Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LU "SREM" Šid

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LU "SREM" Šid
ficha007
 Nešo...grešiš, ovaj grešiš silno sinak...čito jesi al nisi izgleda pažljivo. Pominjao sam ja zastupljenost sekcija u udruženju po dva principa. Jednom sadašnjem gde bi se broj delegata i ostalih predstavnika određivao prema broju članova-lovaca u sekcijama i drugi princip je princip ravnopravnosti, gde bi svaka sekcija davala u Skupštinu po dva člana, a onda bi Skupština birala jedan mali, operativan UO sa 7 članova (zajedno sa predsednikom).
Dakle nisi čitao.
U sadašnjem sistemu uo sa 17 članova je glupost neviđena. Glomazan i trom. Dakle neupotrebljiv.
Potreban je manji broj članova, ali isto tako članove bira Skupština u kojoj će sekcije biti ravnopravno zastupljene, sa po dva delegata svaka, što je po meni fer, ili druga varijanta da se broj ljudi u Skupštini određuje kao i do sada. U tom slučaju mi Šiđani vodimo glavnu reč jer imamo i najviše članova, a mnogi predsednici sekcija se već bune odavno i kivni su na nas Šiđane.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

Sremac75
 Umešaću se i ja malo među moje Sremce.

I ja mislim da u UO LU treba da budu predstavnici svih sekcija/društava.
Sad, pošto je vas 17, to svakako jeste ogroman broj, ali u svakoj drugoj situaciji će neka sekcija biti uskraćena za svog predstavnika u UO.
Ovo za skupštinu nije loša ideja, ali skupština se ne može održavati za svaku sitnicu...UO je operativni organ i na njemu se donosi najveći broj odluka.

Jeste li razmišljali o smanjenju broja sekcija....recimo spajanjem postojećih...
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

ficha007
 Mnogim predsednicima sekcija ne odgovara izbor Dače za našeg predstavnika u UO zato jer momak ima znanje, rečit je, ima mooda da svakom od nabeđenih faca iz uo u lice kaže šta misli, a što je najbitije argumentovano.
Šiđani polako ali sigurno reformišu svoju sekciju i udruženje i polako ali sigurno vraćamo prostor koji smo izgubili sa BB-om.

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

moharac
 Skupština je IZNAD uo lu i tamo se donose odluke koje uo lu srem mora da sprovodi,ako uo lu srem radi sporo i protiv interesa lovaca skupština je ta koja ih menja pa bilo to svake godine dok se nenađu oni koji hoće da rade.
Ali isto tako i na skupštini diskutuju uglavnom oni članovi iz uo lu srem,tako da se nevidi zainteresovanost delegata ostalih društava za neku diskusiju.
Nije loš taj predlog po dva delegata iz svekog društva,samo mislim da će se pobuniti one sekcije koje imaju veliko članstvo i traži će veću zastupljenost.
A opet ima i pojedinaca koji imaju oko 15 članova a hoće da vode glavnu reč i da određuju sudbinu neke sekcije koja ima 120 članova.
Teška će se polemika voditi oko ovih stvari.

ficha007
 Aaaa ne može to Sremac kod nas jer svaki predsednik želi žarko tu funkciju, ona mu omogućava da se hvali po selu kako je član tamo nekog uo, pa mu omogućava da vikendima beži od žene...
Rešenje je moguće na pola puta a zove se cenzus to jest da npr. da bi jedna sekcija imala pravo na delegata i čl. Uo mora da ima minimum 30 lovaca što bi dovelo do sjedinjavanja malih sekcija sa po 10-15 članova u veće.

nesa ye
 U pravu si Sremac75 o tome i ja pricam. Aaa vidi boga ti ficho,pa zato i nisam da se smanji uo sto bi vi Sidjani da vodhte glaunu rec i u pravu su ljudi sto se bune. A sto bi se odredjivalo pn broju clanova??? Gde to pise? Ajde da odredjujemo po povrsini lovista,ili po fondu divljaci. Kako vam se svidja ovaj predlog? Nemate u lovistu dve vrane sve ste izlovili,ne mislim ti nego tvoji predhodnici,i sad bi vi da zapovedate ostalima i da gazdujete,a da se ne ponasate po statutu LU Srem nego po nekom vasem statutu,samo da budete clanovi LU,drugacije receno vi bi da se j a da vam ne udje. Pa sta vi mislite da su ostali budale? E pa nece to moci tako! Sto se tice Dace i ja mislim da je on pametan izvor i nije se stekao utisak da on bilo kome smeta,reformisite se vi i treba da se reformisete,ali ne preko ostalih...

