NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
|
mrwa22250 |
Objavljen 02.12.2013. 23:54
|

Lovčina

Upisa: 2137
Pristupio: 14.10.2012. 20:56
|
Lalo,brate mili napravi pauzu.Od dijareje moze covek da dehidrira a ko se od ovog izvestaja nije prosro njemu ni ricinus nece pomoci ,Salim se naravno samo ti udri,nema toga sto lovacke usi,oci i dzepovi ne mogu da izdrze
 dok pametni popustaju,budale zavladase
|
|
|
|
ficha007 |
Objavljen 03.12.2013. 08:26
|

Lovčina

Upisa: 1601
Pristupio: 01.10.2010. 14:36
|
Pa ovaj Popovi' ko Srećko Šojić hebote. Sve nešto izvrtju, klevetju...pa hakleri, pa Njegove Esencije....jaoooooj majko moja. Usta moja hvalite me.
Onaj ko nije spreman na radikalne rezove u radu LSS-a neka se na hvata u kolo jerbo je ovo sve jako strašno.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 03.12.2013. 09:18
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
DIrektor Istituta je jos gori ali mi nije jasno ko vise naseda na njegovu pricu i ko njega gura????
Da nema nekog iz sebe pa on ni predavanja ne bi drzao.......
poznato je kako i sta radi godinama ali to jos uvek prolazi a videcemo dokle misli tako.
on je vecu stetu napravio LSS i Savez ostavlja u u trenutku koji je gori nego kad je Zivoinovic otisao iz LSS!!!!
Kazne i minus u kasi prelaze dug Zivoinovica a u to racunam stete od izgubljenih sudskih postupaka preko 30 udruzenja koja dobijaju sudske sporove protiv LSS!!!
Ko ce tu stetu da nadohnadi???? |
|
|
|
Lala |
Objavljen 03.12.2013. 17:14
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Kao što sam juče obećao, danas postavljam na uvid izveštaj Nadzornog odbora LSS, koji će biti prezentovan delegatima na izbornoj Skupštini LSS 14.12.
Izveštaj su potpisala 4 člana Nadzornog odbora. Ceo izveštaj ima 6 strana.
Evo prve strane (klik na sliku do željenog uvećanja):
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 03.12.2013. 17:15
|

Moderator

|
Strana 2.:
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 03.12.2013. 17:16
|

Moderator

|
Strana 3.:
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 03.12.2013. 17:17
|

Moderator

|
Strana 4.:
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 03.12.2013. 17:18
|

Moderator

|
Strana 5.:
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 03.12.2013. 17:18
|

Moderator

|
Strana 6.:
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 03.12.2013. 17:46
|

Moderator

|
Evo, ja pročitao ovaj izveštaj NO LSS, i blago rečeno, ostao sam frapiran! U najvećem delu svog izveštaja NO LSS je pošteno 'okrpio' Upravni odbor LSS i 'druge izvršne funkcije u savezu' (upadljivo je da se izbegava pominjanje predsednika LSS, iako je jasno na koga se misli). 'Okrpljen' je i Sud časti, koji se nije uopšte sastajao?!? Okrpljeni su i svi drugi savezi, okrpljena su LU, pominju se i neki iz državnih organa, sve u svemu, svi krivi! Što doduše i jeste dobrim delom tačno!!! Zanimljivo, najmanje se pominje titelski Tesla - Marko Tica?!?
Osim u delu koji se odnosi na osnivanje drugih lovačkih saveza, ja bih mogao da kažem da je ovaj izveštaj skoro pa realan, i da se u njemu pominje i odgovornost onih koji su doveli do ovakvog stanja u LSS. Čak mi u nekim stvarima i stavovima liči kao da su delovi izveštaja prepisani sa Srbijalov! Posebno mi se dopada napomena u izveštaju gde se kaže da je pitanje da li neki stari kadrovi, koji su bili akteri ovog zamešateljstva u i oko LSS, mogu da i dalje budu na funkcijama!?
Ono što meni nije jasno, i što me zbunjuje: zbog čega sadašnji članovi NO LSS nisu oštrije istupili na vreme, a ne sada, kada je jasno da je stara garnitura po svemu sudeći 'odsvirala svoje'? Zbog čega su, recimo, iz NO LSS isključili onomad Bracu Ćirkovića, sadašnjeg predsednika LU Niš, i Dragana Guberinića iz Kragujevca, koji su se žestoko protivili načinu rada koji je sprovodjen u LSS? Pa ti isti članovi NO LSS su onako ružno postupili, kada je Popović došao na sednicu NO LSS, i uradio šta je uradio, kada je Pero Škobić bio smenjen sa mesta predsednika NO, pa volšebno vraćen; posle toga više Dejan Milkov iz LSV, Guberinć i Braca Ćirković nisu više bili članovi NO LSS! Gde su onda bile sadašnje junačine koje ovako sad (sa pravom) prozivaju Upravni odbor i ostale izvršne organe i funkcije u savezu?
Eeee paa, majstori, kad već pišete u izveštaju NO LSS da je pitanje da li se može dalje sa starim kadrovima u LSS, razmislite da li se to odnosi i na vas? Ja mislim da treba i mora da se odnosi i na članove NO LSS!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 03.12.2013. 19:11
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Ovo je priča o pacovima i brodu koji polako ali izgleda sigurno tone!!!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 03.12.2013. 19:35
|

