Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Krušik municija

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Krušik municija
arli
 Rusi su zakonSmile Još onda(pre 50 i nešto godina) su bili dalekovidi što se tiče hromiranih cevi.A sad ceo zapad fura njihov fazon-kad nešto radi posao,ne pipa seSmile

Pavaroti
 Nasao sam ovo ovo i sada ne znam Smile

https://www.krusi...ski-pehar/

KRUŠIKU ŠAMPIONSKI PEHAR
HK „Krušik” a.d. je posle poznate pauze od 15 godina ponovo uzeo učešće na 52. Međunarodnom sajmu lova i ribolova. Pored ovog sajma održani su 52. Međunarodni sajam turizma, 27. Sajam ekologije i treći sajam sporta. Svi navedeni sajmovi nose zajedničko ime „LORIST” po čemu su poznati u celom regionu.
Međunarodni sajam „LORIST 2019” održan je od 02. do 06. oktobra na Novosadskom sajmu. Nastupilo je više od 500 izlagača koji su predstavili ponudu u oblasti lova, ribolova i turizma Dunavskog regiona, kao i ekologiju i sport u našoj zemlji. Uz izložbenu postavku i prodaju proizvoda u halama i na otvorenom delu Sajmišta organizovane su kongresne aktivnosti i poslovni susreti, a učesnici su došli iz 20 zemalja pretežno iz Evrope.
Sajam je otvorio novosadski gradonačelnik Miloš Vučević. Prisutnima na svečanom otvaranju pored gradonačelnika obratili su se i generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković, državni sekretar u Vladi Mađarske Atila Sinai, pokrainski sekretar za urbanizam i zaštitu životne sredine Vladimir Galić i predsednik Skupštine APV Ištvan Pastor. Ove godine zemlja-partner Sajma bila je Mađarska.
„Krušik” je kao jedan od najvećih proizvođača lovačke municije u regionu bio hit na Sajmu. Izložio je široku lepezu lovačke i sportske municije u svim kalibrima, kao i municiju posebne namene. Na našem štandu vršili smo direktnu maloprodaju lovačke municije i veoma smo zadovoljni prometom, svih tih sajamskih dana.
Novosadski sajam je izvanredno organizovao ovu manifestaciju, čime je učesnicima omogućio izuzetno kvalitetan promotivni nastup i prodaju. Ovaj sajam je jedan od najkvalitetnijih u ovom delu Evrope sa najdužom tradicijom u ovom poslu.
Stručnom žiriju za ocenjivanje kvaliteta proizvoda i dodeljivanje priznanja nimalo nije bilo lako, jer je ove godine konkurencija bila odlična.
Žiri je kompaniji „Krušik” dodelio:
- Šampionski pehar Novosadskog sajma za najviši kvalitet u oblasti domaćeg projektovanja i proizvodnje municije.
- Veliku zlatnu medalju za domaći proizvodni program lovačke sačmarske municije.
- Veliku zlatnu medalju za domaći proizvodni program ekološke STANDARD sačmarske municije.
- Veliku zlatnu medalju za domaći proizvodni program SPECIJAL sačmarske municije.
- Veliku zlatnu medalju za domaći proizvodni program SEMI MAGNUM sačmarske municije.
- Veliku zlatnu medalju za domaći proizvodni program K-100 sačmarske municije.
- Zlatnu medalju za domaći proizvodni program sportske sačmarske municije.
- Zlatnu medalju za domaći proizvodni program municije posebne namene.

kolega_LOVEc
 Samoreklamiranje i monolog hvalospeva je baš jak garant kvaliteta , a krajnji korisnik proizvoda ima korist od slova i hvale.Hmmm
Vim vi repellere licet

Scorpion Hunter
 Kvalitet se vidi ka otvoris patron, sačma katastrofa! Nekad je krusik bio PATRONČINA! Danas Sad

stefan092
 Ja sam licno zadovoljan Krusik municijom! I u kal. 12 i 16.
Zastava M70 6,5x57, Meopta Meopro 3-9x42
Zastava M70 8x57js, Holosun 403B
Zastava M75 12/70
Zastava M80 12/70
Fabarm ELOS B2 12/76
IŽ 58 16/70

Macvanski lovac
 Takodje zadovoljan vec 14 god,jedina zamerka sto nemaju metak za prepelicu i trap,nadam se da ce ponovo poceti da proizvode...ako ko ima viska ovog "krsa" od metka u cal 12 da mu posaljem adresu,postarinu cu ja platiti Grin
Rodjen da budem lovac

Pavaroti
 Da li neko zna koliki su pritisci Kinga i Speciala?
Franchi Falconet S 12/76
C.Zastava M70 30-06

stefan092
 Ja mislim da nije vise od 800. Mozda i malo ispod toga.
Zastava M70 6,5x57, Meopta Meopro 3-9x42
Zastava M70 8x57js, Holosun 403B
Zastava M75 12/70
Zastava M80 12/70
Fabarm ELOS B2 12/76
IŽ 58 16/70

Pavaroti

stefan092 kaže:

Ja mislim da nije vise od 800. Mozda i malo ispod toga.