nesa ye
 I nisi mi nista odgovorio na koji nacin je vec odredjen novi sekretar,naslednik gospodina Dimitrijevica? Opet preko veze a? To nikom ne smeta? Jel bio neki konkurs? Nije! Reci pravnice jel se to tako radi? Ima li mozda po drugim sekcijama kvalitetnijih ljudi za to mesto,ili samo nek je Sidjan pa kakav je takav je? Izglasace tno skupstina i to ce tako proci...

ficha007
 E pa ovako, da krenemo redom.

Pošto si Nebojša sa svoja zadnja dva upisa priču sveo na kafanu i kafanski sto, samo ovaj put ću ti odgovoriti tako, a ti ako imaš nešto možes sa mnom na PP, ili ako možeš i hoćeš da diskutuješ, uvek si dobrodošao u Opštinu, glavni ulaz, pa hodnik desno, i zadnja vrata sa leve strane.

Prvo: ja nisam pravnik nego sam diplomirani pravnik, trenutno na funkciji Opštinskog javnog pravobranioca opštine Šid

Drugo: ja nisam tvoj neki vojnik da možeš tako da pričaš sa mnom i mi nismo u vojsci NEBOJŠA SUBIĆU

http://www.facebo...sa.subic.1

Treće: pošto sada znam ko si, čini mi se da si ovde govorio neistinu, da ne kažem neku drugu reč kada si tvrdio da nisi član UO LU Srem, kada ja znam da si predsednik LD "Orao" iz Bačinaca

Četvrto: pošto sada znam da si funkcioner u LU Srem, odmah pitanje: kako si glasao za kažnjavanje lovaca sa 5.000 dinara, kako si glasao za predlog predsednika da članovi UO LU Srem, delegati u Skupštini...itd dobijaju naknade, da li si se protivio pokretanju disciplinskog postupka protiv Race.
Dakle pitam te kako si kao predsednik sekcije Bačinci glasao: ZA ILI PROTIV

Jer ako si glasao za, a ovde mi glumiš opozicionara onda ja i ti nemamo šta više da pričamo. Ako si glasao protiv i bunio se protiv nerazumnih poteza predsednika i uprave, tražio da se tvoje mišljenje i neslaganje izdvoji na zapisnik onda OK, SKIDAM KAPU.
Ali upamti da je sve lako proverljivo, pa ću zamoliti Daču da mi, radi znanja i ravnanja, dostavi zapisnike sa proteklih par UO LU Srem, pa da vidimo kako si ti to radio svoj predsednički posao.

Peto: lepo sam ti rekao da je lako iza "nicka" optuživati druge, a sada pošto znam ko si, hajde lepo sva ta pitanja i zamerke koje si imao na rad predsednika LU Srem i upravnice POSTAVI NJIMA LIČNO NA PRVOM SASTANKU UO.

Šesto: svima su vam puna usta Šiđana, a ja vas pitam: gde ste bili kada je BB harao po udruženju. Dobar deo vas ( čast izuzecima, mislim nekim ljudima iz Erdevika, pa i ostalima ) nije se bunio. Što ga niste skidali?
Tek kada je BB pao u Šidu u sekciji, tek onda ste se okuražili i vi ostali pa ste ga na jedvite jade skinuli. Dakle prvo su Šiđani morali da potegnu za sve ostale.

