Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: ŠTA SE DEŠAVA U LSV?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
zoranp
 Neznam šta se sada Savo našao uvređen!!!....pa nas jebu i rasturaju već godinu i po dana pa nikom ništa, a on nam godinu dana neveruje šta pišemo,a sad zadnji mesec, dva se dosetio da nas zaštite od progona i protuzakonitih izbacivanja id LD-a...JELI JA NEŠTO LAŽEM??? ...I KO ONDA TREBA DA SE LJUTI ???...samo da napomenem da ovde niko nikoga nije nazvao banderašem, već je stavljen kontekst, kako pravnici bivaju izbačeni, a ljudi sa neadekvatnom strukom i dalje sede u odborima i komisijama!!!..znači da zaključimo Bačka palanka je dobila lovišta koja su im obećana po principu "ruka ruku mije" i džaba smo krečili, jer sad kada se ekipa još bolje učvrsti na položajima, biće drž gaće!!!ROFL, ALI...KalanjikovKalanjikovKalanjikovKalanjikovKalanjikovKalanjikovKalanjikov..SEDMORICA VELIČANSTVENIH JOŠ UVEK JAŠEDU!!!!Kolce
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

meshtan
 "gde su ona obecanja sto smo jedno drugom dali..."satro palanka ce biti sama JA garantujem he,he,he...e sad ce biti ono mladenovljana je manje mi cemo ih preglasatiAplauz bukincani drzte gace tamburas ce vas preveslatiika
Don't Be Afraid Of The Dark !

meshtan

zoranp kaže:
Neznam šta se sada Savo našao uvređen!!!....pa nas jebu i rasturaju već godinu i po dana pa nikom ništa, a on nam godinu dana neveruje šta pišemo,a sad zadnji mesec, dva se dosetio da nas zaštite od progona i protuzakonitih izbacivanja id LD-a...JELI JA NEŠTO LAŽEM??? ...I KO ONDA TREBA DA SE LJUTI ???...samo da napomenem da ovde niko nikoga nije nazvao banderašem, već je stavljen kontekst, kako pravnici bivaju izbačeni, a ljudi sa neadekvatnom strukom i dalje sede u odborima i komisijama!!!..znači da zaključimo Bačka palanka je dobila lovišta koja su im obećana po principu "ruka ruku mije" i džaba smo krečili, jer sad kada se ekipa još bolje učvrsti na položajima, biće drž gaće!!!ROFL, ALI...KalanjikovKalanjikovKalanjikovKalanjikovKalanjikovKalanjikovKalanjikov..SEDMORICA VELIČANSTVENIH JOŠ UVEK JAŠEDU!!!!Kolce
Brko, samo jos malkice da se najedim ondak otvaram sezonu berbe usiju
Don't Be Afraid Of The Dark !

charuga
 savo,ono banderash je iz kusturicinog filma "podzemlje"..znaci sala..
izvini ako sam te uvredio,ja rekao banderas a ti nisi..
..............

stane
 Sava se uvredio, a ovih dana po raznim temema se zakacio sa nekoliko forumasa. Upljuvao se covek advokatisuci za truli LSV i dokazujuci, sebi valjda i drugima kako je dedadeja dobar covek. Savo ne ljuti se na kolege, nisu oni nista lose mislili, i mene je svrbela tastatura ovih dana da te i ja opletem. Da li te mozda placaju da ih hvalis i branis?
Sramota je danas biti funkcioner u savezima i raditi to sto oni rade. Narocito u LSV koji je i najodgovorniji za ovu bruku koja se desava na celu sa starom gardom iskompromitovanom na sve moguce nacine. Fuj.

DakiNS
 Savo tebe opletu ni vise ni manje nego sve ostale koji zastrane, ima jedna izreka stara ali je necu napisati jer ces se sigurno uvrediti. Evo jedno pitanje da li je moguce da si u fazonu da vise verujes tudjim recima nego svojim ocima i usima , do sada sam primetio da zatvaras oci pred cinjenicama a da li si nagluv kao ja ili zatvaras i usi to sam proceni. Ovako koliko sam ja shvatio ti si od onih ljudi koji su naucili da pustaju da ih vode pa makar i u pogresnom pravcu i jos kada svi kazu da je pogresan smer ti ne verujes nego se drzis reda u koloni LSV, Savo toliko ljudi , obicnih ljudi i lovaca kivno je na gospodu iz LSV zbog visegodisnjeg nerada, a i sto su uradili bilo je protivno interesima lovaca, zatim u ovakvoj situaciji gde ljudi jedva prezivljavaju oni se baskare i razbacuju i to nasim novcima . Ajde reci da li stvarno nista od toga ne vidis ili su ti servirali tako lepu pricu da jednostavno ne mozes uvideti stvarnost.I da dodam jedino dobro sto dolazi od LSV jeste sto su zaustavili priliv sredstava onim raspikucama u LSS pa sada i sami troskare ali od svega toga lovcima slaba vajda
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Gedza66

