Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na DIVLJE PATKE

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na DIVLJE PATKE
dr NM
 Posle jutrošnjeg preleta...

arnotije
 Jutros u lovu,konacno da se sklope sve kockice, malo podhladnelo, a malo i magle, izasli smo rano oko 6h da cekamo jutarnji prelet, dosta su letele ali ni jednu nismo uspeli da "prevarimo" da se spusti nize. Nakon toga krecemo u pretragu,kako je jos toplo lovimo desetkom, u prvom delu ne nalazimo ni jednu, jedna prelece ali bas visoko, na jednom brzaku vidimo jato do destak komada prilazimo i ono se dize odstreljujemo tri ali nam jednu odnosi voda jer je jedan ker pa nije stigao sve da izvadi. Nakon toga dizemo jos na par mesta po 4-5 komada na vecinu nismo stigli da pucamo jer je jos gusta vegetacija ali je super jer ih ima u velikom broju. Ribolovaca jutros u veoma malom broju, opametili se izgleda ;), ili im se smrzlo dupe. Naisli smo i na jednu lutalicu ROFL koju smo naravno po propisu Rastanak ... U svakom slucaju lep lov, zbog obaveza na poslu drugo poluvreme je ovog puta izostalo Angry a evo slike kolega R@ca sa danasnjim ulovom
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

alex
 NE vidim slike
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

arnotije
 Nisu htele, ajd sada da probam
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

DESPERADOS
 Cestitke na ulovu , ali ni ja ne vidim slike ...Confused
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

arnotije
 Ljudi pa vi me z@j..... u isto vreme objavljujemo na temi
Matija Beckovic

arnotije
 I ja ne zbog ulova nego zbog onih koji me ne znaju ;)
Matija Beckovic

nidzamotocross
 Arnotije, kako te sluzi ova vabilica u ovim toplim danima..? Sve cestitke na ulovu... Smile
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

arnotije
 Pa sta znam kako kada, pravi dobrar zvuk, lepo se cuje, sinoc na preletu je odradila posao
Matija Beckovic

arnotije
 I jos jedna
Matija Beckovic

Nikola Vojinovic
 Malo smo lovili, vise zbog treninga, oba psa su imala priliku da aportiraju iz vode, jedna od plovki je bila ranjena u krilo, pa su imali prilike da je traze na suvom, a tu je breton kao iskusniji pokazao spremnost i spretnost, pronasao je naterao ponovo u vodu i aportirao...

img90.imageshack.us/img90/6630/51592831.jpg

img508.imageshack.us/img508/1253/11312991.jpg
Priroda, kerovi i lov!

Cvele
 Nikola, ne znam kako lovite, ali ovaj prsluk moze mnogo da vam odmogne! One mnogo dobro vide... a za ulov, vidim da nije izostao, mora da ih lovite pretrazivanjem? Jer u preletu vide k'o sokolovi Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Nikola Vojinovic

Cvele kaže:
Nikola, ne znam kako lovite, ali ovaj prsluk moze mnogo da vam odmogne! One mnogo dobro vide... a za ulov, vidim da nije izostao, mora da ih lovite pretrazivanjem? Jer u preletu vide k'o sokolovi Smile

Lovim pretrazivanjem, teze se dolazi do ulova, ali je meni zanimljivije zbog kerova, markeri su zbog bezbednosti jer se cesto nadjem u gustisu u potrazi za plovkama...
Priroda, kerovi i lov!

dr NM

Cvele kaže:

Cvele je u pravu!ika
Patke odlično vide i veoma dobro razlikuju boje!

draganpe
 i55.tinypic.com/23rpjiv.jpg
i40.tinypic.com/2m6sqb4.jpg

Dalibor89
 ee ljudi evo i mog danasnjeg ulova. bili smo pridvece, pataka ko pleve, ali ja skinem samo jednu ali vrednu, pogodjenu u glavu.
+u zurbi zaboravio da stavim pun cok i da uzmem dobru municiju. ja poneo 6-ice. i trap.Jaooo ali sutra naoruzan do zuba, pa cemo videti sta ce biti.iveli 3 srbijalovimg833.imageshack.us/img833/3658/dsc00777l.jpg

arnotije
 Daj boze da gresim, ali kad god sam se naostrio nista, ali kao sto rekoh daj boze da gresim ;)
Matija Beckovic

nidzamotocross
 Danas je bilo planirano, al je kisa zaje*ala stvar, ostalo je vremena da se edukujem uz ovakve profesionalce Grin

http://www.youtube.com/watch?v=COv-6z...re=related
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Limun

nidzamotocross kaže:
Danas je bilo planirano, al je kisa zaje*ala stvar, ostalo je vremena da se edukujem uz ovakve profesionalce Grin

http://www.youtube.com/watch?v=COv-6z...re=related
I bre pa ovo nije humano!Frown
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

DakiNS
 Auuuu što je mnogo puno je, nego primetiste li kako gađaju skoro bez promašaja jedino su graničnike zaboravili kod kuće
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lov na divlje svinje LOV NA KRUPNU DIVLJAČ 3915 27.10.2024. 08:39
Male tajne u lovu na divlje svinje METODE LOVA 140 13.09.2017. 13:56
Trag divlje svinje DIVLJAČ 47 05.02.2017. 20:40
Pripremanje divlje guske LOVAČKI RECEPT 11 10.12.2012. 09:32
Divlje guske u našim lovištima STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 06.10.2011. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,142,472 posete www.srbijalov.com