Sedmo: lepo sam ti rekao da ne čitaš ovu temu od početka, a sada si me ponovo uverio u to. Tebi kao predsedniku sekcije se verovatno ne gubi ta funkcija pa ti zato smeta mali UO. Da bi disuktovao o nečemu kao što je LU Srem moraš prvo da poznaješ Statut koji je važeći i koji u članu 32. kaže da LD koja imaju 20 članova biraju po jednog predstavnika, 21-40 dva, 41-60 tri, 61-80 četiri, 81-100 pet, 101-120 šest, 121-140 sedam.
Ko je dakle kriv što Šiđani imaju najviše članova. Da nisu opet Šiđani? Puna su ti usta Šiđana, pa pričaš kao predsednik iz Privine Glave. Imate najviše predstavnika.
Šta si ti lično uradio na skupštini u Vašici? Ja sam bio tamo i nisam video da si diskutovao ili nešto prigovarao, Kao ni velika većina ostalih. Ko je govorio i prigovarao: Dača kao delegat iz Šida.
Čovek je rekao istinu za postupke koji se vode, a posle je doživeo da kada je sve bilo gotovo prilaze mu ti isti delegati i palamude u stilu: šta vi Šiđani opet nešto polemišete. Gde se bili svi vi ostali ( opet čast izuzecima koji su diskutovali).
Diskutovao je i naš član koji nije delegat: Aca orđević, veoma pametno i smisleno. Opet Šiđan. Zašto vam Šiđani toliko smetaju? Zbog funkcija

Pa taj Aca orđević kao član NO je odradio ogroman posao: on je otkrio finansijske malverzacije BB-a i sačinio izveštaj zajedno sa ostalim članovima. Da li vam i to smeta. Opet Šiđan.

Smešna mi je tvoja retorika koja je ista kao i retorika Miće Babića.

Važeći statut je takav, svidelo se to vama ili ne. Broj delegata određuje se prema broju članova sekcije i to je tako.

Da li je to dobro? Verovatno nije ali da si se potrudio i pročitao moje postove u ovoj temi, i da si ih razumeo, shvatio bi da sam ja to odavno rekao, i da sam više za sistem da svaka sekcija daje po dva delegata nezavisno od broja članova.

Znaš li zašto Nebojša Subiću?

Pa zato što je članova sve manje i manje, generalno opada članstvo u LU Srem, pa će se realno dogoditi da neke sekcije i nemaju tih potrebnih 20 članova da bi dale predstavnika u Skupštinu. Treba samo malo čitati ono što pišem i shvatiti ono što je napisano a ne samo: Šiđani pa Šiđani.

Želite neke funksije: evo vam slobodno ih uzmite, niko vam ne brani.

Osmo: Kakve smo mi to vajde imali od šidskih delegata u Skupštini il bilo gde? Ko je to od Šiđana branio Šiđane majke ti: Predsednik, upravnica, sekretar...Pričaš kao Mića Babić. Kaže on vi imate silne neke predstavnike i mi ostali zbog toga smo protiv vas.

E moji vi. Pa Šiđani su imali od pojedinaca više štete nego koristi. Aca orđević i par njih još koji su odradili strahovit posao. ALI NE ZA ŠIANE NEBOJŠA NEGO ZA CELO LU SREM.

Pominješ mi sadašnjeg i budućeg sekretara. POŠTO SI TI ČLAN UO LU SREM, PREDLAŽEM TI DA PITAŠ PREDSEDNIKA I UPRAVNICU ZA KOJE KAŽEŠ DA SU LEP PAR KAKO I ZAŠTO NEMA KONKURSA I DA LI JE TO PO ZAKONU, STATUTU ILI BILO ČEMU DRUGOM.

Deveto: ne kopiraj Miću Babića, jer iz onog "lep par" može svašta da se zaključi. Mića Babić je pokazao da nema "šlifa" jer je na jedan ružan, neprimeren način izvređao upravnicu. Kako god okreneš ona je upravnica, a pošto si član UO ti uvek možeš da pokreneš pitanje njene smene na nekom sastanku UO, ili bar da otvoriš diskusiju po tom pitanju, pa da se čuju različita mišljenja.
Prozivati ih ovako na internetu pod nekim "nickom" je smešno i ne priliči uniformi koju nosiš jer smatram da je biti profesionalni vojnik danas, bez obzira na sve teškoće vojske, velika čast. Čak sam i sam nekada konkurisao na Vojnu akademiju ali nisam prošao zbog vida. I danas mi je žao zbog toga.

Deseto: kao predsednik sekcije morao bi da se potrudiš da nabaviš Statut LU Srem i važeći Pravilnik o disciplinskoj odgovornosti ( ima ih Mića Babić sigurno ) da ih malo prostudiraš, pa da onda na pravom mestu ( čitaj: NA UO LU SREM ČIJI SI ČLAN NEBOJŠA ) postaviš adekvatna pitanja pri čemu treba da štitiš interese svih lovaca a ne samo sekcije čiji si član.