DakiNS kaže:
Savo tebe opletu ni vise ni manje nego sve ostale koji zastrane, ima jedna izreka stara ali je necu napisati jer ces se sigurno uvrediti. Evo jedno pitanje da li je moguce da si u fazonu da vise verujes tudjim recima nego svojim ocima i usima , do sada sam primetio da zatvaras oci pred cinjenicama a da li si nagluv kao ja ili zatvaras i usi to sam proceni. Ovako koliko sam ja shvatio ti si od onih ljudi koji su naucili da pustaju da ih vode pa makar i u pogresnom pravcu i jos kada svi kazu da je pogresan smer ti ne verujes nego se drzis reda u koloni LSV, Savo toliko ljudi , obicnih ljudi i lovaca kivno je na gospodu iz LSV zbog visegodisnjeg nerada, a i sto su uradili bilo je protivno interesima lovaca, zatim u ovakvoj situaciji gde ljudi jedva prezivljavaju oni se baskare i razbacuju i to nasim novcima . Ajde reci da li stvarno nista od toga ne vidis ili su ti servirali tako lepu pricu da jednostavno ne mozes uvideti stvarnost.I da dodam jedino dobro sto dolazi od LSV jeste sto su zaustavili priliv sredstava onim raspikucama u LSS pa sada i sami troskare ali od svega toga lovcima slaba vajda

Ovde ne treba nista dodati.Bravo 2Bravo 2Bravo 2PalicaStari
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

Lala
 Čujem sa par strana, da se provlači neka priča o 'napušavanju' Lale, i da me je Beuković 'opleo', tako da sam zaćutao?!? Ne znam da li su tačne te priče, ali evo, radi onih, kojima se možda servira ta priča, da kažem da ja na galamdžijskom nivou ne umem da razgovaram, a da je bilo neprijatno, bilo je, samo, ja se ne palim na takve stvari.
Moj jedini komentar je onaj, kojim sam odgovorio tada Beukoviću na taj incident (koji se desio na izbornoj skupštini LSV, i kojem ne pridajem veliku važnost), da psovke, galamdžijsko i bahato ponašanje, ne priliči ni zvanju, ni obrazovanju, a ni funkciji onog koji se tako ponašao. Ispod svakog nivoa, zaista. Postoji izreka koja kaže 'čovek je stil'...

Ali to nije moj problem, nego problem onog koji se tako ponaša. Možda je čovek umislio da neko ima nešto protiv njega lično, i tu je problem - protiv njega lično verovatno niko nema ništa, ali ima protiv nekih poteza i načina rada rukovodstva LSV u njegovom mandatu. Mene, kao lovca i člana lovačke organizacije, zanima samo način vodjenja i potezi rukovodstva LSV koji se reflektuju na lovce, lovstvo, pa time i na mene lično. Ako ja, ili neko drugi, ne možemo svoje mišljenje i nezadovoljstvo u praksi da iskažemo preko delegata, onda možemo i na drugi način, a jedan od tih načina je i internet forum. Imam pravo na svoje mišljenje, kao i pravo da ga argumentovano iznesem, i tačka, svidelo se to nekom, ili ne. Onaj ko se ne slaže sa mojim mišljenjem, može, ako hoće, da mi predoči kontraargumente, pa možda me ubedi da grešim. U argumente ne računam psovke, naravno.
Uostalom, otvorili smo ovde i temu 'Mišljenja i odgovori lovnih radnika', koja, eto, nije zaživela, jer lovni radnici nisu voljni da daju odgovore ovim putem, (kad već nisu na drugi način), na mnogo pitanja koja smo kroz forum postavljali (članarina, osiguranje, plate u savezu, 'srndać svetski prvak', Lovačka komora, informisanje lovaca, sajt LSV, Vojvodjanski lovac doo i njegova uloga, odnos LSV-LSS, uloga LSV u procesu ustanovljenja lovišta, i još dosta drugih).
Ako neko kritiku dela svog rada i pitanja o radu LSV shvata kao ličnu uvredu, onda se možda suviše uživeo u ulogu bezgrešnog, a možda i nedodriljivog, za obične lovce-članove kojima je bio predsednik? Nadam se da nije tako.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