👍 Kolega. Ima snazan trzaj i zato sam pitao
Franchi Falconet S 12/76
C.Zastava M70 30-06

Scorpion Hunter
 Stvar nagadjanja, zvanican podatak o pritiscima nema gde da se procita...

Pavaroti
 Pucao sam King i Special patrone 20 komada, jedan magnum i Silver Houk da vidim u cemu je razlika. Nikad vise magnum u moju ​​pusku. King i Specijal imali su isti trzaj. Nova serija je zelene boje, malo zaCenzurisanono iste boje, koji se razlikuju samo po natpisima i danceta. Normalno zaprasenje cevima, nisu previse. Silver Houk zadnji i ocistio donju cev, staklo.
Franchi Falconet S 12/76
C.Zastava M70 30-06

Scorpion Hunter
 Nekad je taj Krusikov King bio dobar metak, danas izmedju Kinga i Speciala ne vidim nikakvu razliku osim u ceni... U oba metka sacma jako loseg kvaliteta, kao da je spajana iz dva dela. Skoro sam rasturao jedan King da vidim sta im znaci "Luksuzna laboracija" (tako ga prezentuju) sacma katastrofa losa, nasao sam polovine kuglica Sad Gora sacma nego kod Beloma!

Ono sto je najgore jeste cena Kinga, koja je par dinara ispod 60 din. Za te pare RC Serie Oro, B&P F2, Mirage T4 Rojal Game itd itd patroncine u odnosu na gore pomenuti... Odobreno

tomo vrbas
 A sta ne valja sa Krusikovim magnum metkom?

Pavaroti

tomo vrbas kaže:

A sta ne valja sa Krusikovim magnum metkom?

Kolega, bilo koji magnum
Franchi Falconet S 12/76
C.Zastava M70 30-06

AcaNik
 Семи магнум им је сасвим ок.
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

arli

AcaNik kaže:

Семи магнум им је сасвим ок.

PotvrđujemOdobreno

Scorpion Hunter
 Kod magnuma i semi magnuma cena ide u korist Krusika za te pare nema bolja municija! Strani proizvodjaci u tim laboracijama su dosta skuplji, pogotovo kod krupne sacme...

Semi magnum 4,5mm u ovo doba sezone za Lisicu i Sakala No1 Odobreno

Magnum jako retko koristim...

AcaNik
 Ни гуска се неће пожалити на семија ;)
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

arli
 Što se tiče magnuma-12/76 Belom, kad sam ga prvi put pucao na patke iz poluautomata,to je bio neobičan doživljajGrin Navikao na Belotov magnum 3mm 50 i nešto grama,nacrtan neki tigar-crveni patron-kupljen za razrađivanje poluautomata...Kad sam opalio Beloma,drugi svet-patron jači od Belota jedno 20%, zuje uši,dal je ispala plomba,nisam siguran-od patke ostali batačići,krdže skoro dezintegriše...Nisam bio spreman za toSmile Posle toga samo regulare municija 12/70,doduše dosta vremena prošlo od tada,bejah još zelen u lovištuGrin Za guske sigurno nema greške...

Inače kolega je lovio sa magnumom prepelice u repi iz IZ 153,čovek od 100kila suvih mišićaSmile Krenuše,on pun elanaSmeko posle prvih pola sata,čovek više nije nasmejan,al glupo mu da kaže...Uglavnom ispalio je blizu 2 kutije magnuma-izdržao junački-po završenom lovu kad su se presvlačili bili su to onako ozbiljni hematomi...Ima nas razniSmile

kolega_LOVEc
 Grin ja sam isprobao to sa prepelicama, doduše nisam pucao po prepelicama, uhvatili me nespremnog posle lova izneli mašinu iz auta pa sam glinaće pucao sa nekim magnumom što se motao po autu jednu kutiju iz IZ18....mogu da kažem da je prava umetnost bila pogoditi goluba, na kraju me baš" bilo žao" goluba uhvatih sebe kako žmirnem da ne vidim kad ga pogodim.
Vim vi repellere licet

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Stara lovačka municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 213 12.06.2024. 20:37
Belom Municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 869 04.12.2023. 18:14
Rotweil Municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 100 04.08.2023. 22:38
Municija kalibra 30-06 MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 115 15.11.2022. 22:30
Cheddite Municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 18 09.10.2022. 23:40
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,158,701 posete www.srbijalov.com