Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Varaličarenje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Varaličarenje
chaki
 Inace majstor pravi i glavinjare koje su izuzetno lovne. Covek peca mladicu i pastrmku pa je svoj program prilagodio tim ribama mada se varalice pokazale lovne i za ostale ribe.
Vredi ih pogledati a i probati.

img51.imageshack.us/img51/4593/bild0960r.jpg

i36.tinypic.com/p3bsi.jpg

img829.imageshack.us/img829/781/0162er.jpg

Ova poslednja slika su poslednji modeli koji su izasli iz majstorske radionice. Mislim da ce smudj biti vise nego zadovoljan. Polako ali sigurno proizvodjaci iz Srbije zauzimaju svoje mesto u svetu ribolova i mogu reci da su ljudi iz sveta koji su probali varalice vise nego zadovoljni njima jer varalice love. Tako je za gume tako je za voblere.
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

DakiNS
 Potpuno se slažem sa tobom Chaki, od pačeta koje sam prvi puta probao negde 84-5 godine, se pojavilo mnogo domaćih proizvođača i mnogi rade dobre varke i po nižoj ceni nego uvozne a često su mnogo lovnije jer su rađene na temelju iskustva na domaćim vodama.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Cvele
 Evo jedne gumice koja je sada penzionisana, inace kojom je moj otac uspesno lovio smudja u zimskim mesecima, kada(bar na Dunavu) smudj trazi sto veci plen... Lupa
Cvele priložio:
cam00384.jpg

srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Dare_Makedonija
 Lepi vobleri Chaki. Da sam blize kupio bih koji. Danas idem opet da malo jurim stuke pa postavicu rezultate. Pozdrav i bistro
Pametan covek zna koliko malo zna a budala zna sve

Sniper Hunter

Cvele kaže:
Evo jedne gumice koja je sada penzionisana, inace kojom je moj otac uspesno lovio smudja u zimskim mesecima, kada(bar na Dunavu) smudj trazi sto veci plen... Lupa

Dobra dužina i za brku Odobreno

Cvele
 Jeste Sniper... zanimljivo je sto tamo gde mi pecamo smudja u zimskim mesecima nece da uzima male mamce(koje uzima na primer leti) pa sam naveo da za smudja nije velika, a za soma je idealna Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

chaki
 zimi obcino smudj na svim vodama trazi vece mamce jer nece da trosi energiju jurcajuci za sicom a i nema je bas tada u tolikom broju. Ako mu prodje blizu ne znaci da nece da uzme action plastics twister ali ce zato ako mu proleti guma 12+cm uvek da radije uzme nju pa cak i da je malo pojuri.

Zima je to energija treba da se cuva.

Dare_Makedonija
 kolege jel zna neko za neke varalice ujka? danas su mi ih ponudili pa pitam dali neko zna nesto o njih?

chaki
 uzmi ih dobre su za klena. Vece su bile dobre i za soma

Dare_Makedonija
 Hvala Chaki. Danas cu probati jednu koju sam kupio. Rezultati veceras kad se vratim

dalibor
 Dare javi nam rezultate iveli 3
Hunting is a passion! Pas

Dare_Makedonija
 Evo obecao sam da cu izneti rezultate. Ja sam slabo prosao, dok je moj burazer uhvatio tri manje stukice. Sve u svemu danas nije radila uopste a imala je sve uslove. Vreme toplo lepo voda topla... Ne znam samo sto nije htela da grize

Sniper Hunter
 Iskoristih današnje zahlađenje i vodu koja se je izbristrila

i40.tinypic.com/2saasn6.jpg

i44.tinypic.com/2lbop5h.jpg

i43.tinypic.com/25p0dba.jpg
sneg u maju ,jutros samo 3c
i41.tinypic.com/30xkkgg.jpg

i39.tinypic.com/2vltvex.jpg[/IMG<br />
<br />
[IMG]http://i41.tinypic.com/5uoiv8.jpg

i41.tinypic.com/ibmn89.jpg
Kikoš glavinjarice zakon!

DakiNS
 Sniperu ti baš znaš uživatiOdobreno
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Sniper Hunter
 Stiglo danas od majstora Miloša ,novi modeli ,idu na probu sledeći vikend

i41.tinypic.com/ibi3ar.jpg

31g i 75mm
i41.tinypic.com/233436.jpg
15g i 55mm

imaju i zvečke
a ovaj dezen mi se jako dopada
25g i 75mm
i40.tinypic.com/nw0ako.jpg

Lala
 Kad može brat Sniper da mlati štapovima i vadi one smudjeve i somove, što ne bih mogao i ja, makar samo da mlatim?
Elem: prvi ovogodišnji dvosatni izlazak na vodu danas popodne, jedan rukavac Dunava 15-ak km od N.Sada, čisto da me želja mine, a i da probam da prevarim neku štujku!
Rezultat: udaraju one penkale kao blesave, što veću varalicu stavim, to sitnija udari! Imao sam barem 10-12 udaraca, 5 komada sam izvukao i naravno pustio, najveća bila oko pola kile, da malo porastu do novembra-decembra, pa da se onda sretnemo! Probao sam sa voblerima, ali ništa, pa sam stavio Mepps Lusox četvorku sa otežanjem, i onda su baš nasrtale.
Na žalost, barem desetak varaličara sam video koji su uredno trpali štukice od max. 300-400 grama, jedan 'baja' je namlatio sigurno 20 komada!!! Još se hvalio ulovom, kad sam prolazio pored njega - a na štapu vezan mali meps 'dvojka', i samo pegla. E nisam izdržao da ne prokomentarišem kako je čista šteta da to trpa u mrežu i nosi kući, 'baja' se prvo malo kao štrecnuo, a onda mi 'ladno prokomentariše kako jeste šteta, ali ako on to vrati, drugi će uloviti i odneti!!!
Kad malo razmislim, čovek je možda i u pravu, nažalost! Ja sam danas video ulovljenih barem 100 komada koje su trpali u čuvarku, i nosili kući! Pa koji to riblji fond može da izdrži?

Barem sam malo odmorio dušu u prirodi:
Lala priložio:
dsci0003_1.jpg

Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lala
 U životu možeš smatrati da si barem delimično uspeo, kada dobiješ majicu sa ovakvim natpisom (ja dobio! Smile):
Lala priložio:
dsci0005.jpg

Bogu 'fala, što sam Lala Smile

golf071

Lala kaže:
U životu možeš smatrati da si barem delimično uspeo, kada dobiješ majicu sa ovakvim natpisom (ja dobio! Smile):
Odobrenoiveli
Novine

klaja
 Juce bio malo na blinkerisanju,rezultat tri stuke i sve tri vracene nazad u vodu.
i44.tinypic.com/5etll0.jpg
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Vukota
 Evo jedne a da nije velicine"penkala",svaka cast savesnim ribolovcimaOdobreno,a ovi sto sve strpaju u cuvarku neka malko razmisleStari i vide sta ce da propuste ako bas svaka bude izvadjena iz vode( i vracena,al`u vrucuGladan)

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,133,749 posete www.srbijalov.com