Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Varaličarenje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Varaličarenje
Dare_Makedonija
 Bravo Deki
Pametan covek zna koliko malo zna a budala zna sve

Dare_Makedonija
 img11.imageshack.us/img11/6359/img0841lo.jpg
Da se i ja malo pohvalim. Ovo je moja prva stuka u zivotu. 3.5 kg i 75 cm. Ulovljena na ruzno pace

Sniper Hunter

Dare_Makedonija kaže:
Da se i ja malo pohvalim. Ovo je moja prva stuka u zivotu. 3.5 kg i 75 cm. Ulovljena na ruzno pace

Bravo kolega čestitke i samo tako nastavi!

Dare_Makedonija
 Hvala kolega

Sniper Hunter
 i39.tinypic.com/30xie08.jpg

i40.tinypic.com/2z6s1a0.jpg

i39.tinypic.com/33nje3m.jpg

i43.tinypic.com/30ms9dt.jpg
Današnje ,bilo je i manjih većih puštanja i kidanja svega
Teren izuzetno težak i za provlačenje a i za pecanje ali je to upravo što daje čar pecanju

i40.tinypic.com/30saov6.jpg

i39.tinypic.com/3599sad.jpg

i naravno Kikoš

Podunavac

Dare_Makedonija kaže:

Bravo Dare. Prva štuka pa odma 3,5 kg. Svaka čast.Bravo 2
Tri prsta 2Kolce

dalibor
 Kolege cestitke na ulovu. Bravo 2
Hunting is a passion! Pas

Dare_Makedonija
 Hvala na cestitke kolege.

chaki
 Dare slika prava ribolovacka iz kuhinje hehehe.
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

Dare_Makedonija
 Chaki sta da ti kazem druze. trebalo je da je slikam kad sam je izvlacio ali nisam nosio kameru. A zacudilo me da kod mene ima onakve stuketine. I udartila je na ruzno pace. Izvukao sam je relativno brzo 10tak minuta maksimum. Nego jedan covek je ulovio jednu oko 7 kg. A izgleda da cu bataliti plovke i dubinke. Interesuje me sta vi preporucujete za klena na brzu vodu (manju recicu sa bujon rastinje okolo? Pozdrav kolege iz Makedonije

PEZ
 Dare na takvim recicama leptiraste varalice Meps 0, 1, ili Meps long sa leptirom u obliku vrbovog lista su odlicne za klena...naravno i manji vobleri (Ruzno pace 2,3)....
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

Cvele
 Ili sada takozvani "brzotrz" koji lici na glavinjaru(koju Sniper koristi) tj isti oblik ima, s' tim sto je celo telo metalno, i u prednjem delu ima otezanje... jako dobre vibracije pravi isto kao glavinjara...
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Sniper Hunter
 Dobar je brzotrz ali propada brže od glavnjare iste težine tako da može da bude problem

DakiNS
 Inače brzotrz je kao i ostale metalne glavinjare samo modifikacija čuvene čikade ili hedon sonara. Koji su se izuzetno pokazali za lov u bucova u brzaku smerom povlačenja popreko matice.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

chaki

Dare_Makedonija kaže:
Chaki sta da ti kazem druze. trebalo je da je slikam kad sam je izvlacio ali nisam nosio kameru. A zacudilo me da kod mene ima onakve stuketine. I udartila je na ruzno pace. Izvukao sam je relativno brzo 10tak minuta maksimum. Nego jedan covek je ulovio jednu oko 7 kg. A izgleda da cu bataliti plovke i dubinke. Interesuje me sta vi preporucujete za klena na brzu vodu (manju recicu sa bujon rastinje okolo? Pozdrav kolege iz Makedonije

\

Ako uspes nadji varalice KRUNDZA koje su definitivno po meni najbolja varalica za klena. NA drini na brzacima je bila ubistvena. Dovoljne je bilo samo da je zabacis i ostavis u matici da je voda sama nosi i ona je svojim radom iritirala klenove. Podjjednako lovi i pastrmku i klenove a veci modeli su po mnogima najbolji za lov mladice. SVe je rucni rad od drveta do bojenja.
img515.imageshack.us/img515/6691/290120132130.jpg

img443.imageshack.us/img443/4816/270920121622.jpg

img684.imageshack.us/img684/2430/010720121014.jpg

img84.imageshack.us/img84/4350/bild0933.jpg

img823.imageshack.us/img823/8274/bild0800.jpg

Ne zovu ga dzabe KONSTRUKTOR.

dalibor
 chaki Bravo 2
Hunting is a passion! Pas

Dare_Makedonija
 Chaki majstore. Pokusacu da ih nadjem. Lovio sam stuku na te male ruzne pacice i ta gore je pala na takvu. Inace hteo sam da probam na mepps, imalo li bi neki rezultati za klena? Pozdrav i hvala puno na info

chaki
 Meps je odlicna varalica i mislim da nema ribe koja nece na njega ako mu prodje blizu ili u zonu napada. Toga imas na svakom koraku ali treba probati nesto novo. Nije reklama u pitanju iako majstora znam vec veruj mi da ti savetujem nesto sto imam i na sta pecam. Proslo je vreme kad sam bio lud i kad sam kupovao ono sto mene peca sad kupujem samo ono sto peca ribu. Kad kazem nekome nesto kazem i pokusavam da pomognem a ne da izvucem pare nekome iz dzepa. Postavicu broj telefona ovde pa koga interesuje neka kontaktira KONTSRUKTORA i neka dogovori sve detalje.

img686.imageshack.us/img686/4526/img1779.jpg

chaki
 Evo i broja za sve koga interesuju varalice
061 2576338 Milan Krunic Krundza

Sniper Hunter

chaki kaže:
Meps je odlicna varalica i mislim da nema ribe koja nece na njega ako mu prodje blizu ili u zonu napada. Toga imas na svakom koraku ali treba probati nesto novo. Nije reklama u pitanju iako majstora znam vec veruj mi da ti savetujem nesto sto imam i na sta pecam. Proslo je vreme kad sam bio lud i kad sam kupovao ono sto mene peca sad kupujem samo ono sto peca ribu. Kad kazem nekome nesto kazem i pokusavam da pomognem a ne da izvucem pare nekome iz dzepa. Postavicu broj telefona ovde pa koga interesuje neka kontaktira KONTSRUKTORA i neka dogovori sve detalje.

img686.imageshack.us/img686/4526/img1779.jpg

Ušunjala se jedna glavinjarica među voblere na slici Grin ja sam postao zaljubljenik glavinjara ,pecam skoro samo na njih ove sezone .

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,133,729 posete www.srbijalov.com