju sebi da pričaju u negativnom smislu.
P.S.
"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić
|
|
|
|
canis aureus |
Objavljen 04.04.2014. 11:04
|
Admin
|
PezE ... hehee, tomU sam se i nad'o
... ako je o nekomU drugom reč "rasprava" (ne vidim da je baš rasprava prava reč a još manje da je ja započinjem al ajd) je moguća pa i nekad poželjna a 'vako "ajd malo da oladimo" ...
Pročitaj još jednom moj prethodni upis ... nisam suviše "osuđivao" rad pomenutog majstora nego sam se samo pitao zbog čega je TO tako kako ovde jeste!!?? A imao bih šta dopisati po pitanju "saradnje", što moje što nekih mojih prijatelja kojima verujem i znam da je istina u pitanju, al nije ni bitno ...
|
|
|
|
PEZ |
Objavljen 04.04.2014. 11:24
|
Lovčina
Upisa: 2087
Pristupio: 09.02.2012. 16:41
|
Iskreno Cane i tvoja reakcija nije bila neočekivana pogotovo što znam(o) čije stavove zastupaš, ne znam što se uopšte i povela ova priča. Svako ima svoje mišljenje i zna zašto je nešto(neko) dobro ili ne.
Što isti taj koji kaže da nije Toza dobar majstor ne kaže zašto je to tako i zašto ima takvo mišljenje, kad već redovno prati ovu temu. Možda nema argumenata ili je nešto drugo u pitanju? Možda mu je Toza skup majstor pa mu je zbog toga loš!?
Mislim da idemo u pogrešnom smeru i da bi trebali prekinuti sa ovim ukoliko već ne iznosimo argumente. Ko je kolko dobar/loš majstor ostavimo nek pričaju zadovoljne ili one druge mušterije pa kojih bude više.
P.S.
"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić
|
|
|
|
Max011 |
Objavljen 04.04.2014. 12:05
|
Stari član
Upisa: 487
Pristupio: 10.06.2009. 12:00
|
Elem scena je sledeća: došao lik doneo pušku dvocevku,kaže majstore ovo što ste mi radili ništa ne valja ! Kaže majstor kako ono beše ime , a da... jel to beše posao od pre jedno 4-5 godina . Kaže lik da da... pokvarilo se to majstore. Uzeo majstor knjigu otvorio ,našao kvar i upis, taj i taj pre pet godina urađena desna igla i napinjača kirnerisana desna strana. Zatim proveri pušku desna strana radi a leva ne radi . Onda se lepo okrene stranci i kaže vidite gospodine da vam desna strana radi a da vam se pokvarila leva, prema tome vaše tvrdnje nisu tačne a evo i vašeg potpisa pri prijemu oružija koje je ispravno predato kao i garancije na rad od godinu dana...pošto je stranka uhvaćena u laži počinje izvrdavanje pogrešio sam šta bi koštalo da se popravi ... Pa neće vas koštati ništa kod mene JER VAM JA TO NEĆU NI RADITI !!! Eto ima i takvih ljudi i majstora zato je priča data bez imena ili bilo kakvih drugih odrednica koje bi ukazale na identitet aktera.
Sad ću ja samo tetki lek da dam! Dikh tu kava ?!
|
|
|
|
nidzamotocross |
Objavljen 04.04.2014. 13:45
|
Lovčina
|
Treba li uopšte da pišem posle ovih upisa. Pez, Maks
Da sam napisao da majstor Toza ne valja, ne bi bilo ovoga. Ali šteta pa napisah suprotno.
Svi ovde pišemo svoje mišljenje i iskustvo, pa ne vidim zašto bi neko ko je rekao da ne valja, pisao na drugom mestu. Samo ako nešto pišemo, ajde nek postoji po koji argument. Kolega čije stavove zastupaš je ostao jako nedorečen, bez ikakvih argumenata, a sa mnogo zajedljivosti, malo isprozivao ljude koji su pohvalili majstora Tozu. To je u redu, je l' tako?
