Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Varaličarenje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Varaličarenje
chaki
 Inace majstor pravi i glavinjare koje su izuzetno lovne. Covek peca mladicu i pastrmku pa je svoj program prilagodio tim ribama mada se varalice pokazale lovne i za ostale ribe.
Vredi ih pogledati a i probati.

img51.imageshack.us/img51/4593/bild0960r.jpg

i36.tinypic.com/p3bsi.jpg

img829.imageshack.us/img829/781/0162er.jpg

Ova poslednja slika su poslednji modeli koji su izasli iz majstorske radionice. Mislim da ce smudj biti vise nego zadovoljan. Polako ali sigurno proizvodjaci iz Srbije zauzimaju svoje mesto u svetu ribolova i mogu reci da su ljudi iz sveta koji su probali varalice vise nego zadovoljni njima jer varalice love. Tako je za gume tako je za voblere.
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

DakiNS
 Potpuno se slažem sa tobom Chaki, od pačeta koje sam prvi puta probao negde 84-5 godine, se pojavilo mnogo domaćih proizvođača i mnogi rade dobre varke i po nižoj ceni nego uvozne a često su mnogo lovnije jer su rađene na temelju iskustva na domaćim vodama.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Cvele
 Evo jedne gumice koja je sada penzionisana, inace kojom je moj otac uspesno lovio smudja u zimskim mesecima, kada(bar na Dunavu) smudj trazi sto veci plen... Lupa
Cvele priložio:
cam00384.jpg

srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Dare_Makedonija
 Lepi vobleri Chaki. Da sam blize kupio bih koji. Danas idem opet da malo jurim stuke pa postavicu rezultate. Pozdrav i bistro
Pametan covek zna koliko malo zna a budala zna sve

Sniper Hunter

Cvele kaže:
Evo jedne gumice koja je sada penzionisana, inace kojom je moj otac uspesno lovio smudja u zimskim mesecima, kada(bar na Dunavu) smudj trazi sto veci plen... Lupa

Dobra dužina i za brku Odobreno

Cvele
 Jeste Sniper... zanimljivo je sto tamo gde mi pecamo smudja u zimskim mesecima nece da uzima male mamce(koje uzima na primer leti) pa sam naveo da za smudja nije velika, a za soma je idealna Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

chaki
 zimi obcino smudj na svim vodama trazi vece mamce jer nece da trosi energiju jurcajuci za sicom a i nema je bas tada u tolikom broju. Ako mu prodje blizu ne znaci da nece da uzme action plastics twister ali ce zato ako mu proleti guma 12+cm uvek da radije uzme nju pa cak i da je malo pojuri.

Zima je to energija treba da se cuva.

Dare_Makedonija
 kolege jel zna neko za neke varalice ujka? danas su mi ih ponudili pa pitam dali neko zna nesto o njih?

chaki
 uzmi ih dobre su za klena. Vece su bile dobre i za soma

Dare_Makedonija
 Hvala Chaki. Danas cu probati jednu koju sam kupio. Rezultati veceras kad se vratim

dalibor
 Dare javi nam rezultate iveli 3
Hunting is a passion! Pas

Dare_Makedonija
 Evo obecao sam da cu izneti rezultate. Ja sam slabo prosao, dok je moj burazer uhvatio tri manje stukice. Sve u svemu danas nije radila uopste a imala je sve uslove. Vreme toplo lepo voda topla... Ne znam samo sto nije htela da grize

Sniper Hunter
 Iskoristih današnje zahlađenje i vodu koja se je izbristrila

i40.tinypic.com/2saasn6.jpg

i44.tinypic.com/2lbop5h.jpg

i43.tinypic.com/25p0dba.jpg
sneg u maju ,jutros samo 3c
i41.tinypic.com/30xkkgg.jpg

i39.tinypic.com/2vltvex.jpg[/IMG<br />
<br />
[IMG]http://i41.tinypic.com/5uoiv8.jpg

i41.tinypic.com/ibmn89.jpg
Kikoš glavinjarice zakon!

DakiNS
 Sniperu ti baš znaš uživatiOdobreno
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Sniper Hunter
 Stiglo danas od majstora Miloša ,novi modeli ,idu na probu sledeći vikend

i41.tinypic.com/ibi3ar.jpg

31g i 75mm
i41.tinypic.com/233436.jpg
15g i 55mm

imaju i zvečke
a ovaj dezen mi se jako dopada
25g i 75mm
i40.tinypic.com/nw0ako.jpg

Lala
 Kad može brat Sniper da mlati štapovima i vadi one smudjeve i somove, što ne bih mogao i ja, makar samo da mlatim?
Elem: prvi ovogodišnji dvosatni izlazak na vodu danas popodne, jedan rukavac Dunava 15-ak km od N.Sada, čisto da me želja mine, a i da probam da prevarim neku štujku!
Rezultat: udaraju one penkale kao blesave, što veću varalicu stavim, to sitnija udari! Imao sam barem 10-12 udaraca, 5 komada sam izvukao i naravno pustio, najveća bila oko pola kile, da malo porastu do novembra-decembra, pa da se onda sretnemo! Probao sam sa voblerima, ali ništa, pa sam stavio Mepps Lusox četvorku sa otežanjem, i onda su baš nasrtale.
Na žalost, barem desetak varaličara sam video koji su uredno trpali štukice od max. 300-400 grama, jedan 'baja' je namlatio sigurno 20 komada!!! Još se hvalio ulovom, kad sam prolazio pored njega - a na štapu vezan mali meps 'dvojka', i samo pegla. E nisam izdržao da ne prokomentarišem kako je čista šteta da to trpa u mrežu i nosi kući, 'baja' se prvo malo kao štrecnuo, a onda mi 'ladno prokomentariše kako jeste šteta, ali ako on to vrati, drugi će uloviti i odneti!!!
Kad malo razmislim, čovek je možda i u pravu, nažalost! Ja sam danas video ulovljenih barem 100 komada koje su trpali u čuvarku, i nosili kući! Pa koji to riblji fond može da izdrži?

Barem sam malo odmorio dušu u prirodi:
Lala priložio:
dsci0003_1.jpg

Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lala
 U životu možeš smatrati da si barem delimično uspeo, kada dobiješ majicu sa ovakvim natpisom (ja dobio! Smile):
Lala priložio:
dsci0005.jpg

Bogu 'fala, što sam Lala Smile

golf071

Lala kaže:
U životu možeš smatrati da si barem delimično uspeo, kada dobiješ majicu sa ovakvim natpisom (ja dobio! Smile):
Odobrenoiveli
Novine

klaja
 Juce bio malo na blinkerisanju,rezultat tri stuke i sve tri vracene nazad u vodu.
i44.tinypic.com/5etll0.jpg
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Vukota
 Evo jedne a da nije velicine"penkala",svaka cast savesnim ribolovcimaOdobreno,a ovi sto sve strpaju u cuvarku neka malko razmisleStari i vide sta ce da propuste ako bas svaka bude izvadjena iz vode( i vracena,al`u vrucuGladan)

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,477,217 posete www.srbijalov.com