Molite Boga da Šiđani budu jaki jer će onda i celo LU da bude jako. A ne Šiđani vam za sve krivi.
Koliko si malo čitao vidi se i po tome što nisi shvatio da sam ja za princip da se za delegate, članove u UO, NO... biraju najbolji ljudi nezavisno od sekcije kojoj pripadaju. Neka što se mene tiče svi članovi UO budu iz Bačinaca ako su tamo najkvalitetniji ljudi koji će voditi ispravno LU Srem.

To je poenta mojih upisa. Najbolje na odgovorna mesta, nezavisno od sekcije kojoj pripadaju, jer nije vreme za podele do kojih će neumitno doći ako se sledi ova tvoja retorika, kao i pojedinih predsednika koji od drveta ne vide šumu i kojima su samo Šiđani za sve krivi, a njihove krivice nema nigde.

ficha007
 ...kad smo već kod svega, bio si na Skupštini u Vašici i digao si ruku za finansijski izveštaj od - 140.000 i ti i većina delegata, a niste morali, jer da ga niste usvojili uprava bi bila u problemu i to velikom.

Vi ste to svi aminovali i šta sad hoćeš. Sada opet Šiđani ne valjaju.

Predloži ti prijatelju moj na sledećem sastanku UO LU Srem da se zakaže vanredna sednica Skupštinie i da se smeni kompletna uprava i svi šidski delegati, veruj mi nema nikakvog problema.

Samo dođi i predloži tako nešto jer si ti izabran.

Ne shvatate vi pojedini predsednici u kakvoj se situaciji nalazi LU Srem i vidim da ne vidite dalje od vašeg sela i sekcije. A to je loše prijatelju, jako loše.

Vi ste odabrani ne da branite interese vaših sekcija već da kao izvršni organ Skupštine sprovodite njene odluke i RADITE ZA DOBROBIT SVIH LOVACA U ŠIDSKOJ OPŠTINI!!!!!

Što se tiče izlovljene divljači, velika je glupost da sekcije koje na primer nemaju DS na svome terenu odlučuju o načinu njenog lovljenja, kada, gde i koliko komada... a da one sekcije koje je imaju ( 5 ili 6) redovno budu preglasane u odlučivanju upravo od tih malih sekcija koje je nemaju.

Neki predsednici, a po izdatim dozvolama se lako utvrdi koji, stalno u sezoni DS uzimaju dozvole, izlaze, a nikada ništa ne prijavljuju. Da li je i to u redu pitam ja tebe, i u čijem interesu oni to rade?

Od tebe se u buduće nadam konstruktivnijem dijalogu a ne kafanskim pričama.

ficha007
 Maločas 21. gost na ovoj temi, sada 14. Ala se čitaaa!!!!

bogoljub
 Naravno da se čita.Ima svako udruženje svakojakih problema ali nepišu svi javno šta se u njihovim udruženjima dešava.I moje se udruženje raspalo. Neki nisu mogli više da dominiraju pa se izdvojili sretan im put.Nije ni u svakom LD sve potaman pa se nekako izdržava.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

moharac
 auu ficho danas je pola udruženja na ovom forumu

moharac
 Jel se može znati ko je taj kandidat za sekretara lu srem,jel neko od starijih lovaca ili stižu nove snage .

moharac
 Nije mi jasno zašto polemišete ficho,niti ćeš ti promeniti nečiju svest niti će pojedinci imati hrabrosti da glasaju u interesu lovaca i udruženja.
Njima će stalno neko drugi biti kriv za neke stavari nikad neće priznati svoju krivicu,neće im nikad valjati ni aktuelni predsednik ni upravnik lovišta a i sekretar a na nraju neće ni oni sami kako oni hoće .

Možda ovo ficho i da neke rezultate danas svi zovu pa se raspituju jesi li pročitao šta kažu na forumu,mogu ti samo reći da se dosta lovaca slaže sa tvojom diskusijom,pre svega što pojedinci koje svi mi poznajemo drugačije se ponašaju na sastancima.