Lovčina

|
Vazno je da je SKOBIC PONOVO KANDIDAT ZA N.O.???Bez njega LSS nema zivota???
Guberinic i Braca su na vreme pricali znamo svi kako su prosli!!!
Sad drz gace i snosite posledice drugarski kad ste zasrali da nema vise gde!!!
Popovica vodite kuci jer Vam je bio dobar!!! |
|
|
|
Lala |
Objavljen 03.12.2013. 19:53
|

Moderator

|
Jaooo, što volim kad se pokrene pitanje odgovornosti!!! Pa još kad to pitanje pokrene Nadzorni odbor, pred Skupštinom!!!
A ko će da pokrene pitanje odgovornosti Nadzornog odbora? Pa valjda će delegati na Skupštini LSS imati dovoljno mudrosti da ne dozvole da ni jedan od funkcionera u organima i telima LSS ne bude izuzet od tog pitanja - šta ste vi to radili sve ove godine, kad se došlo u ovu situaciju? Odgovori bimogli biti vrlo zanimljivi!
Sve može, samo mi Marka Ticu ne pitajte ništa, jer će skupština trajati dva dana!!! Ni slučajno ga ne pitajte kako je sazivao i vodio skupštine, kako je računao kvorum ('vidim da nas ima dovoljno' ), pa kako je redjao tačke dnevnog reda, kome je davao a kome oduzimao reč, i sve ostale sitne cake uključujući i bukače iz skupštinske sale! Šta je obećavao, pa zaboravljao? Šta je pričao u Futogu, a šta je radio u Beogradu i Smederevu?
Crni Marko... A ni ovi ostali nisu mnogo belji.
Ko će da vam dodje na skupštinu, ko će da glasa, za koga će da glasa? Ko su kandidati? Kakvi su im programi? Koliki je broj članova skupštine na osnovu kog se utvrdjuje kvorum?
Čujem da neki forumaši hoće da idu da gledaju skupštinu, nemoj da njih računate u kvorum!!!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 03.12.2013. 20:04
|

Lovčina

|
MOJE JE MISLJENJE LSCS SE NECE MESATI U RAD SKUPSTINE LSS KAKO SADA STVARI STOJE JER OVI LJUDI KOJI SU DOVELI LSS NEKA SAMI SREDE SADASNJU SITUACIJU JER LSCS NIJE KRIV ZA OVO STO SE DESAVA, JER JE NA VREME UKAZIVAO NA PROBLRME NUDIO JE RESENJA I SAD SMO TU GDE JESMO!!!DOGOVARALI SMO SA POPOVICEM PRE SKUPSTINE U BEOGRADU KADA JE POTURIO SLADJANA IZ GRADISTA DA ODRADI PRLJAVI DEO POSLA..........
Vojvodjani neka ponovo zasedaju ispod mosta na beski sa popovicem i neka kuju planove kako da se LSCS ostavi bez polaganja lovackog ispita i ako su obecali !!Sad je kriv LSKIM???
Oni su od nadleznog Ministarstva dobili saglasnost na cenu i odobrenje da organizuju polaganje lovackog ispita za LSCS!!!!!!!!!!!!
Popovic tuzi LSKM a nema pojma da je drzava stala iza odluke Kosova i Metohije!!!!!
Ispada smesan po ko zna koji put a sudske troskove placa LSS ali tako treba!!Dobar je Popovic pravnik???
Zato je Vlada pravnik i pobegao iz LSS kad je video da ga GLIGA I ZIVKO SAVETUJU!!!!
Sad je vreme da se podvuce crta da vidimo sta ko duguje i da se BANDA RASPUSTI!!!!!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 03.12.2013. 20:57
|

