Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Sajam u Novom Sadu LORIST

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Sajam u Novom Sadu LORIST
Bacvanin55
 Juče sam sa mojim drugarom lovcem M. Ivaniševićem obišao lorist i moj utisak da je sajam skroman i da je mali boj učesnika sa malo lovačkog sadržaja, ali moram da pohvalim štand LSS i LSV koji su za razliku od prošlih godina veći imaju mesta za razgovore lovaca a i rukovostvo LSV(Predsednik, sekretar, stručna služba su na sajmu i razgovaraju sa lovcima koji obišli sajam, Bravo za vidan napredak u odnosu na prošlu godinu. Ali trebalo bi još sadržaja, predavanja i informacija za lovce koji žele da se informišu i da se obrazuju u lovnom smislu. Sreo sam dosta lovaca-prijatelja koji su prvi dan obišli sajam i mislim da nismo pogrešili.

bogoljub
 Sajam kao sajam a najbolje na sajmu što sam se video sa Saletom i Nešom i još dosta prijatelja i poznanika.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

tomo vrbas
 Ide li ko danas na sajam ja cu doci najverovatnije oko 11h?

DakiNS
 Verujem da ćemo se videti , na ulazu sa desne strane ima kafić , obično tamo zasednemo.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

tomo vrbas
 Odobrenoiveli 3

tomo vrbas
 Danasnji sajam tuga i zalost razocao sam se zesce Isao sam namenski radi MK puske ali nista interesantno nisam nasao i sve se svelo na kupovinu odece za lov!

www.dodaj.rs/f/2I/8x/3KFkPIGh/dscn0860.jpg

tomo vrbas

DakiNS kaže:
Verujem da ćemo se videti , na ulazu sa desne strane ima kafić , obično tamo zasednemo.

Trazio sam vas ali je bila neka prezentacija tu sa desne strane neko predavanje bilo ali vas nisam video?

canis aureus
 ... uvek očekujem više, pa skoro da se po povratku razočaram Confused
JučeR, iznenada jer sam planirao danas al me bratija naFatala da idemo ..., obiđo' ovogodišnji sajam lova i utisci nisu Bog zna kakvi. Sve već, uglavnom, viđeno.
Nadao sam se da će biti više nožara al ove godine ni Tišlera a kamol i nekih drugih.
Potraga se svodila na opremu za Gloka( "minus klema", produženi okvir, futrola, ...) al ništa od svega navedenog Confused
Sabatijev kiplauf ... zaljubljenje načisto! ... već sam ga ranije zagled'o al jučeR mi se posebno svid'o! ... da imado' nabavnu i para U sebe, onaj u 7x65R bi mi biJo pratilja za Beograd ...
Nađo' se s' neki' drugari, malo podivanismo, jedan lov dogovorismo ...
PazariJo sam stotinjak Krušikovog Specijala 8ce i tolko B&P KlJasika, tek da dopunim brojno stanje a i da ne bude da se vrćem prazan ...
i to bijade TO
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

DakiNS
 Ivica , Davor Čalić, Podunavac i ja smo bili na sajmu zajedno do 14 časova a najduže smo se zadržali na ulazu u halu 1. Uvek malo vremena da se do sita izdivanimo . Možda i prođosmo jedni pored drugih.

Lala

Bacvanin55 kaže:
...moj utisak da je sajam skroman i da je mali boj učesnika sa malo lovačkog sadržaja, ali moram da pohvalim štand LSS i LSV koji su za razliku od prošlih godina veći imaju mesta za razgovore lovaca a i rukovostvo LSV(Predsednik, sekretar, stručna služba su na sajmu i razgovaraju sa lovcima koji obišli sajam, Bravo za vidan napredak u odnosu na prošlu godinu. Ali trebalo bi još sadržaja, predavanja i informacija za lovce koji žele da se informišu i da se obrazuju u lovnom smislu...

Eeee, ako se uspešnost nastupa LSV meri u kvadratnim metrima štanda, onda zaista napreduju! Smile

Predsednik LSV je, kažu ljudi, dosta vremena proveo na sajmu. Zli jezici medjutim kažu da je Milovančev morao tako da postupi i bude što više prisutan, jer se, kad je video one silne preparirane izložene životinje, prisetio priče sa jednog drugog sajma pre 7-8 godina, pa je bio u strahu da mu se g. Zamenik ne 'preparira' i napravi neki incident, kao što ume! Mora predsednik LSV da pazi, pored svih svojih obaveza, i da neko ne unese alkohol na štand! A zna se da je teško uloviti švercere alkohola pa onda trpe ostale obaveze u savezu! Grin

Zamisli da je Ružić na štand LSV došao sa paketom fruškogorskog belog?!? Beuk bi morao da reaguje sa kiselom vodom i eto... špricera! Grin

A kad čelnici saveza moraju da odu na prezentaciju sajta, tu se nadje 'mali od palube' (koji se kleo da nema veze sa g. Zamenikom) da izigrava domaćina sedeći u čelu stola na štandu LSV. Ili da izigrava portira? Kravata se podrazumeva, orden LSV pretpostavljam takodje, kao i 'second hand' svečani lovački sako ostao od jednog koji nije izdržao pa digao ruku na sebe...

