Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Varaličarenje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Varaličarenje
Dikavac
 Smile Trebali ste videti kako sam ja upecao-vratanca od ``Smederevca ``

Stuka slabo radi ,moj rekord (106 cm ,nismo vagali jer drug imao vagu specijalno- za ribolov, kojom njegova supruga merila neki zelenis iz plastenika namenjen kupcu- te se naljutila ,a vaga zavrsila negde u uglu Smile Stuka je vracena u vodi ..

Dikavac

DejanPetkovic kaže:
pozdrav.. nov sam u varalicarenju ali dosta dugo pecam soma na cekanju.. i eto pre nekih nedelju dana resis da probam sa varalicarenjem , kupio sam novi stap , masinicu , par varalica po preporuci predavaca (imam i jednu kao sa slike u drugoj boji) i vec 3-4 dana pokusavam i nista ni da pipne.. za to vreme stoje mi zabaceni 2 dubinaca na durdubake na nijih udaraju somici od po 700-800gr pa do 1,5kg (njih vracam obavezno) .. inace pecam na Velikoj Moravi u blizini Paracina.. Lepi tereni na kojima pecam od malih nogu.. i nadam se da ulovim nekog kapitalca.. inace evo par slika najvece je bio nekih 3,5-4kg a malih je bilo mnogo mnogo komada koji su pustani u 90 posto slucajeva..

Pozdrav Dejane, kada sam pocinjao sa ribolovom na gradljivice nesto slicno se i meni desavalo, s tim sto nije bilo nikakvih somova, ni malih ni velikih Smile Onda sam pratio tehniku pecanja jednog lokalca , mislim da je to bilo tokom rekonstrukije mostova u Cicevcu ... Uvek je isao po oblacnom vremenu posle 16 h, varalicarskim stapom , varalica tamnih ledja..Vadio je komad od metar skoro iz plicaka. E sad ima tu jedna caka na koju u pocetku nisam obracao paznju.Birao je gde reka blago savija sto kazu u ``lakat`` Ja to nisam znao te sam stalno bacao u sredini reke.Toliko izgubljenih varalica coveka nekad obeshrabri (cesto i uvozne) Ali ribolov je kao i lov -uvek sa strpljenjem .Jedan mestanin je neko vece kasnije upecao pravu grdosiju (kod Varvarina) 30 kg, kolege su svratile da vide to cudo te dobili informaciju da je upecan na varalicu E tu sam se zainteresovao (toliko zakacenih-mora da ima jos neka caka-odem i lepo mi kazao da je zakacio zivog kedera porcijasa Smile Od tada sam pecao na J.,Z.,Velikoj Moravi ,Gruzanskom jezeru-nekad na kedere, drugi put na durdubake..Ali za jezera se pokazao bolji keder (``jaz``kod upecao moj drug te pitam da mi da- da probam .. -``Ovo je porcijas kaze -ne moze..``Nedugo od zabacivanja - kada je udario pravi orijas 30 m od obale... E tu je bila prava prica.Udjem u vodi do kolena, a drug (rib. sudija Smile drzao stap, kad ono meredov bio toliko mali da nije mogla stati glava od Soma a kamo li cela riba.. Pokidao predvez i srecno utekao Smile I danas nam je smesno kada se setimo te zgode ``kaze mi -ja sam majstor za amure od 30 kg , a ne za ovakve ribetine.. `` Najzanimljivije je na Gruzanskom jezeru , jos kada je tu i novinar ``Cika`` dozivljaj je zagarantovan Smile(isto keder kao mamac-babuska velicine dlana) ... Bistro

Voganjac
 Sad ce stuka jos malo kad se smanje sitne ribice onda ce udarati kao luda,svim pecarosima zelim dobar ulov ove jeseni...Srean
Voganjac

ssekir75
 štučja je godina kako izgleda, letos je sitnarije bilo za izvov, a i sad ima onih oko pola kila ko pleve. sad je udarila ladovina, i očekujte je vrlo brzo. ja ću bogami čim stane kiša na vodu...
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

