Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LAMBRO MUNICIJA

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LAMBRO MUNICIJA
ssekir75
 не'ш да се покајеш. тај битурбо је супер метак. мени једино не лежи мецо, али колега с њим руши све пред собом, тако да му "проследим" кад му загусти...
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

Scorpion Hunter
 Taj Lambro Biturbo je po meni najbolji metak koji se prodaje na nasem trzistu u tom cenovnom rangu...
Lambro Feltro rado pucam (volim municiju bez korpice) vise mi lezi nego Mirage Royal Game njega sam isto dosta pucao zato sto je BK... Lambro je odlicna municija

Scorpion Hunter
 Lambro Biturbo je kod mene pao na ispitu. Gomila nesagorelog baruta u cevi, a toliko su hvalili taj Tecna barut Sad mogu reci da sam razocaran!

obradovic
 Dugari, ja Lambro municiju pucam od kada se pojavila kod nas. Municija od pre par godina nema veze sa ovom u poslednje dve godine. Disperzante 2,9 mm je bio savrsenstvo za prvi metak, dok je biturbo bio brutalan, na manjim daljinama u lovu na patke imao sam situacije gde im batake otkacinjao kao nozem, a zeca na 50 metra dramljije probijalje i sa druge strane ostajale u kozi. Ove godine pucao fazana disperzante samo leti perje, fazan pada i na noge bezi ni kerovi nemogu da ga nadju. Kao da je neko opet umesao prste.

Nik88
 Da je neko od starijih kolega koristo staru Lambro municiju,punjenu Nobelovim barutom?
I dan danas proizvode taj patron pod imenom super Lambro.
srbijalov

ssekir75
 види претходну поруку. комплетан ламбро програм био је одличан, али одједном фазани почеше да носе панцире, лисице постадоше дивље свиње па их сачма само рањава, кугле подбацују... не знам шта се збива, имам још пар кутија старог торда и то је то, али видео сам да су колеге које су пуцале ламбро прошле године лоше прошле. већина је брзо прешла на крушик или белом, један на мираж, и све се вратило на старо. опет је дивљач падала. могуће да је неко фалширао муницију.Confused
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

Scorpion Hunter
 Napucao sam se Lambro municije (u kalibru 12) od diperzantea, trapa, biturba, magnuma itd itd sve do kugli! Mogu slobodno da kazem da je Lambro jedna losa municija.
Jedan prost primer: Hrvatski M90 tornado 36g je za Lambrov Biturbo 36g jednom recju PATRONCINA! Jeftiniji je za oko 30 dinara od biturba! Toliko o tome!

Lambrov Biurbo je skuplji nego Rotweil Special Confused

Jedino sto izdvajam od lambro pograma je Lambro Feltro 34g, pretprosle sezone koristio sam ga kao prvi metak za fazana, sacma 3,5mm i odlicno se pokazao. To je bilo pretprosle godine sad kakav je ne bih smeo da garantujem posto je kod lambra neujednacen kvalitet!

Sto se tice kalibra 16 vidim svi hvale lambro, mozda oskudacija municije igra svoju ulogu!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Stara lovačka municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 213 12.06.2024. 20:37
Belom Municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 869 04.12.2023. 18:14
Rotweil Municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 100 04.08.2023. 22:38
Municija kalibra 30-06 MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 115 15.11.2022. 22:30
Cheddite Municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 18 09.10.2022. 23:40
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 21
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,953,741 posete www.srbijalov.com