Svoj doprinos uspešnosti nastupa LSV na sajmu dao je i Zoran Ristić koji je bio u organizaciji tribine LSV, gde je trebalo da se govori o predlozima izmena Zakona o divljači i lovstvu. Tako je g.Ristić pozivajući telefonom neke od učesnika tribine tvrdio da će Nikola Jović obrazlagati onaj naš, forumaški predlog izmena, da bi samo dan pre tribine tom istom Nikoli Joviću tvrdio da on (Ristić) nije znao da je Jović podneo ostavku na sve funkcije još pre mesec dana, pa ga je zato najavljivao - čovek je jednostavno NEINFORMISAN! Kud ćeš boljeg dokaza o lošoj informisanosti u LSV od toga da predsednik Komisije za uzgoj divljači nema pojma šta se dešava u savezu!
Sramota...
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

tomo vrbas

DakiNS kaže:
Ivica , Davor Čalić, Podunavac i ja smo bili na sajmu zajedno do 14 časova a najduže smo se zadržali na ulazu u halu 1. Uvek malo vremena da se do sita izdivanimo . Možda i prođosmo jedni pored drugih.

Pa neznam gledao sam vazda oko sebe hocu li vas videti ali ko zna guzve je bilo taman toliko da se mimoidjemo,a nevidimo.

I opet sto mi se smucilo je te j... vabilice pa na svakom standu bar po jedna elektronska i opet se cula prepelica pored gusaka,pataka i ostalih divljaci sto pernatih sto dlakavih!

stefan092
 Ja sam se dans na sajmu podnovio sa optikom Meopta meopro 3-9x42 to je ono glavno... A onda sam kupovao nesto municije, sajam onako moze da se nadje po nesto... Zastava nije imala svoj stand to me malo iznenadilo, ne znam ranjih godina kako je bilo ali mislim da bi oni trebali da imaju stand!

IvicaL
 Ma kad si u dobrom drustvu,... sajam moz bit kaki oceiveli
lala, pa sta

tomo vrbas
 www.dodaj.rs/f/1S/47/bdYfoZY/fotografija0149.jpg

www.dodaj.rs/f/3V/xX/4wsdapSk/fotografija0151.jpg

Na jucerasnjem sajmu moj sin je najbolje prosao konacno je dobio kompletno lovacko odelo celo jutro ga nosa nece ni da ga skine da se opere!Grin

IvicaL
 E svaka cast
lala, pa sta

Sasa frrr
 Tek danas sam uspjeo da odem do sajma a bolje da nisam ni danas.. Dosao sam oko 14 i 30h i bukvalno pola standova je bilo potpuno prazno a pola se pakovalo, vecina ogradjena trakom tako da se nije moglo ni prici standovima. Ako sajam traje do 19h nije mi jasno zasto se pakuju tako rano a jos mi je nejasnije kako mogu onda uredno da naplacuju ulaz? Ako vec svi žure negdje neka sajam u nedelju traje do 14h ali da tih četri sata bude normalan sajam. Preporuka svima da nikada ne idu u nedelju na sajam, ja nisam imao izbora Sad

DakiNS
 Uh Tomo podmladak je za čistu desetku!Bravo 2

DakiNS
 Uh Tomo podmladak je za čistu desetku!Bravo 2

mihailo

Sasa frrr kaže:
Tek danas sam uspjeo da odem do sajma a bolje da nisam ni danas.. Dosao sam oko 14 i 30h i bukvalno pola standova je bilo potpuno prazno a pola se pakovalo, vecina ogradjena trakom tako da se nije moglo ni prici standovima. Ako sajam traje do 19h nije mi jasno zasto se pakuju tako rano a jos mi je nejasnije kako mogu onda uredno da naplacuju ulaz? Ako vec svi žure negdje neka sajam u nedelju traje do 14h ali da tih četri sata bude normalan sajam. Preporuka svima da nikada ne idu u nedelju na sajam, ja nisam imao izbora Sad

Nista posebno nisi propustio!Sajam svake godine sve losi u principu jedana malo veca prodavnica.
Jedino sto je meni zapalo za oko je da Zastava nije bila prisutna a nekda najveci proizvodjac lovacke municije za glatke cevi Krusik je imao jedan od najmanjih standova.

tomo vrbas

IvicaL kaže:
E svaka cast

Hvala!Odobreno

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Beogradski sajam lova, ribolova i nautike LOVAČKI SAJMOVI 89 17.05.2024. 14:07
Sajam FeHoVa - Lov, ribolov i oružje Budimpešta LOVAČKI SAJMOVI 43 20.02.2020. 18:20
Sajam u Kragujevcu LOVAČKI SAJMOVI 247 29.05.2019. 06:57
SAJAM U SALZBURGU LOVAČKI SAJMOVI 53 05.02.2017. 19:07
Sajam u Nišu LOVAČKI SAJMOVI 267 15.04.2016. 12:50
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,472,576 posete www.srbijalov.com