Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Crvena Zastava - Puške sačmarice

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Crvena Zastava - Puške sačmarice
canis aureus
 patak78
ta "Zastava" je Beretta S55 i proizvođena je u Italy a sklapana u ZCZ, čak su u Zastavi radili cevi za te bokerice mada koliko sam saznao nisu sve cevi iz Zastave već većina iz Italy kao i sve ostalo(baskula, mehanizmi ...)
Eto prvo je bila KOOPERACIJA sa FN Belgijum a onda sa PB Italy i da je bar jedna opstala ...

patak78
 Hvala Canis!
Pretpostavio sam da je tako.
E da je bar jedna opstala, gde bi nam kraj bio.
Sada ne bi ni razmišljali o turkinjama ili ruskinjama.

vlada lovac
 Mislim da je Zastavi povereno samo sklapanje S-55, pa je zbog toga utiskivano na cevi ZCZ

BojanKG
 Dali neko zna koliko kosta zastavina sacmaricas bok-pol ?
srbijalov markafazan

Zex
 Patak78 je u pravu,puskar koji mi je sredjivao kundak na M75 poseduje pusku Zastava polozaru cal16 sa Beretinom baskulom,kod njega je isao cale tako da je ja licno nisam video,evo sad pitam caleta kaze nije gledao koji je model ali da je veoma lepa.Motao ga cale da je proda al ovaj ni da cuje.

canis aureus
 Ovi naši iz Zastave su se kleli da su oni te cevi radili, pa sam pitao kad ste već radili u 20/70 za taj model zašto ne uradiste još za neki ... al kažu nisu usavršili tehnologijuConfused šta god značilo
Pričali ili ne, verujem da oni što su napravili sve ostalo(Beretta) napraviše i cevi a naši samo sklapanje i "pasovanje"
S55 se još radila i u Argentini i jedina je razlika od "naše" što je sa jednom selektivnom obaračom na "naša" sa dve
Velika je šteta što ne sačuvaše bar jednu kooperacijuBesan(žalije mi je za položareCry)
canis aureus priložio:
a_55.jpg

Podunavac

Zex kaže:
Patak78 je u pravu,puskar koji mi je sredjivao kundak na M75 poseduje pusku Zastava polozaru cal16 sa Beretinom baskulom,kod njega je isao cale tako da je ja licno nisam video,evo sad pitam caleta kaze nije gledao koji je model ali da je veoma lepa.Motao ga cale da je proda al ovaj ni da cuje.

Zex opet ne paziš šta pišeš.Hmmm Zastava u kooperaciji sa Berettom nije radila položare nego bokerice. Jesi li opet udarao po crvenom pivu? Živeo!iveli

Zex
 Ma nisam,kazem ja je nisam licno video,jedino ako majstor voli da zajebava-rekao caletu da je glava beretina.Ali evo sad cu da otvorim jedno crvenoiveli

Zex
 [quote]Zex kaže:
Ma nisam,kazem ja je nisam licno video,jedino ako majstor voli da zajebava-rekao caletu da je glava beretina.Ali evo sad cu da otvorim jedno crvenoiveli[/quote Dobijate slike puske do 20. februara Pozz.Pa cemo da komentarisemoB)

Podunavac

Zex kaže:
[quote]Zex kaže:
Ma nisam,kazem ja je nisam licno video,jedino ako majstor voli da zajebava-rekao caletu da je glava beretina.Ali evo sad cu da otvorim jedno crvenoiveli[/quote Dobijate slike puske do 20. februara Pozz.Pa cemo da komentarisemoB)

Može i slika jednog crvenog sa etiketom u prvom planu, pa ćemo i njega da iskomentarišemo.Bravo
iveli

Zex
 Slika crvenog(djavoljeg) piva stize za 2 dana maximum,JBG digitalac nemam,a USB kablovi od mobile ko zna gde su.

Podunavac
 Upali u kriglu.Griniveli

Zex
 Sta se desava sa imageshackom,nema vise onog polja Host it,ne znam kako da postavim sliku.Podunavac pomagaj ako hoces da vidis crveno pivo.

Podunavac

Zex kaže:
Sta se desava sa imageshackom,nema vise onog polja Host it,ne znam kako da postavim sliku.Podunavac pomagaj ako hoces da vidis crveno pivo.

Pa ja to druže radim drugačije. Kad napišem tekst kliknem dole na pregled. Izbaci ti prozorčić u kojem izabereš sliku. Klikneš na nju pa onda na open. Na kraju klikneš na odgovor. Pazi da slika ima samo jednu reč u naslovu i da nije veća od 292 Kb.

canis aureus
 ZCZ M70
lovac
canis aureus priložio:
a_60.jpg

canis aureus
 ZCZ M75
srbijalov
canis aureus priložio:
aa_13.jpg

Zex
 Slika nema jer nisam bio u mogucnosti da odem do njega zbog obaveza ali sam ga zvao telefonom-i u pravu ste baskula je belgijska a ne beretina kao sto sam ja preneo,kaze zajebavao se malo-kakav lik neverujem.Hmmm
Tri prstaHarmonikaiveli

nemeza
 Zex
i53.tinypic.com/htyyvd.jpg
imaš adresu u slučaju nestašice. iveli

Tema je zastava puske sacmarice a ne pivareVan teme
da ne bi biloAdmin Powerneka budeNazad na temu
Srbijalov
Admin Tim!

Zex
 Nemeza prijatelju sad mogu mirno da spavam.Dimiveli
Tri prstaHarmonikaiveli

Podunavac
 Sad me ovo već muči. I ja sam neki pivopija a nikada nisam probao ovo pivo. Čag ga nisam ni video uživo.
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
ZASTAVA M85 KARABINI 49 03.03.2025. 03:55
Zastava M70 KARABINI 943 01.03.2025. 00:59
Zastava sa Battue nišanom KARABINI 75 24.06.2022. 13:29
Puške sačmarice, češke proizvodnje LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 287 07.03.2022. 01:57
IŽ -18 puške sačmarice LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 434 01.01.2020. 14:47
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,477,200 posete www.srbijalov.com