ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
|
kum |
Objavljen 16.08.2011. 21:13
|
Član
Upisa: 67
Pristupio: 21.02.2011. 11:59
|
Dragi Lalo ,stekao sam mišljenje da si ti jedan korektan drugar i ja sam ti se i tada korktno predstavio i ne znam zašto sad to sa naftom,
ja sam tu da Vam pomgnem i Vama ali kada Sremac citira Ivu Andrića na moje korektne odgovore tu onda prekidam jer imam 12000 prečih stvari nego polemisanja na ovakav način.
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 16.08.2011. 21:17
|
Moderator
Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Pa jesam korektan, bar se trudim, ali otprilike nagadjam vrednost investicije, nije to malo, zato pominjem naftu, u šaljivom smislu.
Odjednom si lansirao tu priču (za pohvalu je čuti), pa je i mene i druge zaintrigiralo, otkud to odjednom? Ozbiljna je investicija, pa da 'maznemo recept', kako bi možda i druga LD/LU ostvarila tako nešto. Ne vidim u tome ništa loše, nemaš razlog za ljutnju.
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
kum |
Objavljen 16.08.2011. 21:17
|
Član
|
Daki kad već prozivaš dođi do mene da ti pokažem i dam ti šansu da i ti jednom u životu vidiš 12000 fazana na jednom mestu koje je odgajilo naše LU, a dobro kaže naš narod"najteže je u životu svoju ženu j....,i tuđe pare brojati ",znači pozvan si i dođi i povedi koga i koliko hoćeš drugara što bi reko Radašin" Imamo vina da ve sve podavimo "
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 16.08.2011. 21:18
|
Admin
Upisa: 10247
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
kum kaže:
Dragi Lalo ,stekao sam mišljenje da si ti jedan korektan drugar i ja sam ti se i tada korktno predstavio i ne znam zašto sad to sa naftom,
ja sam tu da Vam pomgnem i Vama ali kada Sremac citira Ivu Andrića na moje korektne odgovore tu onda prekidam jer imam 12000 prečih stvari nego polemisanja na ovakav način. E sada sam se naljuti i otisao jer je to najbrzi nacin da izbegnem nezgodna pitanja, Kume nista nisi odgovorio konkretno pitanje ako imate investitora koji je njegov interes a koja je vasa obaveza da li ce te neispunjavanjem vasih obaveza izgubiti loviste, pa nisu investitori sa kruske pali nego rade za interes
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
kum |
Objavljen 16.08.2011. 21:23
|
Član
|
Dragi Daki , lalo , Sremac u početku ste svi jako se raskokodakali(osim lale)a sad svi u rupe kao pravi miševi.Ako nije tako dođite ,pogledajte ,pitajte i sve ćemo Vam reći,ako treba platićemo i putne troškove.
Lalo svrati i nazovi pa da ti sve objasnim a ti slikaj pa objasni svima ovde o čemu se radi bićeš naš i moj gost!!!!! Sada idem u kontrolu radnika je r imam 12000 razloga za brigu!!
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 16.08.2011. 21:26
|
Moderator
|
Nećemo o 'raskokodakanju', nije korektno tako pričati!
Kume, hvala na pozivu, ali sam zaista toliko rastegnut, da ne znam gde mi je doope, a gde glava!
Hajde usput samo, obzirom da su u pitanju jednodnevni pilići, jeste li imali gubitaka, i koji %?
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
kum |
Objavljen 16.08.2011. 21:28
|
Član
|
naravno do sad oko18 % ali od toga samo u prvih 6000 komada greškom radnika(neiskustvo) !13%tako da je najgore prošlo a kako će ići dalje videćemo!
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 16.08.2011. 21:31
|
Admin
|
Kume poslao sam ti PP sa svim raspolozivim podacima da ne mislis da smo svi gakalice kao ti
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 16.08.2011. 21:33
|
Moderator
|
Pa to je oko 1000 komada gubitka! Uffff
Hajde, javi kad ide ta emisija na TV, da pogledamo.
