Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: ZEISS optike

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
ZEISS optike
Nikola Vojinovic
 Cestitke kolega u zdravlje da te sluzi!

Dobio sam od druga Zeiss Duralyt 1,2 - 5x36, fenomenalna optika! Vidljivost perfektna u svim uslovima...Upucao sam sa njom kip u kal 3006, prvenstveno zahvaljujuci ovoj optici i kvalitetnoj municiji, imao sam grupe od 2cm...

Takodje sam lovio sa Zeiss Victory 2 -10x50, sa svetlecom koncanicom (tackom), fenomenalna stvar!!!
Priroda, kerovi i lov!

djosa69
 Čestitke kolega na odabir! Interesuje me koja je cena za optiku schmidt&bender 1.5-8x24.Pozdrav.Kolce

slavko75

djosa69 kaže:
Čestitke kolega na odabir! Interesuje me koja je cena za optiku schmidt&bender 1.5-8x24.Pozdrav.Kolce

hvala kolege mirko ,nikola ,djosa69

kolega djosa69 neznam kolika je cena u srbiji ali na sajmu lova i ribolova u Bernu sam je drzao u ruci fantasticna ali mnogo kosta 2800 franaka
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

djosa69
 Stvarno dobra cena kako je skočio svajcarac.hvala kolega Slavko75 ali s&b je vrh.Kolce

stojkuki
 Ne bih da izigravam nesto ... ali bih voleo bih kada bi mi neko rekao koja je to S&B optika 1.5-8x24?? Koliko ja znam takva ne postoji.
Postoji 1-8x24. Varijabilac sa 1.5 pocetnom je 1.5-6x42 a sa 24kom je 1.5-4x24.

Ili mozda gresim ....

Sniper Hunter

stojkuki kaže:
Ne bih da izigravam nesto ... ali bih voleo bih kada bi mi neko rekao koja je to S&B optika 1.5-8x24?? Koliko ja znam takva ne postoji.
Postoji 1-8x24. Varijabilac sa 1.5 pocetnom je 1.5-6x42 a sa 24kom je 1.5-4x24.

Ili mozda gresim ....

Ne grešiš kolega moja i slavkova greška optika je bila 1-8x 24 izvinjavam se u moje i Slavkovo ime iveli 3

Dalibor89
 poooz lovci, mene zanima ova optika,http://www.optics-trade.eu/shop/si/zeiss-diarange-m-2-5-10x50-t.html pa da pitam dali je neko ima koliko ona kosta kod nas ? i kako je zadovoljan sa njom. meni neda mira, pa neznam dali nju da uzmem ili ovu sto je Slavko75 uzeo Duralyt 3-12x50

stojkuki
 Nisam ekspert za Zeissa tj. ne koristim ga, ali ono sto ja znam o toj optici je da to ne treba da poredis to su dve razlicite klase optickih nisana.
Diarange im je top klasa proizvoda koja ima i integrisan daljinomer, a kosta ... hajde ovako .... dosta.
Duralyt je serija objektiva kod kojih su zbog cena napravljeni neki kompromisi. Hade da budemo iskreni. U 95% slucajeva je Duralyt sasvim ok i vredi svaku paru koja se plati za nejga, ali to nije ono ... pravi Zeiss ... beskompromisan, vrhunski.
Sve zavisi od vrste lova koji ces primenjivati. Ako ces loviti danju i uslovima relativno dobre vidljivosti, ako ne zahtevas puno detalja priliko nisanjenja, ako neces loviti u otezanim uslovima ... Duralyt je sasvim OK. Pogotovo ako uzmes u obzir da kosta 2 pa i vise puta manje od Diarange serije. Ako ti je daljinomer bitan kupi ga odvojeno, proci ces jeftinije, opet pod uslovom da nisu bitne bas extremne opticke karakteristike.

Kao i u svemu kupuje se ono sto ti treba a ne sto bi voleo.

slavko75
 ja mislim da je legao samo tako ,zajebalo vek

namontiran i upucan

i1078.photobucket.com/albums/w486/soko1975/P5100761.jpgi1078.photobucket.com/albums/w486/soko1975/P5100764.jpg

Vasojevic
 Nek je sa srecom,i da te dobro sluzi. Jesi li namjerno okrenuo prvu stopu montaze i udaljio optiku od oka...
Ne pucaj shinko dok im ne vidis beonjaceStari

slavko75

Vasojevic kaže:
Nek je sa srecom,i da te dobro sluzi. Jesi li namjerno okrenuo prvu stopu montaze i udaljio optiku od oka...

hvala kolega ,da namjerno sam je okrenuo ka je malo izdaljim

Vasojevic
 Jedan mi prijatelj odlucio da kupi bas ovu,skupio novac,u cent,zove u Biograd,mislim capriolo,kazu.....poskupljala skoro 100 jevreja. Koliko si je platio,ako ti ne smeta...pardoniramGlavu o zid
Ne pucaj shinko dok im ne vidis beonjaceStari

slavko75
 ja sam je platijo 1500 franaka u svajcarskoj sto je u evrima oko 1250

slavko75
 a ovo je moje prvo pucanje u metu iz nje ,100 m.

i1078.photobucket.com/albums/w486/soko1975/P5100771.jpg

Jank
 Dooobro je Slavko ućero si ga u Bobu....čestitam....Aplauz
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

klaja
 Pre par dana sam bio na strelistu upucavao karabin kad je dosao jedan gospodin sa Blaserom u kalibru 8x68 i optikom zeiss viktory 3-12x56. Vrhunsko sve a i pogodci odlicni. Pogledam u casopisu Kalibar cenu te optike prava sitnica 231,930 dinara.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

slavko75

Jank kaže:
Dooobro je Slavko ućero si ga u Bobu....čestitam....Aplauz

malo sam se potrudio Smeko

Jank
 Slavko ima svoju streljanu za upucavanje lovačkih karabina, ali nam to nije još pokazao....a već je napunio brdo olova....pa uskoro otvara rudnik olova, Sniper će biti počasni gost...Kiss
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

slavko75

klaja kaže:
Pre par dana sam bio na strelistu upucavao karabin kad je dosao jedan gospodin sa Blaserom u kalibru 8x68 i optikom zeiss viktory 3-12x56. Vrhunsko sve a i pogodci odlicni. Pogledam u casopisu Kalibar cenu te optike prava sitnica 231,930 dinara.

ovde gde sam ja ovu kupio ta optika odnosno viktory 3-12x56 kosta oko 2200-2300 eura

slavko75

Jank kaže:
Slavko ima svoju streljanu za upucavanje lovačkih karabina, ali nam to nije još pokazao....a već je napunio brdo olova....pa uskoro otvara rudnik olova, Sniper će biti počasni gost...Kiss

hteo sam da je slikam ali sam zaboravio ,ova zadnja tri cetiri dana bilo je zestoko ,kolege se spremaju za lov pa svi hoce da probaji i provere optiku,a sto se snipera tice kopanje olova gratis Smeko

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
TRUGLO optike, red dot, nišani,mušice .... OPTIKE I MONTAŽE 50 22.11.2017. 12:37
Optike Schimdt & Bender OPTIKE I MONTAŽE 107 18.11.2017. 13:55
Rusan nosači i montaže optike OPTIKE I MONTAŽE 26 16.11.2017. 18:17
Ruske optike VOMZ (ВОМЗ) OPTIKE I MONTAŽE 16 10.12.2016. 12:25
Sa ili bez optike u lovu na srndaca LOV NA KRUPNU DIVLJAČ 78 12.03.2016. 13:34
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,955,127 posete www.srbijalov.com