Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Breton

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Breton
denisedi
 Do sada sam cuvo samo gonici,pa odlucio sam da nabavim stene pticara, mislim se da uzmem bretona ili poenter,planiram da lovim prepelice i jerebice,jel mi moze neko pomoci na koja vozrast je najbolje poceti sa obukom i kako pored, sa sta da pocnem.Pozz.Pas 2
Bog ne racuna onih dana prodjeni u lov.Bravo 2

BojanKG
 Od te dve vrste koje si nabrojao obe su ti dobre,jedino ne znam na kakvom terenu lovis..
srbijalov markafazan

DakiNS

denisedi kaže:
Do sada sam cuvo samo gonici,pa odlucio sam da nabavim stene pticara, mislim se da uzmem bretona ili poenter,planiram da lovim prepelice i jerebice,jel mi moze neko pomoci na koja vozrast je najbolje poceti sa obukom i kako pored, sa sta da pocnem.Pozz.Pas 2
Ukoliko ti je lovište prošarano šumarcima vodotocima pride i malo brdovito moje mišljenje je da ti breton više odgovara, posebno zbog toga što breton ne preza od gustiša, što ne kažem da poenter radi, manji je pas zgodan za transport vrlo intiligentan u lovu ako je prave linije neumoran, po meni poenter je za veće ravnice zato ga zovu i kraljem polja. Što se tiče obuke osnovna kućna dresura počinje već od 3-4 meseca iako ja na fazansko krilo pomalo testiram kučiće sa dva dva i po meseca. Prvo počni raditi dolazak na poziv, ako preferiraš izdavati komande pištaljkom počinješ je upotrebljavati odmah , znači kada mu nosiš da jede odmah zviždi onim tonom ili signalima koje ćeš koristiti kasnije pri dozivanju tako da štene poveže rano zvižduk sa hranom jer mladi psi i inače psi razmišljaju mnogo stomakom, što znači za svaku izvršenu radnju nagrada , bilo komad slaninice, ili čvarak ili salamica, želim ti uspeh u radu, ako te šta interesuje ovde na forumu nas je mnogo i rado ćemo ti pomoći
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

denisedi
 Hvala prijateli pozdrav do DakiNS kada nabavim stene u teku na ovaj mesec pa posle to ce postavati pitanja hvala jos jedanput.Kuca
Bog ne racuna onih dana prodjeni u lov.Bravo 2

Hunter forever
 Evo slike i moje Done. Slika je posle izvodjenja pa je dlaka malo prljava zato sto se kupala. Inace dlaka joj se sija.
marka Engleski poenter marka

Hunter forever
 Kliknite za vecu sliku. Grin

Boban
 Lepa zenka.Bravo 2

BojanKG
 Hunter forever,lepa ti zenkica nema sta Pas
srbijalov markafazan

Hunter forever
 Hvala drugari.Taj dan kad sam je vodio radila je mnogo dobro.

strahinja
 Lepa zenkica ! Bravo 2

Po meni su bretoni neprevazidjeni za lov,mali su malo jedu a rade kao zmajevi nestaju.. Smile

BojanKG
 Strahinja slazem se sa tobom,moj ujak lovi sa bretoncima od kad ja znam za sebe veoma poslusan i radan pas i veoma temperamentan....
srbijalov markafazan

strahinja
 A znam i ja to iz iskustva,jer sam imao do skoro i ja bretone,ali nazalost kuja mi je uginula od starosti...Na terenu je bila ubica Smile

Odgajivacnica Velaro
 Postovanje svim kinolozima i lovcima.

Moje ime je Dusan,i vlasnik sam male odgajivacnice Epanjel Bretona iz Temerina.Nasa odgajivacnica je osnovana davne 82 godine i iskljucivo se bavila uzgojem pasa za potrebe lova.Tako je i danas,pse drzimo i uzgajamo za sopstvene potrebe,a prodajemo stence izuzetnim prilikama maksimalno dva do tri steneta godisnje.Vidim da ste me vec spominjali na forumu.Tice se legla koje je neplanski doslo i ciju stenad prodajem.Svi zaintresovani mogu mi se javiti na 063/628-698 imam tri prelepa trobojna muzjaka stara 2.5 meseci,kujica je prodata u Bugarsku.

i1107.photobucket.com/albums/h387/dukidukiduki/Perlinexportnirodovnik11.jpg

BojanKG
 Odgajivacnica Velaro,daj postavi neke slike da vidimo pse Pas
srbijalov markafazan

Boban
 Nista bez slika ,pa da vidimo o kakvim se stencima radi.

strahinja

Odgajivacnica Velaro kaže:
Postovanje svim kinolozima i lovcima.

Moje ime je Dusan,i vlasnik sam male odgajivacnice Epanjel Bretona iz Temerina.Nasa odgajivacnica je osnovana davne 82 godine i iskljucivo se bavila uzgojem pasa za potrebe lova.Tako je i danas,pse drzimo i uzgajamo za sopstvene potrebe,a prodajemo stence izuzetnim prilikama maksimalno dva do tri steneta godisnje.Vidim da ste me vec spominjali na forumu.Tice se legla koje je neplanski doslo i ciju stenad prodajem.Svi zaintresovani mogu mi se javiti na 063/628-698 imam tri prelepa trobojna muzjaka stara 2.5 meseci,kujica je prodata u Bugarsku.

i1107.photobucket.com/albums/h387/dukidukiduki/Perlinexportnirodovnik11.jpg

Kolega mozes postaviti neke slike,da vidimo o kakvim se psima radi! Pozdrav

Odgajivacnica Velaro

Boban kaže:
Nista bez slika ,pa da vidimo o kakvim se stencima radi.

Da li ste editovali moj post posto fali deo gde sam napisao da ce slike biti za koji dan?

Znaci pozdrav svima slike postavljam za dan,ili dva,ipak je praznik,a ko bas ne moze da ceka evo

http://www.balkan...mp;t=27058

Nadam se da opet nece biti obrisan post

strahinja
 Kolega lepi psi,svaka cast Bravo 2

BojanKG
 Prelepi su Pas
srbijalov markafazan

Odgajivacnica Velaro
 Hvala

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,955,799 posete www.srbijalov.com