stane
 Uživivši se u ulogu "zavadi pa vladaj" Beuković i njegovi satrapi tipa dedadeje, nose najveću odgovornost za rastur LSSa, a time i za ovaj bespomoćan i ponižavajući status lovaca i lovstva Srbije u odnosu na državu. Njima je naravno i odgovaralo da se LSS raspadne, ali kratkovido gledajući nisu videli da je i njima tu kraj. Što se njih lično tiče trebalo bi ih odstraniti iz lovstva jednom zauvek i nije mi ih žao, ali su oni nažalost sa sobom povukli i sunovratili poziciju i interese običnog članstva, koje je tome doprinelo tako što je neobavešteno ćutalo, doduše u tako postavljenom sistemu, članstvo je i bilo u blaženom neznanju.

Lala
 Sad je meni malo jasnije, zašto je onaj naš član, veselnik Swarowski, posle izbora u LSV onako seirio u svojim upisima, i prozivao neke koje nazva 'reformatorima sa foruma koji su zaćutali' na temi 'Izbori u LSV'... Ja se nisam prepoznao u tom upisu, nit' sam reformator, nit' ćutim, ali sad mi se čini, posle ovih priča koje dolaze do mene, da sam možda i ja grešnom Swarowskom bio meta?

Sremac75
 LSV i PSPVŠ nastavljaju da rade na rasturanju postojećih LU.

Upravo sam se vratio sa "viđenja" sa predstavnikom LSV Milošem Kunovcem, nekim g.Milanom (nisam zapamtio prezime...mislim Martinović) iz Pokrajinskog sekretarijata, Bracom Piškaćem, Lazom Šarcom, i predstavnicima nekoliko LD našeg LU.

Naime LSV je juče najavio da danas dolaze da vrše "premer lovišta".

Međutim koliko sam ja shvatio oni su došli da ucrtavaju granice novih lovišta.
Miloš Kunovac je čak rekao da su došli da ucrtaju granice novih lovišta u skladu sa željama LD i budućih novih LU, odnosno kako je Savo pisao lovište za B. Palanku i Mladenovo, lovište za Pivnice, Despotovo, Parage i Tovariševo, i lovište za Gajdobru, Novu Gajdobru, Silbaš. Obrovac, Čelarevo, Vizić i Neštin.

Kada sam mu rekao da takav dogovor u našem LU ne postoji, rekao mi je da su takve želje dostavljene LSV-u.
Kada sam ga pitao ko je to dostavio, slegnuo je ramenima, progutao knedlu, i rekao da misli da je LU poslalo!
Onda sam mu rekao da sam ja član UO LU i da o nečemu sličnom nikada nije doneta odluka na UO LU ponovo je slegnuo ramenima i progutao knedlu.

Onda sam ga pitao gde to u zakonu piše da se lovišta ustanovljavaju u skladu sa nečijim željama, i gde su želje kao kriterijum navedene...ponovo nije znao da mi odgovori!

Sin Kunovac je opravdanje za ovakve granice lovišta pokušao da nađe u tome što neki delovi lovišta imaju a neki nema DS.
I još je dodao da ovo nije SRBIJA pa da lovci iz raznih sekcija mogu da love u celom lovištu kojim gazduje LU, a na moje pitanje pta je ovo ako nije Srbija, on je odgovorio VOJVODINA!
Sin Kunovac je opravdanje za ovakve granice lovišta pokušao da nađe i u tome što dosadašnje LU nije radilo kako treba, pa su rešili da one kojima je lov bio zabranjen zato što im je falilo 700 dozvola za lov nagrade novim lovištem (LD "Jelen" Bačka Palanka), pa kako do sada nismo imali upravnika lovišta nego je on ili Zeremski bio formalni upravnik lovišta, pa kako nismo imali ni drugog lovočuvara a oni su nas pokrivali (ne znam da li je mislio na LSV ili na PSPŠV).
Ja sam mu se zahvalio što su nam u prethodnom periodu pomagali da kršimo zakon!

Onda su se u razgovor uključili i predstavnici ostalih LD i otprilike potvrdili moju priču i usprotivili se ovakvom načinu rada.

Još je Miloš Kunovac rekao na kraju da ako ovakva lovišta nisu naša želja, da je to onda volja Pokrajinskog sekretarijata da tako ustanovi lovišta! (verovatno je od svoga tate bio ovlašćen da nastupa u ime PSPŠV).
I nakon toga "delegacija iz NS" nije više htela da razgovara sa nama nego su krenuli da "obave svoj posao", na šta su svi osim Šarca i Piškaća napustili taj "sastanak" i odbili da učestvuju u radu ove "delegacije".
Seli su u džip sa Lazom Šarcem i Bracom Miškaćem i otišli, a ja nikako ne mogu da se otmem utisku da su se sa njima i ranije sve dogovorili, i da su u stvari došli da odrade posao onako kako im Piškać i Laza kažu.