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 16.08.2011. 23:30
|
Lovčina
Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
Neznam zašto se Kum i kolege sa foruma kače oko ove priče!! Kume, ako je tako ko što kažeš, e onda svaka vam čast, a ako je još sve čisto i korektno onda bi zaista trebali svi da dođemo i da naučimo od vas tako kako se gazduje sa lovištem!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 16.08.2011. 23:39
|
Admin
|
Poslao sam Kumu PP sa mojim vidjenjem situacije u buducnosti, sa osvrtom na njegovu ulogu u svemu tome izgleda da mi je prognoza tacna a njegova buducnost crna pred kolegama iz LD, osim onih sitnih interesa i nije mi odgovorio, sto me nije zacudilo , mozda sam mu otvorio oci
|
|
|
|
lovac001 |
Objavljen 16.08.2011. 23:41
|
Član
Upisa: 62
Pristupio: 16.08.2011. 21:45
|
Zorane ja ne znam da li bi neko imao m... da ode kod kuma da pogleda to cudo nevidjeno.Stim da covek nas 1000 naziva misevima sto nije lepo.Nisam verovao da medju lovcim postoje ljudi koji prozivaju i mangupiraju se preko foruma i slicno. |
|
|
|
zoranp |
Objavljen 16.08.2011. 23:47
|
Lovčina
|
lovac će da odemo eto možemo baš nas dvojica, pa da vidimo ko je miš!!!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 16.08.2011. 23:49
|
Admin
|
lovac001 kaže:
Zorane ja ne znam da li bi neko imao m... da ode kod kuma da pogleda to cudo nevidjeno.Stim da covek nas 1000 naziva misevima sto nije lepo.Nisam verovao da medju lovcim postoje ljudi koji prozivaju i mangupiraju se preko foruma i slicno. Ma nije stvar u mudima ako se zaleteo odseci ce mu ih njegove kolege iz LD .I hrabrost i strah ima svako podjednako samo se razlikuje po tome ko kako pokazuje ili sakriva. Ici i gledati fazanske pilice pa to smo gledali u subotu u Beceju nije fora , veca je fora dati iskren odgovor a samo smo to trazili od njega, sada sam jos sigurniji da su kolege iz njegovog LD najedrljali, samo me strah da to ne postane sablon da se zahebu i ostala LD sa naivnim rukovodstvom
|
|
|
|
lovac001 |
Objavljen 16.08.2011. 23:52
|
Član
|
zorane uvek za ovakve ljude kao sto je Daki.Citao sam njegove upise ovde vidi se da je ljudina.idemo kad god hoces |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 17.08.2011. 00:02
|
Admin
|
JBG bliza vam je Ristovaca nego napisao sam Kumu posto pominje investitore da moraju imati interes, koji je sigurno dobro skriven u ugovoru koji je srocen tako da ga sigurno njegovo LD nece moci ispuniti a onda dolaze Sremceve kolege sa aktovkama pa sud i na kraju presuda da zbog neispunjavanja obaveza iz ugovora duzni su isplatiti investitoru cifru sa mnogo nula sto sigurno nece moci pa ce doci do vansudskog poravnanja ili presude pa ce imovina i loviste pripasti investitoru. To mi izgleda kao probni balon ili sablon kako zajezeznuti ostatak naivnih i jeftino uzeti lovista a vec su ubacili fazane i za dva meseca pada suva lova u kesu a loviste kostalo DZ iliti tepsija ribe. E bas taj scenario mi se cini kao najrealniji a naivcine koji su naseli slatkorecivim biznismenima vrlo brzo ce uvideti da ta slatkorecivost prelazi u rezanje. Voleo bih da Sremac i moj imenjak kao ljudi od struke daju komentar koliko je verovatna moja pretpostavka. JBG hendikep teorija zavere
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 17.08.2011. 00:05
|
Lovčina
|
Daki ako se sećaš onog vica iz Bečeja ...kod Mujo češe guzicu i gleda u ruku, pa pomiriše, pa opet gleda onako zamišljeno, a onda pita Hasu ..jel haso šta je ovo??..haso pogleda Mujinu ruku, pa pomiriše i gadeći se odgovori ..pa govno!!...a na to će Mujo ...pa i ja reko govno, okle blato u gaćama!!!...e tako će biti i sa o ovima koji misle da sve znaju...mirisaće i gledaće, ali i dalje je to sve GOVNO!!!
lovac nije nikakav problem kad dotični pozove mi dolazimo!!!B)
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.
|
|
|
|
lovac001 |
Objavljen 17.08.2011. 00:08
|
Član
|
Normalno da imaju interes.Ko je lood da da nekoliko 'iljada evrica a da ne dobije nista.ali covek otvoreno podjeb.... "dodjite platicemo putne troskove" Lepo si mu postavio pitanja na koja i ja kao i mnogi lovci cekamo odgovor. |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 17.08.2011. 00:12
|
Admin
|
Zoki kada ljudi kao ti pozovu bilo dan ili noc odmah se ide, ali za neke se ne vredi ni prevrnuti u krevetu. Imam 7 ili 8 drugara koji ce u svako doba dana i noci doci na moj poziv kao i ja na njihov zato mislim da sam bogat covek, ali hvaliti se tudjim novcem je, ne malo nego mnogo degutantno a upravo to naivcina Kum radi hvali se tudjom investicijom, pa da su investitori tolike budale i toliko naivni nikada ne bi imali novce za investicije, jer bi ih svaka budala sisala. A njega je sada vec pomalo zao trebace u buducnosti stati pred NAORUZANE kolege lovce i objasniti sve
|
|
|
|
spiki |
Objavljen 17.08.2011. 00:16
|
Član
Upisa: 129
Pristupio: 02.12.2010. 22:37
|
Daki interes je cudna i prelazna boljka,a ovaj zadnji komentar ti je na mestu.Ucice tai ,,INVESTITOR'' u loviste a lovci koi gazduju sa njim nece ni znati sta ih je snaslo a posla? |
|
|