Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Vabilice

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Vabilice
Last Call
 Ovo su vabilice koje ja pravim za patke, akrilni ulozak je uvoz iz SAD , vabilice su nastelovane a postoji vabilica za srednje i blize distance i za dalje.
i51.tinypic.com/r8huag.jpg

Last Call
 Evo jos koji model
i56.tinypic.com/ftpjq1.jpg
i56.tinypic.com/2vv43t0.jpg

Last Call
 i51.tinypic.com/104gbc2.jpg

Last Call
 Vabilice su na prodaju cena je 1500 din +postarina uz njih ide platnena kesica i kanap za nosenje oko vrata
Vabilice ser mogu naruciti na 063/8452498 ili

Last Call
 Takonje pravim i vabilice za predatora (zatvorene)
i52.tinypic.com/2zdowvm.jpg
Njihova cena je 600 din

canis aureus
 Hmmm
ove za predatora, imitacija čega(zec, miš ...) je u pitanju?!
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Cadara
 Da i mene interesuje šta imitira.
Ja imam metalnu koja oponaša kmečanje Zeca (kunića) iz Australije je poslao jedan od najpoznatijih lovaca na lisice Ry.

canis aureus
 i valja li ičemu ta austalijska?!
Kako si zadovoljan?
Dim

Cadara
 Jako, jako dobra.
Slikaću je jedan dan pa da vidite.
Neki dan kada smo išli na čeku na divlje svinje sa 300m lisica je došla posle samo dva ''kmeka'' na 20m. Za njom se pojavila odmah i druga.
Kada je parenje tada slabije reaguju.
Inače preslušao sam snimak vabilica za predatore od Last Call-a i imitira kmečanje zeca. Nije loše, mislim da je dobra, samo treba probati u lovištu. Za te pare vredi.
Uzmi ovu ako možeš i oduševićeš se i setićeš se svaki put ovog mog upisa.

canis aureus
 imam je i ja ;) nego samo htedoh da čujem tvoje iskustvo i eventualno zadovoljstvoB)
takođe sam zadovoljan "austalskom" jer imao sam dosta dobrih "dozivanja" i odstrela lijeB)
Dim

Last Call

Cadara kaže:
Ja imam metalnu koja oponaša kmečanje Zeca (kunića) iz Australije je poslao jedan od najpoznatijih lovaca na lisice Ry.

Imitira zeca ,napravicu jedan snimak pa cu ga zakaciti da cujete

Podunavac
 Kako ste došli do tih Australijskih vabilica? Preko interneta (e-bay) ili nekim privatnim kanalima? I koja je bila cena, ako nije tajna?
Tri prsta 2Kolce

zeljkox
 Taj pomenuti lovac ih je proslih godina slao za Srbiju. Ko je dograbio, dograbio je. Harmonika

Sniper Hunter
 Ma da je samo prosle godine ,slao je i ranije,i meni je poslao 2kom ali nikako da dodjem do vremena da ih isprobam ,mislim onako pravo ,u maju probam onako kod kuce cisto da vidim kad ono na kmecanje zeca dotrcase 3 kera iz komsiluka ....koji stalno vrsljaju po sokaku ....i okolo...sta mislite zasto?

Hunter forever
 I ja imam tu australijsku vabilicu i vezbam stalno da je koristim.Pre nego sto sam dosao na ovaj forum bio sam stalno na loristu i zaboravio sifru za profil i sad nmg da udjem. Evo od mene jedan pozdrav ako cita za odlicnog lovca koji nam je poslao te vabilice,dobar covek Ry.

Podunavac

Sniper Hunter kaže:
Ma da je samo prosle godine ,slao je i ranije,i meni je poslao 2kom ali nikako da dodjem do vremena da ih isprobam ,mislim onako pravo ,u maju probam onako kod kuce cisto da vidim kad ono na kmecanje zeca dotrcase 3 kera iz komsiluka ....koji stalno vrsljaju po sokaku ....i okolo...sta mislite zasto?

Sniper sve što dođe na vabilicu za predatore mora da se odstreli. A ti sad vidi šta ćeš i kako ćeš. Oni se već ostrvili na divljač, pa jedva dočekali da čuju zeca da ga uhvate i pojedu.
Tri prsta 2Kolce

Sniper Hunter
 Znam to Podunavac ali nisam smeo da pucam u sokaku jer bih samo izgubio oruzije,a covek ima 12 takvih dzukela(ni jedan rasan pas) i svi vrsljaju slobodno, napali na moje kokoske ,majka ih umlatila skoro na mrtvo Palica njih 3 komada i zapretila mu tuzbom ,zatvorio ih na 7 dana i opet po starom Confused

Predator

Cadara kaže:

Svi hvale te Rajkove vabilice, znači u taj proizvod ne treba sumnjati. Zanima me koliko takvo zadovoljstvo košta i da li se još mogu naručiti.

Sasvim prirodno

Podunavac

Sniper Hunter kaže:
Znam to Podunavac ali nisam smeo da pucam u sokaku jer bih samo izgubio oruzije,a covek ima 12 takvih dzukela(ni jedan rasan pas) i svi vrsljaju slobodno, napali na moje kokoske ,majka ih umlatila skoro na mrtvo Palica njih 3 komada i zapretila mu tuzbom ,zatvorio ih na 7 dana i opet po starom Confused

[xhide]Sačekuša. Imaš PA i samo deri. Ne može se ovo više podneti.[/xhide]
Tri prsta 2Kolce

Hunter forever

Predator kaže:

Cadara kaže:

Svi hvale te Rajkove vabilice, znači u taj proizvod ne treba sumnjati. Zanima me koliko takvo zadovoljstvo košta i da li se još mogu naručiti.

Na loristu je pre bio izbacen neki link sa koga se mogla naruciti ista ta vabilica,ali sad nznm,potrazi na loristu tamo ces mozda pronaci link. Pozdrav

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 22
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,155,703 posete www.srbijalov.com