Alal vera majstori!
Ovako će izgledati lovišta na teritoriji sadašnjeg lovišta "Palančki rit"!
Alal vera...još jednom!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Jaooo
Znači, ako dobro shvatam, stav LU nije bitan, ako se ja dobro sećam, na UO vašeg LU je doneta odluka da ostanete jedinstveni, sa sadašnjim lovištem, ili grešim? A vaše LU je član LSV.
Kako tu stoji stvar sa propisima, šta kaže struka, da li se vodi računa računa o divljači, o održivosti lovišta (biološkoj), da li se misli na ekonomsku održivost korisnika koji će gazdovati sa tim nekim lovištima? Izgleda da je ona tvoja karta, i prva koju si postavio, i ova druga, ipak bila u opticaju u nekim krugovima koji nisu gledali šta misli LU, nego su možda vodili računa samo o svojim interesima (pojedinačnim ili grupnim)?

Sremac75
 Pitaju se LD i nažalost pojedini ljudi u tim LD!

A ova karta nije samo u opticaju, nego je, kako kaže sin Kunovac, to gotova stvar.
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Evo kako izgleda nova članska karta LSV. Moderan dizajn, plastificarana, sa logotipom (ne znam da li hologramski). Samo, džaba modernog dizajna, ako iza toga bude ovakav sistem rada kao što je oko 'premera lovišta', što je Sremac napisao.
Obratite pažnju na zaglavlje, gde manjim slovima piše 'Lovački savez Srbije', a velikim slovima 'Lovački savez Vojvodine'. Znači, iako smo formalno svi lovci u LSS, imamo različite članske karte, različitu članarinu i različite uslove (osiguranje i sl.)? A u statutu LSV (čl.1, stav 2) piše da su članovi LSV Lovačka udruženja, dok u istom članu, stav 4., piše da gradjani i gradjanke koji su lovci (dakle, pojedinci) ostvaruju svoje ciljeve i interese kroz delujući u svojim LU koji su članovi LSV. A eto, LSV izdaje pojedinačne članske karte na ime lovaca.
Po mom mišljenju, po ovome kako je napisano u statutu, LSV je mogao članske karte da izda samo LU koje su u LSV, dok su pojedinačne članske karte na ime lovca, mogla da izdaju samo LU.
Lala priložio:
clanskakartalsv.jpg

Sremac75
 Članska karta je OK iz razloga što je bila netačna informacija da se izdaje članska karta LSV-a, ako su se u LSV-u hvalili!
Ovo je samo nova članska karta LSS-a!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala

Sremac75 kaže:
Članska karta je OK iz razloga što je bila netačna informacija da se izdaje članska karta LSV-a, ako su se u LSV-u hvalili!
Ovo je samo nova članska karta LSS-a!

Pre bih rekao, Sremac, da ovo može biti samo nova članska karta JEDNOG DELA LSS!

Sremac75
 Da, onog dela koji po svom Statutu nema fizička lica-lovce kao članove!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala

Sremac75 kaže:
LSV i PSPVŠ nastavljaju da rade na rasturanju postojećih LU.

Upravo sam se vratio sa "viđenja" sa predstavnikom LSV Milošem Kunovcem, nekim g.Milanom (nisam zapamtio prezime...mislim Martinović) iz Pokrajinskog sekretarijata, Bracom Piškaćem, Lazom Šarcom, i predstavnicima nekoliko LD našeg LU.

Naime LSV je juče najavio da danas dolaze da vrše "premer lovišta".

Međutim koliko sam ja shvatio oni su došli da ucrtavaju granice novih lovišta.
Miloš Kunovac je čak rekao da su došli da ucrtaju granice novih lovišta u skladu sa željama LD i budućih novih LU, odnosno kako je Savo pisao lovište za B. Palanku i Mladenovo, lovište za Pivnice, Despotovo, Parage i Tovariševo, i lovište za Gajdobru, Novu Gajdobru, Silbaš. Obrovac, Čelarevo, Vizić i Neštin.

Kada sam mu rekao da takav dogovor u našem LU ne postoji, rekao mi je da su takve želje dostavljene LSV-u.
Kada sam ga pitao ko je to dostavio, slegnuo je ramenima, progutao knedlu, i rekao da misli da je LU poslalo!
Onda sam mu rekao da sam ja član UO LU i da o nečemu sličnom nikada nije doneta odluka na UO LU ponovo je slegnuo ramenima i progutao knedlu.