Nisam za nikakav lični obračun jer svako ima pravo na svoje mišljenje i to mora da se poštuje,ali kad su u pitanju pogrešne odluke koje su lu srem nanele štetu i narušile ugled e to je već druga priča.
Mišljenja sam da pojedincima neodgovara sadašnje rukovodstvo jer su naučili drugčije da rade odnosno da se šetkaju po lovištu kad im se ćefne.

moharac
 evo predloga za članove uo lu srem,tražite na sastanku uo da se posle svakog sastanka zapisnik sa diskusijom ,predlozima i odlukama stavi na zvaničan sajt lu srem šid .
Tako da mi lovci imamo uvid kako naši predsednici učestvuju u radu i kako se bore za bolji rad udruženja.
Takav vid informisanja će podržati svaki lovac,a pojedinci se više neće kriti iza zvojih odluka i glasanja.

Podunavac
 Nemam ništa sa LU Srem Šid, ali kad već toliko članova čita ovu temu imam za njih jedan predlog. Nek izaberu kolegu Ficha 007 (Milan) za predsednika. Čovek je pošten, zalaže se za lovstvo i pravnik po struci. Sigurno bi bio dobar na ovoj fukciji i svi pošteni lovci bi imali koristi od ovakvog izbora. Pozdrav svim poštenim lovcima iz LU Srem Šid.Bye
Tri prsta 2Kolce

ficha007

moharac kaže:
evo predloga za članove uo lu srem,tražite na sastanku uo da se posle svakog sastanka zapisnik sa diskusijom ,predlozima i odlukama stavi na zvaničan sajt lu srem šid .
Tako da mi lovci imamo uvid kako naši predsednici učestvuju u radu i kako se bore za bolji rad udruženja.
Takav vid informisanja će podržati svaki lovac,a pojedinci se više neće kriti iza zvojih odluka i glasanja.

Moharač, jako dobar predlog i zaista ga podržavam iskreno. To bi rešilo mnoge nedoumice oko glasanja pojedinih predsednika sekcija.

Ukoliko bi uprava imala sluha, realizacija bi bila mačiji kašalj, pa bi konačno mogli da vidimo kako je koji od predsednika diskutovao, ako je diskutovao, ko je dao kakav predlog, da li se neko bio protiv ili su svi glasali jednoglasno...

Podunavac, prijatelju hvala ne lepim rečima, ali sam ja još početnik u svetu lovstva, iskreno kažem. Što se tiče prava, bez lažne skromnosti, mislim da imam solidno znanje i tu sam da pomognem svakome kome je moja pomoć potrebna.

Mogu čak i ovima u LSS i LSV da pomognemVaistinu, samo ako im treba pomoćGrin

Dobra stvar, što se tiče lovstva i šumarstva je moj matori koji je, i ako u penziji, dobrano "u materiji" i uvek spreman za konstruktivnu diskusiju.

Još jednom hvala puno, i nadam se nekom skorom viđenju i druženju.

Indjijanac
 pa mislim ficho bilo bi vreme za skoro vidjenje i druženjeSrbijalov
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

ficha007
 Indjijanac, ta naša druženja ima da prerastu u sastanak Bildberger grupe ili Trilateralne komisije ROFL

Podunavac

ficha007 kaže:
Podunavac, prijatelju hvala ne lepim rečima, ali sam ja još početnik u svetu lovstva, iskreno kažem. Što se tiče prava, bez lažne skromnosti, mislim da imam solidno znanje i tu sam da pomognem svakome kome je moja pomoć potrebna.

Mogu čak i ovima u LSS i LSV da pomognemVaistinu, samo ako im treba pomoćGrin

Dobra stvar, što se tiče lovstva i šumarstva je moj matori koji je, i ako u penziji, dobrano "u materiji" i uvek spreman za konstruktivnu diskusiju.

Još jednom hvala puno, i nadam se nekom skorom viđenju i druženju.

Nema na čemu da se zahvaljuješ. Bitno je da je čovek pošten, posvećen svom poslu i inteligentan da bi dobro radio posao. A ti imaš potrebne predispozicije. Pa ni ministar unutrašnjih poslova nema iskustva u policijskom poslu, ali ima oko sebe savetnike i pomoćnike koji mu pomažu da svoj posao radi kako treba. Šta vredi ovim lopovima što imaju i znanje (valda) i iskustvo, kad su unazadili lovstvo radi ličnih interesa. I niko se nije naučen rodio, čovek se uči dok je živ. Ne sumnjam uopšte da bi ti dobro radio ovaj posao i pored manjka iskustva. A što se tiče upoznavanja i druženja jedva čekam.Presrean
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,140,788 posete www.srbijalov.com