Možda sam klinac, dete, bez iskustva, ali ne treba mi mnogo da procenim ko je dobar čovek, čovek koji ume da ceni drugarstvo i kolegijalnost, koji zna šta to predstavlja.
A ni ja ne bih sa svakim poslovao...
|
|
|
|
Lovac Stari |
Objavljen 04.04.2014. 14:26
|
Lovčina
Upisa: 1325
Pristupio: 24.06.2009. 16:47
|
Najbolje ih nikako ne posecivati , isto kao i doktora, ali stvar je u tome da se bez njih nemoze ni pod razno.
Nekad muka a nekada je u pitanju g-----. |
|
|
|
canis aureus |
Objavljen 04.04.2014. 15:08
|
Admin
|
PEZ kaže:
Iskreno Cane i tvoja reakcija nije bila neočekivana pogotovo što znam(o) čije stavove zastupaš, ne znam što se uopšte i povela ova priča. Svako ima svoje mišljenje i zna zašto je nešto(neko) dobro ili ne.
Što isti taj koji kaže da nije Toza dobar majstor ne kaže zašto je to tako i zašto ima takvo mišljenje, kad već redovno prati ovu temu. Možda nema argumenata ili je nešto drugo u pitanju? Možda mu je Toza skup majstor pa mu je zbog toga loš!?
Mislim da idemo u pogrešnom smeru i da bi trebali prekinuti sa ovim ukoliko već ne iznosimo argumente. Ko je kolko dobar/loš majstor ostavimo nek pričaju zadovoljne ili one druge mušterije pa kojih bude više.
Ne zastupam ničije stavove(!!) tako da bi mi bilo draže da si napis'o i to što zna(te)š tj na koga misliš, ovako ...
Poenta i jeste bila u ovome što sam iz tvog upisa uveć'o/zacrniJo!! ... a ne da kao i do sada što bijade, čim nekI neku negativnu kažu o'ma postanu negativci pa nebitni bili nji'ni argumenti ...
ps. da sam 'teo da zastupam tebru sheya pisao bih još onomad tako da ... već više me zainteresovala "saradnja" nidzamotocrossA i te po'vale koje iznosi a verujem da je samo čuo i pročitao mišljenja drugih pa ...
nidzamotocross nemoj tako olako da sudiš o ljudima i da klasifikuješ nekoga koga nisi ni upoznao(uživo) ... loš čovek, dobar čovek ... dok odrasteš uverićeš se da sa nekim moraš džak soli da pojedeš da bi ga bolje upoznao
Živ biJo i veliki nam poras'o
|
|
|
|
nidzamotocross |
Objavljen 04.04.2014. 15:17
|
Lovčina
|
Koleza Canise, okle tebi da tog nekog nisam upoznao uživo? I okle tebi da ja nikada nisam sarađivao sa majstor Tozom?
Po koji put mi se već dodeljuju postupci, za koje ''neko tamo smatra, veruje'' da jesam ili nisam uradio. Ne znam na osnovu čega zaključuješ da o nekome pričam u superlativu, a da sa istim nikada nisam kontaktirao, sarađivao, razgovarao?
|
|
|
|
canis aureus |
Objavljen 04.04.2014. 15:28
|
Admin
|
[xhide]Svaka tebi čast ako si tog LOŠEG čoveka upoznao uživo i tako ga brzo procenio da bi ga mogao nazvati tako pogrdno.
[/xhide]
-neću više odgovarati na temi već ako imaš štogod piši mi na PP
|
|
|
|
nidzamotocross |
Objavljen 04.04.2014. 15:37
|
Lovčina
|
Ne, ne, nisi me razumeo. Tog ''lošeg'' čoveka nisam upoznao, niti želim. A ako on mene može da zove napaljenim klincem, smaratorom, da mi nadenjuje određene postupke, tipa ''lupaš u prazno, smaraš, pljuješ druge'', koji može da mi kaže ''odlovi jednu sezonu pa mi se javi'', mogu i ja da kažem da je loš, jer za mene jeste i to se neće promeniti. Tako da
|
|
|