Onda sam ga pitao gde to u zakonu piše da se lovišta ustanovljavaju u skladu sa nečijim željama, i gde su želje kao kriterijum navedene...ponovo nije znao da mi odgovori!

Sin Kunovac je opravdanje za ovakve granice lovišta pokušao da nađe u tome što neki delovi lovišta imaju a neki nema DS.
I još je dodao da ovo nije SRBIJA pa da lovci iz raznih sekcija mogu da love u celom lovištu kojim gazduje LU, a na moje pitanje pta je ovo ako nije Srbija, on je odgovorio VOJVODINA!
Sin Kunovac je opravdanje za ovakve granice lovišta pokušao da nađe i u tome što dosadašnje LU nije radilo kako treba, pa su rešili da one kojima je lov bio zabranjen zato što im je falilo 700 dozvola za lov nagrade novim lovištem (LD "Jelen" Bačka Palanka), pa kako do sada nismo imali upravnika lovišta nego je on ili Zeremski bio formalni upravnik lovišta, pa kako nismo imali ni drugog lovočuvara a oni su nas pokrivali (ne znam da li je mislio na LSV ili na PSPŠV).
Ja sam mu se zahvalio što su nam u prethodnom periodu pomagali da kršimo zakon!

Onda su se u razgovor uključili i predstavnici ostalih LD i otprilike potvrdili moju priču i usprotivili se ovakvom načinu rada.

Još je Miloš Kunovac rekao na kraju da ako ovakva lovišta nisu naša želja, da je to onda volja Pokrajinskog sekretarijata da tako ustanovi lovišta! (verovatno je od svoga tate bio ovlašćen da nastupa u ime PSPŠV).
I nakon toga "delegacija iz NS" nije više htela da razgovara sa nama nego su krenuli da "obave svoj posao", na šta su svi osim Šarca i Piškaća napustili taj "sastanak" i odbili da učestvuju u radu ove "delegacije".
Seli su u džip sa Lazom Šarcem i Bracom Miškaćem i otišli, a ja nikako ne mogu da se otmem utisku da su se sa njima i ranije sve dogovorili, i da su u stvari došli da odrade posao onako kako im Piškać i Laza kažu.

Alal vera majstori!
Ovako će izgledati lovišta na teritoriji sadašnjeg lovišta "Palančki rit"!
Alal vera...još jednom!

JaoooFrown

Jedan od članova foruma, stručnjak za organizaciju slavskih lovova, napisao da je kod njega na skupštini LU ex presidente LSV, sada potpredsednik, rekao da se lovci sada pitaju šta i kako hoće, oko lovišta, pa ko zna kada, što u suštini jeste tačno. Pa jel ovo rezultat toga?

Lepo ste se izdivanili ti i mladji Kunovac, a čovek uopšte nije siguran, da li je on bio formalni upravnik vašeg lovišta ili nije? Cirkus! A neke izjave su mu baš onako, da kažem, nezgodne.
Ti si druže neki zaguljen, šta si napao da ga ispituješ, vidiš da se čovek ne snalazi baš najbolje u odgovorima, šta ima veze, oni odoše da rade po svome, izgleda.

A možda i voli knedle. Domaće! Smeko
Jel bilo govora o granicama? Kako misle da to izvedu? Koliko sam ja shvatio, rekli su (prema Savinom upisu) da se prvo primenjuju se prirodne granice, pa onda tek veštačke?
Suviše je ozbiljna tema, za zezanje. Da li se sve što smo ranije mesecima pisali, o lošim mogućnostima ili lošem mogućem scenariju razvoja dogadjaja, i dogadja?

zoranp
 Valjda je to naše prokletstvo, da svi koji su do juče bili nešto, sutra postanu ljuti protivnici toga što su bili!!!Cry Pa su recimo ti isti ljudi koji danas radi svojih manipulacija na sva usta govore da su Vojvodina, a ne Srbija do juče bili u prvim redovima "jogrut revolucije" koja je krenula baš iZ Bačke Palanke, ali o tome bi nam mogao više ispričati čika Laza, jer on je sa čika Kertezom bio jako blizak, pa zna sigurno više o tome!!!....LICIMERI I MANIPULATORI SadSadSad ...PA LJUDI IMA LI U OVOJ DRŽAVI IKOGA KO ĆE STATI NA PUT OVOM JAVAŠLUKU I SAMOVOLJI NEKOLICINE MULTIREŽIMSKIH MAMUTA !!!ShockShockShock
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Lala
 Opet politika?!?Shock

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,138,655 posete www.srbijalov.com