Lovčina

|
LSS nece imati ni za PIVO I GIRICE ove godine............
Robne rezerve neka daju pasulj za kazan???
N.O. kritikuje Zakon?????
Jer Vi znate sta vam je posao!!!!!!
Vodite politiku LSS???
Skobicu smenjen si jednom sa mesta N.O. ali ti priznajes samo sud svoje partije!! !!!!!!!!!
kasno si se setio da kritikuje drugare sa kojima si pio Jelen pivo i lovuckao..... .....
Gde je TICA??? ??????Nemoj neko Tice da dirne slucajno!!!! !!!!!
Krivi su Vam i vanzemaljci i sunceva pega leva,i desna ruka Deda Mraza.......severni pol...........itd????? |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 03.12.2013. 21:14
|

Lovčina

|
LSS je ostao sa cetvrtinom clanova i smesnim brojem clanova u LSS i sasvim je jasno zasto PARA vise nema za razbacivanje a naviklo se da se zivi siroko!!!!!!
Popovic nema pojma kako izgleda GRADSKI PREVOZ od kad je zaseo u sluzbeni auto 
Gde je Centralna SRbija u LSS?????
gde je KiM????
koliko ste udruzenja iskljucili????
kako mislite dalje???? |
|
|
|
Lala |
Objavljen 03.12.2013. 22:22
|

Moderator

|
Imam utisak da će se do Skupštine LSS dosadašnje društvo koje je žarilo i palilo tako medjusobno podžapati, da će leteti perje!! Samo čekam da neko povuče prvi potez i da krene lavina medjusobnih optužbi gde se neće znati više ko je šta grdje radio.
Moguće je čak, čitajući ovaj izveštaj NO LSS, da je prvi potez već povučen. Čekamo reakciju prozvanih, a koliko ja mogu da saberem 2+2, ta reakcija mora biti brza, ako neko uopšte misli da izbegne 'toplog zeca' na Skupštini. Ćutanje se obično tumači kao znak slabosti, tako da ne verujem da će ovo ostati bez neke reakcije; ili će reakcija biti u četiri oka u stilu 'nemoj da ja sad iznesem šta si ti radio', ili će reakcija biti javna, što mi je verovatnije, jer je i prozivka javna!
Ima još desetak dana do skupštine, biće zanimljivo pregrupisavanje i salto mortale nekih ljudi koji su do sada važili za odane sledbenike još uvek aktuelnog rukovodstva LSS. Očekujem da na teren istrče i neki igrači koji su do sada bili u senci, pa da iskoriste efekat iznenadjenja!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Gedza66 |
Objavljen 03.12.2013. 22:26
|

Veteran

Upisa: 740
Pristupio: 15.02.2011. 19:45
|
Letimice sam procitao sve strane ovog pisanija i isto mi lici na sve drugo sem na izvestaj Nadzornog odbora!!!
Pa zar Nadzorni odbor nije organ koji kontrolise da li je koriscenje sredstava i raspolaganje novcanim sredstvima, nepokretnom i pokretnom imovinom, osnovnim i drugim sredstvima u skladu sa zakonom, drugim propisima, statutom i drugim aktima i odlukama organa LSS???? Zar Nadzorni odbor nije organ koji obavlja nadzor nad ugovorima koji se zakljucuju u ime LSS i koji obavlja uvid u finansijske izvestaje i prati finansijsko poslovanje LSS?????
Ovo pisanije je po meni pokusaj skidanja odgovornosti pojedinaca za trenutnu nezavidnu situaciju ovog saveza, skretanje paznje sa trenutnog stanja finansija i sigurno pokusaj promene dresova.
Ne bi me iznenadilo da Lala ubrzo iskopa i Izvestaj o radu predsednika Skupstine, cija ce sadrzina bita slicna ovoj a posto je izvestaj zdrpa vec neautorizovano objavljen, ne bi me iznenadilo da napise novi koji ce biti slicne sadrzine, pa ce se na kraju krivci traziti po nadleznom ministarstvu, po regionalnim savezima, po forumu "Srbijalova", po Ceskoj, Juznoj Africi i .............????
Dokle cete to trepeti i naravno placati, samo VI znate????
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 03.12.2013. 22:37
|

Moderator

|
Gedza66 kaže:
Ne bi me iznenadilo da Lala ubrzo iskopa i Izvestaj o radu predsednika Skupstine...
Možda Lala iskopa i nešto još interesantnije... Videćemo! ;)
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 03.12.2013. 22:38
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Koji su to .bili il ne bili. Samo su taksativno naveli šta sami nisu uradili i na vreme odreagovali. Niko im izgleda nije objasnio da je to bio njihov posao da spreče. Zato nam tako i jeste.I ne treba da nam bude bolje kada biramo .......... na vrlo važna mesta
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|