Sniper Hunter
 Dare,Voganjac voda je canale Bianco to je na 5km vazdušnom linijom od reke Po a uliva se u Poiveli

Voganjac
 Halo sniper,,,cuo sam za to mesto u Italiji,,ja idem u Cesku bio sam u Madjarskoj ali najvise pecam ovde u Salzburgu to mi je nekako najblize..!!!!Odobreno A ima lepih jezera ovde kod mene...!!!!!!!!!!!
Voganjac

Sniper Hunter
 Dolaze drugari iz Salzburga baš na pecanje družimo se često RotiljRaanjiveli

Voganjac
 Tamo se isplati otici na par dana ali kako kad su ovde obaveze velike pa se nemoze sve stici a godisnjeg je malo pa se iskoristi za more i malo kuci to ti je to... Confused Planiram sledece godine ako bog da sa prijateljem odsedim par dana u Italiji i napecamo lepih riba...Odobreno!!!!!!!!!!!!ByeBye
Voganjac

Sniper Hunter
 Kada budeš imao nameru da dođeš samo mi se javi da naštimujemo,meni je to oko 470km ali u vezi slobodnog tu nemam problema ,prekovremene sate mogu da koristim po potrebi tako da mogu da se uklopim u 99%kombinacija,ja planiram najkasnije za 1. novembar ,a možda odem i ranije oko 21.oktobra ,da zatvorim sezonu .

Sniper Hunter
 Jedan kratki izlazak na Po
[movie=youtube]iXuAlalogws&feature=youtu.be[/movie]

Voganjac
 Halo Sniper....Hvala ti kolega kad budem dolazio javim ti se sigurno ti poznajes taj teren pa mozes neki savet da nam das...Svaka cast Odobreno....Ja sada 15.tog odoh kuci malo da lovim..!!!!Srean
Voganjac

golf071

Sniper Hunter kaže:
Jedan kratki izlazak na Po
[movie=youtube]iXuAlalogws&feature=youtu.be[/movie]
Bravo 2
Novine

Sniper Hunter
 Evo nešto što se ne viđa svaki dan ,naš kolega Alex i smuđ od 7 kg
i44.tinypic.com/2nlwimp.jpg
na Velikoj Moravi

DakiNS
 Uporan je AlexBravo 2
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Neca92
 Cestitke na ulovu, Alex! Bravo 2
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

nidzamotocross
 Pridruzujem se cestitkama. Sta, sa cim, kako? Bravo 2 Bravo 2
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Podunavac
 Svaka čast. Lep ulov.Bravo 2
Tri prsta 2Kolce

alex
 Hvala kolege. Reka Velika Morava i Kikos varka i malo srece su mi doneli ovaj prelep ulov. Prelep primerak smudja meni naj veci za sad u mojoj deserogodisnjoj karijer varalicarenja.
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Dare_Makedonija
 Svaka cast Alex. Nego imam par pitanja za iskusnije kolege. Kakve uslove trazi smudj (voda, kiseonik, hrana itd). Mozem li ga mi u Makedoniji prilagoditi? Dali moze da se poribe par jezera kod nas sa smudjom?
Pozdrav i hvala unapred kolege
Pametan covek zna koliko malo zna a budala zna sve

alex
 Dare smudj je ovladao Gruzanskim jezerom hvatani su komadi do 11.kg vrlo brzo je pokazao svoju prilagodljivos naj vaznije je da ima kedera ranije kao klinac bez dva tri kila beovice nisam dolazio s gruze dok nisu pustili smudja sad je nema uopste. Trazi cistu vodu kamenito dno veoma brzo napreduje kao grabljivica je savrsen. Ja sam imao srece da uhvatim prosle subote jos jednog od 5kg 600g. Poribite smudja verujte mi necete se pokajati.
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,475,345 posete www.srbijalov.com